Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(errachka @ 2020 04 13, 11:35)
buvot išlindę iš namų? taip, visus pusdienius buvom miškuose psivaikščiot
Mes kasdien galima sakyti išlendam iš namų... bet nebūtinai tik pasivaikščioti.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 12:28)
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot? smile.gif Planavau daug negaminti. [.....]
Gražiai, puikiai! Ne tik, kad Velykas, bet ir Atvelykis thumbup.gif Stalas lūžo. Neskubant, su pasimėgavimu aš ir vyras gaminome. Va ką reiškia, kai niekur važiuot nereik, kai namai ir tik namai, nes anksčiau, tai tėvai, tai brolis su šeima, tai pas vienus, tai pas kitus, tai pas mus, tai apskritai kitur visi...
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 14:33)
Paštomatais dažnai naudojatės? Per juos kol kas nieko nesiunčiau, bet labai dažnai atsiimu siuntas per juos, ypač dabar.
Nepasakyčiau, kad dažnai.
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 18:06)
Ar priaugot svorio paskutiniu metu? Taip, kaip nervina 😕
Ilgai ant svarstyklių nelipau, o ir buvau tikra, kad priaugau, bent man taip jautėsi, o pasirodo, kad ne, likau tikrai nustebinta tiesą pasakius, nes per karantiną vis vien nėra tokio tempo, lėkimo, maratono, o ir gaminam tikrai dažniau, nes namuos gi.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 14, 21:12)
Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt? Įmantresnio tai nieko negaminau, bet gaminau daugiau tokių patiekalų, kurie užtrunka ilgiau, kol pagamini. Taip pat ir užsisakinėjam karts nuo karto.
Ženkliai dažniau. Analogiškai drinks_cheers.gif
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 17, 08:35)
Ar pritariate mokslo metų trumpinimui? Aš ne. [.....]
Pritarčiau.
QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 17, 10:41)
Kokie planai atostogoms? Nusipirkti baseina, daug knygu ir vasaroti namie 4u.gif
Dabar, sukauptam likučiui- nieko ypatingo, relaksas ir tiek; namai, filmai ir serialai, knygos, sodyba, namų aplinkos puošyba ir pan,. O žiūrint į ateitį_nžn dar. Aš atostogų dienų daug turiu, tai tą konkretų rezervinį daug paliksiu vėlesniai ateičiai, bus matyt žymiai vėliau kokie planai bus, dabar neplanuoju.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 17, 17:21)
Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu? Su drauge kalbėjom per pietus per viber'į, kol maistą gaminom.
Šiandien su vadovybe.
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 18, 05:56)
Ar jau sodinot jūs ar jūsų mamos/tetos gėlytes ant kapų? Dar ne, ber kitą planuoju važiuot apsodinti.
Pas save dar tik kol kas, t.y. namų aplinkoje.
QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 18, 17:20)
Ar kasdien iseinate pasivaikscioti? Nea, tik per iseigines dienas, darbe ir taip prisivaikstau, tik kad ne po gryna ora biggrin.gif
Ne kasdien, kai buvo žvarboka, tai namuos, kai geras oras tai ir pasivaikščiot, ir dviračiais.

Atostogaujate šiuo metu?
Nuo pirmadienio atostogauju iki gegužės vidurio. Likutis atostogų mano už užpraeitus metus.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 08:47)
Ankstyvos šiandien?
8 atsikėlėm visi.
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 22, 09:15)
Ar per karantiną jums ar šeimos nariams prireikė lankytis pas medikus dėl būtinosios pagalbos?
Neprireikė, buvo suplanuoti profilaktiniai vizitai tik, bet atšaukėm, nueisim vėliau. Nieko skubaus.
QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 10:56)
Atostogaujate šiuo metu?
Oficialiai kaip ir dirbam, kai kurie prastovose tik. Bet veiklos smarkiai ribotos dar vis.

