---
Dabar ne, nuo kokio birželio jaučiuosi labai gerai pailsėjusi, darbų kiekiai apmažėję, visokie didžiausi darbiniai rūpesčiai ir reikalai vasarą aprimę, dirbu gerokai mažiau, nemažai atostogavom, tad neturiu kuo skųstis. Bet.... ateina ruduo, ateina nauji darbai, reikalai, vėl vaikų daržai, mokyklos ir panaši gyvenimiška rūtina, nuo kurios buvom daugiau mažiau pabėgę vasarą.
Turit odines/lateksines kelnes? - Turiu juodas, bet man jas labai reikia suderinti, kad neatrodyti vulgariai.
Tuomet dar į vieną klausimą atsakyt reikia - ar nepakenks visa tai tavo geriems šeimyniniams santykiams. Laimė šeimoje yra labai labai daug. Praktiškai, viskas. Nežinau kodėl, bet moteris, jei nesijaučia mylima šeimoje, nesijaučia ir laiminga. Nesvarbu, kad turi daug pinigų,. karjerą ir dar velniai žino ką. Atrodo kitą kartą, kad taip nėra, kad žmogus laimingas. Bet kai palieti žmogaus širdies kertelę, supranti, kad vis tik normalios šeimos tam žmogui labai labai reikia.
Bet čia aš kalbu iš tos pusės, kaip man atrodo. Ką aš galvočiau. O tu žinai geriau, kaip, kas ir kame. Sėkmės apsisprendime, o tai labai sunku. Nes pabandyti tai, ko trokštų širdis, visad yra labai smalsu.
Pamenat, ką sapnavot? Ką?
Nieko nepamenu. Toks jausmas, kad užmigau kokią 1-mą val.ir be prabudimų išsimiegojau iki 6 val.