Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2019 09 24, 17:09)
Kur laikot peilius tuos aštriuosius mėsai pjaustyt, duonai, na,.viskam?

stove

LABA VAKARA 4u.gif

grybavot šiemet? (taip, bet lb nedaug grybų radom blink.gif )
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 26, 18:45)

grybavot šiemet? (taip, bet lb nedaug grybų radom blink.gif )
vartotojo įkelta nuotrauka

Grybavau, bet irgi ne per daugiausiai.

O tu sriubai pasirinkai, ir nors tiek gerai. Šiais metais grybų pas mus daug nebuvo.

Kokioj paskutinėj ne namų patalpoj buvot?
Darbe. Po darbo niekur nebuvau, tiesiai namo.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 26, 18:21)
O tu sriubai pasirinkai, ir nors tiek gerai.
---

ne, aš kepiau bulves, dėjau svogūno, šoninės su lašinukais ir buvo pietums, bet valgiau tik aš su vyru, nes vaikai nevalgo grybų nuo mažens. Net nėra ragavę bigsmile.gif
---
mokyklos fojė

Jūsų vaikai mėgsta, valgo grybus? (oi, ne. Sakė, į mišką važiuoti galim, bet valgyti, tai jau ne)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 23, 22:24)
Kokia kambario temperatūra?
20-21 dabar.
QUOTE(Climent @ 2019 09 24, 00:01)
Iš ko gavote paskutinę sms žinutę?
Mamos.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 24, 07:06)
Ar turit savų santaupų, apie kurių dydį arba visumoj, kad jų turit, vyras nežino?
Turiu, bet tiesiog nėra poreikio vyrui apie tai žinoti, jei kalbėtume arba būtų poreikis tuos pinigus išleisti - pasakyčiau, o dabar nebuvo kalbos apie tai, o vyras neklausia. Lygiai kaip ir aš nežinau kiek pas jį sąskaitoje yra tiksliai pinigų.
QUOTE(k@mylye @ 2019 09 24, 09:11)
Erzina kas?
Lyg ne.
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 24, 14:21)
yra tekę stovėt ir prie kasos, ir galvot "užteksiu pinigų"?
Kiek pamenu ne, gal vaikystėj.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 24, 18:09)
Stove ir stalčiuje.
grybavot šiemet?
Porą kartų, bet visada grybaujam tik tam kartui, tai grybų mums užtenka.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 26, 19:21)
Darželyje.
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 26, 21:43)
Jūsų vaikai mėgsta, valgo grybus?
Neitin.

Sveikos mirksiukas.gif
Errachka, gero laiko Madeiroj 4u.gif mirksiukas.gif O aš atsisveikinu iki antradienio matomai. Keliu sparnus į Londoną, bet dar nedirbti. Dėl darbinių reikalų turėsiu tik šiaip susitikimą aptarti viską, nes taip jau sutapo, kad jau iš anksčiau buvau susiplanavusi šį vizitą į Londoną smile.gif

Jeigu jums tektų keltis 3h nakties ar eitumėt miegot kelioms valandoms ar jau neitumėt visai? - Šiandien ėjau, pamiegojau 3 valandas, bet jaučiuosi taip lyg geriau būčiau visai nėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2019 09 27, 02:27)
Jeigu jums tektų keltis 3h nakties ar eitumėt miegot kelioms valandoms ar jau neitumėt visai? -

manau, kad neičiau

LABAS RYTAS ax.gif

jei vykti į tolimą kelionę būtų pasirinkimas:
a) važiuoti autobusu;
b) važiuoti traukiniu;
c) skristi lėktuvu;
d) plaukti laivu.
kurią transporto priemonę rinktumėtės?
(greičiausiai A)
Atsakyti

nea. visada susiskaičiuoju, kad užtektų, kad ir kokie sunkūs laikai būtų buvę. 

grybavot šiemet? (taip, bet lb nedaug grybų radom blink.gif)

ne. aš neinu gryvauti. vyras eina. 

Saulės miestas - optika 

Jūsų vaikai mėgsta, valgo grybus?

Tik šiek tiek pievagrybius

Jeigu jums tektų keltis 3h nakties ar eitumėt miegot kelioms valandoms ar jau neitumėt visai? 

Eičiau pamiegot. 

LABAS RYTAS ax.gif

a) važiuoti autobusu;
b) važiuoti traukiniu;
c) skristi lėktuvu;
d) plaukti laivu.
(greičiausiai A)

c

Ką po darbų?

