QUOTE(kami_ @ 2019 10 23, 16:23)
Kada paskutini karta turejot ziopla trauma?
Smulkios traumelės mane nuolat persekioja - tai eidama atsitrenkiu į kokį baldą ir lieka mėlynė, tai virtuvėj peiliu įsipjaunu, tai užkliūnu už ko ir vos neišsitiesiu arba ir išsitiesiu. Paskutinį kartą - tai vakar buvau sode ir grėbiau lapus, buvo šilta, nusirengiau iki trumpų rankovių. Tai apsibraižiau rankas
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 23, 21:35)
Buvo dėl ko netikėtai neseniai sušukot? Dėl.ko?
Šiandien ryte pribudau su skaudančia galva. Gulėjau ramiai, staiga kažkoks kaip dūris į smilkinį taip sudiegė, kad net šūktelėjau iš skausmo ir netikėtumo
QUOTE(Nastya @ 2019 10 23, 23:13)
Ar mėgstate, perkate saldžiąsias bulves?
Prisipažįstu, kad nesu jų ragavus, anei pirkus. Reiktų pabandyt.
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 24, 06:34)
Ką galit pasakyti.apie aukščiausios valdžios veiksmus dėl Alytuje kilusio padangų gaisro?
Tik bėdoje pasimato - kas yra kas. Nėra net ką rašyti apie tai, nes galėčiau daug blogų žodžių prirašyti apie tai, kokia Lietuvos valdžia. Tiek to...
Džiaugiamės, kad pagaliau, po 10-ies dienų vargo ir begaliniai sunkaus darbo gaisras užgesintas. Pasekmės ir žmonėms ir gamtai - baisios.
Alytaus meras yra šaunuolis, parodęs, kad tikrai myli savo miestą ne kalbom, o darbais. Mes labai labai juo didžiuojamės.
O žmonių vienybė - išvis spaudžia ašaras. Lietuviai būna vieningi, kai reikia pagalbos. Ugniagesiai bus premijuoti, pagerbti - tam surinkome nemažai pinigų. Lapkričio 3 bus didžiulis Padėkos koncertas, kuriame neatlygintinai dainuos daug atlikėjų iš visos Lietuvos.
QUOTE(Visgi @ 2019 10 )
Iš šeimos narių šią savaitę kas nors traumas patyrė?
Nebuvo jokių didesnių traumų pas mus
QUOTE(errachka @ 2019 10 25, 08:56)
statot/statydavote savo vaikus į kampą kaip bausmę?
Niekada nesu stačius į kampą. Tik liepdavau eit į savo kambarį ir pagalvot, ką blogai padarė
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 25, 18:11)
Skaptuosit moliūgą kitai savaitei?
Neskaptuosiu.
QUOTE(Sim@ @ 2019 10 26, 20:10)
tai šiąnakt sukam laikrodžius į kur?
Sukam atgal. Ilgiau miegosim viena valanda.
Sim, o kas yra šlapias vonios kambarys?
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 27, 07:05)
Kiek laiko ir kokioj temperatūroj kepat vištą?
Visą vištą jau nepamenu kada esu kepus. Kepu atskiras dalis - šlauneles, sparnelius. Irgi 200 laipsnių orkaitėj. Laiko tikslaus nepasakysiu - virš valandos, tai tikrai.
Ar paskutiniu metu esat praradus susidomėjimą kokiai gyvenimo sričiai?
Aha, kulinarijai, maisto gamybai. Kažką gaminu retsykiais, bet mane tai vargina ir neteikia jokio malonumo. Taip pasidarė po mamos mirties.