Labas rytas
Kaip mėgstu tokius rytus, kai visi dar miega. Išgėriau kavos puodą, internetinuosi telefone.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 23:03)
Situacija. Santykiai su vyru pašliję, bet apie skyrybas dar nekalbat. Išvykstat į tolimą kelionę be šeimos, į šiltus kraštus. Ten jums po kojomis krenta gerbėjas, asistuoja, rodo šilumą ir dėmesį, sako komplimentus. Jūs su juo kiekvieną vakarą susitinkat visą kelionės laiką. Jis, aišku, nori ir karštos lovos. Jus vilioja jo dėmesys ir ką jūs...?
Pas mane irgi turbūt iki lovos nenueitų reikalas, stengčiausi to išvengti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 24, 08:52)
jei nešiojate laikrodį, tai ant kurios rankos?
Ant kairės
QUOTE(errachka @ 2018 03 24, )
Kiaulienos karbonadas.
Errachka, vakar pažiūrėjau Tavo kažkada rekomenduotą filmą "Tobuli melagiai". Patiko, tik pabaiga man buvo netikėta
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 24, 12:42)
Mėgstas imbierą ir visokius imbierinius dalykėlius?
Ne tai, kad labai mėgstu, bet valgau, kai būna. Ir arbatą geriu su imbieru, kai gerklę skauda. O tie marinuoti imbierai, kur būna prie sušių, man irgi patinka
QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 15:14)
Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių?
Kad gal niekas
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 17:39)
Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit, pasivaikščiot, kai.toks geras oras?
Labai norėjosi į gamtą, bet nesigavo. Kitokių reikalų buvo
QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 18:03)
Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus?
Man atrodo, kad aš.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 18:28)
Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgtumėtės?
Niekaip. Tegul sau tiki, jei neverstų kitų šeimos narių į tą savo tikėjimą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 20:38)
Turit vytintos palendricos?
Palendricos neturim. Tik dešrukės vytintos
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 25, 06:21)
Kaip pasielgtumėt? Turit draugę, jums gera bendraut su ja, dažnai susiskambinat, susirašot, bet ji gyvena kitame mieste ir susitinkat retai. Vieną savaitgalį ji netikėtai paskambina ir pasako, kad yra netoliese ir po val.norėtų užsukt valandai pasimatyt. Jūs jau susiplanavę laisvalaikį-nieko kažko rimto, bet planų turit ir susidėlioję dieną, norit pati po pusvalandžio kažkur išvažiuot. Jūs:
1. Vis tiek ją priimat labai šiltai ir nepasakot, kad planavot kažką veikt.
2. Pasakot, kad turit kitų planų, bet vis tiek pakviečiat valandžiukei kavos.
3. Pasakot, kad netrukus išeisit ir nepatenkintu tonu duodat suprast, kad jums tokios staigmenos nepatinka ir kad nežiugina.
4. Jūsų variantas.
Gal 2 variantas.
Kokie Jūsų automobilio numerio du paskutiniai skaičiai?
Nulis nulis