Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Labas 4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 06:26)
Velykoms baltų kiaušinių nusipirkote, ar pirksite kt.savaitę?

Baltų tai nežinau, ar pirksiu. Dažau ir rudus. O šiaip - kažkiek kiaušinių yra namie, gal dar kažkiek nusipirksiu

QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 07:26)
Tingit/tingėjot šiandien į darbą?

Labai labai tingėjau. Taip norėjosi likti namie. Deja...

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, )
Kaip manot, ar esat darbšti? rolleyes.gif

Kažkaip nekyla noras girtis pačiai savęs. Šiaip manau, kad būnu visokia - ir darbšti, ir tinginė - pagal norus ir poreikį. Kadangi sunkiai ir labai daug dirbu darbe, tai jau po darbo leidžiu sau pabūt ir tingine

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 23)
Ar Jums aktualus gyventojų duomenų apsaugos reglamentas įsigaliojantis nuo gegužės 25 d?

Taip, aktualus. O jau baudų didumas nusimato, jei ką

QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 09:57)
kaip manot,ko labiausiai truksta Jusu namuose iki pilnumo,kad juose butu gera ir smagu sugristi?

Pabaigti iki galo viską suremontuot.
Bet šiaip tai man visada labai gera į namus grįžti. Ir man patinka namuose būti, nežiūrint į tai, kad trūksta to nelemto remonto.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 10:35)
Kiek kiaušinių planuojat dažyti?

Apie 10

QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 12:56)
O labiau jums gražūs kiaušiniai su dažais dažyti ar svogūnų lukštais?

Man gražiausi su vašku

QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 14:35)
Beržų sulą mėgstate?

Man skanu ir gerai troškulį numalšina

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 )
kai nuperkate vynuoges šeimynai valgyti, svečiams vaišinti, ar nuplovusios, tiesiog dedate kekę/kekes į vaisinę, ar "paskabote" mažesnėmis šakutėmis?

Sukarpau mažytėm šakelėm, po kelias uogas, kad būtų patogu

QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 18:55)
'Eina' per TV koks muzikos kanalas?

Jokio. Dukra kažkokią laidą žiūri

KLAUSIMAS.
Paskutiniu metu spaudoj, FB daug sėkmingų svorio metimo istorijų su nuotraukomis "prieš" ir "po". Ar Jūs, jeigu numestumėte daug svorio, viešintumėt savo istoriją?
Aš neviešinčiau, pasipasakočiau tik artimiausiems žmonėms. Nors man patinka skaityti kitų istorijas ir džiaugiuosi, kad žmonės viešinasi, bet aš to nenorėčiau daryti kažkur spaudoje. Ne mano būdui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 23 kovo 2018 - 19:19
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 23, 08:57)
>Ar Jums aktualus gyventojų duomenų apsaugos reglamentas įsigaliojantis nuo gegužės 25 d?</p><p>Labai aktualus. </p>

Nežinau, nesidomėjau.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 09:57)
kaip manot,ko labiausiai truksta Jusu namuose iki pilnumo,kad juose butu gera ir smagu sugristi? Manau suns smile.gif labai noreciau. Ipratau gyvent su augintiniais visa laika,taip truksta cia ju</p>

Man trūksta tokio, kokio norim, erdvaus buto.
O šitas, kuriame gyvenam, man yra mylimas absol viskuo, nes viską keitėm iš pagrindų, darėm, kūrėmės taip, kaip patys norėjom. Čia įdėta mūsų dūšia ir meilė. Labai juos myliu ir man juose labai gera.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 10:35)
Kiek kiaušinių planuojat dažyti? - 10. Ir tai per daug, nes visi priveš, o valgyt nėr kam.  biggrin.gif

20 tikrai, kaip ir kasmet biggrin.gif . Ir dar būna bajeris, kad po Velykų nelieka nė vieno į darbą nusinešt. rolleyes.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 12:56)
Mums su svogūnų.

