QUOTE(Nastya @ 2019 08 31, 19:01)
Jūsų vaikai buvo/yra ramūs? - Mano ganėtinai ramūs, pasisekė galima sakyti. Va su drauge kalbėjom tai vis pasakoja kaip kartais negali nuramint verkiančio vaiko. Vienintelis dalykas kas padeda tai kai įsodina į auto kėdutę ir vyras ar ji pati išvažiuoja su vaiku pasivažinėt. Suka ratus aplink rajoną. Vaikui labai patinka važiuot, jis nusiramina, gan greit užmiega ir tada grįžta namo. Man tai kosmosas kažkoks
Bet matyt reik rast priėjimą prie kiekvieno vaiko.
Mūsų abu buvo ramūs.
Užjaučiu draugę. Tai dar gerai, kad kartais.
QUOTE(Aidos @ 2019 09 01, 02:21)
Ar noretumete,jog si tema kazkur kitur issikeltu,i kita foruma ar FB grupe? Ar jungtumetes ir ten prie temos? Nenoreciau. Nors ir nebepatinka man SM forumas visai (laaabai sunkiai man atidaro SM puslapi per telefona) bet si tema kazkaip cia labai prigijus yra. Aisku,jei visos nusprestu issikelti,galbut ateiciau kartu,bet siaip manau siai temai labai tinka butu SM
Nenorėčiau. Norėčiau kad liktų SM forume, nes kitu atveju tiesiog prarastų savo savitumą. Ar jungčiausi? Ko gero taip, jungčiausi.
QUOTE(errachka @ 2019 09 02, 13:13)
ką paskutinio gėrėt?-mineralinį
Vandenį.
QUOTE(grange @ 2019 09 05, 11:32)
Ar noretumet eit i darba sestadieni, bet su salyga, kad mokes dvigubai ta diena? kartais gal ir noreciau, kokius max 2 sestadienius per menesi
Nenorėčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 05, 12:33)
Jeigu prašyčiau kažką parekomemduot bet kokiu klausimu, ką pasiūlytumėt?
Perskaityri Alice Feeney knygą ŽINAU, KAS TU ESI. Panos, kįliausi 4,30 val., kad skaityt. Pradėjau vakar vakare 😀 Perskaičiau. Nereali.
Italų serialą
"Fuoco amico: Tf45 - Eroe per amore /Огонь по своим/ 2016 (kaip tik penktadienį baigėme su vyru žiūrėti)
Kvepalus
Black AfganoLankytiną šalį
Sakartvelą (Gruziją)Baletą-
"Graikas Zorbas" arba
"Romeo Džuljeta" (pastarąjį žiūrėsiu antrąsyk sausio mėnesį);
Imrovizacijų spektaklį
Kitas kampas (išimtinai su Martynu Nedzinsku ir Andriumi Bružu);
Pusryčiams_
Laba aviža duonelė užtepta avokadu ir uždėta pomidoro riekelė (mano mylimiausi);
Koncertą
M. Mikutavičiaus arba
Eros Ramazzotti Kol kas ant greičio tiek.
QUOTE(Nastya @ 2019 09 05, 21:36)
Darbe turit prieiga prie kitų žmonių privačios informacijos? Galėtumėt vat imt, betkokį vardą įvest ir kažką sužinot apie tą žmogų?Nebent kas liečia dėl transporto priemones, taip pat finansinius įsipareigojimus galiu patikrinti.
Turiu.
QUOTE(Agrefa @ 2019 09 05, 23:07)
Ar prisiperkat nereikalingų daiktų? Buvo kažkada šitas klausimas. Nea, neužsikabinu dėl.tokių dalykų.
Oi ne.
QUOTE(k@mylye @ 2019 09 06, 14:59)
Kepinį kokį kepsit? Taip. Užsimaniau obuolių pyrago. Noriu pavalgyti dar karšto.
Obuolių pyragą kepiau.
Buvo šis rytas įprastas ar neįprastas?Neįprastas kely. 5 automobiliai susidūrę prie to paties šviesoforo_3 pirmoje juostoje, 2- kitoje. Pati stabdant čiuožiau tarytum plikomis padangomis ant ledo. Taip ir nesupratau kas ten buvo... kaip plikšala kokia... ir kiti automobiliai čiuožė. Tepalų lyg išbėgusių ant kelio nebuvo. Mistika kažkokia šįryt v ž. Net vos nepatikėjau, kad minusas buvo paryčiais, nes realiai cirkai buvo.