QUOTE(Agrefa @ 2021 06 10, 18:09)
Tylu čia pas mus. Kur dingo dalyviai? Pasiilgau visų!
---
Ar bivo jums kada akies tikas?
Aš neatsidžiaugiu oru
Buvome Latvijoje, dabar kuris laikas poilsiaujame/gyvename/dirbame Palangoje.
---
Kas tai? kuomet patrūkčioja akis? kažkada yra buvę kelis kartus, bet greit praeina.
QUOTE(errachka @ 2021 06 14, 14:33)
lankotes jau prekybos centruose?
Lankiausi ir lankausi tiek kiek reikia, to neriboju.
QUOTE(Visgi @ 2021 06 15, 01:07)
Kuriame departamente paskutinį kartą lankėtės?
Jau seniai kažkur ir bebuvau. Net nepamenu. Vienintelis koronės privalumas, kad labai daug kas išmoko dirbti ir paslaugas teikti nuotoliniu būdu. Aišku gyvo aptarnavimo irgi nereikia atsisakyti, nes ne viskas ir ne visada sutvarkoma per nuotolį, arba ne visada taip efektyviai.
QUOTE(Agrefa @ 2021 06 17, 15:29)
Kuo nusistebėjot paskutinį kartą?
Kaip motka tempia vaiką per gatvę
QUOTE(Sim@ @ 2021 06 17, 21:19)
kada vasaaros atostogos Jums?
Oficialiai aš esu vaiko priežiūros atostogose, o neoficialiai pas mane visi metai sukasi aplink vaikus, darbus ir reikalus, kitus rūpesčius, bet ir pailsėti randam kada.
QUOTE(errachka @ 2021 06 23, 14:18)
braškių skanaujat?
Ir braškių ir trešnių valgom kibirais
QUOTE(Agrefa @ 2021 06 26, 14:49)
Na ir ką jūs manot, ar gali būti.nuoširdi ir tikra draugystė tarp turtingo ir neturtingo, tarp turinčio laimingą šeimą ir gyvebančio be jos?
Viskas priklauso nuo situacijos. Tarp visiškai skirtingų žmonių gal draugystę ir sunkiai įsivaizduočiau, bet visada kažkas bus turtingesnis, gražesnis, protingesnis ir t.t. Taigi priklauso nuo požiūrio ir tai kaip kažkas sureikšmina ar nesureikšmina vienus ar kitus dalykus. Tikrai turime draugų kurie neturi šeimos ar antros pusės, turime tokių kurie negali turėti savų vaikų, bet draugystei tai netrukdo. Ir taip, galbūt viduje gali būti skaudu, kad pas kažką bėgioja vaikų pilnas kiemas, o tu jų negali turėti, bet ar tai tų žmonių su vaikais kaltė? Ar dabar pavydėti (man čia šitas žodis net netinka) iki tokio lygio, kad net draugystei trukdytų? Nelabai net įsivaizduoju tokios situacijos
QUOTE(Alkaja @ 2021 06 26, 19:19)
Ar pasirenkate ir pasidžiovinate šiuo metu vaistažolių žiemai?
Mama pas mane tuo užsiima ir visada duoda.
QUOTE(Agrefa @ 2021 06 27, 16:29)
Važiuosiu kažkurią dieną aplankyti pusbrolio šeimos, o jo dukra lekiuką kelių sav.turi. Negyvena pas pusbrolį, bet dažnai atvažiuoja. Tad reikėtų kažką nupirkti lauktuvių ir leliukui. Ką pirktumėt?
Kokį nors žaislą, pvz mano mažoji (ir visi kai buvo mažesni) labai mėgo kalbantį pliušinį meškiuką; dar yra visokie kūdikių veiklos žaislai (kažkaip jie taip vadinasi), tai irgi gana įdomūs mažiesiems ir išlaiko dėmesį gan ilgam; mano vaikai labai mėgo visokius migdukus, be jų net neužmigdavo ir mažoji dabar neužmiega; tuomet visada sueina rankšluostis su kapišonu; na ir aišku visokie barškučiai (dabar visokių įdomių yra). Čia pirmi į galvą šovę dalykai.
QUOTE(Sim@ @ 2021 06 27, 18:56)
jei kas nors skambina, ar būna taip, jog tą akimirką atsiliepti nenorite ir praleidžiate skambutį?
Retai, bet pasitaiko. Dažniausiai perskambinu po kurio laiko kai labiau noriu kalbėti. Kam skubu paskambina dar kartą ar parašo.
Sveikos
Dažniau vykstate į svečius ar juos priimate pas save? - Dažniau priimam pas save sodyboje. Namuose rečiau, bet maždaug tokiu pat dažnumu kaip ir patys kažkur pas kažką vykstame.