QUOTE(Alkaja @ 2020 01 19, 20:15)
Agrefa, ar jau baigėt remontus? Patys darėt ar samdėt kažką?
Ar mėgstat žolelių arbatas?
Aha, pasidariau žolelių mišinį dar iš mamos augintų žolelių, išgeriu būtinai prieš miegą. Labai gerai nuteikia prieš naktį
Aham, baigėm, salonas perdarytas, sutvarkytas. Meistrus samdėm, patys nieko nedarėm. Vyras tik virtuvėj po palange pats padarė. Dar labai noriu išmest virtuvės spinteles ir užsisakyt, kad padarytų naujas. Žinau, kad neatsipirks, kad neapsimoka, bet taip noriu tų naujoviškų kur paspaudus dureles, jos pačios atsidaro, kur pakabinamos spintelės iki pat lubų, kur pastatomų spintelių durelės ne atsidaro, bet išvažiuoja kaip stalčiai. Jeigu iki 800 Eur tai kainuotų, keisčiau tikrai. Reikia siųst užklausą meistrams, atsisėdus fb, pasiskaityt atsiliepimus ir rekomendacijas apie darančiuosius baldus. Gal turit rekomendacijų kokių?
Arbatos negeriu. Arba, jeigu tenka gert,darausi mėtos.
Tiesa, darbe visada geriu gaurometį vietoj pusryčių, o paskui jau darausi kavą. Bet man jis neskanus, tiesiog, dėl skrandžio problemų taip darau.
QUOTE(Nastya @ 2020 01 19, 23:14)
Kaip praleidot savaitgalį? - Namuose, vakar svečių apturėjom, naktį ėjom prie ežero, nes vyrai panoro į
stebuklingojo vandens naktines maudynes visai smagiai buvo
Labai ramiai ir neįdomiai, nes gydžiausi, sirguliuoju, bet į darbą einu.
Jūs fainiai. Buvau skaičiusi apie šitą dalyką.
Labas rytas,
Ar yra jus paskutiniu metu netikėtai susiradusi kažkokia labai seniai matyta draugė, su kuria jūs nepalaikot ryšių jau daug metų?
Vakar netikėtai gavau messenger žinutę iš tokios jaunystės laikų draugės. Nemačiau jos apie 20 metų. Aišku, susirašinėjom ilgai, prisimindamos tuos senus laikus, kai siautėdavom, prisimindamos gerbėjus ir diskonus. Bet aš netikiu, kad galima ir toliau artimai, atvirai bendraut. Tie žmonės, kurie buvo "tavo", jie ir yra šalia tavęs daugybę metų, o po tokių išsiskyrimų kažin ar galima kažką tokio nuoširdaus sulipdyti. Juk mes pasikeitėm, kitaip sudėliojom prioritetus, kitokie požūriai, mąstymas. Mes keičiamės. Bet pirma mintis po tokio pabendravimo buvo tai, kad mes senstam. Tas noras susirasti siautulingų laikų draugus tikrai kažkoks senatvinis
, kad ir kokia jaunystė dar širdy groja.