QUOTE(Sim@ @ 2020 06 22, 21:27)
vasaros atostogos LT, ar užsienyje? (Lt, Palangoje)
LT arba LV
QUOTE(Nastya @ 2020 06 22, 23:25)
ką paskutinio nusipirkot sau? - basutes
irgi
QUOTE(k@mylye @ 2020 06 23, 09:35)
Baigsit šiandien darbą anksčiau, ar įprastai?</strong></p><p>Anksčiau. </p>
anksčiau
QUOTE(Nastya @ 2020 06 24, 23:33)
Kaip jums tas smėlio pliažas lukiškių aikštėje? Gal jau matėtė, buvote ar palaikote idėją? - Aš labai už. Labai šaunu. Dar nebuvome, bet apsilankysime. Aš visada esu už panašias idėjas. Jeigu norisi kažkam rimties ten, kodėl žiemomis ledo arena nemaišo? Kuo daugiau tokių traukos objektų tuo geriau, tuo labiau Vilnius vėl geraja prasme nuskambėjo užsienio žiniasklaidoje. Puiku
už
QUOTE(Agrefa @ 2020 06 25, 06:43)
Kaip karščiais džiaugiasi tos, kurios juos dievina, kur būna, vaikšto per juos. Ir kaip nuo jų bėga tos, kurios nemėgsta jų?
Tik nuėjusi į darbą, užtraukiu žaliuzes ir įjungiu vėjelį. Su draugėm.arba nesusitinku dieną,.arba, jei susitinku, ieškom pavėsio. Grįžusi į namus iš kartu jungiu vėjelį ir l.plonai apsirengusi bandau egzistuot. Naktį kelis kartus einu į vonią, apsipilu šaltu vandenuu ir, nenusisausinusi jo, guluosi į vonią. Dar, kai vis tiek būna karšta naktį ir sunku miegot, tiesiog prieinu prie lango, plačiai jį atidarau ir žiūriu į tolį.
darbe namie kondicinas, o šiaip faina man
QUOTE(k@mylye @ 2020 06 25, 08:17)
Žinau, kad seimui svarstyti yra parengtas siūlymas gegužės 1 d naikinti kaip nedarbo dieną, bet nedarbo dieną padaryti sausio 13 d. Kaip Jums toks siūlymas?</strong></p><p>Visiškai prieš. Nenorėčiau, kad taip padarytų. Jau yra buvę, kad sausio 13 d - nedarbo diena. Kam vėl grįžt prie seno. </p>
nepalaikyčiau
QUOTE(Sim@ @ 2020 06 26, 06:56)
je pradedat žagsėt, ką darot, kad dingtų jis? (šalto vandens stiklinę išgeriu, jei yra galimybės)
nekvėpuoju, geriu vandens
QUOTE(k@mylye @ 2020 06 26, 08:46)
Dažnai grilinat? </strong></p><p>Nea. Retokai ištikro. Nors tam yra visos sąlygos. </p>
ne
QUOTE(Nastya @ 2020 06 27, 23:20)
Ar tenka, turit kur ravėti? Ar mėgstat? - Nemėgstu
net labai nemėgstu ravėjimo
O mano draugė svaigsta, kad atsipalaiduoja, kad fainas užsiėmimas
retai, NEEEE
QUOTE(Agrefa @ 2020 06 29, 06:31)
Kai vakarojat savaitgaliais, su alkoholiu dažniau, ar be? Jei su alkoholiu, ką dažniausiai gurkšnojat?
Vilniuj be alkoholio. Tėviškėj jartais vyno taurę išgeriu.
vyno, putojančio
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2020 06 29, 09:49)
<p><strong>Kaip savaitgalį praleidot?</strong></p>
<p>Šeštadienį buvom prie Platelių ežero. Labai nuvylė. Tikėjausi daugiau kažkokių vandens pramogų. Dabar tik vandens dviračiai. Paplūdimys mažas, žmonių daug. Tiesiog nuvažiavom prie kito ežero pasimaudyt. Bet aplankėm, pamatėm.</p>
vyro tėviškėj prie ežerų
QUOTE(Agrefa @ 2020 06 30, 11:06)
Kai pas jus atvažiuoja svečių, padedat ant stalo, ką atsiveža?
taip
na ta situacija tokia įdomi...
QUOTE(k@mylye @ 2020 06 30, 15:05)
Tai kaip ta audra naktį pas Jus?</strong></p>
<p>Pas mus nieko baisaus. Tik labai daug lietaus. </p>
<p> </p>
nebuvo
QUOTE(Alkaja @ 2020 06 30, 20:34)
Ar vasarą labiau mėgstat nešioti basutes ar batelius/sportbačius/kedus?
Labiausiai mėgstu basutes
basutes
QUOTE(Nastya @ 2020 06 30, 22:49)
Sveikos
Kasdienai naudojate kremus nuo saulės? - Nebent jeigu žinau, kad ilgai būsim ant saulės.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2020 07 01, 08:04)
Jeigu pas jus namuose visą dieną dirbtų darbuotojai kažką, padarytumėt jiems kavos, valgyti?
taip
QUOTE(Visgi @ 2020 07 03, 12:34)
Šįryt (penktadienis) tiesiu taikymu į darbą?
Ne. Užvežiau jaunėlį į gimnaziją, nes laiko šiandien abitūros matematikos pasirinktą egzaminą, dar pakeliui užsukau į prekybos centrą_nusipirkau avokadų, varškės, ir tuomet jau į darbą.
iš namų šian
kuriuo valgymu nevalgot ar labai mažai suvalgot daržovių?-per pusryčius