Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Alkaja @ 2020 04 12, 17:45)
Kiek kiaušinių marginot?

6, vaikai tai darė

QUOTE(kami_ @ 2020 04 12, 19:25)
O kiek kiaušinių suvalgėte?

2

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 09:46)
Kokią čierkutę per Velykas darėt?

Viskio butelį išgėriau, dar tėtį pavaišinau, kaimynę

QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 10:40)
Velykoms gaminot tortą/pyragą?

Pati negaminau, sūnus „tinginį“ buvo pagaminęs

QUOTE(errachka @ 2020 04 13, 11:35)
buvot išlindę iš namų?-

Taip, kasdien šuniuką išvedu laukan ir vaikus

QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 18, 17:20)
Ar kasdien iseinate pasivaikscioti?

Taip, išeiname kasdien, nes nesinori, kad per valdžios plikius vaikai debilais ir daunais užaugtų

LABA VISOMS, su atvelykiu 4u.gif

o Jūs savo vaikus išvedate į lauką per karantiną, ar laikote uždarę tarp keturių sienų dvidešimt keturias valandas? (išvedu ir pati leidžiu, kad išeitų šuniuką pavedžiot)
Atsakyti

QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 12:28)
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot?  smile.gif  -

Eilinė diena

QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 14:33)
Paštomatais dažnai naudojatės?

retai

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 18:06)
Ar priaugot svorio paskutiniu metu?

Nesidomėjau, stora ir tiek

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 14, 09:45)
Ko jau labai jums trūksta. ko negalit daryti?

Gryno oro per savo nosį, o ne per skudurinę kaukę

QUOTE(Nastya @ 2020 04 14, 21:12)
Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt?

Ne, kaip ir kasdien

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 17, 08:35)
Ar pritariate mokslo metų trumpinimui?

Lai trumpina, nes jei ir šiemet bus tokia karšta vasara, kaip pernai, tai lai suoluos trina pats monkevičius

QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 17, 10:41)
Kokie planai atostogoms?

Palanga, kaip ir kasmet 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

Kokią čierkutę per Velykas darėt?

Taurę rožinio vyno

Velykoms gaminot tortą/pyragą?

Tiramisu pyragą ir kepiau vaflius vaflinėj

kami, labai gražus Tavo augintinis, fainutis bigsmile.gif

QUOTE(errachka @ 2020 04 13, 11:35)
buvot išlindę iš namų?

Kasdien einu pėškom į darbą ir atgal, einu apsipirkt, važiuoju į kapus. Retai būna kokia diena, kad niekur neišeičiau iš namų

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 18:06)
Ar priaugot svorio paskutiniu metu?

Prieš tai buvau kelis kg numetus, bet dabar vėl svoris grįžo atgal

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 14, 09:45)
Ko jau labai jums trūksta. ko negalit daryti?

Labai gaila, kad nuplaukė mano kelionė pas sesę gegužės gale. Ir jinai turėjo gegužės pradžioj ir liepą bilietus grįžti į Lietuvą. To, kad nežinia kada galėsim susimatyt, labiausiai ir trūksta - artimų žmonių nematymo.

QUOTE(Nastya @ 2020 04 14, 21:12)
Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt?

Ne, nes einu į darbą

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 17, 08:35)
Ar pritariate mokslo metų trumpinimui?

Nepritariu nei trumpinimui, nei ilginimui.

QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 17, 10:41)
Kokie planai atostogoms?

Kiek bus tų atostogų, dar nežinia. Bet jokių planų neturiu. Po Lietuvą važinėsim kažkiek nebent

QUOTE(Nastya @ 2020 04 17, 17:21)
Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu?

Su sese derinom kapavietės darbus

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 18, 05:56)
1. Alkaja, gal.turi kažką parekomenduot iš Dzūkijos? unsure.gif

2. Ar jau sodinot jūs ar jūsų mamos/tetos gėlytes ant kapų?

1. žinok, kad neturiu dabar
2. Dar meistras užbaigdinės kapavietę ateinančią savaitę, tai tada ir sodinsiu

Papildyta:

Specialiai pasivaikščioti dar nebuvau, bet kasdien einu darban, į parduotuvę ir kitais reikalais

QUOTE(Nastya @ 2020 04 18, 23:51)
Pas jus draugės tarpusavy pažįstamos, galbūt irgi draugės? Ar visai ne?

visokių yra

QUOTE(Sim@ @ 2020 04 19, 12:51)
o Jūs savo vaikus išvedate į lauką per karantiną, ar laikote uždarę tarp keturių sienų dvidešimt keturias valandas?

