Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 03 27, 11:12)
suerzino kas nors šiandien?

Niekas, ne

QUOTE(Visgi @ 2018 03 27, 11:17)
Gal jau matėte miške/pamiškėje žibuokles?

kad nevažinėju pamiškėm

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 27, 14:54)
Šios dienos, kad ir labai maža, nelaimė/nesekmė?

Nebuvo tokios

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 27, 15:32)
Ar valgėt šiandien kažkokią sriubą? Kokią?

Nevalgiau, nusibodo darbe jau tos sriubos

QUOTE(Visgi @ 2018 03 27, 20:35)
Šaltibarščius seniai valgėte?

pernai

SVEIKOS ax.gif

neskauda Jums vakarais akių? (nors ir darbas - ne skaitomas, bet kažko vakarais akis pradėjo skaudėt)
Atsakyti

Sekmadienį.

vasarą.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 27, 20:56)
neskauda Jums vakarais akių? (nors ir darbas - ne skaitomas, bet kažko vakarais akis pradėjo skaudėt)

skaudėjo praeitą savaitę. Net lygtraiškanojo vieną dieną šiek.tiek. Pamenu, kad ir pernai panašiu laiku taip buvo.

Jeigu jūs užsiėmusi stipriai, kažką veikiat, o draugė per messengerį rašinėja kažką nereikšmingo, neskubaus, iš karto parašot, kad užsiėmę, ar kai galit, tada parašot?
Visaip. Šiandien parašiau tik 21,30 val., nors draugė rašė apie 18 val.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 26, 18:40)
gal teko kada pas gydytoją registruotis per www.sergu.lt_?
Neteko.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 26, 20:19)
Ačiū, kad teiraujiesi! smile.gif
Gerai sekasi mokslai,myli jį ir vaikai, ir mokytoja. Labai patenkinta, kad eina į šia mokyklą (o taip pergyvenau prieš pirmą klasę), kad savarankiškai į namus pareina. Viskas čiki.
---
Šiandien apsivalgėt?
Džiugu, kad viskas gerai 4u.gif O svarbiausia vaikas laimingas smile.gif
---
Žiauriai, popkornų. Mažą ėmiau, o taip persiėdžiau, siaubas.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 26, 21:02)
eisit jau miegot?
Bandysiu, anksti keltis.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 27, 11:12)
suerzino kas nors šiandien? Taip,pasirodo vėl apvogė sodybą b. Košmaras,kokie tie žmonės godūs,viską išneš iki pamatų,o dar išnešdami išlaužys viską,išdaužys  mad.gif  mad.gif
Manęs tai ne. O jus tai suprantu, mano draugės kaimą rudenį apvogė. Tai aišku pikta.
Pavojinga va taip kai sodyboj, ypač kokioje nuošalioje, niekas negyvena, niekas nebūna. Vagys aiškiai vietiniai bus, iš vietinių aplinkinių kaimų. Tau gali atrodyti, kad ten net vogti nėra ko, o jie ras. Net seną mikrobangę ar šaldytuvą kokį išsitemps ant metalo, kad turėt ant dozės ar vypivono. O dar jei nesidžiaugs radiniais tai iš pykčio ir išdaužys viską. Aš tai tokiems galėčiau, pirštus atkapočiau.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 27, 11:17)
Ne, nemačiau. O ir neatkreipiau į tai dėmesio tiesą sakant.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 27, 14:54)
Šios dienos, kad ir labai maža, nelaimė/nesekmė?
Vaikas išpylė šio bei to mašinoj. Ir aplamai mašina vėl prašosi valymo ax.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 27, 15:32)
Nea.
Senokai, pernai jau turbūt.
Visgi, kaip tas filmas? Mane jis irgi domina.
Aš šiandien tik ką iš Vaiduoklių Žemės grįžau. Nu toooks, keistas labai, bet kartu ir įdomus, intriguojantis. Iki pusės nesupratau kas vyksta, po to supranti ir visai kitaip žiūrisi. Įdomu pasidaro.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 27, 20:56)
neskauda Jums vakarais akių?
Neskauda.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 27, 21:08)
Jeigu jūs užsiėmusi stipriai, kažką veikiat, o draugė per messengerį rašinėja kažką nereikšmingo, neskubaus, iš karto parašot, kad užsiėmę, ar kai galit, tada parašot?
Visaip būna. Būna atrašinėju neskubėdama, būna parašau tiesiai, kad užimta ir susirašom po to. Tokiu atveju parašau atsilaisvinus.

