Dar nėra paskelbto karantino mūsų mieste, dar esam "žalioj" zonoj, bet tai tik laiko klausimas. Bet jau prasidėjo registravimas žmonių, einant pavalgyti netgi dienos pietus ar bibliotekoje.
Jau senokai
Išleidom sūnų savanoriaut. Ir neaisšku, kada pamatysim. Turėjo po 3 savaičių nuo paėmimo būti priesaika ir tada paleist savaitgaliui namo. Bet dėl coronos (tegul būna ji prakeikta), gali būti, kad nepamatysiu sūnaus mėnesių mėnesius. Labai jo ilgiuosi
2. Ar būna, kad visą dieną būnat viena, bet ir norit būt viena, nenirit su niekuo susitikt?
1. Taip, tai sūnaus apsisprendimas dėl savęs išbandymo ir dėl to, kad bus atitarnavęs ir nereiks laukti, kada bus šaukimas. Truks iki kitų metų liepos vidurio.
2. Kad visą dieną būčiau viena, man taip nėbūna. Bet norų pabūti vienai tikrai turiu ir man to labai reikia. Turėjau tam planų, bet dėl visokių karantinų ir apribojimų, jie liks neįgyvendinti
serialo "Seselė Beti" seriją
Dauguma - ramūs. Bet yra virš mūsų sugyventiniai labai triukšmingi.
Yra ir garbaus amžiaus ir jaunesnių
Manau, kad tikrai kils, nes žmonės viską perka. O kol yra paklausa, tai ir kainoms yra kur kilti
Dažniausiai valgydavau dienos pietus kavinėse, bet dabar teks nusipirkti kažką arba neštis. nesinori eiti į kavines, nes reikia registruotis. Neduok dieve, kas susirgtų iš ten apsilankiusių, tai tektų ir kitiems ten buvusiems izoliuotis. O kam man to reikia ir nelabai turėčiau kur izoliuotis
Nežiūriu TV jau daug metų
Kam paskutiniam skambinot?
Namo pirmininkei