Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 20:45)
kuom rudi negerai dazyt,ar yra skirtumas?
--
Jei vyras ziuri laida,kuri Jums neidomi,ziurite kartu,ar susirandate kitos veiklos?

Man tai jokio skirtumo, nes jau keli metai iš eilės renkuosi paprasčiausią būdą, kokius turiu kiaušinius dedu į verdantį vandenį, prieš tai apmovus juos lipdukais ir viskas. Nes kai prieš kelis metus vyras, jo draugas ir mūsų vaikai margino spec.dažais kiaušinius ir visur pritaškė ( o tie kiaušinių dažai sunkiai išsivalo), tai kai reikėjo išvalyti – ištrynt nuo grindų, stalo, tai pasakiau sau – GANA su tais dažais. Mokykloj lai margina, o namie – ne
--
Dažniausiai ir aš taip, kaip Tu – viena akim pažiūriu, o ypač, kai žiūri krepšinį, boksą, čiuožimą ir t.t.

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 21:19)
Visi namie šiuo metu?

Taip, su vaikais ir šuniuku

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 21:48)
atradot kažką skanaus?

Maximoj bandelės su razinomis ir marcipanais

QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 21:59)
Ka per Velykas gaminsit kaip pagrindini patiekala? Gal turit kokiu tradiciju seimoje?

Vienintelė tradicija, tai kai mama buvo gyva, buvo važiuot anksti ryte bažnyčion. Ji tokioj aplinkoj užaugo ir man tai norėjo įskiepyti. Suparantu, kad Velykos reik apsilankyt bažnyčioj, bet tikrai ne 6 val.ryto...

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 22:25)
Pastebėjot, kad šiuolaikiški tel.po 2 metų pradeda baiginėtis ir reikia išmest?

Taip. Man pačioj „Bitėj“ TAI yra pasakę, kad mob.tel.aparatai LT yra su 2 m.garantija, nes pagalvoki, kodėl kai sudarinėja sutartį, tai arba metams, arba dviems

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 22:38)
Paskutinis aplankytas renginys?

Nebuvo tokio

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 23:03)
Situacija. Santykiai su vyru pašliję, bet apie skyrybas dar nekalbat. Išvykstat į tolimą kelionę be šeimos, į šiltus kraštus. Ten jums po kojomis krenta gerbėjas, asistuoja, rodo šilumą ir dėmesį, sako komplimentus. Jūs su juo kiekvieną vakarą susitinkat visą kelionės laiką. Jis, aišku, nori ir karštos lovos. Jus vilioja jo dėmesys ir ką jūs...?

Duodu karštą lovą
bigsmile.gif

LABAS RYTAS 4u.gif

jei nešiojate laikrodį, tai ant kurios rankos? (tik ant dešinės)
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 09:53)
Sninga šiandien pas Jus?</p><p>Taip. </p>

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 10:05)
Jūsų palaidinukės daugiau kelių spalvų ar vienspalvės?
Kelių spalvų. Vienspalvių gal tik juodas kelias turiu.

vienspalvių daugiau
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 11:49)
Siūloma algas mokėti keturis kartus per mėnesį". </span><span>Ar norėtumėte</span><span>, kad Jums taip mokėtu?</span></p>
<p><span>Tikrai ne. Moka vieną kartą į mėnesį ir tai man labai gerai. </span></p>

neee
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 13:12)
Kažkokiems vaikams pirksit dovanų per Velykas? Ką planuojat pirkt?
Ir sūnui, ir vyro brolio berniukui nupirksiu po beyblade ir dar pripilsiu saldainių šokoladinių į maišiukus.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 14:51)
Sunervino šiandien kažkas? -

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 15:01)
Pirksit šiandien maisto?
Pirksiu, tuščias šaldytuvas. Pirksiu žalios mėsos vakarienei, daržovių, sūrio, jogurtų ir dar kažko, ką akys užmatys.

pirkau jau
QUOTE(Visgi @ 2018 03 22, 15:55)
Varysit kur nors šiandien vakare?
Aha, su mama į Siemens areną, į Filės koncertą, bilietai dovanų gauti.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 16:07)
Kokie rytojaus, savaitgalio planai? - Kad kolkas visiškai jokių. Vyras kažką minėjo, kad turi idėją,  bet dar nešnekėjom apie tai.

namie
QUOTE(Visgi @ 2018 03 22, 16:33)
Jums graikų kalba graži?
Man labai simpatiška.

