Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Labas rytas 4u.gif
Kaip mėgstu tokius rytus, kai visi dar miega. Išgėriau kavos puodą, internetinuosi telefone.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 23:03)
Situacija. Santykiai su vyru pašliję, bet apie skyrybas dar nekalbat. Išvykstat į tolimą kelionę be šeimos, į šiltus kraštus. Ten jums po kojomis krenta gerbėjas, asistuoja, rodo šilumą ir dėmesį, sako komplimentus. Jūs su juo kiekvieną vakarą susitinkat visą kelionės laiką. Jis, aišku, nori ir karštos lovos. Jus vilioja jo dėmesys ir ką jūs...?

Pas mane irgi turbūt iki lovos nenueitų reikalas, stengčiausi to išvengti.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 24, 08:52)
jei nešiojate laikrodį, tai ant kurios rankos?

Ant kairės

QUOTE(errachka @ 2018 03 24, )
paskutinė valgyta mėsa?

Kiaulienos karbonadas.

Errachka, vakar pažiūrėjau Tavo kažkada rekomenduotą filmą "Tobuli melagiai". Patiko, tik pabaiga man buvo netikėta

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 24, 12:42)
Mėgstas imbierą ir visokius imbierinius dalykėlius?

Ne tai, kad labai mėgstu, bet valgau, kai būna. Ir arbatą geriu su imbieru, kai gerklę skauda. O tie marinuoti imbierai, kur būna prie sušių, man irgi patinka

QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 15:14)
Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių?

Kad gal niekas

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 17:39)
Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit,  pasivaikščiot, kai.toks geras oras?

Labai norėjosi į gamtą, bet nesigavo. Kitokių reikalų buvo

QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 18:03)
Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus?

Man atrodo, kad aš.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 18:28)
Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgtumėtės?

Niekaip. Tegul sau tiki, jei neverstų kitų šeimos narių į tą savo tikėjimą.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 20:38)
Turit vytintos palendricos?

Palendricos neturim. Tik dešrukės vytintos

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 25, 06:21)
Kaip pasielgtumėt? Turit draugę, jums gera bendraut su ja, dažnai susiskambinat, susirašot, bet ji gyvena kitame mieste ir susitinkat retai. Vieną savaitgalį ji netikėtai paskambina ir pasako,  kad yra netoliese ir po val.norėtų užsukt valandai pasimatyt. Jūs jau susiplanavę laisvalaikį-nieko kažko rimto,  bet planų turit ir susidėlioję dieną, norit pati po pusvalandžio kažkur išvažiuot. Jūs:
1. Vis tiek ją priimat labai šiltai ir nepasakot, kad planavot kažką veikt.
2. Pasakot, kad turit kitų planų, bet vis tiek pakviečiat valandžiukei kavos.
3. Pasakot, kad netrukus išeisit ir nepatenkintu tonu duodat suprast, kad jums tokios staigmenos nepatinka ir kad nežiugina.
4. Jūsų variantas.

Gal 2 variantas.

Kokie Jūsų automobilio numerio du paskutiniai skaičiai?
Nulis nulis
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 03 24, 12:04)
paskutinė valgyta mėsa?-

vištiena

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 24, 12:42)
Mėgstas imbierą ir visokius imbierinius dalykėlius?

nelabai

QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 15:14)
Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių? -

Taip, draugė su vyru šianąkt išskrido į Maroką savaitei

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 17:39)
Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit,  pasivaikščiot, kai.toks geras oras?

O, taip

QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 18:03)
Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus? –

Vyras nuo pirmos pažinties dienos

QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 18:28)
Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgstumetes?

Mano toks ir yra, bet viskas tvarkoj, kasdien bažnyčion neina

QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 20:20)
Nepamiršot, kad naktį persukam laikrodžius? -

ne

Ne, nevalgom tokios

Kaip pasielgtumėt? Turit draugę, jums gera bendraut su ja, dažnai susiskambinat, susirašot, bet ji gyvena kitame mieste ir susitinkat retai. Vieną savaitgalį ji netikėtai paskambina ir pasako,  kad yra netoliese ir po val.norėtų užsukt valandai pasimatyt. Jūs jau susiplanavę laisvalaikį-nieko kažko rimto,  bet planų turit ir susidėlioję dieną, norit pati po pusvalandžio kažkur išvažiuot. Jūs:
3. Pasakot, kad netrukus išeisit ir nepatenkintu tonu duodat suprast, kad jums tokios staigmenos nepatinka ir kad nežiugina.
4. Jūsų variantas.