Šiaip be galo gražūs visi. Bet tik su svogūnų lukštais man tokie primityvoki. Na dar nebent su lukštais ir kartu su ryškiais dažais, tada jau aukštesnę vietą užimta. Gražiausi man arba su visokiom žolelėm, lapeliais-nepaprastai gražu, arba su vašku.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 14:35)
Beržų sulą mėgstate? - Aha. Man skanu. Jau neužilgo galima bus leist  rolleyes.gif

Labai!

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 17:49)
kai nuperkate vynuoges šeimynai valgyti, svečiams vaišinti, ar nuplovusios, tiesiog dedate kekę/kekes į vaisinę, ar "paskabote" mažesnėmis šakutėmis? (visada skabau į mažesnes šakutes)

Irgi visada sukarpau į mažesnes,nededu visos kekės į indą.

Aha, MCM TOP. Patinka mums šis muzikos kanalas, dažnai pasileidžiam.

Ne, ilgą laiką iš viso tv neleidau. Vaikai virtuvėj pasileido tv3 ir filmuką žiūri.

Keptuvė jūsų su dangčiu ar be?
Pas mane keptuvės-troškintuvai su dangčiais, o toji, kur tipo blynams ir kažkam.kitam kepti-be dangčio.
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 19:17)
Paskutiniu metu spaudoj, FB daug sėkmingų svorio metimo istorijų su nuotraukomis "prieš" ir "po". Ar Jūs, jeigu numestumėte daug svorio, viešintumėt savo istoriją?
Aš neviešinčiau, pasipasakočiau tik artimiausiems žmonėms. Nors man patinka skaityti kitų istorijas ir džiaugiuosi, kad žmonės viešinasi, bet aš to nenorėčiau daryti kažkur spaudoje. Ne mano būdui.

La! bigsmile.gif
Smagu, kad pasirodei smile.gif !

Tikrai neviešinčiau, vengiu viešumo. Savo gyvenimą po 9 užraktais nuo svetimų žmonių slepiu.

Atsakyti

Taip, vaikai per TV 3 filmuką žiūri

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 19:17)

Neviešinčiau, nes nemanau, kad kažkam būtų įdomu?

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 20:03)

su
QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 19:39)
Jei uzsimanot vakarais kavot,geriat,jei pvz ryt laisva diena Jums?

Geriu kavą kas vakarą

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 20:09)
Jūsų darbovietė didelė, daug darbuotojų, ar iš mažesnių?

Manau, kad didelė, nes dirbančiųjų - 36

QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 20:26)
Ar Jusu darboviete rupinasi darbuotoju laisvalaikiu ir suteikia kazkokiu nuolaidu ar kazka galit lankyt nemokai deka savo imones?

Rūpinasi kelionėmis, teatrais

QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 21:26)
Pas jus darbe būna studentų atliekančių praktikas? -

nebūna

QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 21:35)
Kaip leidziat vakara?

Šiandien prie kompo ir muzika

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 22:11)
Jūs turit namuoae mezgimo siūlų?

Neturiu

žinote, kad p/c MAXIMA nėra baltų kiaušinių? (šiandien prekinausi ir žmonės piktinosi: "Kas čia dabar, Maximon neužvežė baltų kiaušinių, tai kada Velykoms pasiruošt..?)
Atsakyti

Kiek kiaušinių planuojat dažyti?

Manau maziausiai is visu musu :D gal 5 kokius. Ir tai bus valgomi dvi dienas

As tik lukstais dazau,ryziu,zoleliu,gelyciu dedu salia. Nepripazistu jokiu dazu,tik uz naturaluma kiausiniu dazyme esu 

Beržų sulą mėgstate?

Kad ne

kai nuperkate vynuoges šeimynai valgyti, svečiams vaišinti, ar nuplovusios, tiesiog dedate kekę/kekes į vaisinę, ar "paskabote" mažesnėmis šakutėmis?