Laba vėlų vakarą mirksiukas.gif
Neseniai namo grįžau, kolkas nesimiega, bet reiks tuoj eit, o tai keltis anksti. Išskrendu rytoj rolleyes.gif

SITUACIJA.
Vyras kažkur išėjo, žadėjo grįžt vėlai. Jus nusprendėt nelaukt jo ir nuėjot miegot. Ar atsikeltumėt kai jis grįžtu namo? Ta prasme nuo to garso. Netriukšmautų jis, bet ir ant pirštų galiukų nevaikščiotų. Normaliai atidarytų duris, užeitų, nusirengtų ir t.t. - Jisai šiandien atsikėlė, nes išgirdo kaip aš apačioj grįžusi dariausi arbatą. O aš nežinau, jei stipriai miegočiau tai išgirsčiau manau tik jam atidarius miegamojo duris, nes šiaip namas nemažas, miegamasis tolokai nuo įėjimo durų ir nelabai ten girdėtųsi jei kas užeitų, juo labiau jei tai darytų tyliai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 27, 21:08)

ne, atrašau, kai neturiu ką veikti

QUOTE(Nastya @ 2018 03 27, 23:41)
Vyras kažkur išėjo, žadėjo grįžt vėlai. Jus nusprendėt nelaukt jo ir nuėjot miegot. Ar atsikeltumėt kai jis grįžtu namo? Ta prasme nuo to garso. Netriukšmautų jis, bet ir ant pirštų galiukų nevaikščiotų. Normaliai atidarytų duris, užeitų, nusirengtų ir t.t. -

visų pirma, aš net neužmigčiau, kol jis negrįžtų - laukčiau. Stovėčiau prie lango ir...laukčiau

LABAS RYTAS 4u.gif

gal jau Jūs apsipratot su nauju laiku? (kaip ir taip, nors ryte keltis dar sunkoka)
Atsakyti

nevalgiau

šeštadieni 

Kartais skauda, bet man tai aišku, kad nuo kompo ir nuo skaitymo. 

Dažniausiai atrašau vėliau.

Vyras kažkur išėjo, žadėjo grįžt vėlai. Jus nusprendėt nelaukt jo ir nuėjot miegot. Ar atsikeltumėt kai jis grįžtu namo? Ta prasme nuo to garso. Netriukšmautų jis, bet ir ant pirštų galiukų nevaikščiotų. Normaliai atidarytų duris, užeitų, nusirengtų ir t.t.

Jei jau įmigus, tai nieko negirdėčiau. Mūsų miegamasis antram aukšte. Tai nelabai girdisi. Nebent jau stipriai sutriukšmautų. 

gal jau Jūs apsipratot su nauju laiku?

Kaip ir. bet dar ne visai. 

Velykoms jau turit ką pasiruošę?
Visiškai nieko. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 27, 15:54)
<p>Šios dienos, kad ir labai maža, nelaimė/nesekmė?</p>
<p>iškrito blomba. </p>

šian labai viskas gerai
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 27, 16:32)
Galiu į až atsiųsti vieno gero rusakalbio meistro nr. Kur jis dabar turi kioską, nebežinau, nes jis labai migruoją. Paskutinį kartą jis dirbo nelabai toli Banginio.
Viriau meksikietišką. Skanu man ji.

būčiau dėkinga 4u.gif
nea
QUOTE(Visgi @ 2018 03 27, 21:35)
Sekmadienį.

pernai
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 27, 21:56)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 27, 22:08)
Visaip. Šiandien parašiau tik 21,30 val., nors draugė rašė apie 18 val.