3 varaintas

LABAS RYTAS, su vasaros laiku 4u.gif

ar žinojote/žinote, kad šiandien - Verbų sekmadienis? Lankysitės bažnyčioj, o gal jau buvote? (nežinojau, db FB pažįstama pasveikindama priminė, bažnyčion neisiu)
Atsakyti

Nepamiršot, kad naktį persukam laikrodžius? 

Istikro,jei ne straipsniai aplink,nejausciai net to laiko persukimo :) namuose viskas automatiskai persisuko,issimiegojau ir jauciuosi gerai,nejauciu kazkokio skirtumo.

Kad mes jos niekada neturim,neperkam

Kaip pasielgtumėt? Turit draugę, jums gera bendraut su ja, dažnai susiskambinat, susirašot, bet ji gyvena kitame mieste ir susitinkat retai. Vieną savaitgalį ji netikėtai paskambina ir pasako, kad yra netoliese ir po val.norėtų užsukt valandai pasimatyt. Jūs jau susiplanavę laisvalaikį-nieko kažko rimto, bet planų turit ir susidėlioję dieną, norit pati po pusvalandžio kažkur išvažiuot. Jūs:
4. Jūsų variantas.

Jei tikrai gera drauge,tai 1

Atsakyti

67

ar žinojote/žinote, kad šiandien - Verbų sekmadienis? Lankysitės bažnyčioj, o gal jau buvote? 

Zinojau,bet neaktualu tai visai,i baznycia neisiu

Labas rytas :) kokios spalvos Jusu svetaines staliukas? Juodas,labai nepraktiskas,dulkes labai matosi,vos jas nuvalai,vel pilna 

Atsakyti
Šiuo metu ne.
4. Jūsų variantas.
1-2 variantas.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 25, 08:24)
89.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 25, 09:41)
ar žinojote/žinote, kad šiandien - Verbų sekmadienis? Lankysitės bažnyčioj, o gal jau buvote?
Vakar sužinojau, nesilankysiu. Lankysis močiutė, o po bažnyčios užsuks pas mane sakė. Tai va laukiu.

Laba smile.gif
Kai planavot vaiką/vaikus ar jums buvo svarbu, kad turėtumėt kažkokį pagrindą gyvenime, finansinį stabilumą, pastovią normalią gyvenamąją vietą, galėtumėt vaiką pilnai aprūpinti ir panašiai? Ar labiau vadovavotės logika „dievas davė burną, duos ir duonos“ (kartais girdžiu taip sakant), o gal išvis apie ateitį nelabai galvojote, atseit kas bus tas - išgyvensite? – Man buvo ganėtinai svarbu, noriu vaikams suteikti geriausia ką galiu.
Aišku ateityje situacija gali keistis, visko gyvenime būna, bet šneku apie tai ką galvojote tuo metu kai planavote.
Atsakyti

Kai planavot vaiką/vaikus ar jums buvo svarbu, kad turėtumėt kažkokį pagrindą gyvenime, finansinį stabilumą, pastovią normalią gyvenamąją vietą, galėtumėt vaiką pilnai aprūpinti ir panašiai? Ar labiau vadovavotės logika „dievas davė burną, duos ir duonos“ (kartais girdžiu taip sakant), o gal išvis apie ateitį nelabai galvojote, atseit kas bus tas - išgyvensite?

Siuo metu esame pirmame variante ir nors yra jau ir darbas ir socialines garantijos ir finansinis pagrindas,bet vis atrodo,kad kazko dar truksta,dar kazkur reikia pasitempt,dar kazko bus mazai,nors zinai,kad nei velnio nebus mazai,bet va vistiek kazkas galvoje stabdo. Su tokiu mastymu vaikams neprisiruosim niekad man regis :) arba netycia arba taip ir tempsis :D 

Paskutinis ziuretas filmas? Zero III,nepaliko

ispudzio visai.

Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 25, 08:24)
Nulis nulis

14

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 25, 09:41)
ar žinojote/žinote, kad šiandien - Verbų sekmadienis? Lankysitės bažnyčioj, o gal jau buvote? (nežinojau, db FB pažįstama pasveikindama priminė, bažnyčion neisiu)

Žinau. Buvom Katedros aikštėj, prie bažnyčios. Į pačią.bažnyčią neįėjom-masė žmonių už durų.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 25, 12:37)
kokios spalvos Jusu svetaines staliukas? Juodas,labai nepraktiskas,dulkes labai matosi,vos jas nuvalai,vel pilna </p>

Turėjom juodą irgi. Dabar šviesus.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 25, 12:38)
Kai planavot vaiką/vaikus ar jums buvo svarbu, kad turėtumėt kažkokį pagrindą gyvenime, finansinį stabilumą, pastovią normalią gyvenamąją vietą, galėtumėt vaiką pilnai aprūpinti ir panašiai? Ar labiau vadovavotės logika „dievas davė burną, duos ir duonos“ (kartais girdžiu taip sakant), o gal išvis apie ateitį nelabai galvojote, atseit kas bus tas - išgyvensite? – Man buvo ganėtinai svarbu, noriu vaikams suteikti geriausia ką galiu.
Aišku ateityje situacija gali keistis, visko gyvenime būna, bet šneku apie tai ką galvojote tuo metu kai planavote.

Butą aš jau turėjau, kai tuokėmės, tad gyvenamas plotas nebuvo aktualu. Bet man buvo labai svarbu normalus, stabilus darbas. Taip viskas ir susiklostė, kad sūnus gimė tada, kai turėjau tai, ko man norėjosi.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 25, 13:13)
Paskutinis ziuretas filmas? Zero III,nepaliko</p><p>ispudzio visai.</p>

NEBJOK TAMSOS.

Pas ką paskutinį ir kada buvot svečiuose?
Pas draugę, pasveikint trumpam užlėkiau šiandien ir po pusvalanduko tolyn lėkiau, kavos išgėrus.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 25, 12:37)
kokios spalvos Jusu svetaines staliukas?

akmeninis stalas pas mus svetainėje su mediniais kraštais

QUOTE(Nastya @ 2018 03 25, 12:38)
Kai planavot vaiką/vaikus ar jums buvo svarbu, kad turėtumėt kažkokį pagrindą gyvenime, finansinį stabilumą, pastovią normalią gyvenamąją vietą, galėtumėt vaiką pilnai aprūpinti ir panašiai? Ar labiau vadovavotės logika „dievas davė burną, duos ir duonos“ (kartais girdžiu taip sakant), o gal išvis apie ateitį nelabai galvojote, atseit kas bus tas - išgyvensite? –

vadovavomės logika apie burną ir duonąsmile.gif Nes šis posakis labai populiarus Kauno klinikų gimdymo skyriuje:)

QUOTE(Aidos @ 2018 03 25, 13:13)
Paskutinis ziuretas filmas?

Кровавая барыня (1-16 серии из 16) (Егор Анашкин) / [2018, драма, исторический фильм - XVIII a. Rusijos imperija. Likimo paslaptis yra vienintelė Rusijos istorija - serijinė žudikas. Tautosakos didvyrė Darja Saltykova pasirodė esanti žiaurus nusikaltėlis. Jauna dieviška našlė paversta "kančia ir žudikėliu". Bet ne meilės valdžia ir žiaurumas atvedė Saltykovo prie pastolių ... Darja buvo apsėsta su aistra Sergejui Saltykovui - pirmam mėgstamam imperatorės Kotrynos II favoritu.
GERAS FILMAS, BET KARTU ir žiaurus. Pažiūrėti tikrai verta - metų filmas.
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 25, 13:51)

praeitą penktadienį pas draugę

kai šnypščiatės nosį į popierinę servetėlę, nosinę ir t.t., ar pažiūrite, ką iššnypščiate? (taip, visada. Nes paskutiniu metu - pastoviai kraujo krešuliai blink.gif )
Atsakyti

Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių? 

Niekas 

Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit, pasivaikščiot, kai.toks geras oras?

norėjosi. Bet vėjas šaltokas. Sūnus ant vėl kažko ant sirgimo ribos. vakar turėjo kelias dalis temperatūros. Tai taip ir liko tik noru.

Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus?

Vyras. Aš stabdis tuo klausimu buvau. 

Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgstumetes? 

Sunku pasakyti. Žiūritn kaip jis pats mano atžvilgiu elgtųsi. Jei kažkaip priekaištautų, kad aš neinu paskui jį, tai kaži ar gerai baigtųsi.

Nepamiršot, kad naktį persukam laikrodžius?