Į jubiliejaus šventę. 

Atsakyti
Jūsų vaikai mėgsta, valgo grybus? (oi, ne. Sakė, į mišką važiuoti galim, bet valgyti, tai jau ne)

Voveruškas ir pievagrybius labai mėgsta.

QUOTE(Nastya @ 2019 09 27, 03:27)
Keliu sparnus į Londoną, bet dar nedirbti. Dėl darbinių reikalų turėsiu tik šiaip susitikimą aptarti viską, nes taip jau sutapo, kad jau iš anksčiau buvau susiplanavusi šį vizitą į Londoną  smile.gif

Jeigu jums tektų keltis 3h nakties ar eitumėt miegot kelioms valandoms ar jau neitumėt visai? - Šiandien ėjau, pamiegojau 3 valandas, bet jaučiuosi taip lyg geriau būčiau visai nėjus  biggrin.gif

Gero laiko Londone! Lauksime ateinant!

Neičiau miegot-tiesiog gulėčiau ir tv žiūrėčiau.

QUOTE(Sim@ @ 2019 09 27, 08:19)
a) važiuoti autobusu;
b) važiuoti traukiniu;
c) skristi lėktuvu;
d) plaukti laivu.
(greičiausiai A)

Lėktuvu.

QUOTE(k@mylye @ 2019 09 27, 08:47)
Ką po darbų?</strong></p><p>Į jubiliejaus šventę. </p>

Su sūnum stipriai sergam. Tad gydymas per visas išeigines šviečiasi.

Taigi, kaip galutinai dėl.gimtadienių nusprendžiam? Kadangi buvo du pasiūlymai, siūlau iš jų išrinkt vieną. Gal kas mokat balsavimo lentelę padaryt? Jei ne, pasisakom kiekviena. Žiūrėsim, kuris variantas surinks daugiausiai balsų?
1. Išsisaugot kalendoriuje narių gimtadienius. Tikriausiai būtų patogu, kad atsakinga būtų viena narė? Savo gimt.datas siunčia narės, kurios norės sveikinimų. Na ir gimtad.dieną bus įkelti sveikinimai.
2. Ta narė, kurios gimtadienis, įkelia į temutę torto vaizdelį. Mes visos parašom po sveikinimą. Jeigu nesinori tą dieną sveikinimų, tai tiesiog ir nekeliam foto.

Aš pasilieku prie savo pasiūlymo-įkelti ryte torto vaizdelį per savo gimtadienį. Nebus įpareigojimų nepraleisti, nepamiršti. O ir nebus spėlionių-mėgsta sveikinimus ar nemėgsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 27 rugsėjo 2019 - 10:59

Sveikos :) matau sprendziat gan rimtus klausimus,tai pasisakau balsavime del 2 varianto. Manau bus geriausia,kas nenori sveikinimu,tas torto nekels,kas nori,gali ir šampanu pavaisinti :) 

Kiti atsakymai šiandien vakare ar per savaitgali :) 

Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2019 09 24, 07:06)

Ar turit savų santaupų, apie kurių dydį arba visumoj, kad jų turit, vyras nežino?

Turiu

QUOTE(k@mylye @ 2019 09 24, 09:11)
Erzina kas?

Kad ne

QUOTE(Sim@ @ 2019 09 24, 14:21)

Gyvenime yra tekę

QUOTE(Agrefa @ 2019 09 24, 18:09)

Specialiam stove

grybavot šiemet?

Taip, bet neperdaugiausiai radom

Degalinėj

Jeigu jums tektų keltis 3h nakties ar eitumėt miegot kelioms valandoms ar jau neitumėt visai? -

Eičiau vistiek

a) važiuoti autobusu;
b) važiuoti traukiniu;
c) skristi lėktuvu;
d) plaukti laivu.

C-lėktuvu

QUOTE(k@mylye @ 2019 09 )
Ką po darbų?

Namo

QUOTE(Agrefa @ 2019 09 27, 11:57)

Taigi, kaip galutinai dėl.gimtadienių nusprendžiam? Kadangi buvo du pasiūlymai, siūlau iš jų išrinkt vieną. Gal kas mokat balsavimo lentelę padaryt? Jei ne, pasisakom kiekviena. Žiūrėsim, kuris variantas surinks daugiausiai balsų?
1. Išsisaugot kalendoriuje narių gimtadienius. Tikriausiai būtų patogu, kad atsakinga būtų viena narė? Savo gimt.datas siunčia narės, kurios norės sveikinimų. Na ir gimtad.dieną bus įkelti sveikinimai.
2. Ta narė, kurios gimtadienis, įkelia į temutę torto vaizdelį. Mes visos parašom po sveikinimą. Jeigu nesinori tą dieną sveikinimų, tai tiesiog ir nekeliam foto.

