Ar būna, kad benaršant internete jus suvilioja kokia nors reklama kažkokiame puslapyje?
Dar nera buve taip,nes as isjungus reklamas visas
Tortą seniai valgėt? Kokia proga?
Pries kelias savaites,ryt dar valgysim
Sunki diena šiandien?
Ne,pasiemiau laisvadieni,tai namuose tvarkausi
Sveikos noretumet,jog vyras dirbtu gaisrininku? Nenoreciau,atrodo labai pavojingas darbas
Seniai kažką kažkam tiesiog atidavėt?
Seniai,jau nepamenu kada
Kada paskutinį kartą aplankė liūdesys, graudenotės?
Neseniai
Žinot, nepagooglinę, kada suksim laikrodžius?
Be abejones,juk niekada nesikeicia
Ar dar šįmet važiuosit kur nors iš Lietuvos?
Is Lietuvos tikrai nezinau,isvaziavau pries kelias savaites ar jau net 3 berods. Bet prisitaikant klausima sau,siaip neplanuojam,bet gali buti,kad reikes isvykti dar is NO
Yra tekę organizuoti šventę ne sau, o kažkam kitam?
Yra. Nenoreciau antra karta,per daug darbo buvo vienai
Ar tikit patarle Neliūdėk pametęs, nesidžiauk radęs?
Per daug netikiu,bet gali buti,jog yra tiesos tame
Kas neturi vaikų, tuomet Kada pas jus darbe susirinkimas buvo ar bus?
Praeita savaite labai netiketas,susauktas vidury darbo dienos,siaip jie planiniai pas mus,bet del neplanuotu situaciju,subegam visi
Ko tingėtumėt dabar?
Dirbti
Jei turit kažkokį rūpestį ar nerimą,.atsiliepia tai jūsų gyvenimo kokybei?
Atsiliepia,aisku. Priklauso koks nerimas.
Jums neatrodo, kad šį rugsėjį kaip niekad daug mašinų, kamščių mieste?
O as kaip tik priesingai,dziaugiuosi sumazejusiu masinu skaiciumi. Gyvename prie populiaraus turistams kelio,aplink pilna keltu,vienas is ju kelia i viena is lankomiausiu Norvegijos vietu. Tai patikekit manim,lengvos masinos,nameliai ant ratu (ju daugiausiai)dviratininkai buriais tampa kasdienybe mazam miestelyje. Dabar atveso jau smarkiai,lyja daug,tai turistu akivaizdziai sumazejo ir pagaliau grizo ramybe i gatve
O Jums priimtinos atostogos butu keliauti dviraciu,miegoti palapinese ar geriau rinktumetes kitokio stiliaus atostogas? As uz kitokias,su dviraciu man smagu vazinetis,bet minti kelis tukstancius kilometru netureciau jegu ar tiesiog tingeciau
Nastya,sveikinu
Laaaaa!
Nenorėčiau, irgi dėl tų pačių priežasčių.
Ar yra tokio sapno reikšmė, kuri jums visad išsipildo?
Yra kelios sapnų reikšmės, kurios man visada atneša bėdaa ir nemalonumus-tai gyvatės, š-dai ir purvinas vanduo arba šiaip purvas.
2. Ar tikit patarle Neliūdėk pametęs, nesidžiauk radęs?
1. Važiuojam patys. Vyras šitam darbe visada turi rugsėjy savaitę atostogų, tai visada stengiamės kažkur išvažiuoti tik abudu. Visada organizuojamės patys. Nesu dar buvus kelionėj su agentūra. Man patinka būti nepriklausomai nuo kitų žmonių. O susiorganizuoti patiems viską - irgi nesunku
2. Tikiu
Kas neturi vaikų, tuomet Kada pas jus darbe susirinkimas buvo ar bus?
Dar nebuvo susirinkimų mokykloj. Kada bus - dar neaišku.
