Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

vartotojo įkelta nuotrauka Laba! vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Agrefa @ 2020 03 03, 15:32)
Ar turit kažkokių negalavimų? Taip. Labai ašaroja akys, peršti jas. Nusipirkau lašoukų. Dieve, kokia kaina blink.gif - 10 Eur. Kosmosas.
Ne, neturiu. Kaip šiuo metu tau? Geriau? Nurimo?
Nelabai į tema kaip ir... Mano vyras ilgą laiką jau (5-7metai) naudoja drėkinamuosius akių lašus, vadinamas dirbtines ašaras, kaip kad aktoriai biggrin.gif Ne kas dieną žinoma, bent jau tiek gerai, bet vis vien_ko jau ko, o jų turi būti visad namuos, ir ne tik, ir prie savęs jis jų turi (gydytojos paliepimu). Vis per tą darbą, per kompus, t.y. prie kompų.
QUOTE(errachka @ 2020 03 05, 14:08)
varysit į Kaziuko mugę?-taip
Vakar buvome smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 19:22)
Kovo 11 dieną eisite į renginius? (ne)
Nežinau. Priklausys nuo oro ir ūpo tądien smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 20:05)
nutiko kažkas netikėto? (taip, vakar bedarant el.pavedimus, užgeso generatorius, šiandien po darbo teko važiuot į SEB, kad išduotų naują, nes buvau gavus nemokamai lb senai (vaikai dar maži buvo), tai pagal ekrane rodomą keturių skaičių ir žvaigždučių kombinaciją - banko darbuotoja nustatė, kad generatorius tiesiog sugedo, o ir elementai nusėdo blink.gif )
Bandau prisiminti vartotojo įkelta nuotrauka Regis ne.
QUOTE(Agrefa @ 2020 03 06, 20:23)
Ar šią savaitę nepastebėjot, kad norėtumėt ilgiau miegot arba, kad mieguista esat? Tikrai taip. Kažkas vyksta ore arba organizme, bet noriu miego kažkaip.
Tikrai taip! Galvojau čia tik man vienai taip bigsmile.gif Mieguista nebūdavau dienos eigoje ir rytais miegot ilgiau nesinorėjo, bet man visą savaitę buvo noras smigti jau 18-19h. Kažkoks miego trūkumo sindromas buvo saulei nusileidus biggrin.gif Jaučiu mano organizmas jau laukia laiko persukimo šį mėnesį, nedaug beliko laukti, 3 savaites ax.gif

Kaip dažnai darotės išsamius kraujo tyrimus?
Kas metus. Man visad tai buvo ir yra įdomus reikalas; kaip mane mano sarkofagas saugo biggrin.gif Dariausi prieš porą savaičių privačioje klinikoje ir galiu tik pasidžiaugti, kad mano visi rodikliai kaip 18-niolikinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 20:22)
Kovo 11 dieną eisite į renginius? (ne)

būsime ne LT
QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 21:05)
nutiko kažkas netikėto? (taip, vakar bedarant el.pavedimus, užgeso generatorius, šiandien po darbo teko važiuot į SEB, kad išduotų naują, nes buvau gavus nemokamai lb senai (vaikai dar maži buvo), tai pagal ekrane rodomą keturių skaičių ir žvaigždučių kombinaciją - banko darbuotoja nustatė, kad generatorius tiesiog sugedo, o ir elementai nusėdo blink.gif )

ne
QUOTE(Agrefa @ 2020 03 06, 21:23)
Ar šią savaitę nepastebėjot, kad norėtumėt ilgiau miegot arba, kad mieguista esat?
Tikrai taip
Kažkas vyksta ore arba organizme, bet noriu miego kažkaip.

nea
QUOTE(Visgi @ 2020 03 07, 13:50)
Kas metus. Man visad tai buvo ir yra įdomus reikalas; kaip mane mano sarkofagas saugo biggrin.gif Dariausi prieš porą savaičių privačioje klinikoje ir galiu tik pasidžiaugti, kad mano visi rodikliai kaip 18-niolikinės ax.gif

kartą per metus
jau žiemos rūbus ir batus suslėpėt?-aga
Atsakyti
Naują generayorių išdavė?
Kaip tėčio.sveikata?
---
Ar šią savaitę nepastebėjot, kad norėtumėt ilgiau miegot arba, kad mieguista esat?

taip, davė naują generatoriųsmile.gif
tėtis gyvena Kretingoje, pas savo paną, tad nk nežinau apie jį
--
miego man norisi tik savaitgaliais, nes mano darbas - fiziškai sunkus ir organizmas pavargsta

