QUOTE(grange @ 2019 08 09, 18:48)
Ar lengvai priimat komplimentus? ar atsakot tuo paciu, ar tiesiog aciu, ar is kart buna negatyvus sakinys, kaip kad ne, nemoku/negrazi/negaliu ir pan.?
Priimu lengvai, padėkoju. O ir pati dažnai sakau komplimentus kitiems žmonėms, bet tik tuo atveju jei man iš tikrųjų patinka, niekada nesakau "nes reikia". O jei patinka tai tikrai pagiriu, pastebiu ir pasakau
Net ir vyrams, ne tik moterims.
QUOTE(Alkaja @ 2019 08 10, 09:19)
Ar jau ką nors konservavote žiemai?
Nieko. Ir nesiruošiu. Neužsiimu aš tuo. Kiek mama duoda tiek turim.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 10, 10:05)
Pirktumėt butą l.gražų, įspūdingai įrengtą, bet be balkono?
Manau, kad taip. Bute kai gyvenom tai ir neturėjom balkono. Buvo ten balkonai kažkada, bet dar buvę šeimininkai išgriovė ir visiškai viską perdarė. Na ir nepasigedau aš jų. Bet dabar jei pirkčiau butą ir aplamai jei tektų gyventi bute tai norėčiau su terasa, geriausia paskutiniame aukšte, arba bent jau kokiu dideliu balkonu-lodžija. Įtariu, kad ilgai ieškočiau buto kuris tinka ir patinka, nors esu mačiusi nerealių skelbimų.
QUOTE(grange @ 2019 08 10, 13:45)
ar naudojat daugkartinius maiselius darzovems ir vaisiams?
Nenaudoju.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 10, 14:43)
kas pietums?
Įdarytos paprikos ir charčio.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 10, 16:56)
diena šiandiena kažkokia apsiniaukusi, pas Jus irgi?
Apsiniaukę, kur ne kur saulė.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 10, 18:59)
Dėl ko susigraudenot arba verkėt paskutinį kartą ?
Verkiau nuo žinios, kad mano pusbrolis kovoja su vėžiu.
Ai, buvo čia vienas dalykas po pokalbio su vyru, bet jau prieš pusantro mėnesio gal.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 11, 03:53)
Kaip manot, ar,.išduodant leidimą organizuoti muzikos festivalį, atsižvegia į tai, kad aplinkui tą vietą gyvena žmonės ie jietas keletą dienų bus be miego.?
Atvažiavom pailsėt, o čia festivalis ir negalim miegoti. Vakar muzika kalė iki 5.30 val. Dabar va, 4 ryto, kambary gurdisi visas jalimad, jau snegenys spriginės tuoj nuo to. Gyventojai šoke, nežino, ką daryt.
Turi būti savivaldybės leidimas kuriame nurodomi ir galimi decibelai ir laikas iki kada galima. Gal visiškai atokioms vietomės tik negalioja, bet aplamai visiems masiniams renginiams turi būti išduotas leidimas. Bet teko kažkada ir iš arčiau susidurti, draugė toj srity dirbo, tai pasakojo, kad per didelius renginius dažnai nepaisomi nei decibelų, nei laiko reikalavimai, nes baudos - juokingos. O policija dažnai net nereaguoja, nes yra bejėgė kažką imt ir padaryt. Neatvažiuos ir koncerto ar festivalio gi nepabaigs.
Tave ir tuos atokesnėse vietovėse gyvenančius žmones dar galiu suprasti, bet kai dėl garso skundžiasi centre/senamiestyje gyvenantys tai man nesuprantama
Visame pasaulyje centrinės/senamiesčio miesto dalys, ypač savaitgaliais, o kai kur ir 24/7 yra skirtos pasilinksminimas, turistams, renginiams ir t.t. Tai nematau ko būt nepatenkintiems, ne vienkiemy gi gyvena, o mieste kaip ne kaip.
QUOTE(Aidos @ 2019 08 11, 19:14)
o Jus buna,kad su draugem dviese kazka gaminat namuose pas kazkuria?
Kai gyvenau anksčiau UK tai kai tik atvažiuodavau į LT visada su viena drauge gamindavom sušius. Buvo jau tradicija tapusi. Dabar taip, kad dviese su kažkuo tai ne. Bet būna šeimomis, susitinkam pas kažką ir kartu darom. Vyrai dažniausiai prie griliaus, mes kokias salotas, gėrimus, dar kažką ant stalo taisom. Patinka man visai taip.
Papildyta:QUOTE(Aidos @ 2019 08 11, 19:23)
Ko dabar noretumet?
Normalios šilumos, vasara gi!
QUOTE(Aidos @ 2019 08 11, 19:33)
O jus gal zinot kur nusipirkti didesniu medziaginiu maiseliu pirkiniams?
Labai fainą vieną pirkausi iš aliexpress'o. O šiaip tai jie man nelabai pritampa, tai nežinau, neatkreipiu dėmesio.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 11, 21:22)
Per kūno kultūros pamokas jums labiau patikdavo bėgti trumpas ar ilgas distancijas ?
Trumpas.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 12, 07:22)
KAS PUSRYČIAMS?
Pusryčiams buvo košė, blynai, varškė.
QUOTE(Agrefa @ 2019 08 12, 08:44)
Jeigu turit kažkokį rūpestį, nerimą, ar lengvai užmiegat?
Rūpestis rūpesčiui nelygus. Tokio kažkokio rimto dabar nepamenu, kad negalėčiau net užmigt. O tie visi kasdieniai rūpesčiai, darbinės problemos, kiti apmąstymai tai mano miegui įtakos nedaro.
QUOTE(errachka @ 2019 08 12, 11:41)
o viena kai liekat, ar lengvai užmiegat?
Man nedaro įtakos nei buvimas vienai, nei svetima vieta. Aš jei noriu miegot tai krentu ir miegu, prie manęs šaudyt, kažkas knarkt, muzika garsiai grot gali - aš miegosiu
Atsikeliu tik jei vaikas verkia, matyt mamos instinktas.
QUOTE(k@mylye @ 2019 08 12, 13:34)
Jeigu skaitote bibliotekų knygas, kaip jas renkatės? Ar užsisakinėjat internetu, ar tiesiog einat prie lentynų ir iš ten renkatės?
Nesilankau bibliotekose.
Sveikos
Linkėjimai iš Maskvos
Oras panašus kaip Lietuvoj
Daug keikiatės? Pavyzdžiui ar keikiatės tik prie reikalo ar ir kasdienėj kalboj darbe su kolegėm, šiaip su draugėm ir panašiai? - Būna kartais pasikeikiu, galima būtų ir mažiau