Niekas, ne
kad nevažinėju pamiškėm
Nebuvo tokios
Nevalgiau, nusibodo darbe jau tos sriubos
pernai
SVEIKOS
neskauda Jums vakarais akių? (nors ir darbas - ne skaitomas, bet kažko vakarais akis pradėjo skaudėt)
Ar valgėt šiandien kažkokią sriubą? Kokią?
nevalgiau
Šaltibarščius seniai valgėte?
šeštadieni
neskauda Jums vakarais akių?
Kartais skauda, bet man tai aišku, kad nuo kompo ir nuo skaitymo.
Jeigu jūs užsiėmusi stipriai, kažką veikiat, o draugė per messengerį rašinėja kažką nereikšmingo, neskubaus, iš karto parašot, kad užsiėmę, ar kai galit, tada parašot?
Dažniausiai atrašau vėliau.
Vyras kažkur išėjo, žadėjo grįžt vėlai. Jus nusprendėt nelaukt jo ir nuėjot miegot. Ar atsikeltumėt kai jis grįžtu namo? Ta prasme nuo to garso. Netriukšmautų jis, bet ir ant pirštų galiukų nevaikščiotų. Normaliai atidarytų duris, užeitų, nusirengtų ir t.t.
Jei jau įmigus, tai nieko negirdėčiau. Mūsų miegamasis antram aukšte. Tai nelabai girdisi. Nebent jau stipriai sutriukšmautų.
gal jau Jūs apsipratot su nauju laiku?
Kaip ir. bet dar ne visai.
Velykoms jau turit ką pasiruošę?
Visiškai nieko.
I've got a hundred million reasons to walk away but baby, I just found one good one to stay ❤
kokie nagučiai?
visai be lako šiai dienai
Už ką paskutinio mokėjot?
už maistą
Vyras išvažiavo,vaikų nėra. Likot viena namuose. Ką veiksite pirmiausiai?
Geras filmas
Savaitė greitai lekia? Veikiat kažką po darbo?
Man visas kovas pralekė labai staigiai
turit kažkokią svajonę - kada nors NUSIPIRKTI?)
Negaliu sugalvoti tokio daikto. Daug jau ką įsigijus esu ką noriu. Toliau nebent keisti tuos daiktus geresniais ir naujesniais. Aišku namai dar be pilno remonto. Bet tai viskas procese. Mano mintys daugiau sukasi apie keliavimą kažkur. Tai vat. Kai baigsim namus, tuomet atversim pinigines tolimesnėms kelionėms.
Gerai išsimiegojot?
Ko tai ne.