QUOTE(Visgi @ 2020 03 07, 12:50)

nežinau. Gal tik prieš operacijas

QUOTE(errachka @ 2020 03 07, 18:03)
jau žiemos rūbus ir batus suslėpėt?-

dar ne

SVEIKOS ax.gif

būna, kad atsakote į klausimus ir ..neturite, ko paklausti? (gana dažnai blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2020 02 20, 18:46)
Ar kepat ką  nors ant sviesto?
Ne, tam sviesto nenaudoju.
QUOTE(Agrefa @ 2020 02 27, 07:19)
Jeigu dabar pirktumėt automobilį, kokios markės norėtumėt?
Myliu lexus, bet paskutiniu metu esu nusižiūrėjus poršą biggrin.gif pagyvensim pamatysim kaip bus.
QUOTE(errachka @ 2020 02 27, 11:57)
koronoviruso tema kaip nors paveikė jūsų planus, darbus?
Visiškai nieko nepakeitė.
QUOTE(k@mylye @ 2020 02 27, 16:12)
Ko dabar norėtumėte?
Prasiplaukti jūroje, tuoj tą ir eisiu daryti rolleyes.gif
QUOTE(Agrefa @ 2020 02 28, 07:18)
Pasidavėt panikai dėl koronoviruso? Perkat maistą, kaukes, dezinf.skystį ir pan?
Nepasidavėm. Nebuvo ko. Į priešingą pasaulio pusę nuskridom, per kelis oro uostus ir šalis. Visur ramu, max plakatai iškabinti, perspėjantys, kad rankas plautis būtina. Šiuo metu esam Azijoje (ne Kinijoje biggrin.gif ). Visiškai ramu, jokios panikos nesijaučia, visi keliauja, žmonių visur pilna. Vienas kitas žmogus su kauke, o šiaip kai kur, prevenciniais tikslais, pamatuoja temperatūrą užeinant (kai kurie viešbučiai, įstaigos, prekybos centrai), daug kur prikabinta dezinfekcinių skysčių. Bet tik tiek. O į FB užeinu, tai vien žiniasklaidos bauginimai ir išprotėję lietuviai užsiimantys nesąmonėm (pradedant kruopų išpirkimais, baigiant kariais savanoriais oro uoste Vilniuje).
QUOTE(Visgi @ 2020 03 01, 14:16)
Manikiūras, pedikiūras, koks?
Tiesiog ryškiai rožinis.

Labas vakaras jums, pas mane tai jau labas rytas 4u.gif Apleidau jus šiek tiek, kol keliaujame, bet jau greitai grįžtame, tad užsuksiu dažniau smile.gif

Kai keliaujate, skrendate kažkur, ar perkate kažką oro uosto duty free? - Kaip kada, būna perku, būna ne. Kartais alkoholio, kartais lauktuvių, esu pirkus kosmetikos, kvepalų. Pagal situaciją.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
Taip.
QUOTE(Sim@ @ 2020 03 07, 19:56)
būna, kad atsakote į klausimus ir ..neturite, ko paklausti? (gana dažnai blink.gif )
Būna.
QUOTE(Nastya @ 2020 03 07, 22:04)
Kai keliaujate, skrendate kažkur, ar perkate kažką oro uosto duty free? Kaip kada, būna perku, būna ne. Kartais alkoholio, kartais lauktuvių, esu pirkus kosmetikos, kvepalų. Pagal situaciją.
bigsmile.gif Sklandaus grįžimo namo!
Beveik visada perku.

Kokias turite skintas gėles namuose?
Baltas tulpes.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 03 07, 12:50)
vartotojo įkelta nuotrauka Laba! vartotojo įkelta nuotraukaNe, neturiu. Kaip šiuo metu tau? Geriau? Nurimo?
Nelabai į tema kaip ir... Mano vyras ilgą laiką jau (5-7metai) naudoja drėkinamuosius akių lašus, vadinamas dirbtines ašaras, kaip kad aktoriai biggrin.gif Ne kas dieną žinoma, bent jau tiek gerai, bet vis vien_ko jau ko, o jų turi būti visad namuos, ir ne tik, ir prie savęs jis jų turi (gydytojos paliepimu). Vis per tą darbą, per kompus, t.y. prie kompų. Vakar buvome smile.gif Nežinau. Priklausys nuo oro ir ūpo tądien smile.gif Bandau prisiminti vartotojo įkelta nuotrauka Regis ne.Tikrai taip! Galvojau čia tik man vienai taip bigsmile.gif Mieguista nebūdavau dienos eigoje ir rytais miegot ilgiau nesinorėjo, bet man visą savaitę buvo noras smigti jau 18-19h. Kažkoks miego trūkumo sindromas buvo saulei nusileidus biggrin.gif Jaučiu mano organizmas jau laukia laiko persukimo šį mėnesį, nedaug beliko laukti, 3 savaites ax.gif

Nurimo. Gal iš.tiesų nuo įtempto darbo prie kompiuterio. Nusipirkusi buvau lašoukų į akis, gal jie ir padėjo.

