Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2019 12 30, 15:17)
Kažkaip priminė</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka

Tai kaip Jums kiaulės metai? Kiauliški buvo, ar ne?

O man pirma mintis-kaip baisu turėt arti va tokius žmones, kaip toji, kur paltą užsimeta, skambutį išgirdusi. unsure.gif Kai turi šalia sau mielus žmones, nereikės niekada nuo jų bėgti. O kai laikai šalia savęs ir tuos, kurių dėl kažko tau reikia, tai ir tenka paltą užsidėt,išgurdus skambutį. smile.gif

Šie metai visumoj buvo gana geri-nebuvo rimtų ligų, buvo gerų kelionių į svečias šalis, buvo stiprūs ir šilti santykiai namuose, kilo atlyginimas,.pasiremontavom butą, tėviškėj aptvarkėm namo stogą, nebuvo su niekuo rimtų pykimųsi.

QUOTE(Sim@ @ 2019 12 30, 15:25)
Naujus sutiksite namuose? (taip)

Po koncerto.grįšim.į namus. Paskui - ekspromtu viskas. Noriu namuose būt.
Sim, kaip tavo koja? Kaip.visumoj tavo nuotaikos šiuo metu? Atostogauja jaunimas?

QUOTE(Alkaja @ 2019 12 30, 20:10)
1.Agrefa, tai palaukit dar. Gal nuslūgs tos kainos
2.Agrefa, ar skaitei šitą knygą:
Anyta
Labai geri atsiliepimai pas visus skaičiusius. Atstovėjau eilę bibliotekoj ir pagaliau parsinešiau aš ją.
Gal kuri kita merginos skaitėt?

3. Ar gaminsit kažką saldaus rytdienai -  Naujųjų vakarui?
Darysiu tortuką, ką tik biskvitą ištraukiau iš orkaitės

1. Jaučiu, kad taip ir bus. Pasiremontavom,.atsinaujinom, tv naują į kambarį nusipirkom. Dabar jau net iir nesinori keist 4u.gif .
2. Nežinojau šitos knygos. Ką tik užsakiau bibliotekoj. Bet net 5-ta eilėje.
3. Jau iškepiau prancūzišką pyragą.

Alkaja, parašyk apie save. Kaip koja gija? Kaip tėvukas laikosi? Ar dar vis dažnai lankai mamos kapą?