irgi visaip būna
QUOTE(Nastya @ 2018 03 28, 00:41)
Vyras kažkur išėjo, žadėjo grįžt vėlai. Jus nusprendėt nelaukt jo ir nuėjot miegot. Ar atsikeltumėt kai jis grįžtu namo? Ta prasme nuo to garso. Netriukšmautų jis, bet ir ant pirštų galiukų nevaikščiotų. Normaliai atidarytų duris, užeitų, nusirengtų ir t.t. - Jisai šiandien atsikėlė, nes išgirdo kaip aš apačioj grįžusi dariausi arbatą. O aš nežinau, jei stipriai miegočiau tai išgirsčiau manau tik jam atidarius miegamojo duris, nes šiaip namas nemažas, miegamasis tolokai nuo įėjimo durų ir nelabai ten girdėtųsi jei kas užeitų, juo labiau jei tai darytų tyliai.

dažnai prabundu, yra tas laukimo jausmas visada
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 28, 06:49)
gal jau Jūs apsipratot su nauju laiku? (kaip ir taip, nors ryte keltis dar sunkoka)

rytai dar sunkoki
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 28, 09:28)
Velykoms jau turit ką pasiruošę?</strong>
Visiškai nieko. 
</p>

ne
kokie nagučiai?-švelniai rožiniai
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 27, 23:41)

o kur tu buvai? ax.gif rolleyes.gif

Prabusčiau tikrai,nes nerimaučiau ir laukčiau. Gal net nebūčiau užmigusi visą naktį dėl to rolleyes.gif .

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 28, 05:49)

Taip, iš karto.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 28, 08:28)
Velykoms jau turit ką pasiruošę?</strong>
Visiškai nieko. 
</p>

Nusipirkusi šimtalapio. Dar faršo zuikiui.

QUOTE(errachka @ 2018 03 28, 13:36)
kokie nagučiai?-švelniai rožiniai

Bespalviai rožinis.

Už ką paskutinio mokėjot?
Už maistą IKI.
Atsakyti
[quote=Visgi,2018 03 27, 11:17]
[/quote]
Ne,sniegas pas mane visur dar smile.gif

[quote=k@mylye,2018 03 27, 14:54]
Šios dienos, kad ir labai maža, nelaimė/nesekmė?</p>
[/quote]
Vakar dienos nesekmė,tai migrenos priepuolis naktį

[quote=Agrefa,2018 03 27, 15:32]
[/quote]
ne,ryt planuoju žirnių

[quote=Visgi,2018 03 27, 20:35]
[/quote]
senokai,galvoju pasidaryt kada

[quote=Sim@,2018 03 27, 20:56]
[/quote]
būna kartais

[quote=Agrefa,2018 03 27, 21:08]
[/quote]
Kai galiu,atrašau

[quote=Nastya,2018 03 27, 23:41]
Manęs tai ne. O jus tai suprantu, mano draugės kaimą rudenį apvogė. Tai aišku pikta.
Pavojinga va taip kai sodyboj, ypač kokioje nuošalioje, niekas negyvena, niekas nebūna. Vagys aiškiai vietiniai bus, iš vietinių aplinkinių kaimų. Tau gali atrodyti, kad ten net vogti nėra ko, o jie ras. Net seną mikrobangę ar šaldytuvą kokį išsitemps ant metalo, kad turėt ant dozės ar vypivono. O dar jei nesidžiaugs radiniais tai iš pykčio ir išdaužys viską. Aš tai tokiems galėčiau, pirštus atkapočiau.

SITUACIJA.
Vyras kažkur išėjo, žadėjo grįžt vėlai. Jus nusprendėt nelaukt jo ir nuėjot miegot. Ar atsikeltumėt kai jis grįžtu namo? Ta prasme nuo to garso. Netriukšmautų jis, bet ir ant pirštų galiukų nevaikščiotų. Normaliai atidarytų duris, užeitų, nusirengtų ir t.t.
[/quote]
Būtent taip ir yra,neranda ko vogt,tai grįžęs dar randi išlaužyta,išdaužyta viska.
Nevisad,yra buvę,kad negirdėjau nei kaip grįžo,nei kaip ryte atsikėlė ir išėjo biggrin.gif

