Laba Žolinių dieną!
QUOTE(Nastya @ 2019 08 12, 14:56)
Daug keikiatės? Pavyzdžiui ar keikiatės tik
prie reikalo ar ir kasdienėj kalboj darbe su kolegėm, šiaip su draugėm ir panašiai? Būna kartais pasikeikiu, galima būtų ir mažiau
Nedaug. 'Prie reikalo'
tsakant. Kasdienėj kalboj kažkaip nelabai.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 12, 15:29)
Buvo kažkoks nekoks sapnas paskutiniu metu, apie kurį galvojat? Taip. Sapnavau, kad tėviškėj prie medžio į pirštą gyvatė įsisiurbė.
Ne, nebuvo tokio sapno. Bet pas tave
Agrefa, kaip pastebėjau, dažni tie sapnai su gyvatėm, žalčiais, ir su tėviške susiję, tiesa? Kaži, ką tai galėtų reikšti
QUOTE(errachka @ 2019 08 13, 14:11)
nagai kaip paspalvinti? šaltibatščių spalva
QUOTE(Alkaja @ 2019 08 13, 22:15)
Paskutinis virtas ar keptas maistas šiandien? Obuolienė su juodaisiais serbentais
Vakar aš nieko negaminau, mano vyrija vakar gamino, o šiandien norėčiau, kad tai būtų arba įdarytos paprikos arba kažkas su cukinijomis, na, bent jau turiu tokių minčių, žinoma, jei nieks nepasikeis.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 13, 23:47)
Ką paskutinio pirkot būtent sau? Rankinę odinę.nusipirkau šiandien
Norėjau rudeniui rudenišką skėtį, na ir pavyko rast tokį kuris man patiktų, tad, paskutinis pirkinys sau- skėtis.
QUOTE(Climent @ 2019 08 14, 19:41)
Ar būna, kad atsigeriat kavos vakare arba pavakary? (Būna, šian kaip tik išgėriau 16val.nežinau kaip miegosiu
Būna. Retsykiais pasitaiko, kad ir vėlų vakarą užsimanau, pvz 21-22h, ir atsigeriu, ir man visiškai nieko, miegui man įtakos kava niekad neturėjo ir neturi, užmiegu kuo lengviausiai ir puikiausiai.
QUOTE(Aidos @ 2019 08 14, 20:58)
Sveikos
isvykdamos is viesbuciu,kaip elgiates su lova? Pilnai suklojat ja,paliekat kaip prabudusios ar nurengiat patalus? Seniau dirbau kambarine,visokiu rasdavau lovu
pati palieku atklota,bet nesujaukta,uztiesala sone padedu graziai sulankstyta ant kedes.Niekad nesukloju pilnai (kaip randu atejus),nes zinau,kai reikia skubeti ir keisti patalus darbuotojoms,kilnojant visus uztiesalus tik susierzini dar labiau
Visad tvarkingai paliekam, ta prasme nesujauktą, suklotą, bet nepilnai. Savaitgalį buvome prie jūros 3 dienom, tai ten pvz net nuvilkau viską ir gražiai sulanksčius padėjau ant lovos krašto. Suprantu, kad žmonės dirba, skuba, toks jų darbas, bet man nesunku buvo tą padaryti, juolab niekur neskubėjau, va jei skubėčiau, tai vargu ar tą padaryčiau.
QUOTE(Aidos @ 2019 08 14, 21:07)
Patogiausias Jums siuntos pristatymo budas? Tik pastomatai
Man patogiausias- į namus, paskui seka- paštomatas, terminalas, bet ko nemėgstu kažkodėl, tai pašte
QUOTE(Climent @ 2019 08 14, 22:28)
Ar dažnai naudojatės mikrobangų krosnele, jei naudojatės?(Naudojuosi keletą kartų per sav.)
Aš pakankamai retai.
QUOTE(Aidos @ 2019 08 14, 22:54)
Kada svarstet issitrinti anketas soc.tinkluose? Aha,ypac dabar,kai ziurim filma The Great Hack. Baisu
Niekada. Nelabai ką ir pakeistų jau. Nemanau, kad tinklapiai leistų visiškai ištrinti informaciją. Netas, googl'as galingas dalykas. Norint apsaugoti asmeninę informaciją, tiesiog protingai reiktų ją kontroliuoti, neviešinti per daug duomenų apie save.
Paskutinį kartą kokią narę iš šios temos sapnavote?Šįryt, paryčiui visai, sapnavau tave
Agrefa Vienu žodžiu_skambini tu man, prisistatai kaip Agrefa-Milda, ir sakai, kad 09.23 d. organizuojamas šios temos narių meet'as ir klausi ar aš būsiu. Aš sakau, kad, o taip, žinoma, kad būsiu, o paskui mintyse prisimenu, kad bliamba gi prie jūros rugsėjį žadam važiuoti, bet galvoju ai, kaip nors suderinsiu tą jūrą
Dar paklausiau tavęs ar tu vis dar esi Druskininkuose. Vienu žodžiu kalbėjome budvi taip laisvai kaip artimos sielos, kaip pažįstančios vieną kitą šimtas metų!
Ir žinai ką, pasakysiu tau
Agrefa komplimentą, tavo labai gražus balsas buvo kai man skambinai!
Tikiu, kad toks gražus ir yra!