I mazesnes

Ne,man tik muzika patinka klausyti tik is youtube,nes groja megstamos grupes ar panasaus stiliaus muzika

Atsakyti

Pavasaris,uz tai ir dazneja tokiu istoriju :) siaip as neviesinciau,nesukauju as FB apie savo gyvenima,nerekiau nei apie vestuves,nei kitus svarbius gyvenimo ivykius. Manau apie svorio metima irgi tyleciau,didelio cia daikto. Siandien plona,ryt vel minkstute :) 

Tik su dangciais

žinote, kad p/c MAXIMA nėra baltų kiaušinių?

Kad man regis ne pirmos velykos jau taip :) o

kuom rudi negerai dazyt,ar yra skirtumas? Nebent sviesiai dazyt nori,tai tada bus negrazus atspalvis. Megink kitur ieskot,ne maximoj

Jei vyras ziuri laida,kuri Jums neidomi,ziurite kartu,ar susirandate kitos veiklos? Ziuriu “viena akim” dabar krepsini. Siaip daugiau stengiuosi susirast ka kita paveikt

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 16:20)
Lyginat vyrui marškinius?

Lyginu ir vyrui, ir sūnui, žodžiu, lyginu visai šeimai

Agrefa, buvau pasirodžius ir praeitą savaitgalį, buvau surašius ilgus atsakymus (ir apie debetus-kreditus ir apie įsimintinas knygas ir dar apie daug ką), paspaudžiau "atsakyti", sukosi, sukosi viskas ir dingo, išmetė, kad aš neprisijungus ir reikia jungtis iš naujo. Tai supykau baisiausiai ant forumo ir... neberašiau daugiau, bijojau, kad vėl dings.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 17:56)
Turit kokiu traumų,didesnių,smulkesnių?

Mano vyras sako: "Tave nuolat persekioja smulkios traumos". Tai taip ir yra, tai įsipjaunu, tai pirštą nusitarkuoju, tai prisispaudžiu, tai galva trinktelnu kur nors, tai į kokį kampą atsitrenkiu. Nemoku gyvent be mėlynių, nuospaudų ir panašių dalykų

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 19:19)
Ar esat iš policininko gavę pastabą, kai neleistinoj vietoj ėjot per gatvę?

Negavus dar niekad

QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 19:39)
Jei uzsimanot vakarais kavot,geriat,jei pvz ryt laisva diena

Neužsimanau, kavą geriu tik rytais. Labai labai reti atvejai, kai geriu po pietų kompanijai palaikyti

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, )
Jūsų darbovietė didelė, daug darbuotojų, ar iš mažesnių?

Iš mažesnių.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 22, 20:26)
Ar Jusu darboviete rupinasi darbuotoju laisvalaikiu ir suteikia kazkokiu nuolaidu ar kazka galit lankyt nemokai deka savo imones?

Nieko panašaus pas mus nėra

QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 21:26)
Pas jus darbe būna studentų atliekančių praktikas?

Nebūna

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 20:03)

Su dangčiais visos

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 20:19)
žinote, kad p/c  MAXIMA nėra baltų kiaušinių?

Vakar IKI mačiau buvo

QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 20:45)
Jei vyras ziuri laida,kuri Jums neidomi,ziurite kartu,ar susirandate kitos veiklos?

Nei vyras nei aš nežiūrim TV

Visi namie šiuo metu?
Sūnaus nėra. Išvykęs į Vilnių nuo vakar ryto, grįš tik ryt po pietų
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 20:19)
žinote, kad p/c  MAXIMA nėra baltų kiaušinių? (šiandien prekinausi ir žmonės piktinosi: "Kas čia dabar, Maximon neužvežė baltų kiaušinių, tai kada Velykoms pasiruošt..?)

