Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Alkaja @ 2020 04 12, 18:45)
Kiek kiaušinių marginot?
16 vištų kiaušinių.
QUOTE(kami_ @ 2020 04 12, 20:25)
O kiek kiaušinių suvalgėte?
---
Pasidžiaugsiu smile.gif Po kiek daugiau nei po mėnesio šis mažylis atkeliaus į mano namus wub.gif 
Vakar per visą dieną 3.
---
Faina! Naujas šeimos narys wub.gif
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 10:46)
Kokią čierkutę per Velykas darėt?
Aš nieko, vyras alaus turėjo šiek tiek.
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 11:40)
Velykoms gaminot tortą/pyragą?
Negaminau, užsakinėjau.
QUOTE(errachka @ 2020 04 13, 12:35)
buvot išlindę iš namų?
Mes sodyboje, tai jeigu kur ir išlendam, tai tik į miškus. Na vyras buvo pavažiavęs iki Kauno mano užsakymų atsiimti.

Sveikos 4u.gif Pavėluoti mano sveikinimai su šv. Velykomis 4u.gif Svarbiausia būkite sveikos ir laimingos 4u.gif
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot? smile.gif - Planavau daug negaminti. Planavau. Gavosi banketas kaip visada. Bet pasidarėmė sau gražią šventę. Visai nesvarbu, kad ramiai kaip niekad ir tik penkiese. Buvome visa gimine susitikę per vaizdo skambutį, pasisedėjome virtualiai, pakalbėjome, pajuokavome. Kas dėl maisto, tai kepėm antį lauke. Daug aplamai laiko lauke leidom, vaikai margučius rideno, šiaip veiklos prisigalvojom. Bandėm sulos jau leist. Na vienu žodžiu, tokios visai pavykusios ramios Velykos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 13 balandžio 2020 - 12:28
QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 13:28)
Faina! Naujas šeimos narys  wub.gif
Sveikos  4u.gif Pavėluoti mano sveikinimai su šv. Velykomis  4u.gif Svarbiausia būkite sveikos ir laimingos  4u.gif
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot?  smile.gif  - Planavau daug negaminti. Planavau. Gavosi banketas kaip visada. Bet pasidarėmė sau gražią šventę. Visai nesvarbu, kad ramiai kaip niekad ir tik penkiese. Buvome visa gimine susitikę per vaizdo skambutį, pasisedėjome virtualiai, pakalbėjome, pajuokavome. Kas dėl maisto, tai kepėm antį lauke. Daug aplamai laiko lauke leidom, vaikai margučius rideno, šiaip veiklos prisigalvojom. Bandėm sulos jau leist. Na vienu žodžiu, tokios visai pavykusios ramios Velykos.

Jo wub.gif Trūksta šuns namuose labai labai, šiandien 3 mėnesiai kaip nebėra mano grožio, verysad.gif dar mėnuo su trupučiu ir vėl bus namuose judesio wub.gif
Šiandien antra Velykų diena tai ir nepavėluotai biggrin.gif
Dviese su močiute ramiai, kepiau šonkauliukus, padariau tortą, turėjom mėsos vyniotinį, pagaminau baltos mišrainės smile.gif

Paštomatais dažnai naudojatės? Per juos kol kas nieko nesiunčiau, bet labai dažnai atsiimu siuntas per juos, ypač dabar.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 10:40)
Paliksiu tokį koks dokukentuose- Arsas smile.gif

Gaminau nekeptą rikotos tortą.

Fainas! Ir faina mirksiukas.gif !

Pirkau.

QUOTE(errachka @ 2020 04 13, 11:35)
buvot išlindę iš namų?-taip, visus pusdienius buvom miškuose psivaikščiot

Nea. Tik šeštadienį. Bet perpūtė ir juosmenį surakino 😕.

Errachka, tai aš ir nesuprantu, ar yra gerų žinių pas tave ax.gif .

Įdomu, kaip Aidos gyvena,.gal jau leliuką augina? unsure.gif

QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 12:28)
Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot?  smile.gif  - Planavau daug negaminti. Planavau. Gavosi banketas kaip visada. Bet pasidarėmė sau gražią šventę. Visai nesvarbu, kad ramiai kaip niekad ir tik penkiese. Buvome visa gimine susitikę per vaizdo skambutį, pasisedėjome virtualiai, pakalbėjome, pajuokavome. Kas dėl maisto, tai kepėm antį lauke. Daug aplamai laiko lauke leidom, vaikai margučius rideno, šiaip veiklos prisigalvojom. Bandėm sulos jau leist. Na vienu žodžiu, tokios visai pavykusios ramios Velykos.