Patys išeina. Juk nebūtina užsidarius visą laiką sėdėt, svarbu laikytis saugumo reikalavimų. Va ir dabar sūnus išvažiavęs į mišką pasivaikščiot.

Ar pastebėjote, kad maisto parduotuvėse pakilę kainos ir labai mažai visokių akcijų būna dabar?
Aha, atkreipiau dėmesį į tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 19 balandžio 2020 - 19:55
Ar kasdien iseinate pasivaikscioti? Nea, tik per iseigines dienas, darbe ir taip prisivaikstau, tik kad ne po gryna ora  biggrin.gif

Ne, ne kas dieną.

Pas jus draugės tarpusavy pažįstamos, galbūt irgi draugės? Ar visai ne? - Pas mane ir tokių ir tokių yra. Vienos pažįstamos, bendrauja ir tarpusavy, kitos visai ne.

Visaip yra.

QUOTE(Sim@ @ 2020 04 19, 12:51)
o Jūs savo vaikus išvedate į lauką per karantiną, ar laikote uždarę tarp keturių sienų dvidešimt keturias valandas? (išvedu ir pati leidžiu, kad išeitų šuniuką pavedžiot)

Išeina, bet tik.su kauke.

QUOTE(Alkaja @ 2020 04 19, 19:56)
Ar pastebėjote, kad maisto parduotuvėse pakilę kainos ir labai mažai visokių akcijų būna dabar?
Aha, atkreipiau dėmesį į tai

Taip, pastebėjau. Bet man vis tiek per karantiną susitaupė pinigų, nes maisto savaitei užperku, nereikia eit į parduotuvę dažnai. Kai eini kas dieną, prisiperli visko daugiau, nei kad reikia.

O jums mažiau išsildido pinių ar.taip pačiai?

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2020 04 17, 17:21)
Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu? -

Tokių nebūna pas mane

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 18, 05:56)
Ar jau sodinot jūs ar jūsų mamos/tetos gėlytes ant kapų?

Aš ne, tik tėtis sodino „broliukus“

Pas jus draugės tarpusavy pažįstamos, galbūt irgi draugės? Ar visai ne? -

Nežinau, nesidomiu

LABAS RYTAS,

pranešė nuo rytojaus šilumą, kaip manote, gal jau šiluma ir liks ilgam? (nemanau, nuo šeštadienio vėl lietūs)
Atsakyti

Ar jau sodinot jūs ar jūsų mamos/tetos gėlytes ant kapų?

Kad dar ne. 

Ne, Labai šalti vakarai. 

Pas jus draugės tarpusavy pažįstamos, galbūt irgi draugės? Ar visai ne?

Visaip yra. 

Na ne šuniukas. Jo vedžiot  nereikia  :D

Šiaip mūsų gyvenama vieta yra šiuo atveju labai dėkinga. Mūsų kiemo teritorija yra apie 1 ha, taigi gali laisvai  judėt be apribojimų pakankamai. 

Taip. Jaučiasi 

O jums mažiau išsildido pinių ar.taip pačiai?

Panašiai išleidžiu. 

pranešė nuo rytojaus šilumą, kaip manote, gal jau šiluma ir liks ilgam?

Labai norėčiau, kad pasiliktų tie šilti orai. 

Man tai toks klausimas galvoj kirba. Žada leisti dirbt lauko kavinėms. Bet va viešoj vietoj reikia būti su kauke. Tai kaip toj kavinėj pavalgyti?  :D  :D  :D  Va toks mano klausimas. 

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 19, 13:51)
o Jūs savo vaikus išvedate į lauką per karantiną, ar laikote uždarę tarp keturių sienų dvidešimt keturias valandas?
Taip ir dažnai, jei sodyboj ar namo kieme tai šiaip laksto kada nori, bet ir pasivaikščiot būna išeinam.
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 19, 20:56)
Šiek tiek atkreipiau į tai dėmesį. Ir apie senukus tų pačių atsiliepimų girdėjau, bet tai logiška, lauke eilės stovi, visi viską šluoja, tai kam tas akcijas skelbt, kai ir taip nupirks smile.gif Kuras užtat ženkliai atpigęs.
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 20, 05:52)
O jums  mažiau išsildido pinių ar.taip pačiai?
Mažiau.
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 20, 07:36)
pranešė nuo rytojaus šilumą, kaip manote, gal jau šiluma ir liks ilgam?
Nežinau, bet norėtųsi kad liktų šiluma. Šalčio ir lietaus pliusas šiuo metu tik tas, kad lengviau visiems namie sėdisi, kol blogas oras.
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 20, 15:26)
Man tai toks klausimas galvoj kirba. Žada leisti dirbt lauko kavinėms. Bet va viešoj vietoj reikia būti su kauke. Tai kaip toj kavinėj pavalgyti?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Va toks mano klausimas.
Geras klausimas biggrin.gif nežinau, gal negalios lauko kavinėms unsure.gif

