Laba ankstyvą ryta
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 26, 18:45)
grybavot šiemet? taip, bet lb nedaug grybų radom
Ne. Aš niekad negrybauju, ne mano tai.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 26, 19:21)
Kokioj paskutinėj ne namų patalpoj buvot? Darbe. Po darbo niekur nebuvau, tiesiai namo.
Svečiuose, terasoje.
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 26, 21:43)
Jūsų vaikai mėgsta, valgo grybus? (oi, ne. Sakė, į mišką važiuoti galim, bet valgyti, tai jau ne)
Abu ne, ir vyras ne, tik aš nebrokiju.
QUOTE(Nastya @ 2019 09 27, 03:27)
Jeigu jums tektų keltis 3h nakties ar eitumėt miegot kelioms valandoms ar jau neitumėt visai? - Šiandien ėjau, pamiegojau 3 valandas, bet jaučiuosi taip lyg geriau būčiau visai nėjus
Neičiau. Patirtis.
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 27, 08:19)
jei vykti į tolimą kelionę būtų pasirinkimas:
a) važiuoti autobusu;
b) važiuoti traukiniu;
c) skristi lėktuvu;
d) plaukti laivu.
kurią transporto priemonę rinktumėtės?
(greičiausiai A)
c) pasirinkimas
QUOTE(k@mylye @ 2019 09 27, 08:47)
Ką po darbų? Į jubiliejaus šventę.
Namo ir į svečius.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 27, 11:57)
Taigi, kaip galutinai dėl.gimtadienių nusprendžiam? Kadangi buvo du pasiūlymai, siūlau iš jų išrinkt vieną. Gal kas mokat balsavimo lentelę padaryt? Jei ne, pasisakom kiekviena. Žiūrėsim, kuris variantas surinks daugiausiai balsų?
1. Išsisaugot kalendoriuje narių gimtadienius. Tikriausiai būtų patogu, kad atsakinga būtų viena narė? Savo gimt.datas siunčia narės, kurios norės sveikinimų. Na ir gimtad.dieną bus įkelti sveikinimai.
2. Ta narė, kurios gimtadienis, įkelia į temutę torto vaizdelį. Mes visos parašom po sveikinimą. Jeigu nesinori tą dieną sveikinimų, tai tiesiog ir nekeliam foto.
Aš pasilieku prie savo pasiūlymo-įkelti ryte torto vaizdelį per savo gimtadienį. Nebus įpareigojimų nepraleisti, nepamiršti. O ir nebus spėlionių-mėgsta sveikinimus ar nemėgsta.
Aš, asmeniškai, išsisaugosiu, galbūt.
Dėl 2 varianto, nemanau, kad visos drįs ir/ar norės; mažum, kad nebūtų interpretuota kaip sureikšminimas/susireikšminimas ar pasipuikavimas. Aš baimių neturiu, nesureikšminu, nesu pasišiaušusi tuo klausimu, tad, galėsiu tądien laisvai pavaišinti jus visas tą progą
QUOTE(Climent @ 2019 09 27, 20:50)
Esat kada gyvenime gėrusi migdomuosius? (Ne.)
Niekada gyvenime. Aš net pavadinimų nežinau, nei vieno.
QUOTE(Sim@ @ 2019 09 27, 22:08)
ką veikinėjat? (žiūriu filmą, bet pasigavau slogą, tai išgėrus vaistų, eisiu į lovą)
Išsibalamutino visas miegas po svečiavimosi vėlai grįžus, tai, prabudus, čia rašau.
Ką girdit už lango? Paukščių čiulbėjimą tokį ankstyvą ryta.