Irgi, nors tik tryse buvom, bet stalą pasidengėm kaip didelei šeimynai. Buvau skanumynų saldžių ir ne saldžių Bella toscanoj prisipirkusi, pati dar prigaminusi. Apsivalgėm. Ir daug žaidėm su margučiais-mušėm vienas į kito, kuris stipresnis; vienas slėpėm kiaušinius, kiti jų ieškojo;.ridenom. Dar daug skambinomės-skambino vienas pusbrolis, tada kitas, tada aš dviem.tetom, tada klasės auklėtojai, tada draugė man. Susirašinėjau su vyro brolio šeima, su seserim, dukterėčia, bendradarbėm, draugėm, pusseserėm. Nors buvom.namuose, aktyvo netrūko.

QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 14:33)
Paštomatais dažnai naudojatės? Per juos kol kas nieko nesiunčiau, bet labai dažnai atsiimu siuntas per juos, ypač dabar.

Karts nuo karto. Iš tiesų, tiktai labai patogu.

Ar priaugot svorio paskutiniu metu?
Taip, kaip nervina 😕.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 13 balandžio 2020 - 18:09

Kokios spalvos kaukę turit?

ffp3 balta ir vienakrtines melsvos. 

Turite kamufliažinių rūbų?

Aš - ne. Vyras - daug. 

Kaip manote, yra jau žmonių kurie deginasi?

Aš šiek tiek veidą padeginau 6dienį balkone. Ten pas mus rytų - pietų saulė šviečia ir dar užuovėja. Tirai labai saulė kaitina. 

Kas paskutinis sunervino? 

Baba tokia, kuri parduotuvėj ant nugaros lipo. 

Ką parduotuvėje dažniausiai imate: vežimėlį, krepšelį, ar tą krepšelį kur galima tempti?

Priklauso nuo pirkinių kiekio. 

Ar šiandien buvo dalykas/dalykų kas pakėlė jums nuotaiką? Buvo, sulaukiau nemažai sveikinimų vardadienio proga. 

Tą diena nepamenu. Bet sekmadienio rytą vyras parnešė žibučių ir plukių puokštelę. Tikrai apakėlė nuotaiką. 

kurią savaitės dieną įprastai tvarkotės namuose?

šešetadienį

Per Velykas planuojat būt tik sava šeima , ar dar su kažkuo susitiksit?

Tik mes. Jokių svečių ir nei į svečius.  

Šalikus, šalikėlius, skareles dažnai nešiojat? -

Nešioju. Taip 50/50

Kiek kiaušinių marginot?

7

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 14 balandžio 2020 - 09:15

Kokią čierkutę per Velykas darėt?

Pora taurių vyno

Gaminau snikersinį tortą

O kiek kiaušinių suvalgėte? 1

2

buvot išlindę iš namų?

nebuvau išlindus iš savo kiemo. 

Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot?

Ryte atsikėlėm. Pasidarėm velykinius pusryčius. Papusryčiavom. Iš vakaro buvau padariusi tortą. Kiaušinius dažėme svogūnų lukštuose. Suviniojom į skudurėlius iš vakaro, o ryte virėm tuose lukštuose. Norėjom šiltų kiaušinių pusryčiams.

Kadangi sūnus gavo dovanų vartininko pirštines, todėl po pusryčių ėjom išbandyti ir su juo šiek tiek pažaisti futbolo. Su kamuoliu susižalojau rankos mažylį pirštą, kad net paraudo ir patino.

Dagiau įprastas savaitgalis. Kažką kieme pasitvarkinėjom. Vakare filmą su vyno taure pažiūrėjom. 

Man šios Velykos labai patiko, nes nebuvo jokio šventinio lėkimo ir skubos, bei streso. 

Paštomatais dažnai naudojatės? 

Tik atsiimti siuntas. 

Ne

Ko jau labai jums trūksta. ko negalit daryti?

Laisvo judėjimo. Kad ir niekur nereikia, bet kartais va taip norisi kur nulėkt į turgų gėlyčių ir pan. 

Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 15:33)
Paštomatais dažnai naudojatės?
Kad nelabai. Karts nuo karto tik.
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 19:06)
Išsilaiko stabiliai, bet biški tenka įdėti pastangų.
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 14, 10:45)
Tiesiog įprasto gyvenimo. Bendravimo, žmonių, judesio, šurmulio, laisvo judėjimo. Visko žodžiu.

