QUOTE(Alkaja @ 2020 12 25, 19:41)
Ar jau prisiplanavote kitiems metams ką nors?
Ne. Ir sakiau, kad nieko neplanuosiu. Vienintelis planas - išgyventi ir kad visi sveiki būtume. Visa kita - susidėlios savaime
Alkaja, džiaugiatės sūnaus grįžimu, gera!? Ar labai trūksta jo nuolatinio buvimo namuose? Ne tai, kad buvimo,ne taip paklausiau- ar lengvai paleistum širdimi jį suvisam išeiti gyvent kitur- nuomotis, pas draugę gyventi, į kitą šalį išvykti uždarbiauti ir pan?
Nieko neplanavau absol.
QUOTE(kami_ @ 2020 12 25, 22:19)
Kokia smulkmena šiandien pradžiugino?
Per muzikinį kanalą grojusi mėgstama daina ir Stambulo vaizdai
Gavau dovanų mylimas kvapiąsias lazdelės. Dar cukraus geri rodikliai buvo.
QUOTE(Sim@ @ 2020 12 26, 13:49)
taip, o supratai, kad tai buvo filmas apie Lady Gaga?
žiūrėjote vakar filmą "Bohemiškoji rapsodija" apie a.a. Fredį Mercurį? (taip, patiko)
Taip, aš žinojau prieš pradedant žiūrėti.
Žiūrėhjau filmą ir apie F. Mercury. Labai stiprus ir geras filmas. Man stipresnis už filmą apie L. Gaga.
QUOTE(k@mylye @ 2020 12 26, 19:29)
Ko jaučiate, kad karantino metu Jums labiausiai trūksta?</strong></p><p>Sporto salės. Namuose neturiu valios sportuoti. </p>
Tik kelionių. Visa kita man dar tinka, neerzina.
QUOTE(k@mylye @ 2020 12 26, 19:49)
Tai kaip tos šventės praėjo?</strong></p><p>Šventinė nuotaiką pavyko susikurti 100 proc. Ypač per kučias. Pasiruošimas, susigalvojom dar balkoną papildomai pasipuošti, dar ir eglutę balkone pasipuošėm. Nu fainiai praleidom laika. </p><p></p><p></p>
Labai gerai. Nepajaučiau, kad kažkas būtų stipriai nepatinkančio.
QUOTE(Nastya @ 2020 12 27, 23:42)
Teko pastarosiom savaitėm važiuot į kitą savivaldybę, praleido? - Teko, viskas sklandžiai. Parodai popieriukus ir važiuoji kur reikia. Šiandien į sodybą išvažiavom iki naujų metų pabūti, o gal ir naujiems liksim.
Jūs nerealūs dėl kelionės!
Ne, neteko. Faina, kad jūs sodyboje!
Laba visoms!
Ar yra taip, kad norėtumėte paklausti pas Temutės narę kažko, gal biški asmeniško, bet neklausiat?
Turėčiau tokių klausimų ir ne vienai!