Sim, juk nebūtina kalbėti tik apie virusus. Klausimus galima klausti apie bet ką.
Buvot dabar numatę kažkur vykt, bet turėjot atidėt dėl siaučiančios ligos?
sūnui trumpa kelionė
Skaitot, sekat naujienas apie virusą? -
nelabai. jos pąčios gan lenda į akis per tv ir fb
Ar perkat dabar kokius rūbus internetu?
kol kas ne, bet gali tekti
SVEIKOS
klausimų nėra, nes apie corona esu vienos nuomonės ir į diskusijas nenoriu leistis. taip, kad iki
galima ir apie ką nors kitką
Turit kerzų tipo batus?
ne
Turit grynųjų piniginėj? Daug?
tik keli centai
Gal žiūrėjote kokį filmą iš tų senesnių taip vadinamų?
ne. man gyvenimas teka gan įprasta vaga
Nešiojat dabar kaukes, pirštines? Turi dezinfekcinio skysčio? -
Tik dezinfekcinį skystį. Man tos pirštinės kelia dviprasminškų minčių apie saugumą, būtent mano atvejų. Man geriau [po kiekvieno kliento nusiplauti rankas ir nusipurškti dezinfekciniu skysčiu. Jų būna dabar vos keli į dieną.
Yra patarlė: nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. O ką gero Jums karantinas atnešė?
Jau matau, kad kažkiek susitaupo pinigų, nes mažiau vaikštau į parduotuves, mažiau važinėju ir mažiau kuro reikia. Darbe mažiau darbo. Lyg daugiau laisvo laiko atsiranda.
Turėjot kokių naujų patirčių ne per seniausiai? - Šiandien turėsiu vienąBandysiu vyrą apkirpt, nes jau apaugęs, o karantinas berods iki gegužės užsitęs.
Manęs laukia ko gero irgi tokia patirtis
Savaitės šeimos meniu planavimas. Niekada taip nedarydavau.
Šiandien pirmą kartą pirkau kosmetikos internetu.
O laukia dar sūnaus mokslai namuose. Irgi nemenkas iššūkis.
užsiimat su vaikais, kai jie kasdien nuo ryto iki vakaro šalia?
Tiek pat kiek ir anksčiau. Gyvenam dabar taip pat, kaip ir atostogų metu. Reikia jam ir šunį pavedžiot, ir knyga paskaityt, ir dar šiaip palieku užduotėlių atlikt. Nes vien TV ir žaidimai būtų. Beje Karmaza rekomenduoja namuose turėti rėžimą.