QUOTE(Agrefa @ 2019 10 21, 10:27)
Turit parekomenduot kažkokią nerealią lietuvišką prekę?
Ne, paskutiniu metu nieko naujo lietuviško nesu bandžiusi.
QUOTE(kami_ @ 2019 10 21, 20:22)
Ar kas nors siandien suerzino?
Ne, niekas neerzino, faina ir maloni diena buvo. Erzina labiau kiti dalykai, vidiniai. Bet nežinau ar tai erzinimas, gal kitaip reikėtų vadinti. Erzina, kad reikia priimti sprendimus pagal tai, "nes reikia" ar dėl laiko stokos, o ne taip kaip labiau norėtųsi
Bet yra prioritetai ir reikia atsižvelgt į daug dalykų.
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 21, 22:38)
Kaip manor, ar užsikodavęs buvęs alkoholikas gali išbūt visą laiką negeriantis?
Nėra kodo kurio neitų nulaužti
Viskas priklauso nuo pačio žmogaus
Žiūrėjau čia interviu kurią dieną ant fono kur Nijolė Pareigytė pas Radistus laidoj kalbėjo, tai pasakojo kaip buvo užsikodavus, tai teisingai pasakė, kad visų pirma turi norėti to pats. Joks kodas nepadės, jei nėra noro.
QUOTE(Visgi @ 2019 10 23, 11:33)
Nuo kitų metų LT žada panaikinti žalias šviesoforų rodykles. Kaip manote bus geriau ar blogiau be jų?
Iš esmės už, daugumoje sankryžų ir toliau galima bus važiuoti į dešinę per raudoną, įsitikinus, kad saugu.
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 23, 15:49)
Kur šiuo metu randatės?
Lovoje. Čia yra pirmas kartas po gana ilgo laiko tarpo, kuomet esu viena, gan laisvas vakaras, gan anksti (UK 22h) ir galiu tiesiog pagulėti. Kai-fas, nes esu tiesiog visiškai užsilaksčiusi. Nuo rugsėjo (neskaitant atostogų) gyvenu minučių tikslumu sudėliota dienotvarke, nes reikalų milijonas.
QUOTE(kami_ @ 2019 10 23, 17:23)
Kada paskutini karta turejot ziopla trauma?
Šiandien buvau pas draugę, o pas ją katinas. Netyčia atsistojau jam ant uodegos, tai kaip drėskė su nagu per koją
Tai va tokia ir trauma.
QUOTE(Agrefa @ 2019 10 23, 22:35)
O kur Aidos prapuolė? Ir kitos retai užsuka! Visai neįdomu
.
---
Buvo dėl ko netikėtai neseniai sušukot? Dėl.ko?
Pas mane kartojasi pernykštė rudens situacija, kuomet yra visiškas darbymetis. Dar su UK darbais apsiėmiau, šiaip kitų veiklų atsirado, versle irgi visko daugėja, tai nieeeeeko nespėju. Dėl UK tai viskas labai fainai ir tikrai nesigailiu, nes veikla miela širdžiai. Bet.... ruduo ne vasara, kai buvo daug laisvo laiko.
---
Ant vaikų turbūt, bet tokie ten ir šukaliojimai, šiaip tik.
Laba
Linkėjimai iš Londono
Ar mėgstate, perkate saldžiąsias bulves? - kad ne, ne itin. Vyras mėgsta, tai būna jam atskirai padarau.