QUOTE(k@mylye @ 2019 12 30, 15:17)
O man pirma mintis-kaip baisu turėt arti va tokius žmones, kaip toji, kur paltą užsimeta, skambutį išgirdusi. Kai turi šalia sau mielus žmones, nereikės niekada nuo jų bėgti. O kai laikai šalia savęs ir tuos, kurių dėl kažko tau reikia, tai ir tenka paltą užsidėt,išgurdus skambutį.
Šie metai visumoj buvo gana geri-nebuvo rimtų ligų, buvo gerų kelionių į svečias šalis, buvo stiprūs ir šilti santykiai namuose, kilo atlyginimas,.pasiremontavom butą, tėviškėj aptvarkėm namo stogą, nebuvo su niekuo rimtų pykimųsi.
QUOTE(Sim@ @ 2019 12 30, 15:25)
Naujus sutiksite namuose? (taip)
Po koncerto.grįšim.į namus. Paskui - ekspromtu viskas. Noriu namuose būt.
Sim, kaip tavo koja? Kaip.visumoj tavo nuotaikos šiuo metu? Atostogauja jaunimas?
QUOTE(Alkaja @ 2019 12 30, 20:10)
1.Agrefa, tai palaukit dar. Gal nuslūgs tos kainos
2.Agrefa, ar skaitei šitą knygą:
Anyta
Labai geri atsiliepimai pas visus skaičiusius. Atstovėjau eilę bibliotekoj ir pagaliau parsinešiau aš ją.
Gal kuri kita merginos skaitėt?
3. Ar gaminsit kažką saldaus rytdienai - Naujųjų vakarui?
Darysiu tortuką, ką tik biskvitą ištraukiau iš orkaitės
2.Agrefa, ar skaitei šitą knygą:
Anyta
Labai geri atsiliepimai pas visus skaičiusius. Atstovėjau eilę bibliotekoj ir pagaliau parsinešiau aš ją.
Gal kuri kita merginos skaitėt?
3. Ar gaminsit kažką saldaus rytdienai - Naujųjų vakarui?
Darysiu tortuką, ką tik biskvitą ištraukiau iš orkaitės
1. Jaučiu, kad taip ir bus. Pasiremontavom,.atsinaujinom, tv naują į kambarį nusipirkom. Dabar jau net iir nesinori keist .
2. Nežinojau šitos knygos. Ką tik užsakiau bibliotekoj. Bet net 5-ta eilėje.
3. Jau iškepiau prancūzišką pyragą.
Alkaja, parašyk apie save. Kaip koja gija? Kaip tėvukas laikosi? Ar dar vis dažnai lankai mamos kapą?
Ar šaudysit saliutus rytoj?
Šį kartą vyras nepirko. Turim tik bengališkų ugnelių.