QUOTE(Alkaja @ 2020 07 29, 21:07)
Ar esat valgę medlievos uogų, o gal auginat medelį?
Pirmą kartą girdžiu, nežinau kas per uogos
Gal mes kitaip vadiname arba tiesiog neteko susidurti, ragauti. Įdomu
QUOTE(errachka @ 2020 07 30, 15:04)
gal turit pažįstamą kokį bitininką?
Bitininko ne, bet mano pusbrolis labai tuo dabar domisi, turi pas mus sodyboje jau 7 ar 8 avilius
Tai medumi esame apsirūpinę.
QUOTE(Sim@ @ 2020 07 30, 23:39)
Nastya - esi šaunuolė, sveikinu ir siunčiu sveikatos bei sėkmės
---
kaip manote, kokia esate - karšta , ar šalta?
--
Oi aš tai karšta, visada tokia buvau ir esu.
QUOTE(Sim@ @ 2020 07 31, 06:52)
tos, kurios turite FB (facebook'ą) veliatės į kokias nors diskusijas, ar tiesiog paskaitę - numojate ranka?
Dabar jau beveik ne, o anksčiau būdavo retkarčiais, bet irgi retokai.
QUOTE(Agrefa @ 2020 07 31, 23:25)
Atsisakiau prekės vienos, pirktos per fb. Nes turėjo po.pinigų pervedimo pristatyti per porą sav., bet nepristatė per cielas 7. Atsisakiau ir paprašiau grąžinti pinigus. Tipo, grąžins per 14 d.d. praėjo savaitė-pinigų dar nėra. Jaučiu, kad taip ir neperves. Ar po 14 d.termino dar privačiai į messengerį rašytumėt, ar jau iš karto viešai per jų psl?
Rašyčiau privačiai, skambinčiau. Jei nulis reakcijos - rašyčiau viešai puslapyje. Jei vistiek tyla, tai į vartotojų teises kreipčiausi.
QUOTE(Visgi @ 2020 08 01, 16:06)
Kokia jūsų akių spalva?
Tokios pilkšvos.
QUOTE(Visgi @ 2020 08 01, 18:01)
Buvo šiandien koks pastebėjimas kuris toks būtų mažiau nei keistas?
Nea nieko tokio labai nebuvo. Nors man visada keista kai mažus vaikus paleidžia visiškai nuogus lakstyt po pliažą. Aš to nepraktikuoju tai tik todėl man ir keista. Vakar atvažiavom į Jūrmalą pas draugus, tai prisižiūrėjau čia. Be to, čia jokių kaukių, laisvė
QUOTE(Sim@ @ 2020 08 01, 19:49)
jei lankotės Akropolyje, tai kokios parduotuvės (ne maisto) Jūsų yra pačios pačiausios?
Pačios pačiausios neturiu, bet man patinka aldo, massimo dutti, Stradivarius, zara, gal dar ką pamiršau, bet į šitas tikrai visada užeinu.
QUOTE(kami_ @ 2020 08 03, 20:17)
Kurį kokteilį rinktumėtės- mimozą ar Spritzą?
Šiaip spritzą, brunch'ui mimozą.
Laba
Galėtumėt dirbti darbe, kur jūsų daugelis nemėgsta? Turiu omeny tarp kitų darbuotojų. - Priklauso nuo aplinkybių, labiau ne.