QUOTE(k@mylye @ 2018 03 24, 13:42)
Mėgstas imbierą ir visokius imbierinius dalykėlius?</p><p>ne nemėgstu. </p>
aga
QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 16:14)
Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių? - Aha. Draugė šiandien į Kanadą išskrido. O aš pati trečiadienį skrendu keliom dienom į Maskvą.
aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 18:39)
Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit, pasivaikščiot, kai.toks geras oras?
Norėjosi. Nuvažiavau į tėviškę, ant kapų. Kaip gera širdy.
buvom vakar
QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 19:03)
Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus? Vyras visada daugiau apie tai šnekėjo.
vyras
QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 19:28)
Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgstumetes? Sunku pasakyt. Zinau,kad sunku butu toliau testi santykius,jei tikejimas taptu liguistas. Bandyciau prisitaikyti prie jo,bet manau kantrybe mano ilgai netruktu</p>
pirmiausia kalbėjimas
QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 21:20)
Nepamiršot, kad naktį persukam laikrodžius? - Buvau pamiršus, su mama kalbėjom tai priminė ji man.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 21:38)
Turit vytintos palendricos?
Turiu. Labai skanios nupurkau ir gailiuosi, kaf nedaug nupirkau.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 25, 07:21)
Kaip pasielgtumėt? Turit draugę, jums gera bendraut su ja, dažnai susiskambinat, susirašot, bet ji gyvena kitame mieste ir susitinkat retai. Vieną savaitgalį ji netikėtai paskambina ir pasako, kad yra netoliese ir po val.norėtų užsukt valandai pasimatyt. Jūs jau susiplanavę laisvalaikį-nieko kažko rimto, bet planų turit ir susidėlioję dieną, norit pati po pusvalandžio kažkur išvažiuot. Jūs:
1. Vis tiek ją priimat labai šiltai ir nepasakot, kad planavot kažką veikt.
2. Pasakot, kad turit kitų planų, bet vis tiek pakviečiat valandžiukei kavos.
3. Pasakot, kad netrukus išeisit ir nepatenkintu tonu duodat suprast, kad jums tokios staigmenos nepatinka ir kad nežiugina.
4. Jūsų variantas.
2
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 25, 09:24)
.
Errachka, vakar pažiūrėjau Tavo kažkada rekomenduotą filmą "Tobuli melagiai". Patiko, tik pabaiga man buvo netikėta
Kokie Jūsų automobilio numerio du paskutiniai skaičiai?
Nulis nulis
žinok šiemet vėl žiūrėjau šio režisieriaus ŠVENTA VIETA-vat čia tai bus netikėta pabaiga
75
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 25, 10:41)
ar žinojote/žinote, kad šiandien - Verbų sekmadienis? Lankysitės bažnyčioj, o gal jau buvote? (nežinojau, db FB pažįstama pasveikindama priminė, bažnyčion neisiu)
buvau bažnyčioj
QUOTE(Aidos @ 2018 03 25, 13:37)
kokios spalvos Jusu svetaines staliukas? Juodas,labai nepraktiskas,dulkes labai matosi,vos jas nuvalai,vel pilna </p>
stiklins su juodom kojom
QUOTE(Nastya @ 2018 03 25, 13:38)
Kai planavot vaiką/vaikus ar jums buvo svarbu, kad turėtumėt kažkokį pagrindą gyvenime, finansinį stabilumą, pastovią normalią gyvenamąją vietą, galėtumėt vaiką pilnai aprūpinti ir panašiai? Ar labiau vadovavotės logika dievas davė burną, duos ir duonos (kartais girdžiu taip sakant), o gal išvis apie ateitį nelabai galvojote, atseit kas bus tas - išgyvensite? Man buvo ganėtinai svarbu, noriu vaikams suteikti geriausia ką galiu.
Aišku ateityje situacija gali keistis, visko gyvenime būna, bet šneku apie tai ką galvojote tuo metu kai planavote.
su beibiu pas mus buvo daug reikalų-tad žinojom ir kada, ir kas gims
QUOTE(Aidos @ 2018 03 25, 14:13)
Paskutinis ziuretas filmas? Zero III,nepaliko</p><p>ispudzio visai.</p>
BRAVEN
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 25, 14:51)
Pas ką paskutinį ir kada buvot svečiuose?
Pas draugę, pasveikint trumpam užlėkiau šiandien ir po pusvalanduko tolyn lėkiau, kavos išgėrus.
penkt pas draugę ex kolegę
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 25, 15:57)
kai šnypščiatės nosį į popierinę servetėlę, nosinę ir t.t., ar pažiūrite, ką iššnypščiate? (taip, visada. Nes paskutiniu metu - pastoviai kraujo krešuliai
)
aga
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 25, 16:58)
Ką paskutinio atsisiuntėte?</strong></p><p>Dabar va siunčiuosi visus Draugų sezonus. Užsimaniau pažiūrėt. </p>
vyras siunčia-BLIND SPOT serialas
Ar esat irstęsi valtimi, t.y.pati irklavusi? Mokat?-NE
QUOTE(Aidos @ 2018 03 25, 19:18)
Kaip sekmadienis eina? </p>
Buvom bažnyčioj, senamiesty, valgėm picą, vakar padariau duoninį desertą
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 03 25, 20:56)
Kas prajuokino paskutinį kartą? - Va
šis video
Pas mane kartais irgi taip būna kai gaminu
Tarasovų interviu EDITOS ŠOU
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 25, 21:56)
būna, kad kartais užkietėję viduriai? jei taip, imatės kokių priemonių, ar praeina savaime? (geriu daug kavos)
būna, reiškia per mažai vandens
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 25, 22:41)
Ar sutinkat, kad gyvenime ne veltui mes susitinkam žmones-nesvarbu, ar tuos, kurie gyvenimą atnešė kažką gero, ar kažkaip mus įžeidė, paliko nuoskaudas, kad visa tai tam, kad kažko išmoktume?
Taip, aš tikiu, kad visi sutikti žmonės yra ne veltui, ne šiaip sau. Tik mes gal į visa tai paviršutiniškai žiūrim, nesureikšminam.
aga
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 26, 08:35)
Kaip sekėsi keltis ryte?</strong>
</p><p>Sunkokai. Bet galvojau bus sunkiau. Ir sūnus visai lengvai atsikėlė. </p>
sunkokai....
pažiūrit laidas/filmus per telekanalų internetines svetaines?_aga