QUOTE(Agrefa @ 2020 03 03, 15:32)
Ar turit kažkokių negalavimų? Taip. Labai ašaroja akys, peršti jas. Nusipirkau lašoukų. Dieve, kokia kaina - 10 Eur. Kosmosas.
Ne, neturiu. Kaip šiuo metu tau? Geriau? Nurimo?Nelabai į tema kaip ir... Mano vyras ilgą laiką jau (5-7metai) naudoja drėkinamuosius akių lašus, vadinamas dirbtines ašaras, kaip kad aktoriai Ne kas dieną žinoma, bent jau tiek gerai, bet vis vien_ko jau ko, o jų turi būti visad namuos, ir ne tik, ir prie savęs jis jų turi (gydytojos paliepimu). Vis per tą darbą, per kompus, t.y. prie kompų.
QUOTE(errachka @ 2020 03 05, 14:08)
varysit į Kaziuko mugę?-taip
Vakar buvome QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 19:22)
Kovo 11 dieną eisite į renginius? (ne)
Nežinau. Priklausys nuo oro ir ūpo tądien QUOTE(Sim@ @ 2020 03 06, 20:05)
nutiko kažkas netikėto? (taip, vakar bedarant el.pavedimus, užgeso generatorius, šiandien po darbo teko važiuot į SEB, kad išduotų naują, nes buvau gavus nemokamai lb senai (vaikai dar maži buvo), tai pagal ekrane rodomą keturių skaičių ir žvaigždučių kombinaciją - banko darbuotoja nustatė, kad generatorius tiesiog sugedo, o ir elementai nusėdo )
Bandau prisiminti Regis ne.QUOTE(Agrefa @ 2020 03 06, 20:23)
Ar šią savaitę nepastebėjot, kad norėtumėt ilgiau miegot arba, kad mieguista esat? Tikrai taip. Kažkas vyksta ore arba organizme, bet noriu miego kažkaip.
Tikrai taip! Galvojau čia tik man vienai taip Mieguista nebūdavau dienos eigoje ir rytais miegot ilgiau nesinorėjo, bet man visą savaitę buvo noras smigti jau 18-19h. Kažkoks miego trūkumo sindromas buvo saulei nusileidus Jaučiu mano organizmas jau laukia laiko persukimo šį mėnesį, nedaug beliko laukti, 3 savaites Kaip dažnai darotės išsamius kraujo tyrimus?
Kas metus. Man visad tai buvo ir yra įdomus reikalas; kaip mane mano sarkofagas saugo Dariausi prieš porą savaičių privačioje klinikoje ir galiu tik pasidžiaugti, kad mano visi rodikliai kaip 18-niolikinės