Gal kas antrus metus kažkur darausi. Nepamenu dabar net. Bet iš tiesų, kaip.ir Sim,.darausi tik.tada, kai reikia. O negerai, reikėtų pdisipratinti pasidaryt kartą per metus.

Jau paslėpiau!

Kad gal ne, nebūna.

Kai keliaujate, skrendate kažkur, ar perkate kažką oro uosto duty free? - Kaip kada, būna perku, būna ne. Kartais alkoholio, kartais lauktuvių, esu pirkus kosmetikos, kvepalų. Pagal situaciją.

Laukiam.grįžtant ir laukiam įspūdžių!

Nuperku čierkutę vyrui.

QUOTE(Visgi @ 2020 03 09, 10:36)
Baltas tulpes.

Irgi tulpės pamerktos.

Jeigu moteris pasako, kad jai nepatinka Kovo 8 proga dovanojamos gėlės, patikit?
Nea, netikiu. Galvoju, kad taip sako, nes jai tiesiog nedovanoja gėlių.
Atsakyti
Neturiu. Ir čia kelionėje jokių negavau, nes nebūtų jų kur dėti.
QUOTE(Agrefa @ 2020 03 09, 17:02)
Jeigu moteris pasako, kad jai nepatinka Kovo 8 proga dovanojamos  gėlės, patikit?
Tikiu, turiu vieną tokią draugę ir gauna ji vis tiek tų gėlių. Na gal, ne tai, kad nepatinka, bet ji tiesiog visada sako, kad jos nenustebina ir nebūna taip malonu, kaip kad jei be priežasties gautų, bet kokią šiaip dieną ir to nesitikint..

Laba mirksiukas.gif
Turit artimų/tolimų pažįstamų, giminių, draugų kurie planuoja kandidatuoti į seimą šį rudenį? - Yra. Vienas žmogus labai nustebino savo tokiu noru.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 19:22)
Kovo 11 dieną eisite į renginius?

Turbūt ne.

QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 20:05)
nutiko kažkas netikėto?

Sūnus šiandien nuvažiavo į Vilnių atstovauti mūsų miestą vienam svarbiam konkurse. Pasirodo, kad atšaukti toj vietoj visi renginiai. O pranešti niekam buvo neįdomu. Taigi pasivaikščiojo po Vilnių neplanuotai

Kaip tik šią savaitę labai prastai miegu, bet čia turbūt dėl to, kad daug labai problemų ir psichologinė būklė ne kokia. Viskas užknisa.....

QUOTE(Visgi)

Kas 2-3 metai. Kai gydytoja liepia, specialiai neinu tirtis. Bet ir tas tyrimas nebūna labai išsamus - be jokių ten mineralų tyrimų, tik bendras ir dar cukrus, cholesterolis

jau žiemos rūbus ir batus suslėpėt?

Dar ne

būna, kad atsakote į klausimus ir ..neturite, ko paklausti?

Būna

Kai keliaujate, skrendate kažkur, ar perkate kažką oro uosto duty free?

Kažką beveik visada nusiperku

Tulpes

Jeigu moteris pasako, kad jai nepatinka Kovo 8 proga dovanojamos  gėlės, patikit?

Paskaičius kai kuriuos parašymus FB, niekinančius Moters dieną, tikiu, kad tokių tikrai yra

QUOTE(Nastya @ 2020 03 09, 17:31)
Turit artimų/tolimų pažįstamų, giminių, draugų kurie planuoja kandidatuoti į seimą šį rudenį?

Neturiu

Ar būna pas Jus emocinių-psichologinių krizių, kai viskas atsibosta ir nesimato jokio šviesuliuko tunelio gale?
Taip, dabar mane tokia būklė ištikus. Viskas juodai atsibodo. Atrodo, kad visai neturiu ko laukt, jokio šviesuliuko nesimato ir viskas atrodo tik juodom spalvom. Guodžia tik darbas. Žinau, kad praeis, bet dabar toks etapas, kai daug liūdesio, ašarų, nerimo dėl ateities. Užtat ir foruman seniai bebuvau užsukus
Atsakyti
Laba,
Turit artimų/tolimų pažįstamų, giminių, draugų kurie planuoja kandidatuoti į seimą šį rudenį? - Yra. Vienas žmogus labai nustebino savo tokiu noru.

