Sveikos
Mes va jau grįžę į Lt
Kaip jus elgtumėtės jei laimėtumėt butą kaip Agrefos pažįstama? - Išnuomočiau ir tiek
Naujus sutiksite namuose?
Ne
Ar gaminsit kažką saldaus rytdienai - Naujųjų vakarui?
dariau nekeptą tortuką
Ar šaudysit saliutus rytoj?
ne
Klausimas kilo iš Agrefos žodžių. Ar jus turite tokių draugų/pažįstamų, nes patogu juos turėti dėl kažkokių priežasčių?
ne.
Gal turit artimųjų arba gal jūs pati užpirkinėjot mišias už mirusiuosius ir žinot, kiek aukojo bažnyčiai dėl to?.
nieko nežinau
kokį šampaną mėgstat?
pusiau saldų rinkdavausi, bet pastaruoju metu jaučiu, kad tiesiog negaliu jo gerti. Nemoku pasakyti, bet tiesiog atrodo "verčia" atgal.
yra pas Jus šeimoje tradicija, kad paskutinę metų dieną eiti pamiegoti, kad sulaukti 24.00 val., ?
oi ne
Ar turit ant veido bėrimų, spuogų?
Būna pasitaiko
Pirkot stalinį kalendorių, reikalingas jis jums?
Ne nepirkau. Bet turiu. Darbe yra su ženklu.
kokiom nuotaikom prabudote sausio pirmos rytą, per pietus?
Gerom
Nustebino kas?
Aha. Kad seniai čia buvau įlindusi. Atrodo tik neseniai atsakinėjau į klausymus, o pasirodo ne taip jau ir neseniai. Laikas lekia žaibiškai.
Paskutinis pirkinys sau?
keli drabužiai ir laisvalaikio bateliai
Ar žadėjau sau kažką per naujus metus?
Kad nieko. Gal tik nuo naujų pradėjau labiau planuotis kasdienį laiką, kad išloščiau daugiau laiko tiesiog sau. Nes man jo labai trūksta.
ar sėkmingai prasidėjo Nauji Metai?
Normaliai
Kokią vazoninę gėlę pirkote paskutinį kartą?
Jokios
O jūsų pažįstami žmonės yra kažką "stambaus" laimėję loterijose?
Ne
jei teko turėti biuletenį, kiek laiko jame teko išbūti?
Maksimaliai esu turėjusi 4 savaičių biuletenį, bet tai buvo slauga. Tada labai rimtai buvo susirgęs sūnus. Jo liga tęsėsi du mėnesius ir po to dar pusmetį stebėjimo ir reguliarus lankymasis pas gydytojus.
lengvai rytais keliatės?_pastarosiom dienom sunkiai
Aš beveik visada sunkiai
Pilnatis Jus veikia kažkaip?
Lyg ne. Bent man taip atrodo.
O jums būna, kad sapnai persipina su realybe, kad pabudus reikia susivokt, kad čia tik sapnas?
Lyg nebuvo taip.
Ar mėgstat žiūrėti filmus per TV ar kompiuterio pagalba per kokį nors filmų portalą? Koks paskutinis filmas žiūrėtas?
Žiūriu per išmanų TV internetu iš atitinkamų portalų. Man patinka, kad galiu rinktis laiką, kada man geriau žiūrėti ir kokį žiūrėti.
Filmai.in portalu naudodavotės?
Taip. Bet po to kai pradėjo blokuoti jie patys sukūrė naują puslapį ir pavadino filmai.tv. Dabar per ten žiūriu.
gal kuri dėl renovacijos susidūrę esate? gal reikia kreiptis į teismą, ar kur, kad duotų leidimą pasidengti skolą dabar? (nemiegu jau kelios naktys ir nežinau, ką daryti )
nieko niekada nesu turėjusi bendro su renovacija
naudojat dantų skalavimo skystį - nereguliariai
naudoju, bet irgi nereguliariai
Kaip jus elgtumėtės jei laimėtumėt butą kaip Agrefos pažįstama?
Parduočiau, nes norėčiau tada dar investuoti daugiau į savus namus.
Jeigu išloštumėt pinigų sumą didoką, pasipasakotumėt žmonėms, su.kuriais bendraujat?.
Irgi stengčiausi niekam nesakyti.
Vartojat kokius vitaminus ar papildus?
Dabar dėl migrenos geriu magnio kapsules.