Ar šaudysit saliutus rytoj?
Šį kartą vyras nepirko. Turim tik bengališkų ugnelių.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2019 12 29, 14:56)
laukiate Naujų Metų?
Kad kažkaip nei laukiu, nei nelaukiu.
QUOTE(errachka @ 2019 12 30, 13:04)
ar patenkintos gautomis dovanomis?
Patenkinta. Kad daugelis žino ko aš nemėgstu tai ir negaunu visokių pabrikuškių. Daug kartų sakiau, kad jei nežinot ką dovanot - dovanokit arbatas, valgomus dalykus, muilus, nu dar kažką praktiško, nei, kad kokią statulėlę kuri kaups dulkes biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2019 12 30, 13:10)
Situacija. Netikėtai dėl reikalų per išeiginę dieną atsiduriat prie artimo žmogaus, su kuriuo bendraujat, namų. Parašot žinutę, kad esat netoliese ir paklausiat, ar,.susitvarkę reikalus,.galit trumpam.užsukti puodeliui arbatos. Jums atrašo, kad nepasiruošusi priimti, nes tvarkosi. Jūsų mintys po tokios žinutės, jūsų veiksmai.
Pasidyvinčiau dėl kiauliškumo. Bendraut bendraučiau, bet pirma neparašyčiau. Ir į tokią žinutę nieko neatsakyčiau.
Nežinau, šiaip pati niekada neskambinu ir į svečius nesiprašau, čia pas tėvams, seneliams nebent galėčiau paskambint ir pasakyt, va tuoj užvažiuoju. Kitiems neskambinėju, o jei skambinu tai kviečiu pas save arba į miestą.
Bet jei jau taip būtų, tai kiek nustebčiau, bet gal labai į galvą neimčiau. Žiūrint dar kaip pasakytų.
Ne kiauliški. Metai iš esmės buvo tikrai geri. Svarbiausia, kad nenutiko kažko blogo. Turėjom smagių kelionių, kitų gerų prisiminimų, aplankė džiugios naujienos, dalyvavom smagiose vestuvėse, brolis su žmona susilaukė antro vaiko, naujos patirtys - su brolio žmona kibom į naują veiklą, nauji iššūkiai ir nauji darbai Londone, plečiamės su vyro veikla, priėmėm gan svarbių sprendimų tiek darbiniais klausimais tiek ir asmeniniais. Taigi metus vertinu kaip pavykusius.
QUOTE(Sim@ @ 2019 12 30, 15:25)
Naujus sutiksite namuose?
Ne, jau esame Rusijoje, bet ir čia ne namuose sutiksime.
Ar gaminsit kažką saldaus rytdienai -  Naujųjų vakarui?
Ne, rytoj nieko saldaus negaminsiu, bet kalėdų stalui pirmą kartą gaminau labai visiems patikusį aguonų pyragą.
QUOTE(Agrefa @ 2019 12 30, 21:16)
Vyro brolis atrodo kažkiek pasirūpino, bet man jų gali ir nebūti. Pažiūrėti gražu, bet pati pinigų į orą nešaudau rolleyes.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Klausimas kilo iš Agrefos žodžių. Ar jus turite tokių draugų/pažįstamų, nes patogu juos turėti dėl kažkokių priežasčių? - Draugų ne, nes visi mano draugai yra man artimi ir aš jie visada pas mane laukiami. Bet pažįstamų/kontaktų darbiniais reikalais ir panašiai - taip, turiu. Gerus kontaktus palaikyti verta, bet mes ir draugų nevaidiname.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 31 gruodžio 2019 - 02:08
QUOTE(Nastya @ 2019 12 31, 02:07)
Ne, jau esame Rusijoje, bet ir čia ne namuose sutiksime.

Sveikos mirksiukas.gif
Klausimas kilo iš Agrefos žodžių. Ar jus turite tokių draugų/pažįstamų, nes patogu juos turėti dėl kažkokių priežasčių? - Draugų ne, nes visi mano draugai yra man artimi ir aš jie visada pas mane laukiami. Bet pažįstamų/kontaktų darbiniais reikalais ir panašiai - taip, turiu. Gerus kontaktus palaikyti verta, bet mes ir draugų nevaidiname.

Kaip greitai jūs jau kitur. Nespėju jau sugaudyt, kada grįžot, kada vėl išvykot. Žaviuosi tavo energija!

Ne, neturiu tokių. Prie manęs limpa žmonės, esu bendraujanti. Galėjau turėt ir išlaikyt draugystę su kažkuo man reikalingais žmonėmis, bet niekada to nedariau.

Laba!
Gal turit artimųjų arba gal jūs pati užpirkinėjot mišias už mirusiuosius ir žinot, kiek aukojo bažnyčiai dėl to?
Palikau 20 Eur. Įdomu, kiek kiti palieka.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2019 12 30, 14:10)
Situacija. Netikėtai dėl reikalų per išeiginę dieną atsiduriat prie artimo žmogaus, su kuriuo bendraujat, namų. Parašot žinutę, kad esat netoliese ir paklausiat, ar,.susitvarkę reikalus,.galit trumpam.užsukti puodeliui arbatos. Jums atrašo, kad nepasiruošusi priimti, nes tvarkosi. Jūsų mintys po tokios žinutės, jūsų veiksmai.
Pasidyvinčiau dėl kiauliškumo. Bendraut bendraučiau, bet pirma neparašyčiau. Ir į tokią žinutę nieko neatsakyčiau.

