Laba vėlų vakarą
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 15, 00:13)
Seniai viešbuty miegojot? Prieš 3 mėn.
Ne taip seniai.
QUOTE(grange @ 2019 08 15, 10:21)
Ar buve 4D kine?
taip, ana savaitgali su drauge ziurejom Liutas karalius. SUPER super labai patiko, man pirmas kartas buvo, eisiu dar i koki tikrai.
Man regis buvę
QUOTE(Aidos @ 2019 08 15, 11:04)
Labas rytas
pusrycius valgot sotesnius ar megstat labiau lengvesni maista rytais? Stengiuosi rinktis sotesnius
Sotesnius ir aš valgau
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 15, 18:56)
gal žinote, kodėl per Žolines nėra keliama LT valstybinė vėliava? (gal dėl to, kad tai ne valstybinė šventė
)
Tiesą pasakius net nenumanau- kodėl
Net įlindau į googl'ą pažiūrėt
https://www.greitai....macija/sventes/https://lt.wikipedia...QUOTE(Sim@ @ 2019 08 15, 20:08)
Kol kas ramuma, kasdien važinėju į reabilitaciją, darau maknštas, paskui man daro masažą. Užvakar buvau pas infektologą, paskaitė ligononės išrašą, liepe pasidaryt kraujo tyrimą ir 08.23 atvykti atsakymo
kas vakarienei? (barščių sriuba nuo vakar ir karšti dvigubi sumuštiniai)
Supratau.
Sim@, laikysiu čiūrikus, kad viskas būtų gerai
Vakarienei nieko, nes namo grįžome tik apie apie 19h, ir pietums nieko, nes vyras ir vaikai tik atsikėlė ir išvažiavome pietauti į mūsų mėgstamą "Grill London", tai taip ir iki vakaro šen bei ten. O žmonių žmonių visur, kavinėse taip pat (vos įmanoma staliuką rast laisvą, automobiliui parkingą taip pat sunku rasti), centre taip pat, Bernardinų sode, Vingio parke, na visur kur tik nepasisuksi- šeimom, porom, draugų ar bičiulių kompanijos, senjorų poros, kai kas ir pavieniai, vnž kaip ir visad_gražu žiūrėti.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 15, 21:08)
k@mylye, paukštelis pačiulbėjo, kad laikas sveikinti su gimtadieniu
!
Būk laiminga, būk mylima, svajok ir mylėk
!
Vardas tai tikrai tas
. Manau, kad susitikus tikrai laisvai bendrautume
! Faina, kad susapnavai
. Bet, matai, kaip kartais atsiranda nematytas, o tik virtualus žmogus sapnuose.
O tėviškę aš iš tiesų dažnai sapnuoja. Mintys vis grįžta ir grįžta į čia. Tie sapnai-net nežinau. Gal kaltę kažkokią jaučiu, gal ašarų liko neišverktų ir va taip viskas sapnuose sueina į vieną vietą
.
Ar dar miegat prie atidaryto lango? Esu tėviškėj šią savaitę, tai viskas uždaryta būna naktį.
Išties gražus vardas! Ir reikšmė vardo labai graži!
Tikrai taip! Įdomiai būna su tais sapnais... Įdomu kodėl būtent rugsėjis_gal tavo gimtadienis ar jūsų vestuvių metinės rugsėjį?
Metinės, kiek pamenu, ane? Kiek pamenu mums abiem patinka ruduo ir lyg jūsų vestuvių metinės ir mūsų vestuvių metinės - rudenį
Agrefa, kiek metų jau būsit susituokę?
Didelės galios turi tėviškė ir tėvų namai gimti, ypač jei labai stiprus ryšis su ta vieta, kaip kad pas tave, todėl ir nestovi tėvų namai užmiršti, nes ten būnat, sugrįžti, tau ten gera, kad ten ta atskira erdvė kurioje geriausiai pailsi, atgauni dvasines jėgas. Tiesa?
Taip, miegam su atidarytais.
QUOTE(Aidos @ 2019 08 15, 23:34)
Labas visoms
kavinej visada paliekat arbatpinigiu? Istikro ne visad. Jei as neturejau kazkokiu dideliu pageidavimu,nieko ypatingo neprasiau,dazniausiai ir nepalieku.
Dažniausiai visada, nebent nuvilia kažkuo ar arbatpinigiai yra jau čekyje paskaičiuoti, tuomet ne, nepalieku.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 16, 00:11)
Pas jus dabartinė rankinė su viena ar dviem.rankenom? Yra perskyrimas?
Su dviem rankenom. Viduj perskyrimo nėra. Tik.iš išorės tokua jaip kišenė uždėta su magnetu.
2. Yra.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 16, 00:12)
diena praėjo, kaip buvote suplanavę? (ne visai, bet..gerai)
Nieko nebuvome planavę šiandien ir viskas susidėliojo labai gerai savaime.
Gaminant 'laisvas' daržovės patinka labiaus minkštesnės ar kietesnės/traškesnės tekstūros (neturiu minty kokios ten bulvių košės, daržovių piurė, trintų ir pan)?Kietesnės/traškesnės tekstūros.
Sėkmės, juoko, laimės, svajonių, meilės, gražių akimirkų, įkvepiančių minčių, nes gyvenimas išties gražus,
todėl, kad gyvenimas kartais būna neįtikėtinas - dienomis, savaitėmis, mėnesiais, metais!