visai nieko
Papildyta:
QUOTE(Metute @ 2018 03 22, 16:40)
<p>Ar zinojote, kad sekmadieni suksim laikrodzius? Zinojau, kad reikes, bet negalvojau kad jau si savaitgali, galvojau dar ateinanti</p>

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 17:20)
Lyginat vyrui marškinius?
Ne, niekada to nedariau, nedarau.

taip
QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 18:56)
Turit kokiu traumų,didesnių,smulkesnių?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 20:19)
Ar esat iš policininko gavę pastabą, kai neleistinoj vietoj ėjot per gatvę?
Aha, esu. Ir labai gėda buvo. unsure.gif

aga
QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 20:39)
Jei uzsimanot vakarais kavot,geriat,jei pvz ryt laisva diena Jums? Taip uzsinorejau skanios kavos,knieti naujas kapsules ismegint. Bet veloka jau,nors ryt laisva,galiu naktinet. Visgi manau palauksiu ryto,tada ir paragausiu smile.gif </p><p></p>

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 22:35)
praktikai</p><p></p><p>Kaip leidziat vakara? Uzsidegem zvakes su b,jis krepsini ziuri,as internete paskendus. Ramiai smile.gif </p>

žiūrim serialą
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 23:11)
Jūs turit namuoae mezgimo siūlų?
Kad gal nelabai. Tik siuvimo.siūlų turiu.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 07:26)
Velykoms baltų kiaušinių nusipirkote, ar pirksite kt.savaitę? (pirksiu kt.sav.)

neplanuoju , nepakenčiu baltų biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 08:41)
Kaip manot, ar esat darbšti? rolleyes.gif
Manau, kad taip biggrin.gif . Nebihau darbo tikrai, mėgstu tvarką ur gražumą, netingiu ir lysvėj pasikuist.

aga
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 23, 09:57)
Ar Jums aktualus gyventojų duomenų apsaugos reglamentas įsigaliojantis nuo gegužės 25 d?</p><p>Labai aktualus. </p>

kažkiek taip
QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 10:57)
kaip manot,ko labiausiai truksta Jusu namuose iki pilnumo,kad juose butu gera ir smagu sugristi? Manau suns smile.gif labai noreciau. Ipratau gyvent su augintiniais visa laika,taip truksta cia ju</p>

realiai nieko
QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 11:35)
Kiek kiaušinių planuojat dažyti? - 10. Ir tai per daug, nes visi priveš, o valgyt nėr kam.  biggrin.gif

būsim pasa mamą - tai apie 20
QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 13:56)
O labiau jums gražūs kiaušiniai su dažais dažyti ar svogūnų lukštais?
Mums su svogūnų.

dažais su vašku
QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 15:35)
Beržų sulą mėgstate? - Aha. Man skanu. Jau neužilgo galima bus leist  rolleyes.gif

visai nieko
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 18:49)
kai nuperkate vynuoges šeimynai valgyti, svečiams vaišinti, ar nuplovusios, tiesiog dedate kekę/kekes į vaisinę, ar "paskabote" mažesnėmis šakutėmis? (visada skabau į mažesnes šakutes)

neskabau
QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 19:55)
'Eina' per TV koks muzikos kanalas?
Aha, MCM TOP. Patinka mums šis muzikos kanalas, dažnai pasileidžiam.

ne
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 20:17)
Paskutiniu metu spaudoj, FB daug sėkmingų svorio metimo istorijų su nuotraukomis "prieš" ir "po". Ar Jūs, jeigu numestumėte daug svorio, viešintumėt savo istoriją?
Aš neviešinčiau, pasipasakočiau tik artimiausiems žmonėms. Nors man patinka skaityti kitų istorijas ir džiaugiuosi, kad žmonės viešinasi, bet aš to nenorėčiau daryti kažkur spaudoje. Ne mano būdui.

