Kol atrašinėjau porą valandų, kabojo atsakymai, nes visokie čia trukdžiai man buvo, tai tu pirma parašei, aš nebuvau pamiršus, tikrai
Tad,
Sim@, su praėjusiu gimtadieniu tave!
QUOTE(kulverstukis @ 2021 01 14, 19:39)
Jei gautumet dovanu kupona suoliui su parasiutu ar soktumet?
Šokčiau
QUOTE(errachka @ 2021 01 16, 12:45)
žiemą valgot ledus?
Jei užsimanau tai taip, ir žiemą, tik tiek, kad aš jų retai užsimanau, net ir vasarą itin retai, esmė tame, kad man jų visai gali nebūti, retas atvejis, kad užsimanyčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2021 01 16, 15:18)
Kuo nusivylėt paskutiniu metu?
Švietimo sistema.
QUOTE(Nastya @ 2021 01 16, 19:40)
Seniai pirtyje buvote?
Prieš gerus metus
QUOTE(Agrefa @ 2021 01 17, 00:03)
Nusidažytumêt pati sau plaukus?
Taip.
QUOTE(Nastya @ 2021 01 19, 21:35)
Jeigu reikėtų rinktis, tai būtumėt pasaulinio lygio dainininkė, šokėja ar aktorė?
Gal vis tik 1 variantas.
QUOTE(Agrefa @ 2021 01 19, 22:06)
Ar dabar ieškot kažkokio pirminio, karantino metu, ar nelabai, nieko nesinori pirkt, nieko kaip ir nereikia?
Šiuo konkrečiai metu- ne, bet pirkomės, namams.
QUOTE(errachka @ 2021 01 20, 16:06)
esat iš tų, kur kas į tamsumą,degat šviesas?
Aš mėgstu šviesą, man namuos turi būti šviesu kaip nežinia kur, nemėgstu jokių prietemų, prieblandų, naktinių lempų, toršerų ir pan,.
QUOTE(Agrefa @ 2021 01 20, 21:23)
Ar jums labai sunku, kad karantinas, kad yra ribojimai? Gal jaučiate dėl to kažką panašaus į depresiją?
Ne, nieko panašaus, gal todėl, kad žiema, kad vis vien ilgi vakarai, darbe darbymetis ir pan. bet va pavasarį, o jau ypač vasarą tikrai nenorėčiau to, kad būtų likę.
QUOTE(k@mylye @ 2021 01 21, 14:20)
Kokią knygą šiuo metu skaitote?
Baigiau tik ką neseniai
O šiandien, po darbo, atsiėmiau siuntinį, šią dabar skaitysiu.
Tik kad labai ilgai teko laukti, beveik savaitę laiko, bet ir rašė taip, atsiprašė, todėl, kad užsakymų daug, todėl.
Šiandien yra kas įstrigo, įsidėmėjote, įsimintiną frazę, citatą, reklaminę antraštę ir t.t. pan. ką nors ir nesvarbu kur_ ant tvoros, knygoje, lifte, laikraštyje, žurnale, portale, forume, ir pan.?Šiandien man įstrigę du:
Reklaminis užrašas ant tilto (važiuojant į darbą mačiau-perskaičiau) prie netoli esančio pastato Nepriklausomos Lietuvos valstybės archyvo "PRAEITIS - ATEIČIAI". Na taip taikliai sakyčiau
Frazė knygoje- IR PRAGARE YRA ANGELŲ