Laba mirksiukas.gif
Kada planuojate deklaruoti pajamas? - Mums turėtų supildyt kitą sav.
Atsakyti
Laba vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Nastya @ 2020 04 18, 23:51)
Pas jus draugės tarpusavy pažįstamos, galbūt irgi draugės? Ar visai ne? Pas mane ir tokių ir tokių yra. Vienos pažįstamos, bendrauja ir tarpusavy, kitos visai ne.
Pažįstamos tik.
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 19, 12:51)
o Jūs savo vaikus išvedate į lauką per karantiną, ar laikote uždarę tarp keturių sienų dvidešimt keturias valandas? (išvedu ir pati leidžiu, kad išeitų šuniuką pavedžiot)
Patys eina.
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 19, 19:56)
Ar pastebėjote, kad maisto parduotuvėse pakilę kainos ir labai mažai visokių akcijų būna dabar? Aha, atkreipiau dėmesį į tai
Kainos gal šiek tiek. Teko kažkur užmatyti/skaityti, anksčiau dar, kad karantino metu ne visur nuolaidos bus taikomos.
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 20, 04:52)
O jums mažiau išsildido pinių ar.taip pačiai?
Man regis mažiau vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 20, 06:36)
pranešė nuo rytojaus šilumą, kaip manote, gal jau šiluma ir liks ilgam? (nemanau, nuo šeštadienio vėl lietūs)
Galimai.
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 20, 14:26)
Man tai toks klausimas galvoj kirba. Žada leisti dirbt lauko kavinėms. Bet va viešoj vietoj reikia būti su kauke. Tai kaip toj kavinėj pavalgyti? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Va toks mano klausimas.
Per atstumą ir be kaukių_kai kuriose kitose šalyse kaip kad buvo ir yra taip.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 20, 20:08)
Ar darbe turite pasirašytą lojalumo sutartį? Ne, neturim tokių, bet svarstėm įvesti prieš kurį laiką. Šiandien prisiminiau, nes draugė papasakojo, kad jai pasiūlė darbe.
schmoll.gif
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 21, 18:48)
Ką paskutinio pirkot? Kąstuvą, sėklų, plėvelę daržiui,.žvakių pakaitalų.
Kalnines pušis, vėl. Prieš 5 metus esam pirkę, labai pasiteisino; neįprastai gražiai nuaugusios, labai gražiai išbujojo, kaip Nidoje ar Palangoje dreifuojančios kopose vartotojo įkelta nuotrauka Pušis ir eglė - mano medis, labai myliu.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 21, 21:55)
Ko paskutiniu metu daugiau naudojate? Nesvarbu iš kokios srities. Rankų kremo, nes ilgą laiką tas dezinfekcinis skystis odai įtakos neturėjo, bet dabar pradėjo sausėti, skilinėti.
vartotojo įkelta nuotrauka galvojau, galvojau, ir man regis kad nieko labiau daugiau.
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 22, 08:15)
Ar per karantiną jums ar šeimos nariams prireikė lankytis pas medikus dėl būtinosios pagalbos? Jau savaitę skaudeno dantį. Ir vaistus gėriau. Ir praeidavo ir vėl užeidavo. Bet vakar jau teko skambintis į polikliniką ir ieškot pagalbos. Tai su skausmu priėmė. Bet suteikia tik būtiną pagalbą nuskausminant. Netaiso ir nebliombuoja.
Užjaučiu, įsivaizduoju, danties skausmas ne juokas.
Nei man nei mano šeimai schmoll.gif Mamai tik, ir tai, tik dalinė ta pagalba. Atsakymas gydytojo- karantinas. Nežiūrint į tai, kad mamai trečia stadija, krūties vėžys, reikia operuoti, o neoperuoja (karantinas), dalinė pagalba/gydymas- chemoterapija.

Mangai skanu jums?
Labai, p.s. bet tik šalti man turi būti.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 04 24, 12:42)
Mangai skanu jums?
Labai skanu. Bet man jie turi būti gerai sunokę. Kaip ir avokadai. Tuomet labai skanu.

Laba mirksiukas.gif
Nuo kitos savaitės veiks grožio salonai. Galbūt jau spėjote užsirašyti jau? - Ne, dar niekur neskubėsiu. Plaukai patenkinami, nagus pati pasidarau. Dar luktelsiu.
Atsakyti
Laba visoms! Mslonu matyti pagyvėjimą!
Ko paskutiniu metu daugiau naudojate? Nesvarbu iš kokios srities. - Rankų kremo, nes ilgą laiką tas dezinfekcinis skystis odai įtakos neturėjo, bet dabar pradėjo sausėti, skilinėti.

Prisiminiau, kaip kažkada sutapdavo mūsų prisijungimo laikas vakarais ir pabendraudavom čia  ax.gif  4u.gif
Siūlė perkelt, bet mes nesutikom, nes neaišku kaip viskas bus. Viena jei Lietuvoje baigsis karantinas, neaišku kaip kitose šalyse. Kada atsinaujins skrydžiai ir t.t. Nutarėm neperkelt, o jei norėsim nusipirksim iš naujo.
Pirkom kelionę su galimybe nemokamai atšaukti iki tam tikros datos, tai atšaukėm ir grąžino pinigus. Pasisekė galima sakyti.