Neatkreipiau dėmesio, bet tikiu, kad deficitas.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 20:45)
Jei vyras ziuri laida,kuri Jums neidomi,ziurite kartu,ar susirandate kitos veiklos? Ziuriu “viena akim” dabar krepsini. Siaip daugiau stengiuosi susirast ka kita paveikt</p>

Mes kai tv žiūrim abu, tai taip pusiau gulom-gulom. Tad gulim kartu, bet aš SM naršau, nes tik per tel.visad namuise jungiuosi.

QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 21:19)
Agrefa, buvau pasirodžius ir praeitą savaitgalį, buvau surašius ilgus atsakymus (ir apie debetus-kreditus ir apie įsimintinas knygas ir dar apie daug ką), paspaudžiau "atsakyti", sukosi, sukosi viskas ir dingo, išmetė, kad aš neprisijungus ir reikia jungtis iš naujo. Tai supykau baisiausiai ant forumo ir... neberašiau daugiau, bijojau, kad vėl dings.

Visi namie šiuo metu?
Sūnaus nėra. Išvykęs į Vilnių nuo vakar ryto, grįš tik ryt po pietų

Labai gaila, kad nepasikrovė atsakymai unsure.gif . Įdomu būtų buvę paskaityt.

Oooo, ką veikia Vilniuj?

Vyro nėra.

atradot kažką skanaus?
Jūros dumblių paplotėlius. Būna parduotuvėse ten, kur vasabis, marinuotas imbieras ir kt.
Atsakyti

Visi namie šiuo metu?

Visi

atradot kažką skanaus?

Persilado prieskonius,pesto padaza

Ka per Velykas gaminsit kaip pagrindini patiekala? Gal turit kokiu tradiciju seimoje? Neturim tradiciju,manau kepsim saslykus,jei oras leis. Jei ne,nezinau tada net

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 21:59)
Ka per Velykas gaminsit kaip pagrindini patiekala? Gal turit kokiu tradiciju seimoje? Neturim tradiciju,manau kepsim saslykus,jei oras leis. Jei ne,nezinau tada net</p>

Kažką orkaitėj, kai svečių lauksim. Dar nežinau, ką. Būdavo, kad vis per šventes vyniotinį-viliotinį darydavau, bet šį kartą gal negaminsiu ji.

Pastebėjot, kad šiuolaikiški tel.po 2 metų pradeda baiginėtis ir reikia išmest?
Pastebėjau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 03 22, 08:42)
Norfof apsiperkat praktiškom valandom, kai kažkas pigiau, bet reik eiti anksti ar vėlai?-

Niekada, labai nepatogiu laiku tos praktiškos valandos

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 09:05)
Jūsų palaidinukės daugiau kelių spalvų ar vienspalvės?

Kelių spalvų

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 10:49)
Ar norėtumėte, kad Jums taip mokėtų

Man gerai vieną kartą į mėnesį

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 12:12)
Kažkokiems vaikams pirksit dovanų per Velykas? Ką planuojat pirkt?

Mažų vaikų nebus pas mus, tai nepirksiu.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 13:51)
Sunervino šiandien kažkas?

Absoliučiai niekas

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 14:01)
Pirksit šiandien maisto?

Pirkau, bet nedaug, nes dar visko yra. O mano paauglio nėra, tai ir maisto mažiau reikia, nei visada

QUOTE(Visgi @ 2018 03 22, 14:55)
Varysit kur nors šiandien vakare?

Niekur nevariau. Sūnaus kambary generalinę dariau, kol jo nėra.

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 22:11)
Jūs turit namuoae mezgimo siūlų?

Yra ir mezgimo, ir siuvimo, ir net siuvinėjimo siūlų

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 22, 22:37)
jei jau bus nuspręsta mokėti atlyginimą 4 kartus per mėn., kaip TAI daroma Airijoj, UK, kaip bus su mokesčiais (sodrai ir t.t.)?

Kiekvienoj įmonėj turbūt bus savitai: vienos atskaitys gal mokesčius kas savaitę, kitos - mokėdamos paskutinę dalį algos. Esmė nuo to nesikeičia - vis tiek gausi, tiek, kiek ir gaudavai. Nematau problemos dėl to

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 23, 21:48)
atradot kažką skanaus?