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 21:03)
Keptuvė jūsų su dangčiu ar be?

su
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 21:19)
žinote, kad p/c  MAXIMA nėra baltų kiaušinių? (šiandien prekinausi ir žmonės piktinosi: "Kas čia dabar, Maximon neužvežė baltų kiaušinių, tai kada Velykoms pasiruošt..?)

nesidomiu tuo
QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 21:45)
Jei vyras ziuri laida,kuri Jums neidomi,ziurite kartu,ar susirandate kitos veiklos? Ziuriu “viena akim” dabar krepsini. Siaip daugiau stengiuosi susirast ka kita paveikt</p>

kažką kitą
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 22:19)
Visi namie šiuo metu?
Sūnaus nėra. Išvykęs į Vilnių nuo vakar ryto, grįš tik ryt po pietų

tik aš
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 22:48)
atradot kažką skanaus?
Jūros dumblių paplotėlius. Būna parduotuvėse  ten, kur vasabis, marinuotas imbieras ir kt.

lyg ne
QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 22:59)
Ka per Velykas gaminsit kaip pagrindini patiekala? Gal turit kokiu tradiciju seimoje? Neturim tradiciju,manau kepsim saslykus,jei oras leis. Jei ne,nezinau tada net</p>

šašlykai
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 23:25)
Pastebėjau tikrai.

nea
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 23:38)
Praeita savaitė buvo gera ant renginių - aplankytas Rimo Tumino spektaklis  "Maskaradas" ir Kauno muzikinis teatras - operetė "Šikšnosparnis".

kino pavasaris aną sav
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 00:03)
Situacija. Santykiai su vyru pašliję, bet apie skyrybas dar nekalbat. Išvykstat į tolimą kelionę be šeimos, į šiltus kraštus. Ten jums po kojomis krenta gerbėjas, asistuoja, rodo šilumą ir dėmesį, sako komplimentus. Jūs su juo kiekvieną vakarą susitinkat visą kelionės laiką. Jis, aišku, nori ir karštos lovos. Jus vilioja jo dėmesys ir ką jūs...?

manau būtų..
QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 09:31)
buna,kad prabundat ir sugalvojat iskart ka skanaus gaminsit pietums ar siaip kokia ideja sauna maisto tema biggrin.gif ? Man siandien dar neprabudus normaliai sove mintis bandeliu iskept,galvoju,reikia nepatinget tikrai smile.gif </p>

aga
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 24, 09:52)

kairės

paskutinė valgyta mėsa?-vištiena
Atsakyti

Labas rytas :) kaip manot,ko labiausiai truksta Jusu namuose iki pilnumo,kad juose butu gera ir smagu sugristi?

Pilno remonto. O kai pasistatysim terasą tai bus išvis fantastika. 

Kiek kiaušinių planuojat dažyti?

Net neįsivaizduoju

O labiau jums gražūs kiaušiniai su dažais dažyti ar svogūnų lukštais?

Mann įvairiai gražu: ir vašku, iš skutinėti, ir svogūnų lukštais. 

Beržų sulą mėgstate?

es klevų leidžiam. Mėgstam 

kai nuperkate vynuoges šeimynai valgyti, svečiams vaišinti, ar nuplovusios, tiesiog dedate kekę/kekes į vaisinę, ar "paskabote" mažesnėmis šakutėmis? 

paskabau šakelėmis po kelias uogas. 

VH1

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 24 kovo 2018 - 12:27

Paskutiniu metu spaudoj, FB daug sėkmingų svorio metimo istorijų su nuotraukomis "prieš" ir "po". Ar Jūs, jeigu numestumėte daug svorio, viešintumėt savo istoriją?

Oi neeeee. Tikrai nesiviešinčiau. 

žinote, kad p/c MAXIMA nėra baltų kiaušinių?

ne. šiai dienai neaktualu, tai ir nepastebėjau. 

Jei vyras ziuri laida,kuri Jums neidomi,ziurite kartu,ar susirandate kitos veiklos?

Tada pasijungiu per kompą ką nors sau įdimaus pažiūrėti

Visi namie šiuo metu?

Beveik visi. Mūsų katukai tik kažkur lauke laksto. 

atradot kažką skanaus?

ne

Ka per Velykas gaminsit kaip pagrindini patiekala? Gal turit kokiu tradiciju seimoje? 

nieko negaminsiu. Kokį desertą pagaminsiu į svečius nusivežti. Ar užkandžio kokio. Bet dar visai apie tai negalvojau. 

ne tik telefonai. Bet ir su buitine technka panašiai. tarnauja tiek kiek garantinis. Netgi skaičiau straipsnį, kad visos tos buitinės technikosA+++ visai neapsimoka pirkti. Jos tos energijos tiek nesutaupys, o kai kas suges bus žiauriai brangus taisymas. 

nepamenu

Situacija. Santykiai su vyru pašliję, bet apie skyrybas dar nekalbat. Išvykstat į tolimą kelionę be šeimos, į šiltus kraštus. Ten jums po kojomis krenta gerbėjas, asistuoja, rodo šilumą ir dėmesį, sako komplimentus. Jūs su juo kiekvieną vakarą susitinkat visą kelionės laiką. Jis, aišku, nori ir karštos lovos. Jus vilioja jo dėmesys ir ką jūs..