Laba mirksiukas.gif
Ar darbe turite pasirašytą lojalumo sutartį? - Ne, neturim tokių, bet svarstėm įvesti prieš kurį laiką. Šiandien prisiminiau, nes draugė papasakojo, kad jai pasiūlė darbe.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2020 04 20, 06:36)
pranešė nuo rytojaus šilumą, kaip manote, gal jau šiluma ir liks ilgam? (nemanau, nuo šeštadienio vėl lietūs)

Manau, kad jau bus šilta. Galvoju,.jau reikia sėklų.nusipitkti ir daržiuką tėviškėj pasodinti.

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 20, 14:26)
Man tai toks klausimas galvoj kirba. Žada leisti dirbt lauko kavinėms. Bet va viešoj vietoj reikia būti su kauke. Tai kaip toj kavinėj pavalgyti?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Va toks mano klausimas. </p>

Be kaukės. Gal.bus būti atstumai tarp.staliukų didesni.

QUOTE(Nastya @ 2020 04 20, 20:08)
:
Ar darbe turite pasirašytą lojalumo sutartį? - Ne, neturim tokių, bet svarstėm įvesti prieš kurį laiką. Šiandien prisiminiau, nes draugė papasakojo, kad jai pasiūlė darbe.

Ne, nesu.

Ką paskutinio pirkot ?
Kąstuvą, sėklų, plėvelę daržiui,.žvakių pakaitalų.
Atsakyti
Nastya, minėjai, kad į poilsinę kelionę turėjot skristi. Perkels į kitą datą, ar kaip?
Aš išsipirkusi spalio mėn.pabaigai. Įdomu, ar išskrisiu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 21, 19:48)
Ką paskutinio pirkot ?
Tikroj, fizinėj parduotuvėj nebuvau nuo grįžimo į Lietuvą po kelionės. O grįžom kovo 11. Viską perku internetu. Šiandien kaip tik užsisakiau gražią gėlių puokštę į namus, nes man faina ir nuotaiką pakelia, užsisakiau namų kvapą, muilą, druską voniai, vonios burbulą. Daugiau lyg nieko. Ai, maisto šiandien per woltą dar užsisakinėjom.

Laba mirksiukas.gif
Ko paskutiniu metu daugiau naudojate? Nesvarbu iš kokios srities. - Rankų kremo, nes ilgą laiką tas dezinfekcinis skystis odai įtakos neturėjo, bet dabar pradėjo sausėti, skilinėti.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 21, 22:38)
Nastya, minėjai, kad į poilsinę kelionę turėjot skristi. Perkels į kitą datą, ar kaip?
Aš išsipirkusi spalio mėn.pabaigai. Įdomu, ar išskrisiu.
Prisiminiau, kaip kažkada sutapdavo mūsų prisijungimo laikas vakarais ir pabendraudavom čia ax.gif 4u.gif
Siūlė perkelt, bet mes nesutikom, nes neaišku kaip viskas bus. Viena jei Lietuvoje baigsis karantinas, neaišku kaip kitose šalyse. Kada atsinaujins skrydžiai ir t.t. Nutarėm neperkelt, o jei norėsim nusipirksim iš naujo.
Pirkom kelionę su galimybe nemokamai atšaukti iki tam tikros datos, tai atšaukėm ir grąžino pinigus. Pasisekė galima sakyti.
Atsakyti
Laba kūmutės vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(kami_ @ 2020 04 08, 17:23)
Kas paskutinis sunervino? Kad siuntinyje buvo tik pusė užsakymo, teko rašyti pardavėjui.
Tikrai nepamenu, matyt seniai tas buvo.
Vakar apmaudas tik šioks toks buvo; buvau Ermitaže, Senukuose, Depo, bet vis vien neradau to ko reikia... O karšta su kauke, vaajeee, neįmanoma. Įlipus į automobilį ant smūgio nusimaukšlindavau ją... bezbožnai karšta su ja, ypač dabar, kai orai į pliusą daros.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 08, 20:46)
Ką parduotuvėje dažniausiai imate: vežimėlį, krepšelį, ar tą krepšelį kur galima tempti? Dažniausiai vežimėlį. Kai gausi šeimyna tai ir prekių gan daug būna.
Krepšelį dažniausiai.
QUOTE(kami_ @ 2020 04 09, 19:18)
Ar šiandien buvo dalykas/dalykų kas pakėlė jums nuotaiką? Buvo, sulaukiau nemažai sveikinimų vardadienio proga wub.gif
Su praėjusiomis vardinėmis 4u.gif Iš labo ryto kol kas nieko tokio išskirtinio ir/ar ypatingo nenutiko, na, bet dar visa diena prieš akis mirksiukas.gif
QUOTE(errachka @ 2020 04 10, 12:00)
kurią savaitės dieną įprastai tvarkotės namuose?penktadienį
Generalines tas tokias penktad/šeštad
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 10, 14:47)
Kaip tavo mama? Kokiomis nuotaikomis gyvenat?

