Sveikos, damos
Taip seniai čia bebuvau. Laikas bėga šviesos greičiu
QUOTE(errachka @ 2021 06 09, 14:02)
Dar ne. Liepą eisiu. Jei įdomu, kodėl dar ne - tai skiepinausi nuo erkinio encefalito pavasarį, laukiau kol praeis reikiamas laikas po abiejų skiepų. O dabar jau ir neskubu, vasara... Bet planuoju eiti, kai nedirbsiu - liepos men.
QUOTE(Nastya @ 2021 06 09, 20:37)
Ar šiuo metu gyvenate įprastu ritmu?
Nežinau, kas yra įprastas ritmas, nes juo ir gyvenau visą laiką. Karantino metu visą laiką dirbau įmonėj, neturėjau jokių prastovų, jokio nuotolinio darbo. Bet dabar mano darbo laikas baigiasi, grįžta kolegė iš vaiko auginimo atostogų, tai man teks ieškotis naujo darbo. Tai, kai visi grįžta į normalų ritmą, aš iš jo išeinu
QUOTE(Agrefa @ 2021 06 10, 17:09)
Ar bivo jums kada akies tikas?
Būna. Ir gan dažnokai.
Agrefa, na ir kaip ta virtuvė jūsų? Jau baigėt remontus?
QUOTE(errachka @ 2021 06 14, 13:33)
lankotes jau prekybos centruose?
Nebuvau net nustojus juose lankytis
QUOTE(Visgi @ 2021 06 15, 00:07)
Kuriame departamente paskutinį kartą lankėtės?
Jokiame, nes niekur neprireikė
QUOTE(Agrefa @ 2021 06 17, 14:29)
Kuo nusistebėjot paskutinį kartą?
Nepamenu. Gal jau niekas nebestebina
QUOTE(Sim@ @ 2021 06 17, 20:19)
kada vasaaros atostogos Jums?
Kaip jau rašiau prieš tai, nuo liepos prasidės ir tęsis, kol susirasiu naują darbą. Norėčiau, kad liepos mėnesio užtektų pailsėt
QUOTE(errachka @ 2021 06 23, 13:18)
Kol kas valgom pilnom burnom braškes iš savo sodo, bet jau po truputį į pabaigą eina
QUOTE(Agrefa @ 2021 06 26, 13:49)
Na ir ką jūs manot, ar gali būti.nuoširdi ir tikra draugystė tarp turtingo ir neturtingo, tarp turinčio laimingą šeimą ir gyvebančio be jos?
Negali. Nes neturtingas pavydės turtingam, vienišius -tam,kas turi laimingą šeimą. Bendrauti gal.ir bendraus, bet to neturinčiojo širdelėj bus vietos ir pavydui.
Iš dalies su Tavim sutinku, bet manau, kad tai dar priklauso nuo pačių žmonių ir kiek jie tą savo turtą ar laimingą šeimą sureikšmina ir demonstruoja prieš prasčiau gyvenančią draugę. Bet tokios draugystės - gan reti atvejai, nes pavydo jausmas pas mus labai dažnas.
Ar pasirenkate ir pasidžiovinate šiuo metu vaistažolių žiemai?
Taip, sode prisirenku citrininių melisų, mėtų, ramunėlių. Ir labai pamėgau juodojo serbento jaunų lapelių arbatą.