[quote=Sim@,2018 03 28, 05:49]
gal jau Jūs apsipratot su nauju laiku?
[/quote]
Nebuvo man jokių problemų su laiku

[quote=k@mylye,2018 03 28, 08:28]
[/quote]
Kad nėra ką labai ruoštis smile.gif

[quote=errachka,2018 03 28, 13:36]
kokie nagučiai?
[/quote]
Irgi švelniai rožiniai

[quote=Agrefa,2018 03 28, 15:41]
[/quote]
Už maistą irgi

Sveikos savaitgalį yahoo.gif man jau savaitgalis,ilgasis visoje šalyje,visiems į darbą tik antradienį ploja.gif

Vyras išvažiavo,vaikų nėra. Likot viena namuose. Ką veiksite pirmiausiai? Youtube,sm biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 28, 19:34)

Sveikos savaitgalį  yahoo.gif man jau savaitgalis,ilgasis visoje šalyje,visiems į darbą tik antradienį  ploja.gif

Vyras išvažiavo,vaikų nėra. Likot viena namuose. Ką veiksite pirmiausiai? Youtube,sm  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu kaip faina!

Knyga arba SM, arba TV.

Savaitė greitai lekia? Veikiat kažką po darbo?
Ne tas žodis. Kaip sprogę būtų šitos dienos, pralėkė kaip.žaibas.
Šiandien turėjau energijos langus išsivalyt. Vyras nukabino ir užkabino išskalbtas užuolaidas. Vienžo, turėjau energijos dirbt.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 28, 08:28)
[right][snapback]72051933[/snapback][/right]

Tik kiaušinių BALTŲ pagaliau nusipirkau, nes IKI – išpirkta, Maximoj – išvis baltų nėra

QUOTE(errachka @ 2018 03 28, 13:36)
kokie nagučiai?-
[right][snapback]72052352[/snapback][/right]

Be nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 28, 15:41)
[right][snapback]72052484[/snapback][/right]

Maistą IKI

QUOTE(Aidos @ 2018 03 28, 19:34)
Vyras išvažiavo,vaikų nėra. Likot viena namuose. Ką veiksite pirmiausiai?
[right][snapback]72052752[/snapback][/right]

Pasigaminsiu kokteiliuką alko su daug ledo ir citrina, ir lovoj žiūrėsiu filmą arba lėkčiau pas draugę

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 28, 21:19)
[right][snapback]72052945[/snapback][/right]

nelabai

SVEIKOS ax.gif

turit kažkokią svajonę - kada nors NUSIPIRKTI? (taip, noriu tokio "baro"_
vartotojo įkelta nuotrauka)
Atsakyti

kokie nagučiai?

visai be lako šiai dienai

už maistą

Vyras išvažiavo,vaikų nėra. Likot viena namuose. Ką veiksite pirmiausiai? 

Geras filmas

Man visas kovas pralekė labai staigiai

turit kažkokią svajonę - kada nors NUSIPIRKTI?)

Negaliu sugalvoti tokio daikto. Daug jau ką įsigijus esu ką noriu. Toliau nebent keisti tuos daiktus geresniais ir naujesniais. Aišku namai dar be pilno remonto. Bet tai viskas procese. Mano mintys daugiau sukasi apie keliavimą kažkur.  Tai vat. Kai baigsim namus, tuomet atversim pinigines tolimesnėms kelionėms. 

Gerai išsimiegojot?

Ko tai ne. 

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 28, 21:35)

turit kažkokią svajonę - kada nors NUSIPIRKTI? (taip, noriu tokio "baro"_

Noriu odinės striukės. Kada nors.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 29, 08:05)
Gerai išsimiegojot?</p>
<p>Ko tai ne. </p>

Labai gerai. Bet prabudau ne pati - žadintuvas prikėlė. O tai man nepatinka. Noriu ir mėgstu prabust pati.

Ar turit namuose gana didelė (ne tą standartinė) pjaustymo lentą?
Neturiu. Bet jei būtų daugiau vietos namuose, visai norėčiau tokios.
Atsakyti