Labas, damos
QUOTE(Sim@ @ 2019 12 06, 07:36)
o kiek laiko nedarbingumą Tau suteikė?
Neėmiau nedarbingumo, apsivyniojus elastiniu bintu, galėjau vaikščiot šlubuodama. O dabar jau ir visai neblogai vaikštau, tik reikia atsargiai kojas statyt, kad nesužeisčiau skaudamos vietos. Tik vairuot dar negaliu
QUOTE(Nastya @ 2019 12 06, 23:41)
Kokios spalvos ilgaaulius turite?
Visai neturiu ilgaaulių, tik aulinukus. Užsisakiau dabar internetu, bet irgi bus iki pusės kažkur blauzdų, ne iki kelienių
QUOTE(Sim@ @ 2019 12 07, 06:24)
Tikrai namuose bus kūčios
QUOTE(kami_ @ 2019 12 07, 20:19)
Kada paskutinį kartą lankėtės kirpykloje?
Irgi šeštadienį, gruodžio 7 d.
QUOTE(Agrefa @ 2019 12 08, 07:27)
1. Alkaja, kaip tavo koja? Geriau jautiesi?
2.Ar V. Cololo netikėta mirtis palietė jus giliau, nei kad sužinojimas apie dar vieną netektį?
1. Ačiū, kad klausi, jau gyja, jaučiuosi daug geriau
2. Taip, mane irgi labai sukrėtė jo mirtis. Ir eilinį kartą parodė, koks trumpas žmogaus gyvybės siūlelis
QUOTE(kulverstukis @ 2019 12 08, 17:02)
Ar jusu vaikai lengvai sugalvoja ko noretu Kaledom
?
Maniškiai visada sugalvodavo labai lengvai
QUOTE(Climent @ 2019 12 08, 19:09)
Kelintą paprastai vakarieniaujat?
Apie 19 val.
QUOTE(Nastya @ 2019 12 08, 21:50)
1. Keistai raižo pilvą, karts nuo karto pykina (
kažkurį rytą net išsivėmiau), toks kaip alkio jausmas pastovus, pradedu valgyt - keli kąsniai ir nebegaliu daugiau, nes persivalgau. Po kurio laiko vėl tas pats. Pradžiai galvojau, kad nuo citrinos, nes kažkaip jos daug paskutiniu metu vartojau, galvojau gal nuo rugštumo to. Jos atsisakius niekas nepasikeitė. Pagalvojau, kad nuo gazuotų gėrimų kažkaip dirgina gal, bet jų atsisakius irgi niekas nesikeičia. Jau net kelis
testus pasidariau, visi neigiami. Ryt einu pasirodyt gydytojai. Gal kas susidurėt ir numatot, kas čia man gali būt?
2.
Į parduotuvę keliaujat su sąrašu ir pagal jį apsipirkinėjat ar iš galvos perkat?
1. Man panašu į skrandžio problemas.
O ką gydytoja sakė?
2. Paprastai einu be sąrašų. Sąrašą darausi tik tada, kai reikia visko daug, pvz. prieš šventes
QUOTE(Sim@ @ 2019 12 08, 22:54)
jau visiems šeimos nariams supirkote kalėdines dovanas?
Dar nei vienam nepirkau, tik žinau, ką pirksiu maždaug
Ar bandėt naudotis nauja forumo versija? Ar patiko/patinka?
Bandžiau kažkada, bet nepatiko, tai naudojuosi senąja versija