turbūt daugiau pirma nekalbinčiau

QUOTE(k@mylye @ 2019 12 30, 16:17)
Tai kaip Jums kiaulės metai? Kiauliški buvo, ar ne?</strong></p>
<p>Buvo visko. Buvo likimas neblogą kiaulystę iškrėtęs. Bet viskas gerai baigėsi, tą sunkumą įveikėm ir gal netgi viskas susiklostė dar geriau nei buvo. Kaip sako, kas mūsų nepalaužia, tas padaro stipresniais. Bet šiaip ir pakeliavom ir buitį pasigerinom ir šiaip viskas ok. Kaip prieš tai minėjau, jaučiuosi rami ir laiminga. </p>

irgi buvo visko, bet iš esmės neblogi

QUOTE(Sim@ @ 2019 12 30, 16:25)
Naujus sutiksite namuose? (taip)

aga

QUOTE(Alkaja @ 2019 12 30, 21:10)
Darysiu tortuką, ką tik biskvitą ištraukiau iš orkaitės

ne

QUOTE(Agrefa @ 2019 12 30, 22:16)
Šį kartą vyras nepirko. Turim tik bengališkų ugnelių.

ne

QUOTE(Nastya @ 2019 12 31, 03:07)

pažįstamų keletas
QUOTE(Agrefa @ 2019 12 31, 09:32)
Gal turit artimųjų arba gal jūs pati užpirkinėjot mišias už mirusiuosius ir  žinot, kiek aukojo bažnyčiai dėl to?
Palikau 20 Eur. Įdomu, kiek kiti palieka.

atšokus nuo to...

kokį šampaną mėgstat?-sausą
Atsakyti

taip, nuo pusės metų tikra žodžio prasme kiauliški - trauma, liga, vėl trauma blink.gif blink.gif blink.gif

kepsiu antį, darysiu žalias daržoves, o Rafaelo tortuką nupirkau jau

nežinau. kol kas neturime jų

Ar jus turite tokių draugų/pažįstamų, nes patogu juos turėti dėl kažkokių priežasčių?

oi, yra keletas

QUOTE(Agrefa @ 2019 12 31, 08:32)
Gal turit artimųjų arba gal jūs pati užpirkinėjot mišias už mirusiuosius ir  žinot, kiek aukojo bažnyčiai dėl to?

lyg ne

QUOTE(errachka @ 2019 12 31, 12:14)
kokį šampaną mėgstat?-

p.sausą, bet šiemet negersiu jo, nes pamėgau vokišką "šampaną" - balto vyno pavidale

SVEIKOS ir _
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
yra pas Jus šeimoje tradicija, kad paskutinę metų dieną eiti pamiegoti, kad sulaukti 24.00 val., ? (taip, tai darome kasmet)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 31 gruodžio 2019 - 17:11
Su 2020-aisiais! Būkit mylimos, gyvenkit ramybėje ir santarvėje! Sveikatos jums pačioms ir jūsų artimiesiems!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 01 sausio 2020 - 01:49
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

Visas su Naujais metais 4u.gif
Sveikatos, ištvermės, džiugių akimirkų, meilės, pinigų, kelionių, išsipildžiusių svajonių 4u.gif

1. Alkaja, parašyk apie save. Kaip koja gija? Kaip tėvukas laikosi? Ar dar vis dažnai lankai mamos kapą?

2. Ar šaudysit saliutus rytoj?

1. Koja jau neblogai, jau pora savaičių galiu ir vairuot. Vaikštau nešlubuodama. Ne taip pastačius koją ar kryptelėjus, dar skaudena. Bet - šiaip viskas gerai
Tėvukas kažkaip laikosi. Padedu kiek galiu: apskalbiu, mokesčius sutvarkau, kasdien skambinu. O šiaip visko būna ir su juo: ir paverkia, paliūdi. Bet dar pats ir apsiperka, į kapus nuvažiuoja autobusu, į bažnyčią nueina.
Žiemą - kas sekmadienį važiuoju į kapus, atšils - reiks užsiimt kapavietės tvarkymu, samdyt kažką, kad sutvarkytų. Bus reikalų

2. Nešaudom mes niekada, tik pažiūrėti išeinu su vaikais į lauką

Klausimas kilo iš Agrefos žodžių. Ar jus turite tokių draugų/pažįstamų, nes patogu juos turėti dėl kažkokių priežasčių?