Hey mirksiukas.gif
Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt? - Įmantresnio tai nieko negaminau, bet gaminau daugiau tokių patiekalų, kurie užtrunka ilgiau, kol pagamini. Taip pat ir užsisakinėjam karts nuo karto.
Atsakyti

Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt?

Tik tiek, kiek sūnui reikia palikti pusryčius ir pietus. Toliau viskas kaip buvę. 

Ar pritariate mokslo metų trumpinimui? 

Aš ne. Nesuprantu kuo geriau vaikui tupėti namuose, karantino metu, be jokios veiklos. Dabar taip puikiai užsiėmęs ir tas laikas neprailgsta per dieną. Ne viskas sklandžiai vyksta, ne viskas gaunasi, bet vistiek tai yra veikla,  per kurią tobulėjama. Tikrai per šias savaites ne tik matematikos ir lietuvių mokosi, bet ir tam tikros savikontrolės, pareigingumo, atsakingumo ir dar daugybė kitų dalykų. Tėvams puiki galimybė pamatyti ir kaip dirba mokytojai su vaikais. Visiems labiau pažinti vieni kitus. Ir aš nesuprantu to, kai tėvams yra "baisus" dalykas kažkiek su vaikais padirbėti. Aišku negerai,kai kurie mokytojai tik numeta užduotis ir linkus. Bet yra tikrai tokių mokytojų, kurie dirba tinkamai. 

Visur psichologai pataria. Kad bet kokiu atveju, kad ir kokios negandos užkluptų, vaikams reikia sudaryti tokias sąlygas, kad gyvenimas jam eitų ir toliau kiek įmanoma taip pat. Vadinasi išlaikyti kaip įmanoma pastovesnę rutiną. 

Aš net mokslo metų ilginimui nesu prieš. Nes man atrodo vaikui daug naudingiau nueiti, kad ir tą karštą dieną į mokyklą ir kažką nuveikti, su klasės draugais pasibūti, nei būti tiesiog namuose, kol tėvai dirba. Nes tikrai ne visi tėvai išgali leisti vaikus į stovyklas. 

Oi išsiplėčiau truputi. Bet ir tai tik pagrindinės mintys.   :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 17 balandžio 2020 - 08:36
QUOTE(Nastya @ 2020 04 13, 13:28)

Tai kaip jūsų velykos atrodė, kaip šventėt, ką gaminot?  smile.gif

Nieko isskirtinio,kaip visada- savo seimos rate, dazem kiausinius, kepem saslykus.
QUOTE(kami_ @ 2020 04 13, 15:33)

Paštomatais dažnai naudojatės? P

Nei karto neteko.
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 13, 19:06)

Taip unsure.gif

QUOTE(k@mylye @ 2020 04 14, 10:45)

Kirpyklos ax.gif Jokiu draudimu nera, viskas dirba, bet nevaikstom mes niekur be reikalo, tai ir kirpykla tenka primirst ax.gif
QUOTE(Nastya @ 2020 04 14, 22:12)

Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt?

Man ner karantino, gaminu kaip visada, gal net ir maziau biski- leidziu vaikams pasireikst bigsmile.gif , mazasis ypac megsta po virtuve suktis.
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 17, 09:35)

Neturiu nuomones, pas mus nezada trumpinti mokslo metu, o ir mokyklu nieks neuzdare, buvo tik gimnazijos uzdarytos kelioms savaitems, bet jau ir tas atidare. Pradzioje buvo kalba, kad jei uzdarys visas mokyklas karantinui, tai mokslo metus net prailgins unsure.gif , bet kolkas viskas yra po senovei.

