Labas rytas,
QUOTE(Nastya @ 2019 11 10, 13:25)
Turit draugų/artimųjų kurie yra pelnę jūsų šimtą procentinį pasitikėjimą? - Yra keli. Nors sakoma, kad geriau niekuo nepasitikėti 100%
Turiu. Ir džiugu tai, ir kartu atsakomybė. Nes, kaip taisyklė, tokie žmonės ne tik, kad išsipasakoja, bet ir tikisi tavo patarimo. Tad labai turi įsigilint į situaciją, kad patarti.
Kas liečia dėl kitokio pasitikėjimo-įsileisti į namus, irgi. Yra pas mane palikti vieno buto raktai. Aš jų purčiausi, kaip tik galėjau, bet primygtinai prašė pasilikti, kad būtų ir pas mane. Ten dėl tam tikros situacijos. Bet man būtų geriau, kad nebūtų pas mane jokių svetimų raktų.
QUOTE(kami_ @ 2019 11 10, 13:47)
Mėgstat karpačio, tartarus? Abu labai mėgstu, kartais ir pati pasidarau.
Kad ne, nepasakyčiau.
QUOTE(Visgi @ 2019 11 10, 18:25)
Kokia pristatymo paslauga, kurjerių komanda, paskutinį kartą pasinaudojot ir kada?
"Wolt". Šiandien, ką tik neseniai. Užsakymą padariau ir laukiu pristatymo- iš "Kiniečių smuklės" patiekalų.
Barbora, maistą atvežė.
QUOTE(Nastya @ 2019 11 10, 23:34)
Ar jus paprastai darbe keičiatės kalėdinėm dovanėlėm su kolegomis? - Pernai keitėmės, o šiaip kažkaip nelabai.
Taip, kas met. Ir dabar jau išsitraukėm, kas kam dovanoja, perkam valgomą dovaną ir iš tų valgomų dalykų pasidarom kalėdinį vaišių stalą kolektyve.
QUOTE(Climent @ 2019 11 11, 08:18)
Kiek naudojamų elektroninių paštų turite? Vieną ar daugiau?
(Du turiu naudojamus)
Daugiau, jei įskaityti ir darbinį.
QUOTE(k@mylye @ 2019 11 11, 10:19)
Sunki savaitė nusimato?</strong></p><p>Lyg ne. bet eigoje gali pasikeisti. </p>
Nebuvo sunki darbe. Gal po darbo daugiau visokių rūpestėlių.
QUOTE(Nastya @ 2019 11 11, 23:13)
Ką paskutinio pirkote, kad būtų pagaminta pagal jūsų užsakymą, konkrečiai jums? - Užuolaidas į sodybą.
Korsetą, bet gal čia nesiskaito, kad pagal užsakymą. Sakyčiau, tiesiog, pagal mane.
QUOTE(Sim@ @ 2019 11 12, 21:12)
sužinoję, kad vyras turi...kitą. Jums užtektų vyro pasiteisinimų, ar darytumėte kažką blogo jam, jo gerbūviui, gadintumėte jo asmeninius daiktus, nuosavybes? (taip, daryčiau. O ir padariau nesenai)
Netikėčiau jo pasiteisinimais tikrai. Negadinčiau ir daiktų tikrai. Reikėtų dėliotis mintis, kaip ir ką daryti toliau.
QUOTE(Nastya @ 2019 11 12, 23:45)
Ar vaikystėje turėjot kažkokią svajonę kuo norėsit būti užaugus, apie kokią profesiją svajojot? - Pradinėse klasėse svaigau, kad noriu būti mokytoja. O šiaip nepamenu, neturėjau aš kažkokių svajonių šioje srityje. Ir vėliau, vėlesnėse klasėse nežinojau ir net mokyklą baigiant nežinojau. Kai reikėjo stoti į universitetus išsiunčiau į skirtingas sritis net, nes nebuvau apsisprendusi
Visokių buvo - ir mokytoja, ir pardavėja, ir konduktorė.
Papildyta:
QUOTE(Climent @ 2019 11 14, 12:05)
Ar yra kas jus erzina būtent socialinėje erdvėje? (Taip, dabar esantis influencierių bumas )
Inkštimai ir kaip viskas blogai, negatyvas, avarijos, visokios bėdos ir tai, kad nepasakoja apie žmonių pasiekimus ir gerus dalykus. T.y.mažai pasakoja.
QUOTE(Sim@ @ 2019 11 14, 20:42)
teko pirkti parduotuvėje ir po dienos, ar kelių prekę grąžinti? (taip, šiandien pirmąkart TAI įvyko)
Yra tekę sūnaus sportinę avalynę, kai antroj dienoj nusilupo dažai.
QUOTE(Nastya @ 2019 11 15, 00:27)
Išvardinkit pirmus į galvą šovusius dalykus ką turite mašinoje, ko galbūt neturi kiti? - Guminiai batai, žiebtuvėlis, malka, tušinukas, vasarą dar visada turiu persiaut kažką be kulno.
Žvakės, išskleidžiamas grėbliukas lapams grėbti.
Ar jums taip būna, kad su draugėmis dažniau norisi susitikti tada, kai vyras kažkur išvykęs, kai jo nėra?
Man taip. Nors aš su jomis susitinku kartą per savaitę, bet, kažkaip, kai jis namuose, noriu ir aš būt kartu su juo. O kai nėra namie, tuomet jau norisi ilgiau pasibūt su jomis, daugiau pazyliot kažkur.