Laba matytos seniai
QUOTE(Nastya @ 2020 07 29, 20:06)
Tai kuo gyvenat? Retokai bepašnekam tai įdomu bent karts nuo karto paskaityti bus kas kuo gyvena.
Aktyviai gyvenam. Po karantino šie 2 mėnesiai tikrai aktyvūs buvo:
Nida,
Šventoji,
LV,
sūnaus brandos atestato įteikimo šventė gimnazijoje (ir man dabar tokia nostalgija... kad jau neliko tos
mokyklinės rugsėjo 1-osios dienos, kad tai jau praeitas etapas, o man ta diena visada tokia ypatinga buvo, šventinė tokia, matyt tas likę dar nuo mano mokyklinių metų,
tuomet šventė tęsėsi/persikėlė į sodybą;
vestuvės,
krikštynos,
buvome "Aurum lenktynės 2020" Palangoje, ten laimėjo 1-mą vietą Vasiliauskas, o Benediktas Čirba 2-rą vietą užėmė,
vykome žiūrėti į Kačerginę šonaslydžio čempionatą, ten įvyko revanšas
Benediktas Čirba užėmė 1-mą vietą, o Vasiliauskas- 2-rą vietą, o va Rygoje lietuviams čempionate nelabai sekėsi.
gimtadieniai- mamos, jaunėlio sūnaus, vyro,
Lietuvos keletas lankytinų vietų aplankėme,
iš UK buvome susitikę su ilgamečiu draugu,
Darbe viskas ok, su mamos sveikata gerai, tėtis laikosi puikiai.
Vienu žodžiu ir dar daug kas...
Tiesa, keli buvo ir nerimą keliantis: puskė su vyru santykių krizėje, brolis su šeima buvo saviizoliacijoje, nes draugų šeimoje su kuriais jie bendrauja glaudžiai buvo nustatytas koronavirusas (draugo žmonai), žmona persirgo, o tam vyrui ir mokyklinio amžiaus vaikams- nieko. Mano broliui, brolio žmonai ir mano trims dukterėčioms ačiūD nepasireiškė, neužsikrėtė.
Darbe mano mūsų teisininkei buvo koronavirusas nustatytas, po jų atostogų kelionės automobiliu iš Kroatijos, ji persirgo, vyras ir vaikas darželinio amžiaus- neužsikrėtė.
Dienos nepastebimai subėga į savaites, savaitės - į mėnesius, mėnesiai - į metus. Laikas skuba neišvengiamai. Taip ir gyvenam
QUOTE(Alkaja @ 2020 07 29, 20:07)
Ar esat valgę medlievos uogų, o gal auginat medelį?
Ko gero ne, net nežinau tokių, nebent yra koks kitas pavadinimas, tada gal...
QUOTE(errachka @ 2020 07 30, 14:04)
gal turit pažįstamą kokį bitininką?
Tikrų tikriausią tokį tai ne. Tiesa, mano vyro teta su vyru savo tuo užsiima ilgus metus, tai jau medumi visokių rūšių kasmet esame aprūpinti sočiai.
QUOTE(Sim@ @ 2020 07 30, 22:39)
kaip manote, kokia esate - karšta, ar šalta? (gal prie šaltesnių, ramesnių, abejingesnių)
Antras variantas.
QUOTE(Sim@ @ 2020 07 31, 05:52)
tos, kurios turite FB (facebook'ą) veliatės į kokias nors diskusijas, ar tiesiog paskaitę - numojate ranka? (veliuosi, man patinka
)
Nesiveliu. Beprasmybė. Man gaila taškyti energiją ir laiką. Juolab kiekvienas turi savo tiesą, savo nuomonę, o dar gi būna, kad ir 'rimtu veidu' tyčia trolina.
QUOTE(Agrefa @ 2020 07 31, 22:25)
Atsisakiau prekės vienos, pirktos per fb. Nes turėjo po.pinigų pervedimo pristatyti per porą sav., bet nepristatė per cielas 7. Atsisakiau ir paprašiau grąžinti pinigus. Tipo, grąžins per 14 d.d. praėjo savaitė-pinigų dar nėra. Jaučiu, kad taip ir neperves. Ar po 14 d.termino dar privačiai į messengerį rašytumėt, ar jau iš karto viešai per jų psl?
Privačiai, dar pridurčiau, kad viešai parašysiu, kad nepatikimi, o paskui ir viešai (jei taip ir negrąžintų).
QUOTE(Nastya @ 2020 08 03, 20:36)
Galėtumėt dirbti darbe, kur jūsų daugelis nemėgsta? Turiu omeny tarp kitų darbuotojų.
Galėčiau tik vargu ar norėčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2020 08 04, 10:45)
Ar seniai valgėt picą, kada?
Prieš mėnesį užsakėm į namus, tai tuomet.
QUOTE(Sim@ @ 2020 08 05, 06:04)
jei po gero baliaus, Jums skauda galvą, ką darote:
a) geriate vaistus, nes nepernešate skausmo;
b) geriate daug vandens;
c) nieko nedarote - kenčiate, nes žinote, jog praeis;
d) vartojate alkoholį;
e) Jūsų variantas?
a) citramoną.
QUOTE(k@mylye @ 2020 08 07, 09:35)
Ar žinojote apie tokią magnetukų kolekciją "SurinkLietuvą"?
Man regis ne.
Registravotės į Baltarusijos palaikymo akciją "Laisvės kelias" kuri vyks šiandien?Ne.