QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 10:40)
Paliksiu tokį koks dokukentuose- Arsas
Velykoms gaminot tortą/pyragą?
Gaminau nekeptą rikotos tortą.
Fainas! Ir faina
!
Pirkau.
QUOTE(errachka @ 2020 04 13, 11:35)
buvot išlindę iš namų?-taip, visus pusdienius buvom miškuose psivaikščiot
Nea. Tik šeštadienį. Bet perpūtė ir juosmenį surakino 😕.
Errachka, tai aš ir nesuprantu, ar yra gerų žinių pas tave
.
Įdomu, kaip Aidos gyvena,.gal jau leliuką augina?
QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 12:28)
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot? - Planavau daug negaminti. Planavau. Gavosi banketas kaip visada. Bet pasidarėmė sau gražią šventę. Visai nesvarbu, kad ramiai kaip niekad ir tik penkiese. Buvome visa gimine susitikę per vaizdo skambutį, pasisedėjome virtualiai, pakalbėjome, pajuokavome. Kas dėl maisto, tai kepėm antį lauke. Daug aplamai laiko lauke leidom, vaikai margučius rideno, šiaip veiklos prisigalvojom. Bandėm sulos jau leist. Na vienu žodžiu, tokios visai pavykusios ramios Velykos.
Irgi, nors tik tryse buvom, bet stalą pasidengėm kaip didelei šeimynai. Buvau skanumynų saldžių ir ne saldžių Bella toscanoj prisipirkusi, pati dar prigaminusi. Apsivalgėm. Ir daug žaidėm su margučiais-mušėm vienas į kito, kuris stipresnis; vienas slėpėm kiaušinius, kiti jų ieškojo;.ridenom. Dar daug skambinomės-skambino vienas pusbrolis, tada kitas, tada aš dviem.tetom, tada klasės auklėtojai, tada draugė man. Susirašinėjau su vyro brolio šeima, su seserim, dukterėčia, bendradarbėm, draugėm, pusseserėm. Nors buvom.namuose, aktyvo netrūko.
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 14:33)
Paštomatais dažnai naudojatės? Per juos kol kas nieko nesiunčiau, bet labai dažnai atsiimu siuntas per juos, ypač dabar.
Karts nuo karto. Iš tiesų, tiktai labai patogu.
Ar priaugot svorio paskutiniu metu?
Taip, kaip nervina 😕.