Aš pasisakau už 1 variantą, bet čia jau reiktų atsakingos narės už tai

Esat kada gyvenime gėrusi migdomuosius? (Ne.)
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2019 09 27, 07:47)
Ką po darbų?

dar nedirbu, tad namie

QUOTE(Agrefa @ 2019 09 27, 10:57)
1. Išsisaugot kalendoriuje narių gimtadienius. Tikriausiai būtų patogu, kad atsakinga būtų viena narė? Savo gimt.datas siunčia narės, kurios norės sveikinimų. Na ir gimtad. dieną bus įkelti sveikinimai.

antras variantas

QUOTE(Climent @ 2019 09 27, 19:50)
Esat kada gyvenime gėrusi migdomuosius?

teko

ką veikinėjat? (žiūriu filmą, bet pasigavau slogą, tai išgėrus vaistų, eisiu į lovą)
Atsakyti
Labas rytas visoms
QUOTE(Climent @ 2019 09 27, 20:50)

Nesu. Bet iš tiesų gal.ir blogai dariau, kad jų negėriau, kai A. A. Mama sirgo ir buvau nerimą įsivariusi. Labai kankinausi su ta nemiga.

QUOTE(Sim@ @ 2019 09 27, 22:08)
ką veikinėjat? (žiūriu filmą, bet pasigavau slogą, tai išgėrus vaistų, eisiu į lovą)

Verdu burokėlių sriubą, tuo pačiu dar ir lovoj gulinėju.

Gal jau planuojat, kur sutiksit Naujus metus?
Žvilgtelėjau, kad yra nuolaidos Naujametinei kelionei autobusu iki Jūrmalos, bet nežinau, ar užsikabinsim, ar pirksim. Greučiausiai, ne.

Taigi, pasisakė dėl gimtadienių.
1. Variantas-Climent, turėtų būti ir pasiūlymą davusi Visgi
2 Variantas-Aidos, Sim, Agrefa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 28 rugsėjo 2019 - 06:13
Laba ankstyvą ryta mirksiukas.gif
grybavot šiemet? taip, bet lb nedaug grybų radom blink.gif
Ne. Aš niekad negrybauju, ne mano tai.
Kokioj paskutinėj ne namų patalpoj buvot? Darbe. Po darbo niekur nebuvau, tiesiai namo.
Svečiuose, terasoje.
Abu ne, ir vyras ne, tik aš nebrokiju.
Jeigu jums tektų keltis 3h nakties ar eitumėt miegot kelioms valandoms ar jau neitumėt visai? - Šiandien ėjau, pamiegojau 3 valandas, bet jaučiuosi taip lyg geriau būčiau visai nėjus biggrin.gif
Neičiau. Patirtis.
a) važiuoti autobusu;
b) važiuoti traukiniu;
c) skristi lėktuvu;
d) plaukti laivu.
(greičiausiai A)
c) pasirinkimas
QUOTE(k@mylye @ 2019 09 27, 08:47)
Ką po darbų? Į jubiliejaus šventę.
Namo ir į svečius.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 27, 11:57)

Aš pasilieku prie savo pasiūlymo-įkelti ryte torto vaizdelį per savo gimtadienį. Nebus įpareigojimų nepraleisti, nepamiršti. O ir nebus spėlionių-mėgsta sveikinimus ar nemėgsta.
Aš, asmeniškai, išsisaugosiu, galbūt.
Dėl 2 varianto, nemanau, kad visos drįs ir/ar norės; mažum, kad nebūtų interpretuota kaip sureikšminimas/susireikšminimas ar pasipuikavimas. Aš baimių neturiu, nesureikšminu, nesu pasišiaušusi tuo klausimu, tad, galėsiu tądien laisvai pavaišinti jus visas tą progą mirksiukas.gif
QUOTE(Climent @ 2019 09 27, 20:50)
Niekada gyvenime. Aš net pavadinimų nežinau, nei vieno.
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 27, 22:08)
Išsibalamutino visas miegas po svečiavimosi vėlai grįžus, tai, prabudus, čia rašau.

Ką girdit už lango? Paukščių čiulbėjimą tokį ankstyvą ryta.
Atsakyti