Sveikos!
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 28, 21:19)
Kokį paskutinį filmą žiūrėjot? Patiko? Ozo multikino Mirties Aps'as. Siaubo. Nepasakyčiau, kad wow, bet normal. Buvo šiurpo, nors mane daugiau.tik juokas ėmė.
Hunter Killer (2018) Official TrailerQUOTE(k@mylye @ 2019 10 29, 08:47)
Jums koks laikas priimtinesnis: žiemos ar vasaros?
Be abejo vasaros
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 29, 18:19)
Ką.mieliau rinktumėtės prie naminių kotletų-burokėlių ar kopūstų salotas? Šiuo metu mieliau pasirinkčiau burokėlių. Bet ir kopūstų man skanu.
2v.
QUOTE(kami_ @ 2019 10 29, 19:36)
Ar pažįstate žmonių, kurių mamos ar tėčio vardas būtų toks pats kaip ir jų anytos ar uošvio? Taip, pusbrolio mamos toks pats vardas kaip ir jo būsimo anytos, o ir gimusios abi tais pačiais metais ir tą patį mėnesį ir net charakteriai panašūs
nepažįstu
QUOTE(Nastya @ 2019 10 29, 22:36)
Kaip jums kai pavardė lietuviška (arba šiaip kokios kalbos), o vardas kitos kalbos? - Man tai nei šis, nei tas. Aišku, jų reikalas, bet man visiškai nekažką. Pavyzdžiui kelis kartus teko susidurt kai tėvai čia UK pavadina vaiką anglišku vardu, o pavardė lietuviška. Pavyzdžiui koks James Kazlauskas. Arba vienus ukrainiečius žinau, pavadinę Matthew Kirichok.
be ryšio man
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 30, 05:28)
Ar darbe buvo kažkokių pykčių paskutiniu metu jūsų kolektyve? Ginčų kažkokių, kai kažką įrodinėjo vieni kitiems, pakeltas tonas buvo? Kad ne, nebuvo. Kažkaip be to.viskas apsieinama.
Ne, nebuvo.
QUOTE(Nastya @ 2019 10 30, 22:22)
Planuojat sulaukti svečių arba pačios eiti į svečius?- Planuojam sulaukti rytoj, o patys važiuosim penktadienį, šeštadienį. Ryt šiaip ramiam pasisedėjimui kažkaip susiruošėm pasibūt, o, kad jau helovynas tai ta proga ir maisto ta tematika pagaminsiu kaip kasmet: brownie kapinaites, dešrelių mumijas, moliūgo cheesecake ir pan
vis smagiau.
Mes buvome svečiuose
QUOTE(errachka @ 2019 10 31, 14:29)
kokia jūsų nuomonė apie dirbines gėles ant kapų?-niu man nepriimtina, bent dabar
Priimtiniau gyvos.
QUOTE(Sim@ @ 2019 10 31, 18:49)
šiuo metu lauke lyja pas Jus? (taip, ir dar taip stipriai
)
Ne
nelyja.
QUOTE(Sim@ @ 2019 11 01, 09:15)
daug kapinių lankysite šiandiena? (tik vienerias)
5 aplankėme
Į kolektyvą pas jus, ne taip seniai, ar yra atėjęs dirbti naujas žmogus?Yra, jaunuolis, vakar buvo pirma jo darbo diena pas mus.