Ne, neturiu.

QUOTE(Alkaja @ 2020 03 10, 22:38)
Ar būna pas Jus emocinių-psichologinių krizių,  kai viskas atsibosta ir nesimato jokio šviesuliuko tunelio gale?
Taip, dabar mane tokia būklė ištikus. Viskas juodai atsibodo. Atrodo, kad visai neturiu ko laukt, jokio šviesuliuko nesimato ir viskas atrodo tik juodom spalvom.  Guodžia tik darbas. Žinau, kad praeis, bet dabar toks etapas, kai daug liūdesio, ašarų, nerimo dėl ateities. Užtat ir foruman seniai bebuvau užsukus

Būna. Tokie, kad labai stiprūs atvejai, buvo 2.
Vienas tikrai seniai, prieš kokius 16 metų
Truko ilgiau, nei metus. Tai buvo tikrai sunkumų metas, daug teko patirti ir išgyventi.

Antras kartas buvo, kai apsirgo A. A. Mama ir toje visoje situacijoje likau viena, laksčiau pas ją, ji ne šalia manęs gyveno, o už 100 km, nemiegojau naktimis. Sūnus mažas, su vyru atitolę buvom. Irgi, tas periodas nebuvo trumpas. Paskui vieną paskui kitą palaidojom vyro tėvus, tada mano Mamą.
Nežinau, kaip išgyvenau visa tai. Jei ne darbas ir kolegės, gal tikrai būčiau palūžusi - į kokią depresiją įkritusi.

Pasibaigs viskas, Alkaja. Būna taip, tai sunku ir alina. Bet po tokių sunkumų visad ateina geras, šviesus laikas. Būk stipri.
Tu lyg į kelionę turėjai vykti. Ar gausis išvykti?
Dėl sūnaus tikrai kažkoks nesusipratimas unsure.gif . Na kaip taip neinformuot?

Turit kažkokį nerimą, neišspręstą klausimą, kuris jus graužia?
Taip, yra toks vienas. Nežinia, kiek dar liko iki tol, kol išaiškės viskas.
Atsakyti
lithuania.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2020 03 03, 10:54)
Turite ir/ar naudojate įvairių prieskoninių aliejų žalioms lapinėms, ir ne tik, salotoms, daržovėms?

Neturiu, naudoju alyvuogių aliejų ir citriną

QUOTE(Agrefa @ 2020 03 03, 15:32)
Ar turit kažkokių negalavimų?

Turiu - sprandą dažnai skauda dėl sėdimo darbo ir dar visokių nereikšmingų yra

QUOTE(errachka @ 2020 03 05, 14:08)
varysit į Kaziuko mugę?

Nebuvau

QUOTE(Agrefa @ 2020 03 11, 01:37)

Turiu - dėl vyro bedarbystės, per ilgai užsitęsė ir kirto per šeimos finansus.

Agrefa, klausei dėl kelionės. Tai sesė padovanojo man bilietus į Londoną. Bet dar pora mėnesių iki to, jei neuždarys sienų.

Ar mėgstate/dažnai naudojate rankų kremus?
Rankų kremai - mano silpnybė, būtinai naudoju, ypač patinka vakare prieš miegą gerai įtrinti rankas
Atsakyti
Kai keliaujate, skrendate kažkur, ar perkate kažką oro uosto duty free? -

ne, nes nekeliauju

jokių

taip, man irgi nepatinka

Turit artimų/tolimų pažįstamų, giminių, draugų kurie planuoja kandidatuoti į seimą šį rudenį?

neturiu

QUOTE(Alkaja @ 2020 03 10, 22:38)
Ar būna pas Jus emocinių-psichologinių krizių,  kai viskas atsibosta ir nesimato jokio šviesuliuko tunelio gale?

pasitaiko, bet jau retai

QUOTE(Agrefa @ 2020 03 11, 01:37)

šiai dienai ne

QUOTE(Alkaja @ 2020 03 12, 19:17)
Ar mėgstate/dažnai naudojate rankų kremus?

ne ir ne

SVEIKOS ax.gif

tai laimingos, kad vaikams karantinas ir prasitęs mokslo metai? (ne, absurdas kažkoks blink.gif korona ne vaikų liga, bet lai karantinuojasi biggrin.gif tėveliai papirks maisto per tas dvi savaites vaikams ir maisto centrai liks patenkinti manau wub.gif )
Atsakyti