Lidle mocarelos sūrį mažais rutuliukais - pripjaustau vyšninių mažų pomidoriukų, baziliko, alyvuogių aliejaus ir labai gerai neštis į darbą tokias salotas. Kitose parduotuvėse nemačiau tokio sūrio. Dar man patiko daržovinės duonelės - naujovė

Agrefa, prižadu dar surašyti apie knygas tą Tavo klausimą, gal dar daugiau kažką prisiminsiu prie to, ką buvau surašius. Tik ne šiandien.

Sūnus išvyko su chemikų mokyklėle į olimpiadą.

Paskutinis aplankytas renginys?
Praeita savaitė buvo gera ant renginių - aplankytas Rimo Tumino spektaklis "Maskaradas" ir Kauno muzikinis teatras - operetė "Šikšnosparnis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 23 kovo 2018 - 22:39
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 22:38)
Agrefa, prižadu dar surašyti apie knygas tą Tavo klausimą, gal dar daugiau kažką prisiminsiu prie to, ką buvau surašius. Tik ne šiandien.

Praeita savaitė buvo gera ant renginių - aplankytas Rimo Tumino spektaklis  "Maskaradas" ir Kauno muzikinis teatras - operetė "Šikšnosparnis".

Aš žinojau, kad šia tema tu pasisakysi, kad domiesi literatūra, ir laukiau ax.gif tongue.gif .

Praeitą savaitę ir šią buvau kino filmuose, vienas patiko, rekomendavau.
O iš renginių-kitą savaitę eisiu į premjerą - miuziklą Eglė-Žalčių karalienė.

Paskutinis lankytas teatras - Andželikos Cholinos šokių teatras Otelas. Nueik.kada į jos šokių teatrą. Žinok, kvapą gniaužia, ypač Ana Karenina. Tau tikrai patiks.

Situacija. Santykiai su vyru pašliję, bet apie skyrybas dar nekalbat. Išvykstat į tolimą kelionę be šeimos, į šiltus kraštus. Ten jums po kojomis krenta gerbėjas, asistuoja, rodo šilumą ir dėmesį, sako komplimentus. Jūs su juo kiekvieną vakarą susitinkat visą kelionės laiką. Jis, aišku, nori ir karštos lovos. Jus vilioja jo dėmesys ir ką jūs...?
Nieko nebūtų. Negalėčiau va taip.atsiduoti savaitę paskui save lakstančiam gerbėjui, žinant, kad vėliau nieko su juo nebus. Eina kakot jis biggrin.gif . Palakiočiau tik.šiaip ir gana būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 23 kovo 2018 - 23:05

Pastebėjot, kad šiuolaikiški tel.po 2 metų pradeda baiginėtis ir reikia išmest?

Pastebejau,kad su android taip yra,nepasakyciau to apie Iphone firmos telefonus

Nelabai pamenu

Situacija. Santykiai su vyru pašliję, bet apie skyrybas dar nekalbat. Išvykstat į tolimą kelionę be šeimos, į šiltus kraštus. Ten jums po kojomis krenta gerbėjas, asistuoja, rodo šilumą ir dėmesį, sako komplimentus. Jūs su juo kiekvieną vakarą susitinkat visą kelionės laiką. Jis, aišku, nori ir karštos lovos. Jus vilioja jo dėmesys ir ką jūs...?

Irgi nieko. Nei as tokia lengvabude ir naivuole,nei man tu lovos reikalu taip baisiai reikia is tokiu “amzina meile” prisiekianciu po savaites pazinties :) Nedalinciau saves tokiam tikrai

Labas rytas :) buna,kad prabundat ir sugalvojat iskart ka skanaus gaminsit pietums ar siaip kokia ideja sauna maisto tema :D ? Man siandien dar neprabudus normaliai sove mintis bandeliu iskept,galvoju,reikia nepatinget tikrai :) 

Atsakyti