QUOTE(Nastya @ 2020 01 15, 23:22)
Kas per jautienos kepsniukai?
Laba
Vazeliną naudojat? Nesausėja lūpos žiemą? - Paskutiniu metu pradėjo sausėt, skilinėt, tai naudoju dažnokai.
avinžirniai ir jautienos faršas - labai labai gaunasi
ne
QUOTE(Agrefa @ 2020 01 16, 08:04)
Kaip tavo sveikata? Tiriesi?
Girdėjot apie galimai pagrobtą mergaitę Vilniuje? Ką manot?
Man keista, kad tos mergaitės taip niekas ir nepasigedo.
padidėjus zaraza, tai dabar pas endokrinologa siųunčia
manau, kažkas nečysto buvo
QUOTE(Nastya @ 2020 01 16, 22:23)
Pašaukė kažką iš pažįstamų tarnaut kariuomenėje per šį šaukimą? - Aha, šiaip vieną pažįstamą ir draugės vaikiną.
prieš porą metų vyrą bandė imt
QUOTE(Sim@ @ 2020 01 19, 10:26)
su torto diena praėjusiа!! ŠILUMOS, ŠVIESOS, ŠVELNUMO
QUOTE(kami_ @ 2020 01 19, 19:34)
O mano liudnas gimtadienis buvo, nes gimtadienio nakti netekau sunes.
GAUDYK IR BŪK DŽIUGI ir DARBINGA
QUOTE(Alkaja @ 2020 01 19, 21:15)
Ar mėgstat žolelių arbatas?
visai nieko
QUOTE(Nastya @ 2020 01 20, 00:14)
Kaip praleidot savaitgalį? - Namuose, vakar svečių apturėjom, naktį ėjom prie ežero, nes vyrai panoro į
stebuklingojo vandens naktines maudynes visai smagiai buvo
gimtadieniuose
QUOTE(Agrefa @ 2020 01 20, 08:17)
Ar yra jus paskutiniu metu netikėtai susiradusi kažkokia labai seniai matyta draugė, su kuria jūs nepalaikot ryšių jau daug metų?
nea
QUOTE(Visgi @ 2020 01 21, 22:34)
Turit savo favoritą LT Eurovizijos finalui? Kas?
Turiu.
dainos vienos dar ne
su praėjusiu šampadieniu - saulės, svaigulio, saldėsių!
QUOTE(Nastya @ 2020 01 21, 23:56)
Ar namuose turite netikrų gėlių ar kitų augalų imitacijų (plastikinių)? - Turime tik vonios kambaryje tokią kaip žolės imitaciją vazonėlyje.
ne
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2020 01 22, 00:25)
Po rodyklių nuėmimo spūstys sumažėjo jums, jūsų akimis, ar ne?
Sumažėjo. Tam tikrose vietose, tai labai ženkliai.
padidėjo
QUOTE(Agrefa @ 2020 01 22, 08:08)
Išsipasakojo kas nors jums kažkokią išskirtinę, jus nustebinusią istoriją?
O taip. Viena nepažįstamoji atvėrė dūšią. Nustebino, nuo ko ji augina 23 metų dukrą. T.y., kas tos mergaitės tėtis. Pažįstu aš tą žmogų, buvo be proto netikėta. Kaip filme. Iš tiesų, kas ten žino, kiek tie vyrai nesantuokinių vaikų turi.
aga, buvęs kolega
QUOTE(k@mylye @ 2020 01 22, 09:46)
Ar norėtumėte, kad dar ateitų žiema?</strong></p><p>Dar vasario mėnesį galėtų pasnigti ir pabūti graži žiema. O tai dabar man kažkaip nei šis nei tas. Oras ištisai niūrus. Vaizdelis pro langą ne koks. </p>
manau jau ne
QUOTE(kami_ @ 2020 01 22, 14:02)
O skintų gėlių turite namuose? Aha, rožių, gautų gimtadienio proga.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2020 01 23, 10:53)
Sveikos?
Nea. Serga ir vaikas, ir aš.
vaikis kosti šiek tiek, na ir aš ligų ieškau
QUOTE(Sim@ @ 2020 01 25, 12:46)
kaip manote, esate kantrios? (nelabai)
oi ne
QUOTE(Alkaja @ 2020 01 27, 00:30)
Kaip praleidot sekmadienio vakarą?
Draugė pakvietė kartu eit į filmą. Taigi žiūrėjom "Mažosios moterys". Grįžus dar prie kompo prisėdau - mokesčius sumokėjau
visaip kaip ruošėmės savaitės darbams
QUOTE(Agrefa @ 2020 01 27, 08:15)
Ar yra taip buvę, kad kažkur, prie žmonių, beprotiškai ėmė miegas. Na taip ėmė, kad negalėjot nieko su savimi padaryti?
Buvo per seminarą prieš kokius 6 metus. Kas nutiko, sunku paaiškint, nes seminaras buvo gerss ir įdomiai vedamas. Aš taip užsimaniau miego, kad nors degtukus statyk. Gal net ir užsnaudus buvau sekundei.
yr buvę
QUOTE(Alkaja @ 2020 01 27, 13:20)
Kokią kavą geriate? Su pienu ? cukrum? Gal su sirupais?
Man dabar ant bangos - juoda kava su cukrum ir pienu
juoda arba su augaliniu pienu
QUOTE(Nastya @ 2020 01 27, 23:37)
Šiandien darbe užrodė man mob. programėlę - discord. Į kurią pakliūsi tik su pakvietimu. Teko matyt straipsnių kaip įžimybės skundėsi šia programėle, bet neskaičiau tų straipsnių pilnai ir net negalėjau pagalvot kas tai tokio. Likau šokiruota. Discord tiesiog kaip forumas, kuriame kiekviena įžymybė turi savo temą, taip pat yra kitų aktualių temų ar tiesiog pletkų tema. Taip pat yra pagal miestelius temos, kuriuose apkalbinėjami tų miestelių žmonės. Apkalbinėjami ir labai privatūs dalykai. Kas kur ką su kuo matė, kas ką nusipirko, kas su kuo miega ir t.t. Žmonės non stop susirašinėja, apkalbinėja konkrečius asmenis... Fotografuoja kas kur pamatė kokį įžymų žmogų mieste ir kelia į to asmens tema, nešioja visokius pletkus, aptarinėja visas nuotraukas, storius instagrame ir panašiai. Kaip manot kodėl jie taip elgiasi? - Man tai kažkas baisaus. Elementarus neturėjimas ką veikti ir neturėjimas savo gyvenimo. Jie vaidina, kad jiems neįdomu, kad nepavydi ir panašiai, bet būtent taip ir yra. Jiems kaip tik labai įdomu, pavydas kažkoks, kad kažkas geriau gyvena. Nesuvokiu kokia to esmė.
absol pritariu
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2020 01 28, 10:44)
Seniai kraujo tyrimus darėtės?
Neseniai, ketvirtadienį.
prieš 3 sav
o kada pas odontologą buvot paskutinį kart?-prieš 2 sav