Sveikutes, seniai skaitytos 4u.gif
Kokie planai atostogoms? Nusipirkti baseina, daug knygu ir vasaroti namie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 17, 09:35)
Trumpinimui nepritariu, bet nepritariu ir ilginimui. Kas dėl nuotolinių mokslų, tai su gyvais, žinoma nepalyginsi, bet man patinka. Mokykla susitvarko puikiai, mokytojai susitvarko puikiai. Veiklos yra, kokybė išlieka, pamokos įdomios ir kokybiškos. Taigi blogi dalykai, tokie kaip trumpalaikiai ryšio gedimai, nublanksta prieš gerus tikrai. O kas man dar patinka, tai, kad prie pamokų man netenka leisti laiko su dukra. Ta prasme mes su ja turime kitų užsiėmimų, bet manau, kad tai kas yra mokyklos tas ir turi būti mokyklos. Kaip ir nemėgstu visokių darbų darbelių, kur vaikams paskiria darželyje, o dirba tėveliai biggrin.gif Aš jeigu norėsiu, tai mes patys lipdysim kažką, be kažkieno paliepimų. O darželiuose vaikai tegul užsiima su auklėtojomis, tam jos ir yra smile.gif vaikų lavinimui ir užėmimui.
QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 17, 11:41)
Kokie planai atostogoms?
O kada čia jos gi bus mums neaišku biggrin.gif Dabar atostogų ritmu gyvenam, nes darbo labai apmažėję, bet man nuo to tikrai ne lengviau biggrin.gif Turėjom va gegužę varyt į Turkiją su šeimyna ir mano tėvais, bet atšaukėm jau visiškai tą kelionę. Jei viskas ok, tai gal rudenį varysim. Vasarai jokių konkrečių planų, kaip visuomet. Namai-sodyba-Palanga ax.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu? - Su drauge kalbėjom per pietus per viber'į, kol maistą gaminom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 17 balandžio 2020 - 17:23
Labas rytas,
QUOTE(k@mylye @ 2020 04 14, 09:45)
Ko jau labai jums trūksta. ko negalit daryti?</p><p>Laisvo judėjimo. Kad ir niekur nereikia, bet kartais va taip norisi kur nulėkt į turgų gėlyčių ir pan. </p>

Nueit į kavinę, skaniai pavalgyt ir papliurpt su drauge. Ir plaukai l.reikia dažyt, tad išsiilgau laisvo nuėjimo ten, kur norisi.

Dėl trumpinimo-nei trumpinimui, nei ilginimui nepritatiu. Šiaip nesu už tai, kad vasarą vaikai mokytųsi. Čia kančia būtų ir vaikams, ir mokytojams. Dėl užimtumo hau grriau tuomet stovkla mokykloje.

QUOTE(Nastya @ 2020 04 14, 21:12)
Ar daugiau gaminat karantino metu? Ar kažką įmantresnio bandėt? - Įmantresnio tai nieko negaminau, bet gaminau daugiau tokių patiekalų, kurie užtrunka ilgiau, kol pagamini. Taip pat ir užsisakinėjam karts nuo karto.

Gaminu tiek pat, bet visumoj valgom daugiau.

QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 17, 10:41)
Sveikutes, seniai skaitytos  4u.gif
Kokie planai atostogoms? Nusipirkti baseina, daug knygu ir vasaroti namie  4u.gif

Kaip faina, kad atėjai! Užsuk dažniau. Prisimenu gana dažnai!

Vasarai jokių planų neturim. Dar neaišku, ar vyras atostogas pasiims tada , kai ir aš jas turėsiu. O šiaip tėviškėj leisiu laiką. Reikia ieškot, kas namą galėtų perdažyti.
Alkaja, gal.turi kažką parekomenduot iš Dzūkijos? unsure.gif

QUOTE(Nastya @ 2020 04 17, 17:21)
Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu? - Su drauge kalbėjom per pietus per viber'į, kol maistą gaminom.

Su sūnaus draugo mama lyg. Bet čia prieš Velykas.

Ar jau sodinot jūs ar jūsų mamos/tetos gėlytes ant kapų?
Dar ne, ber kitą planuoju važiuot apsodinti.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2020 04 17, 18:21)

Su kuo paskutiniu kalbėjote video skambučiu?

Su sunum.

QUOTE(Agrefa @ 2020 04 18, 06:56)

Kiek zinau tai dar nieko nesodino.

Ar kasdien iseinate pasivaikscioti? Nea, tik per iseigines dienas, darbe ir taip prisivaikstau, tik kad ne po gryna ora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2020 04 18, 06:56)
Su teta šiandien kalbėjome, tai žada važiuoti kitą savaitgalį.
QUOTE(kulverstukis @ 2020 04 18, 18:20)
Ar kasdien iseinate pasivaikscioti?
Ne kasdien, bet gana dažnai.

Laba smile.gif
Pas jus draugės tarpusavy pažįstamos, galbūt irgi draugės? Ar visai ne? - Pas mane ir tokių ir tokių yra. Vienos pažįstamos, bendrauja ir tarpusavy, kitos visai ne.
Atsakyti