QUOTE(Sim@ @ 2021 02 01, 18:09)
Jei Jums kažkas skambina, o JŪs tuo metu negalite atsiliepti (rankos užimtos, nes laikote kažką; arba lipite laiptais; vairuojate mašiną; arba tiesiog nenorite atsiliepti), Jūs praėjus kažkuriam laikui, pati atskambinate, rašote sms žinutę su paaiškinimu, kodėl neatsiliepėte, ar laukiate, kol vėl Jums skambins? (dažniausiai rašau sms žinutę)
Dažniausiai perskambinu. Jeigu nelabai noriu šnekėti, sms parašau, paklausdama, ar kažko reikėjo.
Sekmadienį neperskambinau draugei, parašiau, kad pirmadienį pasuksiu. Ji buvo pasimatyme, nes vyras jos durniuot pradėjo. Ir norėjo pasipasakot, bet aš buvau su šeimyna namuose ir žinojau, kad negalesiu iki galo pasikalbėti, tik myksiu. Pirmadienį paskambinau.
Sim, kaip tu šiandien gyveni? Vyras dar vis galvoja imt paskolą?
QUOTE(Nastya @ 2021 02 01, 23:46)
Bet pas juos mes neapsistosime, tikrai nesugalvočiau grūstis visa šeimyna pas kažką, kad ir savaitei.
Ar esate melavę kažkam savo amžių? - Kiek pamenu ne arba gal juoko forma nebent. O turiu vieną pažįstamą tai visada nusuka bent kelis metus jei kas paklausia
Ar esate melavę kažkam savo amžių? - Kiek pamenu ne arba gal juoko forma nebent. O turiu vieną pažįstamą tai visada nusuka bent kelis metus jei kas paklausia
Oho, kokie planai pas jus! Šiaip faina ir gerai, kad taip! Noriu atostogų ir šiltų kraštų!
Nesu. Tikrai, nesąmonė kažkokia. Cirkas. Man tai būtų keista.
QUOTE(Alkaja @ 2021 02 02, 20:29)
Depresucha mane apima dėl dalykų, kurie liečia mūsų šeimą, vyro nedarbą, finansus. bet tai dalykai, kurie nesusiję su karantinu.
Ar turit kerzinius batus žiemai, kai daug sniego, išeit į mišką?
Ne, neturiu, bet jau pasigendu tokių batų
Ar turit kerzinius batus žiemai, kai daug sniego, išeit į mišką?
Ne, neturiu, bet jau pasigendu tokių batų
Tokia dalykai iš tiesų atima nervų ir graužia ilgai, kaip koks kirminas. Durniausia, kad savo rankom nepakeisi nieko. Vyrui sunkiai sekasi rast, ar jau tiesiog isibuvo namuose ir nelabai pats verčiasi per galvą, kad surasti?
Neturiu. Ir, iš viso, neturiu pasivaikščiojimui po mišką arba iš viso pasivaikščiojimui patogių batų. Norėtųsi tipo crocsų arba kerzų. Neturiu. Iki šiol nereikėjo. O dabar, kai kiekvieną dieną einu vaikščiot, norisi nepralaidžios ir šiltos, bekulnės avalynės.
Labas rytas,
Ar vaikštote nesikirpè, ar kažkas apkirpo jūs karantino laikotarpiu?
Nekirpo niekas. Dar visai normaliai. Va plaukus reikėjo dažyt, nusidažiau pati.
Puskė jau surado, kas apdažys ir apkirps ją. Panašu, kad žmonės jau ieško vadinamų skylių, kad būtų gražūs.