Kad neturiu tokių, kurie būtent dėl kažkokių priežasčių

QUOTE(Agrefa @ 2019 12 31, 08:32)

Manau, kad 20 Eur užtenka

kokį šampaną mėgstat?

Pusiau saldų

QUOTE(Sim@ @ 2019 12 31, 17:10)
yra pas Jus šeimoje tradicija, kad paskutinę metų dieną eiti pamiegoti, kad sulaukti 24.00 val., ?

Tradicijos tokios nėra, visi visada sulaukia

Agrefa, perskaičiau "Anytą", labai patiko.

Ar turit ant veido bėrimų, spuogų?
Spuogų neturiu, bet kaktą vis paberia, dermatitas nerviniu pagrindu. Taip kažkada gydytojas sakė
Atsakyti
Laba visoms,
kokį šampaną mėgstat?-sausą

Sausą arba pusiau sausą. Tik ne saldų.

QUOTE(Sim@ @ 2019 12 31, 17:10)
yra pas Jus šeimoje tradicija, kad paskutinę metų dieną eiti pamiegoti, kad sulaukti 24.00 val., ? (taip, tai darome kasmet)

Nea. Sulaukiam.

QUOTE(Alkaja @ 2020 01 01, 21:06)
Agrefa, perskaičiau "Anytą", labai patiko.

Spuogų neturiu, bet kaktą vis paberia, dermatitas nerviniu pagrindu. Taip kažkada gydytojas sakė

Laukiu ir aš labai, kada ją pasiimsiu. Nors fb apie ją visokių atsiliepimų skaičiau. Tad bijau, kad man gali nepatikti, kaip.absoliučiai neužkabino visų išgirtoji APŠVIESTOJI.

Ką dar turi parekomenduoti iš tokių labai įtraukiančių ir nepaleidžiančių?

Ne, spuogų ant veido neturiu ir neturėjau jų niekada gyvenime.

Pirkot stalinį kalendorių, reikalingas jis jums?
Darbe pirkausi, labai reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2020 01 01, 21:06)

neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2020 01 02, 12:06)
Pirkot stalinį kalendorių, reikalingas jis jums?

stalo ne, bet pirkau sieninį ir dar tą vieną plėšomą

SVEIKOS Naujais Metais 4u.gif

kokiom nuotaikom prabudote sausio pirmos rytą, per pietus? (liūdnom)
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2020 01 02, 12:06)
1. Laukiu ir aš labai, kada ją pasiimsiu. Nors fb apie ją visokių atsiliepimų skaičiau. Tad bijau, kad man gali nepatikti, kaip.absoliučiai neužkabino visų išgirtoji APŠVIESTOJI.

2. Ką dar turi parekomenduoti iš tokių labai įtraukiančių ir nepaleidžiančių?

3. Pirkot stalinį kalendorių, reikalingas jis jums?

1. Agrefa, nepatiks, tai nepatiks. Pabandysi ir pajausi. Ne visos knygos ir man patinka, kurias kiti išliaupsina

2. Girdėjau labai gerus atsiliepimus apie šitas, bet pati dar neskaičiau, jos mano norų sąraše:
Draugė
Arti tiesos
Šnabždėtojas
Sumeluotas gyvenimas
Biologas

3. Stalinio kalendoriaus nepirkau, darbe turiu išsilankstomą pasidedamą ant stalo. O užsirašyti turiu darbinę užrašinę

QUOTE(Sim@ @ 2020 01 02, 21:30)
kokiom nuotaikom prabudote sausio pirmos rytą, per pietus?

Ganėtinai džiugiom. Kad Nauji metai pagaliau atėjo, tikiuosi, kad jie bus geresni mūsų šeimai.

Sim, o kodėl Tau liūdna buvo sausio 1-osios rytą? Kas nutiko?

Paskutinis pirkinys sau?
Pirkau iš Eavalyne.lt batus, su pašiltinimu Rieker firmos

Atsakyti