Labas vakaras
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 22, 00:30)
Ar esat darbšti, kaip manot?
Galvoju, kad tikrai taip
Manau kad taip.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 22, 17:08)
laba, kokie savaitgalio planai? (jei nereikės kaimynės vaikų saugot, tai gal eisiu su savo vaikais pas senelį į sodą pasibūti)
Praėjusio savaitgalio planai buvo tokie kaip ir buvom numatę. Visą šeštadienį praleidome Kaune. Buvome čia (ir jau tokioje masinėje automobilių kolonoje atstovėjome išvažiuojant iš to drift'o, iš Kačerginės, kad ojei ojei, na, ne pirmą kartą važiuojame žiūrėti, bet pirmą kartą šitiek tų automobilių-žiūrovų buvo),
o vakare tiesiog po Kauną, ir į "Laisvės pikniką" užsukome. Galop nusprendėme į Vilnių negrįžti, nuvažiavome tiesiu taikymu į sodybą, į Dzūkiją, nors buvome gan vėlokai ten, bet dar ir pasėdėjome, pavakorojome, iki 01h.
O sekmadienį tiesiog prabuvome sodyboje, nulėkėm dar į Pivašiūnus prie ežero, ir jau važiuojant atgal iš sodybos į Vilnių dar stabtelėjome Trakuose, nes iš sodybos į Vilnių visad mums grįžti reikia per Trakus, tai ir ten pabuvome. O jau grožis, o jau oras pasakiškas, o jau žmonių žmonių... kamštis į Vilnių bezbožnas, tai jau sukome kitais keliais į Vilnių_per Letvarį.
QUOTE(Nastya @ 2019 08 22, 22:29)
Ar paskutiniu metu sujaukė kokia naujiena/pasiūlymas jums gyvenimą, šiaip sudėliotus planus ir t.t.?- Mintis tik labai sujaukė. Sulaukiau labai labai nerealaus pasiūlymo iš praeito savo darbo Londone
Bet jei sutikčiau, metus laiko, reiktų bent kartą-du per mėnesį skristi į Londoną kelioms dienoms. Visiškai nebežinau ką daryt! Turiu laiko iki pirmadienio atsakymui
Kad ne. Aš sutikčiau, nes pasiūlymas nerealus kaip kad sakai, o ir skristi kartą ar du į mėnesį.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 22, 22:49)
Ar jaučiat nuovargį paskutiniu metu? Taio. Kažkaip labai greitai lekia laikas. Ur pavargstu nuo bėgimo.
Ne, nejaučiu nuovargio.
QUOTE(Nastya @ 2019 08 22, 23:17)
Turit odines/lateksines kelnes?- Turiu juodas, bet man jas labai reikia suderinti, kad neatrodyti vulgariai.
Turiu.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 23, 22:02)
minėjot Baltijos kelio 30-tmetį kažkaip? (ne)
Gyvoje grandinėje susikibę už rankų. Jausenos, vaizdas, jausmas_nepakartojamas. Įamžinome ir nuotraukomis ir vaizdo įrašu, ir užvadinau "Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos, ąžuolai žaliuos, žemėj Lietuvos
"
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 24, 08:09)
Ar vonioj nuo lentynėlių visokius buteliukus nuimat kas savaitę, kad nuvalyt dulkes? Būna, kad ir nenuimu kas savaitę, neišvalau.
Taip, nuimu, įprotis toks išlipus iš vonios ar dušinės_akys užkliūva ir nuvalau.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 24, 21:54)
Jūsų vaiko/ų mokykloje jau paskelbta, kada bus Rugsėjo pirmos šventė? (dar ne)
Mūsų vaiko gimnazijoje 09.02d.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 24, 22:55)
Jums kepti varškėčiai skaniausi su grietine, kažkokia uogiene ar be nieko? Man be nieko, bet aš juos vos ne kaip desertą kepu-į tešlą pilu grietinės, mušu kiaušinių, man kažkuo spurgų skonį primena.
Mažum be nieko arba su uogiene, net nžn.
QUOTE(Alkaja @ 2019 08 24, 23:00)
Kada paskutinį kartą buvot kapuose ir kieno kapą lankėt? Važiuoju į kapus ant mamos kapo kas 2-3 dienos. Ryt ryte vėl važiuosiu
Sekmadienį; mano senelių, vyro tėvų.
Kokį, visai atsitiktinai, metų senumo komentarą savo teko 'užmatyti' paskutinį kartą/ Ar aplamai teko jį 'užmatyti'?Iš serialų operos tsakant_2014 m
Šiandien
"Visgi | 2014 06 11, 13:15| Не шедевр, конечно, но весьма милый и забавный, очень летний и легкийи сериал с лёгким юмором.
Весь актерский состав подобран просто замечательно. Талантливые и красивые актёры, на которых ещё и просто приятно смотреть.
Очень красиво снято, пейзажи просто завораживают, красивые декорации.
Добрая наивная сказка, уютный, отдыхающий сериал для просмотра долгих зимних вечеров.
Иногда просто не хочется смотреть фильмы тяжелые или сложные, иногда охота посмотреть что-нибудь легкое, без всяких заморочек.
Оригинального сериала я не смотрела (и не буду смотреть), наверно по этому этот сериал мне вполне хорошо смотрелся.
Приятного просмотра!
P.s. а вот ------ нарядили чересчур, сценаристы сильно перегнули палку. И название какое то нелепое, мне это название не соответствует сути фильма по сценарию. Только из за название не смотрела до сих пор этот сериал."