Kavos! Kai namuose buvom visi kartu ištisas dienas, kava akyse mažėjo. Mes daug jos geriame.

Pamenu! mirksiukas.gif

Labai gerą sprendimą priėmėt ir tikrai viskas gerai gavosi!

QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 07:47)
Ankstyvos šiandien?
Ypatingai ankstyva, atsikėlus esu šiek tiek po 5h. Seniai taip bebuvo, kad štai taip, be priežasties, nei kur reikia nei ką... tiesiog.

Ankstyva aš. Kaip ir Alkaja, aš beveik visad ankstyva, pati pabundu, turiu energijos.

Ar per karantiną jums ar šeimos nariams prireikė lankytis pas medikus dėl būtinosios pagalbos?
Jau savaitę skaudeno dantį. Ir vaistus gėriau. Ir praeidavo ir vėl užeidavo. Bet vakar jau teko skambintis į polikliniką ir ieškot pagalbos. Tai su skausmu priėmė. Bet suteikia tik būtiną pagalbą nuskausminant. Netaiso ir nebliombuoja.

Ne, neteko. Bet buvau pagalvojus, kad, neduok, Dieve, kažkoks ūmus reikalas, bėda būtų dėl medicinos paslaugų.
Kaip dabar tu jautiesi?
Kas šiaip pas jus geresnio?

QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 09:56)
Atostogaujate šiuo metu?
Nuo pirmadienio atostogauju iki gegužės vidurio. Likutis atostogų mano už užpraeitus metus.

Atidarei atostogų sezoną! Oras kaip.tik šiltėja!
Aš nuo biželio pabaigos.

QUOTE(Nastya @ 2020 04 22, 12:57)

Jau padariau tai. Šiemet ji kitokia-atsakinėjimas į klausimus. Man ji patogesnė žymiai, nei.ankstesnės.

QUOTE(Visgi @ 2020 04 24, 11:42)
Mangai skanu jums?
Labai, p.s. bet tik šalti man turi būti.

vartotojo įkelta nuotrauka

Man irgi, kaip ir Nastya, sunokę gerai labai.skanu.

QUOTE(Nastya @ 2020 04 24, 17:55)
Nuo kitos savaitės veiks grožio salonai. Galbūt jau spėjote užsirašyti jau? - Ne, dar niekur neskubėsiu. Plaukai patenkinami, nagus pati pasidarau. Dar luktelsiu.

Ne kitą, bet kitą savaitę mane priims, dažys ir kirps.

Ar būna, kad užsitepat ant duonos sviesto?
Ką tik ant toste batono užsitepiau-užsimaniau kažkodėl būtent taip.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 19, 19:56)
Ar pastebėjote, kad maisto parduotuvėse pakilę kainos ir labai mažai visokių akcijų būna dabar?

Taip, bet tos akcijos buvo visada

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 20, 04:52)
O jums  mažiau išsildido pinių ar.taip pačiai?

Nesupratau klausimo?

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 20, 14:26)
Tai kaip toj kavinėj pavalgyti? 

Sugalvos naujas kaukes, kurias dėvint galėsi ir valgyti, ir gerti

QUOTE(Nastya @ 2020 04 20, 20:08)
Ar darbe turite pasirašytą lojalumo sutartį? -

ne

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 21, 18:48)
Ką paskutinio pirkot ?

Žvakių, gėlių – lankiau mamos kapą

Ko paskutiniu metu daugiau naudojate? Nesvarbu iš kokios srities. -

Veido kremą

SVEIKOS,

kaip manote, ar po šio karantino, nuo gegužės 12 d., bus dar pratęsimas? (net neabejoju, kad taip)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 07:47)
Ankstyvos šiandien?

Kaip ir kas rytą

Ne, neteko

QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 09:56)
Atostogaujate šiuo metu?

Ne, jau po atostogų

Kada planuojate deklaruoti pajamas? -

Šiemet gal ne, nes vis tiek turėjau ilgą bilietą, tai nk ir negausiu

QUOTE(Visgi @ 2020 04 24, 11:42)
Mangai skanu jums?

Nežinau, nesu jų ragavus

Nuo kitos savaitės veiks grožio salonai. Galbūt jau spėjote užsirašyti jau?

