QUOTE(Sim@ @ 2021 02 23, 17:54)
kokios firmos Jūsų virdulys?
Net susimąsčiau, nes nepamenu
Bosch atrodo.
QUOTE(Agrefa @ 2021 02 23, 19:37)
Kokiomis nuotaikomis jūs gyvenat?
Labai puikiomis, mėgaujamės šiluma ir pusiau atostogišku ritmu. Kodėl pusiau? Nes vis tiek vyksta pamokos nuotoliniu būdu, taip pat daug susitvarkom ir darbinių reikalų (ką įmanoma per nuotolį). Bet užtat vakarai ir savaitgaliai laisvi. Taip pat turėjom laisvesnę praeitą savaitę, nes dukrai buvo atostogos mokykloje.
QUOTE(errachka @ 2021 02 24, 12:46)
kada iš ko nors gavot komplimentų?
Iš vyro šiandien. Nuolat gaunu
QUOTE(Agrefa @ 2021 02 24, 14:55)
Matau, kaip vis stovi eilės prie Batų kalno. Gal.ir jūs lankėtės, kažką pirkot?
Nebuvau. Tik nuotraukas mačiau su eilėmis prie parduotuvių.
QUOTE(Sim@ @ 2021 02 24, 21:31)
jau lankėtės kirpykloje?
Lankiausi Maskvoje.
QUOTE(Alkaja @ 2021 02 25, 19:19)
Ar turit bilietus į kokį nors renginį, kuris vis dar atidėtas dėl karantino?
Turiu tik kuponus į kino teatrą, masažą.
QUOTE(Agrefa @ 2021 02 26, 06:35)
Ar turit orkaites su pirolizės funkcija? Jei taip, papasakokit, ar patenkintos, ar antrą kartą pirkdamos irgi ieškotumėt su šia funkcija?
Pas mus su pirolize, realiai tai šioks toks
pribumbasas ir tiek. Aišku kažkiek palengvina tą valymą, bet jo vis tiek lieka. Jei pirkčiau vėl, pirkčiaus su.
QUOTE(errachka @ 2021 02 26, 11:23)
kokius teigiamus kasdienius įpročius pakeitė karantinas?
Hmm, kad gal nieko tokio kas išaugo į teigiamus įpročius.
QUOTE(Agrefa @ 2021 02 27, 07:59)
Darbe dažniausiai pažymimas žmogaus gimtadienis, kad ir minimaliai. Pas jus darbe kažkas atsakingas už tuos gimtadienius, ar kaip?
Būna pažymim, būna ne, kaip kas nori. Nuo darbo pasveikinam, plius darbuotojas gimtadienio proga gauna papildomą laisvadienį. O sužiūri šituos reikalus administratorė.
QUOTE(Sim@ @ 2021 02 27, 20:36)
ko NEGALĖTUMĖTE pakeisti savo gyvenime, valgiuose, gėrimuose?
Manau viską galėčiau pakeisti, klausimas tik tame kiek stipriai to noriu ir koks to tikslas. O noro kažką keisti nėra, nes viskas tenkina ir taip. Bent jau šiuo metu.
Papildyta:QUOTE(Agrefa @ 2021 02 28, 08:08)
Kokią įžvalga galetumet greitai pasakyti?
Patrauklios moterys, turėję daug dėmesio iš vyru jaunystėje, labai bijo pripažint sau, kad prasidėjo senėjimo procesas. Jos džiūgauja kiekvienu komplimentu, įsivaizduoja, kad viskas likę taip, kaip jaunystėje, kad jos dar pačios gražiausios, nors aplinkui pilna naujų žvaigždžių, o jų žvaigždė jau stipriai nublėsusi. Susitikau su grupioke. Visada ji buvo graži moteris. Bet amžius eina šalia ir to nepaslêpti. Ėjom pro automobiliuųservisą, ji sako-matei, kaip tas darbininkas į mane pažiūrėjo. Net nustėrau, nes nebuvo jokių susižavėjimo žvilgsnių. Dar labiau nustėrau, kai ji pradėjo gaudyti gatvėje kiekvieno gražesnio vyro žvilgsnius. O tiems vyrams-100 metų be šių metų. Jie mėto žvilgsnius 10 - 20 metų jaunesnėms merginoms. Kažkaip neskanu liko nuo viso to . Gal per daug sureikšminau. Bet kažkaip pasirodė ji man, kaip kad turėtų psichologinį sutrikimą, nes bėga nuo minties, kad jaunystė jau išėjusi.
Aš gal tik prie tavo įžvalgos prisidėsiu. Man labai gražu kai moterys žūt būt nesivaiko jaunystės. Ir nešneku apie nenorą susenti, nes tai normalu. Yra visokių procedūrų ir t.t. ypač šiuolaikiniame pasaulyje ir su tuo viskas puiku. Senstam mes visi ir galima labai gražiai ir puikiai jaustis, kad ir kiek tau bebūtų. Mano puikiausi pavyzdžiai mano mama ir močiutė. Mamai 50, močiutei 72, bet abi atrodo nuostabiai pagal savo metus, visada prisižiūrėjusios, pasipuošusios ir pan. O kalbant apie save, tai aš sau daug labiau patinku dabar, nei prieš dešimt metų. Tiek išvaizda, tiek viskuo.
Sveikos
Ar turite pažįstamų gimusių vasario 29? - Kaip ir neturėjau, bet Tenerifėje susipažinome su viena šeima, tai jų vaikas gimęs vasario 29