QUOTE(k@mylye @ 2018 03 23, 08:57)
>Ar Jums aktualus gyventojų duomenų apsaugos reglamentas įsigaliojantis nuo gegužės 25 d?</p><p>Labai aktualus. </p>
Nežinau, nesidomėjau.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 23, 09:57)
kaip manot,ko labiausiai truksta Jusu namuose iki pilnumo,kad juose butu gera ir smagu sugristi? Manau suns
labai noreciau. Ipratau gyvent su augintiniais visa laika,taip truksta cia ju</p>
Man trūksta tokio, kokio norim, erdvaus buto.
O šitas, kuriame gyvenam, man yra mylimas absol viskuo, nes viską keitėm iš pagrindų, darėm, kūrėmės taip, kaip patys norėjom. Čia įdėta mūsų dūšia ir meilė. Labai juos myliu ir man juose labai gera.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 10:35)
Kiek kiaušinių planuojat dažyti? - 10. Ir tai per daug, nes visi priveš, o valgyt nėr kam.
20 tikrai, kaip ir kasmet
. Ir dar būna bajeris, kad po Velykų nelieka nė vieno į darbą nusinešt.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 12:56)
O labiau jums gražūs kiaušiniai su dažais dažyti ar svogūnų lukštais?
Mums su svogūnų.
Šiaip be galo gražūs visi. Bet tik su svogūnų lukštais man tokie primityvoki. Na dar nebent su lukštais ir kartu su ryškiais dažais, tada jau aukštesnę vietą užimta. Gražiausi man arba su visokiom žolelėm, lapeliais-nepaprastai gražu, arba su vašku.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 23, 14:35)
Beržų sulą mėgstate? - Aha. Man skanu. Jau neužilgo galima bus leist
Labai!
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 23, 17:49)
kai nuperkate vynuoges šeimynai valgyti, svečiams vaišinti, ar nuplovusios, tiesiog dedate kekę/kekes į vaisinę, ar "paskabote" mažesnėmis šakutėmis? (visada skabau į mažesnes šakutes)
Irgi visada sukarpau į mažesnes,nededu visos kekės į indą.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 23, 18:55)
'Eina' per TV koks muzikos kanalas?
Aha, MCM TOP. Patinka mums šis muzikos kanalas, dažnai pasileidžiam.
Ne, ilgą laiką iš viso tv neleidau. Vaikai virtuvėj pasileido tv3 ir filmuką žiūri.
Keptuvė jūsų su dangčiu ar be?
Pas mane keptuvės-troškintuvai su dangčiais, o toji, kur tipo blynams ir kažkam.kitam kepti-be dangčio.
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 03 23, 19:17)
Paskutiniu metu spaudoj, FB daug sėkmingų svorio metimo istorijų su nuotraukomis "prieš" ir "po". Ar Jūs, jeigu numestumėte daug svorio, viešintumėt savo istoriją?
Aš neviešinčiau, pasipasakočiau tik artimiausiems žmonėms. Nors man patinka skaityti kitų istorijas ir džiaugiuosi, kad žmonės viešinasi, bet aš to nenorėčiau daryti kažkur spaudoje. Ne mano būdui.
La!
Smagu, kad pasirodei
!
Tikrai neviešinčiau, vengiu viešumo. Savo gyvenimą po 9 užraktais nuo svetimų žmonių slepiu.