Dar ne

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 24, 19:17)

Oi, ne. Sviesto nenaudoju

kaip manote, kiek laiko dar bus privalu dėvėti kaukes? (gal iki kol karantinas bus skelbiamas)
Atsakyti

Ar darbe turite pasirašytą lojalumo sutartį? 

Ne

Ką paskutinio pirkot ?

Pora pakrovėjų telefona

Ankstyvos šiandien?

Ne

Ar per karantiną jums ar šeimos nariams prireikė lankytis pas medikus dėl būtinosios pagalbos?.

Iki šios dienos ne. Bet vyras šiandien eis. 

Atostogaujate šiuo metu?

ne

Kada planuojate deklaruoti pajamas? 

Deklaravau 

Mangai skanu jums?

Taip. Labai

Nuo kitos savaitės veiks grožio salonai. Galbūt jau spėjote užsirašyti jau? -

ne. dar neskubu

Ypač retai

Atsakyti

kaip manote, ar po šio karantino, nuo gegužės 12 d., bus dar pratęsimas? 

Ko gero

kaip manote, kiek laiko dar bus privalu dėvėti kaukes? 

manau, kad dar ilgai. 

Tuščia galvai visa. Nesugalvoju klausimo.  :hmm: Gal vėliau kils kokia gera mintis. 

Atsakyti
Laba vartotojo įkelta nuotrauka
Kada planuojate deklaruoti pajamas? Mums turėtų supildyt kitą sav.
Gal ir šią savaitę, vis rankos nedaeina.
Nuo kitos savaitės veiks grožio salonai. Galbūt jau spėjote užsirašyti jau? Ne, dar niekur neskubėsiu. Plaukai patenkinami, nagus pati pasidarau. Dar luktelsiu.
Šiandien užsirašiau į kirpyklą ketvirtadieniui.
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 24, 19:17)
Ar būna, kad užsitepat ant duonos sviesto? Ką tik ant toste batono užsitepiau-užsimaniau kažkodėl būtent taip.
Itin retai, ant duonos, tai jau taip būna skaaanuuu
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 26, 13:49)
kaip manote, ar po šio karantino, nuo gegužės 12 d., bus dar pratęsimas? (net neabejoju, kad taip)
Manau, kad bus pratęstas.
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 26, 14:38)
kaip manote, kiek laiko dar bus privalu dėvėti kaukes? (gal iki kol karantinas bus skelbiamas)
Iki kol karantinas bus, manau.

Yra skintų pamerktų gėlių namuos?
Yra. 11 baltų tulpių.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 13:28)
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot?  smile.gif  - Planavau daug negaminti. Planavau. Gavosi banketas kaip visada. Bet pasidarėmė sau gražią šventę. Visai nesvarbu, kad ramiai kaip niekad ir tik penkiese. Buvome visa gimine susitikę per vaizdo skambutį, pasisedėjome virtualiai, pakalbėjome, pajuokavome. Kas dėl maisto, tai kepėm antį lauke. Daug aplamai laiko lauke leidom, vaikai margučius rideno, šiaip veiklos prisigalvojom. Bandėm sulos jau leist. Na vienu žodžiu, tokios visai pavykusios ramios Velykos.

kiaušai, maskarponės tortas ir žąsis kepta 8 valandas - viskas puikiai pavyko!
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 15:33)
Paštomatais dažnai naudojatės? Per juos kol kas nieko nesiunčiau, bet labai dažnai atsiimu siuntas per juos, ypač dabar.

taip
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 19:06)
Errachka, tai aš ir nesuprantu, ar yra gerų žinių pas tave  ax.gif .

Ar priaugot svorio paskutiniu metu?
Taip, kaip nervina 😕.

o buvau prisižadėjusi? blyn nepomento biggrin.gif
nea - labai į rėmus maistą sudėliojau, saldumynus ir pan
QUOTE(Nastya @ 2020 04 14, 22:12)
Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt? - Įmantresnio tai nieko negaminau, bet gaminau daugiau tokių patiekalų, kurie užtrunka ilgiau, kol pagamini. Taip pat ir užsisakinėjam karts nuo karto.

ne
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 17, 09:35)

<p><strong>Ar pritariate mokslo metų trumpinimui? </strong></p>

būčiau linkusi tau pritart

QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 17, 11:41)
Kokie planai atostogoms? Nusipirkti baseina, daug knygu ir vasaroti namie  4u.gif

kol kas nėra

QUOTE(Nastya @ 2020 04 17, 18:21)

Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu? - Su drauge kalbėjom per pietus per viber'į, kol maistą gaminom.

su kandidatu - atranką vykdžiau

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 18, 06:56)

Ar jau sodinot jūs ar jūsų mamos/tetos gėlytes ant kapų?
Dar ne, ber kitą planuoju važiuot apsodinti.

ne

QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 18, 18:20)
Ar kasdien iseinate pasivaikscioti? Nea, tik per iseigines dienas, darbe ir taip prisivaikstau, tik kad ne po gryna ora  biggrin.gif

taip

QUOTE(Nastya @ 2020 04 19, 00:51)

Pas jus draugės tarpusavy pažįstamos, galbūt irgi draugės? Ar visai ne? - Pas mane ir tokių ir tokių yra. Vienos pažįstamos, bendrauja ir tarpusavy, kitos visai ne.

ne
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 19, 13:51)
o Jūs savo vaikus išvedate į lauką per karantiną, ar laikote uždarę tarp keturių sienų dvidešimt keturias valandas? (išvedu ir pati leidžiu, kad išeitų šuniuką pavedžiot)

taip
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 19, 20:56)
Ar pastebėjote, kad maisto parduotuvėse pakilę kainos ir labai mažai visokių akcijų būna dabar?
Aha, atkreipiau dėmesį į tai

taip
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 20, 05:52)
O jums  mažiau išsildido pinių ar.taip pačiai?

mažiau
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 20, 07:36)
pranešė nuo rytojaus šilumą, kaip manote, gal jau šiluma ir liks ilgam? (nemanau, nuo šeštadienio vėl lietūs)

norėčiau tikėt

QUOTE(Nastya @ 2020 04 20, 21:08)
Ar darbe turite pasirašytą lojalumo sutartį? - Ne, neturim tokių, bet svarstėm įvesti prieš kurį laiką. Šiandien prisiminiau, nes draugė papasakojo, kad jai pasiūlė darbe.

ne

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 21, 19:48)

Ką paskutinio pirkot ?
Kąstuvą, sėklų, plėvelę daržiui,.žvakių pakaitalų.

kavos

QUOTE(Nastya @ 2020 04 21, 22:55)

Ko paskutiniu metu daugiau naudojate? Nesvarbu iš kokios srities.

zinok nepastebėjom, kad kažko padaugėtų

QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 08:47)
Ankstyvos šiandien?
Ypatingai ankstyva, atsikėlus esu šiek tiek po 5h. Seniai taip bebuvo, kad štai taip, be priežasties, nei kur reikia nei ką... tiesiog.

kaip visad - keliamės tarp 6-7

QUOTE(Alkaja @ 2020 04 22, 09:15)

ne
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2020 04 22, 10:56)
Atostogaujate šiuo metu?
ne

QUOTE(Nastya @ 2020 04 22, 13:57)

aną sav padarėm
QUOTE(Visgi @ 2020 04 24, 12:42)

Mangai skanu jums?

taip
QUOTE(Nastya @ 2020 04 24, 18:55)

tik kita savaitei pavyko kirpykla, o poryt - nagai bigsmile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 24, 20:17)
Ką tik ant toste batono užsitepiau-užsimaniau kažkodėl būtent taip.

ne

QUOTE(Sim@ @ 2020 04 26, 14:49)

nemanau

QUOTE(Sim@ @ 2020 04 26, 15:38)

manau dar menesiuką

QUOTE(Visgi @ 2020 04 27, 14:35)

Yra. 11 baltų tulpių.

ne

jau planuojat ką veiksit šį ilgesnį savaitgalį? - aga
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 24, 20:17)
Kad ne, nebūna pas mane taip. Aš ne sviestą, o užtepėlę kokią renkuosi.
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 26, 14:49)
kaip manote, ar po šio karantino, nuo gegužės 12 d., bus dar pratęsimas?
Manau, kad bus iki birželio, bet bus dar švelninamas.
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 26, 15:38)
kaip manote, kiek laiko dar bus privalu dėvėti kaukes?
Iki karantino pabaigos, spėju.
QUOTE(Visgi @ 2020 04 27, 14:35)
Tulpių.
QUOTE(errachka @ 2020 04 27, 15:28)
jau planuojat ką veiksit šį ilgesnį savaitgalį?
Yra minčių, bet dar nieko konkretaus.

Laba mirksiukas.gif
Labiau mėgstat siauresnes ar platesnes kelnes? - Siauresnes.
Atsakyti