Laba kūmutės
QUOTE(kami_ @ 2020 04 08, 17:23)
Kas paskutinis sunervino? Kad siuntinyje buvo tik pusė užsakymo, teko rašyti pardavėjui.
Tikrai nepamenu, matyt seniai tas buvo.
Vakar apmaudas tik šioks toks buvo; buvau Ermitaže, Senukuose, Depo, bet vis vien neradau to ko reikia... O karšta su kauke, vaajeee, neįmanoma. Įlipus į automobilį ant smūgio nusimaukšlindavau ją... bezbožnai karšta su ja, ypač dabar, kai orai į pliusą daros.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 08, 20:46)
Ką parduotuvėje dažniausiai imate: vežimėlį, krepšelį, ar tą krepšelį kur galima tempti? Dažniausiai vežimėlį. Kai gausi šeimyna tai ir prekių gan daug būna.
Krepšelį dažniausiai.
QUOTE(kami_ @ 2020 04 09, 19:18)
Ar šiandien buvo dalykas/dalykų kas pakėlė jums nuotaiką? Buvo, sulaukiau nemažai sveikinimų vardadienio proga
Su praėjusiomis vardinėmis

Iš labo ryto kol kas nieko tokio išskirtinio ir/ar ypatingo nenutiko, na, bet dar visa diena prieš akis
QUOTE(errachka @ 2020 04 10, 12:00)
kurią savaitės dieną įprastai tvarkotės namuose?penktadienį
Generalines tas tokias penktad/šeštad
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 10, 14:47)
Kaip tavo mama? Kokiomis nuotaikomis gyvenat?
Per Velykas planuojat būt tik sava šeima, ar dar su kažkuo susitiksit? Tik mes tryse. Jeigu bus norinčių ateit, teks atsakyt, kad nepriimu svečių karantino metu.
Ačiū, laikosi pakankamai gerai, tvirtai. Dirbanti, t.y. nedarbingumą dabar turinti. Tikrai ne slogiomis, negalime sau to leisti.
Tik sava buvome, t.y. keturiese.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 10, 18:49)
Šalikus, šalikėlius, skareles dažnai nešiojat? Kad kažkaip ne, net ir žiemą ne visada. Ne mano daiktas
Ir ne mano
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 12, 17:45)
Kiek kiaušinių marginot?
Vienuolika
14
QUOTE(kami_ @ 2020 04 12, 19:25)
O kiek kiaušinių suvalgėte? 1
Pasidžiaugsiu

Po kiek daugiau nei po mėnesio šis mažylis atkeliaus į mano namus

Kavalieriaus karaliaus Karolio spanielis

2+1
Vaje koks grooožis

Jau nebeilgai liko belaukti

Jaučiu lauki ne tas žodis
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 09:46)
Kokią čierkutę per Velykas darėt? 2 stikliukus brendžio, taurė limoncello.
Balto sauso vyno.
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 10:40)
Velykoms gaminot tortą/pyragą? Gaminau nekeptą rikotos tortą.
Ne, iš kepyklėlės buvo pirktas.
Ankstyvos šiandien?Ypatingai ankstyva, atsikėlus esu šiek tiek po 5h. Seniai taip bebuvo, kad štai taip, be priežasties, nei kur reikia nei ką... tiesiog.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.