QUOTE(errachka @ 2020 04 13, 11:35)
buvot išlindę iš namų? taip, visus pusdienius buvom miškuose psivaikščiot
Mes kasdien galima sakyti išlendam iš namų... bet nebūtinai tik pasivaikščioti.QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 12:28)
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot? Planavau daug negaminti. [.....]
Gražiai, puikiai! Ne tik, kad Velykas, bet ir Atvelykis Stalas lūžo. Neskubant, su pasimėgavimu aš ir vyras gaminome. Va ką reiškia, kai niekur važiuot nereik, kai namai ir tik namai, nes anksčiau, tai tėvai, tai brolis su šeima, tai pas vienus, tai pas kitus, tai pas mus, tai apskritai kitur visi...QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 14:33)
Paštomatais dažnai naudojatės? Per juos kol kas nieko nesiunčiau, bet labai dažnai atsiimu siuntas per juos, ypač dabar.
Nepasakyčiau, kad dažnai.QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 18:06)
Ar priaugot svorio paskutiniu metu? Taip, kaip nervina 😕
Ilgai ant svarstyklių nelipau, o ir buvau tikra, kad priaugau, bent man taip jautėsi, o pasirodo, kad ne, likau tikrai nustebinta tiesą pasakius, nes per karantiną vis vien nėra tokio tempo, lėkimo, maratono, o ir gaminam tikrai dažniau, nes namuos gi.QUOTE(Nastya @ 2020 04 14, 21:12)
Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt? Įmantresnio tai nieko negaminau, bet gaminau daugiau tokių patiekalų, kurie užtrunka ilgiau, kol pagamini. Taip pat ir užsisakinėjam karts nuo karto.
Ženkliai dažniau. Analogiškai QUOTE(k@mylye @ 2020 04 17, 08:35)
Ar pritariate mokslo metų trumpinimui? Aš ne. [.....]
Pritarčiau.QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 17, 10:41)
Kokie planai atostogoms? Nusipirkti baseina, daug knygu ir vasaroti namie
Dabar, sukauptam likučiui- nieko ypatingo, relaksas ir tiek; namai, filmai ir serialai, knygos, sodyba, namų aplinkos puošyba ir pan,. O žiūrint į ateitį_nžn dar. Aš atostogų dienų daug turiu, tai tą konkretų rezervinį daug paliksiu vėlesniai ateičiai, bus matyt žymiai vėliau kokie planai bus, dabar neplanuoju.QUOTE(Nastya @ 2020 04 17, 17:21)
Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu? Su drauge kalbėjom per pietus per viber'į, kol maistą gaminom.
Šiandien su vadovybe.QUOTE(Agrefa @ 2020 04 18, 05:56)
Ar jau sodinot jūs ar jūsų mamos/tetos gėlytes ant kapų? Dar ne, ber kitą planuoju važiuot apsodinti.
Pas save dar tik kol kas, t.y. namų aplinkoje.QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 18, 17:20)
Ar kasdien iseinate pasivaikscioti? Nea, tik per iseigines dienas, darbe ir taip prisivaikstau, tik kad ne po gryna ora
Ne kasdien, kai buvo žvarboka, tai namuos, kai geras oras tai ir pasivaikščiot, ir dviračiais.Atostogaujate šiuo metu?
Nuo pirmadienio atostogauju iki gegužės vidurio. Likutis atostogų mano už užpraeitus metus.