Iš tavo įkeltų išsisaugojau irgi, sudomino.
k@mylye, ką į šiltnamį sodinai/sodinsi?
Sveikos
Žinias per TV dažnai žiūrite? - Pas mus vakarais ant fono eina.
*k@mylye, ką į šiltnamį sodinai/sodinsi?
**Žinias per TV dažnai žiūrite? - Pas mus vakarais ant fono eina.
*Tradiciškai: keletą pomidorų, agurkų, paprikų, gėlių. Plius galvoju pasistatyti staliuką su kėde, kavai gerti. Taip ir lieka žinios nepažiūrėtos.
**Pastaruoju metu retai. Vakariene pavalgom ir dažniausiai einam dar kavos ar arbatos atsigerti į balkoną.
Valėtės langus?
Dar ne. Na nėra laiko.
Darbe/namuose šalta, po šildymo atjungimo?
Darbe šalta, kai šildymą atjungė.
Sudygo darže kas nors?
Špinatai ir ridikėliai. Rūgštynės ir petražolės delsia.
Grietinėlę dažnai perkat? Mėgstat? Kur naudojat?
Sakyčiau, kad tik kartais.
vis užduodamas klausimas "koks pirkinys sau" ir pan., tad mano klausimas, už kokią sumą buvo paskutinis pirkinys sau? (už 28 eurus)
300
Ar seniai buvot įsimylėję (nekalbu apie meilę savo antrai pusei)? Norėtumėt tai patirti dabar?
Tai jau tikrai seniai. Aišku, būtų labai smagu dar kartą tai patirti, kas nauja, nepažinta.
FB (facebookas) mirga marga šiandien apie priverstinius skiepus nuo Covid-19 ir gretimai straipsniai prieštaraujantys pastariesiems skiepams. Vokietija jau pasirašinėja, jog skiepai bus privalomi. Jei ir Lietuvoje padarys privalomus skiepus nuo Coronos, ar skiepysitės pati, vesite vaikus, vyrą, artimuosius ir t.t.? (tikrai ne - nei pati, nei vaikų nevesiu - norisi dar pagyvent ir be nuodų vakcinos)
Man nemirga. Taigi nieko nežinau apie tai ir kol kas neturiu nuomonės.
Pastebiu, kad yra dvi žmonių kategorijos: kurie sako, kad COVID-19 yra tik kažkoks butaforinis dalykas, dirbtinai sukurta panika ir niekas čia niekuo neserga. Na ir tie kurie tiki/žino COVID-19 egzistuoja.
Aš tikiu, kad tai yra. Žinau realiai sirgusius žmones. Yra pažįstamų, kurių giminės Italijoje sirgo. Ir tai, kad vaikams tai gali būti irgi sunkiai pakeliama liga. Nes toje šeimoje, apie kurią pasakojo, 10 m vaikas persirgo sunkiausiai iš visų šeimos narių.
Ar pritariate, kad vaikai dviem savaitėm grįžtų užbaigti mokslo metų?
Manau, kad jau nebereiktų vaikų blaškyti ir tiesiog galėtų užbaigti mokslo metus nuotoliniu. Jau visi priprato, įsivažiavo ir pan.