Laba nakty
QUOTE(errachka @ 2019 11 25, 12:55)
gal iš maisto kažką naujai atradot?-tik dabar karštus sušius. Nesu gerbėja, ale labai patiko
Kad paskutiniu metu lyg ne.
Karšti ir man skanūs.
QUOTE(Nastya @ 2019 11 25, 16:04)
Su kažkuo jau kalbėjote, derinote kur/kaip švęsite kūčias, kalėdas? Aha, jau va savaitgalį kažkiek kalbėjome, bet viskas kaip visada bus. Pas tėvus mano pagrindinis šventimas.
Dar ne.
QUOTE(Climent @ 2019 11 26, 20:13)
Kokį asmeninį daiktą norėtumėt atsinaujinti? (Telefoną)
Gal telefoną...
QUOTE(Sim@ @ 2019 11 26, 21:55)
laukiate žiemos su sniegu, kurią vis pranašauja, o jos kaip nėra, taip nėra? (ai, nelabai, nes gerai ir pliusinė temperatūra)
Kol kas ne, dar nelaukiu, kol kas ir taip gerai.
QUOTE(Nastya @ 2019 11 26, 22:01)
Turit / norėtumėt turėti dulkių siurblį - robotą? Turiu, nieko daiktas, patinka.
Turim.
QUOTE(Agrefa @ 2019 11 26, 22:34)
Jeigu pažįstama paprašytų pas jus paskolint kelioms valandoms automobilį, skolintumėt? Nea, man vyras ir automobilis neskolintini.
Galbūt.
QUOTE(Climent @ 2019 11 26, 23:40)
Koks šiuo metu jūsų skaitomiausias/lankomiausias
SM skyrius?(Bendraminčiai ir šita tema)
Filmų.
QUOTE(Agrefa @ 2019 11 27, 00:48)
Turit namuose vaisių? Kokių? Tik.keli obuoliai. Reikia pirlt, nieko nėra.
Mandarinai, avokadai, kriaušės, bananai, obuoliai, kiviai.
QUOTE(Alkaja @ 2019 11 27, 19:38)
Ar turit kokių sveikatos bėdų šiuo metu? Pati svarbiausia šiuo metu - vakar smarkiai kryptelėjau koją ir baisiai skauda, ištinus, nepaeinu, raišuoju. Buvau šiandien pas gydytoją, bijojau, kad nebūtų lūžio. Padarė rentgeną, bet viską sužinosiu tik rytoj, nes jau šiandien nespėjau grįžt pas gydytoją jo darbo metu. Šiandien nebuvau nei darbe, ryt nuveš vyras ryte, apsimėtysiu svarbiausius darbus iki pietų, kol reiks pas gydytoją. Vis bėgau, lėkiau, tai ir sustabdė gyvenimas
Turiu. Tada, kai rašiau, kad sušalau, tai pasekmės iki dabar.
QUOTE(Nastya @ 2019 11 27, 23:13)
Turit kažkokių rūbų/batų ar kitų dalykų su gepardo raštu? Neturiu, kad nelabai man patinka.
Neturiu, nepatinka.
Kalėdų eglės įžiebimo šventėje lankysitės?Galbūt.
Labos