Aš irgi palakiočiau, bet į lova negriūčiau. Bent šiai dienai taip manau. 

Labas rytas :) buna,kad prabundat ir sugalvojat iskart ka skanaus gaminsit pietums ar siaip kokia ideja sauna maisto tema :D ? :)

Nepamenu taip kad būtų

Atsakyti

jei nešiojate laikrodį, tai ant kurios rankos?

kairės

paskutinė valgyta mėsa?

kiauliena

Mėgstas imbierą ir visokius imbierinius dalykėlius?

ne nemėgstu. 

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 17:49)
kai nuperkate vynuoges šeimynai valgyti, svečiams vaišinti, ar nuplovusios, tiesiog dedate kekę/kekes į vaisinę, ar "paskabote" mažesnėmis šakutėmis?
Sukarpau mažesnėmis.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 18:55)
Šiuo metu ne, bet šiaip ant fono būna įsijungiu kartais.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 19:17)
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 20:03)
Keptuvė jūsų su dangčiu ar be?
Vienos su, kitos be.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 20:19)
žinote, kad p/c  MAXIMA nėra baltų kiaušinių?
Nežinau. Vakar buvau naujanų maximoje tai mačiau pilna baltų.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 20:45)
Susirandu kitos veiklos.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 21:19)
Visi namie šiuo metu?
Taip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 21:48)
atradot kažką skanaus?
Po ilgesnės pertraukos vakar nusipirkau Žuvėjos karšto ir šalto rūkymo šamo filės. Nu nerealiai skanu rolleyes.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 21:59)
Negalvojau dar apie tai.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 22:25)
Nepastebėjau, bet esu apie tai girdėjusi.
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 22:38)
Sausį buvau kelionių parodoj, jei skaitosi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 23:03)
Flirtuočiau, gerai praleisčiau laiką, o ar būtų kažkas daugiau nežinau. Jeigu žmogus man patiktų ir trauktų mane tai gal. Bet tiesiog šiaip, o ne dėl to, kad jis man ten meile prisiekinėja.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 08:31)
buna,kad prabundat ir sugalvojat iskart ka skanaus gaminsit pietums ar siaip kokia ideja sauna maisto tema biggrin.gif ?
Būna retsykiais.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 24, 08:52)
jei nešiojate laikrodį, tai ant kurios rankos?
Ant kairės.
QUOTE(errachka @ 2018 03 24, 12:04)
paskutinė valgyta mėsa?
Jautiena.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 24, 12:42)
Nei mėgstu, nei ne.

Sveikutės victory.gif
Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių? - Aha. Draugė šiandien į Kanadą išskrido. O aš pati trečiadienį skrendu keliom dienom į Maskvą.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 08:31)
buna,kad prabundat ir sugalvojat iskart ka skanaus gaminsit pietums ar siaip kokia ideja sauna maisto tema biggrin.gif ? Man siandien dar neprabudus normaliai sove mintis bandeliu iskept,galvoju,reikia nepatinget tikrai smile.gif </p>

Irgi taip būna. Paskutinūs toks užsimanytas dalykas buvo pompuškės/švilpikai anksčiau kažkurį savaitgalį.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 24, 08:52)

Tik ant kairės.

QUOTE(errachka @ 2018 03 24, 12:04)
paskutinė valgyta mėsa?-vištiena

Taipogi!

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 24, 12:42)
Mėgstas imbierą ir visokius imbierinius dalykėlius?</p><p>ne nemėgstu. </p>

Nemėgstu, išskyrus marinuotą, kur prie sušių būna. Va ten tai jėga.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 15:14)
Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių? - Aha. Draugė šiandien į Kanadą išskrido. O aš pati trečiadienį skrendu keliom dienom į Maskvą.

Ne, niekas.
Oooo, tau vėl mini kelionė planuose.

Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit, pasivaikščiot, kai.toks geras oras?
Norėjosi. Nuvažiavau į tėviškę, ant kapų. Kaip gera širdy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 24 kovo 2018 - 17:41
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 24, 17:39)
Oooo, tau vėl mini kelionė planuose.
---
Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit,  pasivaikščiot, kai.toks geras oras?
Aha, reikalų yra smile.gif Na ir šiaip šiek tiek pabūsiu.
---
Norėjosi ir buvom visa šeima išėję, žiauriai gražus oras rolleyes.gif

Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus? – Vyras visada daugiau apie tai šnekėjo.
Atsakyti

Jei nesiojate laikrodi,tai ant kurios rankos?