Viskas savaime persisuko. Tai kaip ir nepajutau. 

ne

Kaip pasielgtumėt? Turit draugę, jums gera bendraut su ja, dažnai susiskambinat, susirašot, bet ji gyvena kitame mieste ir susitinkat retai. Vieną savaitgalį ji netikėtai paskambina ir pasako, kad yra netoliese ir po val.norėtų užsukt valandai pasimatyt. Jūs jau susiplanavę laisvalaikį-nieko kažko rimto, bet planų turit ir susidėlioję dieną, norit pati po pusvalandžio kažkur išvažiuot. Jūs:
4. Jūsų variantas.

1. 

Atsakyti

tikrai nepamenu. tingiu eit pro langą žvilgtelt. 

Tikrai buvau pamiršusi. 

Labas rytas :) kokios spalvos Jusu svetaines staliukas? 

rusvas. o juodas tai įsivaizduoju. Turiu beveik juodą komodą. Tik nuvalai ir vėl pilan dulkiu. 

Kai planavot vaiką/vaikus ar jums buvo svarbu, kad turėtumėt kažkokį pagrindą gyvenime, finansinį stabilumą, pastovią normalią gyvenamąją vietą, galėtumėt vaiką pilnai aprūpinti ir panašiai? Ar labiau vadovavotės logika „dievas davė burną, duos ir duonos“ (kartais girdžiu taip sakant), o gal išvis apie ateitį nelabai galvojote, atseit kas bus tas - išgyvensite?

O taip. Labai svarbu tvirtas materialus pagrindas. 

Paskutinis ziuretas filmas?

Lapkričio nusikaltėliai

Pas teta ko gero. 

kai šnypščiatės nosį į popierinę servetėlę, nosinę ir t.t., ar pažiūrite, ką iššnypščiate? 

nea. fe. 

Ką paskutinio atsisiuntėte?

Dabar va siunčiuosi visus Draugų sezonus. Užsimaniau pažiūrėt. 

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 25, 14:57)
kai šnypščiatės nosį į popierinę servetėlę, nosinę ir t.t., ar pažiūrite, ką iššnypščiate? (taip, visada. Nes paskutiniu metu - pastoviai kraujo krešuliai blink.gif )

Man atrodo, kad ne biggrin.gif .

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 25, 15:58)
Ką paskutinio atsisiuntėte?</strong></p><p>Dabar va siunčiuosi visus Draugų sezonus. Užsimaniau pažiūrėt. </p>

Nesisiunčiu niekad.
Va dabar žiūriu Nastya parekomenduotą Kliūč ot vsiech dverei. Bet tiesiogiai žiūriu, neatsiųstą.
Nastya, patinka man. Žiūriu!

Ar esat irstęsi valtimi, t.y.pati irklavusi? Mokat?
Esu, bet ankstėliau. Mokėjau. Visai faina.
Atsakyti

Pas kaimyna pasikalbet,neseniai

kai šnypščiatės nosį į popierinę servetėlę, nosinę ir t.t., ar pažiūrite, ką iššnypščiate?

Neziuriu

Ką paskutinio atsisiuntėte?

Dokumentus. Is filmu tai b vakar “Marsalas”

Ar esat irstęsi valtimi, t.y.pati irklavusi? Mokat?

Nemoku ir nesu

Kaip sekmadienis eina? Smagiai :D gaminau granola namine,prasidariau orkaite,pamaisiau,uzdariau. Ir po keliu sekundziu,kad uzkauks dumu detektorius 😳kai puoliau su ranksluosciu pries ji mosikuot,b aplink namus laksto,iesko dumu,o as vos siekdama lubas,kad mosikuoju,kad mosikuoju,zinau,kad turiu 60 sekundziu isjungt ji,kitaip suleks pagalba,o ka,melagingas iskvietimas,baudele iskart desimt tukstanciu 🙄 tai gerai,kad nutilo per kelias sekundes,nors jos ilgai man truko. Tai dabar jau juokiames is b pasimetimo ir lakstymo po namus :D o svarbiausiai dumu net nebuvo atidarius orkaite! Bet uztai po to namus prasivedinom kaip gerai ir siaip,pamoka gera gavau,uzdaryt duris virtuves gaminant bet ka :D Ir dar siandien katik uzvirusia arbata ispyliau ant saves,ant b,ant staliuko ir ant pc,bet visi sveiki likom. Tai jau siandien nieko nebedarysiu,guliu ramiai :D 

Atsakyti