Per Velykas planuojat būt tik sava šeima, ar dar su kažkuo susitiksit? Tik mes tryse. Jeigu bus norinčių ateit, teks atsakyt, kad nepriimu svečių karantino metu.
Ačiū, laikosi pakankamai gerai, tvirtai. Dirbanti, t.y. nedarbingumą dabar turinti. Tikrai ne slogiomis, negalime sau to leisti.

Tik sava buvome, t.y. keturiese.
QUOTE(Nastya @ 2020 04 10, 18:49)
Šalikus, šalikėlius, skareles dažnai nešiojat? Kad kažkaip ne, net ir žiemą ne visada. Ne mano daiktas biggrin.gif
Ir ne mano biggrin.gif
QUOTE(Alkaja @ 2020 04 12, 17:45)
Kiek kiaušinių marginot?
Vienuolika
14
QUOTE(kami_ @ 2020 04 12, 19:25)
O kiek kiaušinių suvalgėte? 1

Pasidžiaugsiu smile.gif Po kiek daugiau nei po mėnesio šis mažylis atkeliaus į mano namus wub.gif  Kavalieriaus karaliaus Karolio spanielis vartotojo įkelta nuotrauka
2+1
Vaje koks grooožis bigsmile.gif wub.gif Jau nebeilgai liko belaukti mirksiukas.gif Jaučiu lauki ne tas žodis smile.gif
Kokią čierkutę per Velykas darėt? 2 stikliukus brendžio, taurė limoncello.
Balto sauso vyno.
Velykoms gaminot tortą/pyragą? Gaminau nekeptą rikotos tortą.
Ne, iš kepyklėlės buvo pirktas.

Ankstyvos šiandien?
Ypatingai ankstyva, atsikėlus esu šiek tiek po 5h. Seniai taip bebuvo, kad štai taip, be priežasties, nei kur reikia nei ką... tiesiog.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 20, 04:52)
O jums  mažiau išsileido pinigų ar taip pačiai?

Pas mus gal panašiai. Ant maisto gal daugiau. Užeinu į parduotuvę beveik kasdien eidama iš darbo. Neįmanoma pas mus pripirkti savaitei. Šią savaitę atostogauju, tai einu kas antrą dieną.

QUOTE(Sim@ @ 2020 04 20, 06:36)

Tikrai atšilę. Jaučiasi. O lietaus labai reikia. Sode žemė sausa, net suskeldėjus

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 20, 14:26)
Žada leisti dirbt lauko kavinėms. Bet va viešoj vietoj reikia būti su kauke. Tai kaip toj kavinėj pavalgyti?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Va toks mano klausimas. 

Manau, kad staliukai bus 1-2 m atstumu ir valgydamas kaukę nusiimsi

QUOTE(Nastya @ 2020 04 20, 20:08)
Ar darbe turite pasirašytą lojalumo sutartį?

Neturim mes tokių

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 21, 18:48)
Ką paskutinio pirkot ?

Vakar mokėjau už danties rentgeno nuotrauką ir vaistus. O jei klausi apie daiktus, tai pirmadienį - už maistą ir visokias priemones tėvuko butui valyti. Eisiu šiandien aptvarkyt jam namų.

QUOTE(Nastya @ 2020 04 21, 21:55)
Ko paskutiniu metu daugiau naudojate? Nesvarbu iš kokios srities.

Nesugalvojau tokio daikto. Gal visko taip pačiai, kadangi einu į darbą. Tik šią savaitę kad atostogauju

QUOTE(Visgi @ 2020 04 22)
Ankstyvos šiandien?

Aš visada anksti pribundu. Net kai nereikia niekur eiti. Tik kad dar neskubu keltis iš lovos. Būna, kad dar ir užsnaudžiu.

Ar per karantiną jums ar šeimos nariams prireikė lankytis pas medikus dėl būtinosios pagalbos?
Jau savaitę skaudeno dantį. Ir vaistus gėriau. Ir praeidavo ir vėl užeidavo. Bet vakar jau teko skambintis į polikliniką ir ieškot pagalbos. Tai su skausmu priėmė. Bet suteikia tik būtiną pagalbą nuskausminant. Netaiso ir nebliombuoja.

Atsakyti