Nenesioju laikrodzio

paskutinė valgyta mėsa?

Kalakutiena

Megstu

Šiom dienom kažkas išskrido/skris atostogauti iš jūsų draugų/giminių? O aš pati trečiadienį skrendu keliom dienom į Maskvą.

Niekas. Tau fainai,prasiblaskysi vistiek :) 

Ar norėjusi jums šiandieną kažkur į gamtą išeit, pasivaikščiot, kai.toks geras oras?

Norejosi,nuejom iki parduotuves ir tiek. Skauda nugara smarkiai,tai namie geriau man,be to,saltas vejas pas mus

Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus? 

Irgi vyras,snekejo ir vis dar sneka

Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgstumetes? Sunku pasakyt. Zinau,kad sunku butu toliau testi santykius,jei tikejimas taptu liguistas. Bandyciau prisitaikyti prie jo,bet manau kantrybe mano ilgai netruktu

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 18:28)
Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgstumetes? Sunku pasakyt. Zinau,kad sunku butu toliau testi santykius,jei tikejimas taptu liguistas. Bandyciau prisitaikyti prie jo,bet manau kantrybe mano ilgai netruktu
Man irgi sunku pasakyt unsure.gif Tikėjimas tikėjimui nelygus. Bet į gerą mūsų santykių tikrai nenuvestų biggrin.gif

Nepamiršot, kad naktį persukam laikrodžius? - Buvau pamiršus, su mama kalbėjom tai priminė ji man.

Papildyta:
Agrefa, dar vienas neblogas filmas tau 4u.gif Hide and Seek (2005) Игра в прятки
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 18:03)
Kas iš jūsų su vyru pirmas pradėjo šnekėti apie vaikus? – Vyras visada daugiau apie tai šnekėjo.

Nieko nepamenu, kaip buvo. Bet ilgokai apie juos negalvojom.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 24, 18:28)
Jei Jusu vyras staiga taptu labai pamaldus,dievobaimingas,kaip Jus elgstumetes? Sunku pasakyt. Zinau,kad sunku butu toliau testi santykius,jei tikejimas taptu liguistas. Bandyciau prisitaikyti prie jo,bet manau kantrybe mano ilgai netruktu</p>

Jeigu manęs neverstų tapt tokia pat, nwverstų eit į bažnyčią, jei aš nenoriu, gal nereaguočiau audringai į tai.

Turit vytintos palendricos?
Turiu. Labai skanios nupurkau ir gailiuosi, kaf nedaug nupirkau.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 24, 20:20)
Nepamiršot, kad naktį persukam laikrodžius? - Buvau pamiršus, su mama kalbėjom tai priminė ji man.

Papildyta:
Agrefa, dar vienas neblogas filmas tau  4u.gif Hide and Seek (2005) Игра в прятки

Nepamiršau. Matau, kad sieninį laikrodį reikės rankomis persukt. Bet palieku vyrui tą daryt.

Šitas be galo suintrigavo, nors man atrodi, kad jį mačius arba l.panašų mačius. Jei nemačius, tai man bus wow. Ačiū! smile.gif

Labas rytas,

Kaip pasielgtumėt? Turit draugę, jums gera bendraut su ja, dažnai susiskambinat, susirašot, bet ji gyvena kitame mieste ir susitinkat retai. Vieną savaitgalį ji netikėtai paskambina ir pasako, kad yra netoliese ir po val.norėtų užsukt valandai pasimatyt. Jūs jau susiplanavę laisvalaikį-nieko kažko rimto, bet planų turit ir susidėlioję dieną, norit pati po pusvalandžio kažkur išvažiuot. Jūs:
1. Vis tiek ją priimat labai šiltai ir nepasakot, kad planavot kažką veikt.
2. Pasakot, kad turit kitų planų, bet vis tiek pakviečiat valandžiukei kavos.
3. Pasakot, kad netrukus išeisit ir nepatenkintu tonu duodat suprast, kad jums tokios staigmenos nepatinka ir kad nežiugina.
4. Jūsų variantas.

Labiau 1 variantas. Juk planų rimtų nėra ir valanda laiko nepakeis mano pasaulio, o jei su žmogum gražiai bendrauju, man ir pačiai patiktų pasimatyt.
Atsakyti