Darbe pas mus susirinkimų nebūna. Ką reikia, iškart aptariam ir viskas.
Dar drybsau lovoj, išgėriau kavos ir rašau SM. Tai kol kas tingiu lipt iš lovos.
Tą patį
Aišku, kad atsiliepia. Kitaip ir būti negali. Ir miegui, ir mintims, ir savijautai - fizinei ir emocinei
Pas mus - ne didmiestis, tai kamščiai labiau būna ryte prie 8-ias, kai dauguma veža vaikus į įstaigas ir važiuoja į darbus. Bet nebūna jie labai jau baisūs - tai mažesnio miesto privalumas.
Neturiu tam baimių, kaip ir bet kuris darbas. Yra pavojingesnių darbų.
Man labiau patinka kitokio stiliaus
Ne. Neturiu tokių sapnų. Esu sapnavus ir byrančius dantis, ir kraujus ir kitokių nemalonių dalykų - nieko nebūdavo. O, kai atsitikdavo blogi dalykai - nebūdavo jokių baisių sapnų.
Ar sveikai jaučiatės?
Ne. Kažko ausį momentais sudiegia ir galva svaigsta, kai judu. Nesuprantu, kas čia man pasidarė
Ne. Kažko ausį momentais sudiegia ir galva svaigsta, kai judu. Nesuprantu, kas čia man pasidarė
Sveika esu, bet va galvą tai skauda. Miegojom tėviškėj, prikūrenau krosnis. Įtariu, kad nuo.per daug šilumos ir skauda.
Kaip elgtumėtės, jei jūs tvarkytumėt tėvų kapus, rūpimtumėtės jais, o atvažiavusi.brolis/sesuo padėtų ant jų neskoningą, nelietuvišką, daugiau kitai broliškai.tautai priimtina puokštę, kuri, jūsų manymu, stipriai nederėtų prie bendro vaizdo? Ta sesuo/brokis ant kapų pasirodo kartą per 2 metus.
Palikčiau, bet po kažkurio laiko, kai ji būtų nuo lietaus ir žemių nekokia, nuimčiau. Jau nevalyčiau, kad padėt atgal.
Laba Užsuku atsisveikint savaitėlei, gal kurią dieną užsuksiu pasilabinti ir perduoti saulėtus linkėjimus
Ar suviliotų jus kelionė kruizu? - Nežinau, niekad apie tai rimtai negalvojome, bet gal kažkada.
Ar suviliotų jus kelionė kruizu? - Nežinau, niekad apie tai rimtai negalvojome, bet gal kažkada.
Laba,
Primink, į kur šį kartą? Į Rusiją? Ar su nauju pasiūlymu išskrendi?
Lauksime sugrįžtant. Gero kelio!
Tikrai nesudomintų manęs nes aš bijau vandens.
Kas grybaujat, ar kažkaip žiemai pasidedat grybų - šaldot, vakuojat ir pan?
Jau eilę metų nepasidedu. kažkada virdavau ir vakuodavau. Kartą bandžiau šaldyt-beskoniai, guminiai, ne mano. Dabar jau nedarau nieko su jais, tik šviežius kepam, sriubą verdam, su majonezu dar darau.
Gal tau Alkaja derėtų kreiptis pas šeimos gydytoja? Gal koks kraujotakos sutrikimas?
Laba Užsuku atsisveikint savaitėlei, gal kurią dieną užsuksiu pasilabinti ir perduoti saulėtus linkėjimus Ar suviliotų jus kelionė kruizu? Nežinau, niekad apie tai rimtai negalvojome, bet gal kažkada.
Geros ir sklandžios kelionės!
Dabar, šiuo metu, ne, nesuviliotų manęs kelionė kruizu.
Yra kas maisto-gėrimų atžvilgiu ką mėgote ir pastaruoju metu jums nebeskanu patapo, vis mažiau pasigendate, nebenorite, atprantate?
Yra. Kava.