QUOTE(errachka @ 2019 08 06, 13:06)
Mėsinė!
QUOTE(Nastya @ 2019 08 07, 00:18)
Gaminat/gaminot kažkaip išskirtinai maistą vaikams? Na pavyzdžiui ten kažkokiom formom ir panašiai, kad tik valgytų? - Ne, niekad. Patiekiu taip kaip visiems. Va mamai neseniai pastabą daviau, nes tik pabūna vaikai pas ją, po to prasideda, tai blynas ne širdelės formos, tai dar koks velnias.
Nea.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 07, 17:03)
savaitgalis jau suplanuotas? (taip, saugosiu draugės vaikus)
Į tėviškę.
QUOTE(errachka @ 2019 08 08, 11:23)
vartojat kokosų pieną?-aga
Man labai skani kokosų sriuba su juo, tai.tik.jai ir naudoju. Bet viriau ją gal tik.3 kartus.
QUOTE(Visgi @ 2019 08 08, 12:38)
Agrefa Pradėjai jau skaityti? Ir kaip tau? Aš dar vis skaitau. Man patinka.
Paskutinį kartą valgyta sriuba kokia?
Trinta moliūgų.
Paskutinį kartą valgyta sriuba kokia?
Trinta moliūgų.
Man ant galvos nukrito.tokia dilema,, kad vaikštau visa mintyse, tad perskaičiau tik 10 psl. Matau, kad ji bus kitokia, nei kad aš skaitau. Skaityti įdomu. Va ir dabar grįžtu mintimis prie tosios knygos pradžios.
Dilgėlių sriuba.
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 08, 18:48)
SVEIKOS, ką veikiat? (nesenai pabudau, nes po reabilitacijų ir masažų ryte, grįžus lūžtu miegot)
Žinau tą jausmą, kai po reabilitacijos dienos taip gera įsisukt į antklodę ir ramiai pagulinėt!
O kaip dabar tu jaitiesi?
Aš ruošiuosi miegoti.
QUOTE(Visgi @ 2019 08 08, 20:05)
Buvo šiandien koks mažytis nelabai malonus nutikimas?
Buvo. Lauke šunei kažkas nutiko su letenėle, kad sucypė iš skausmo, net nesirėmė ta koja eidama, vis pakėlus buvo ją ir niekam iš šeimos narių nesidavė net apžiūrėti. Pamanėm, kad gal kokia stiklo šukė, vinis ir pan, sužeidė. Nuvežėme į veterinarijos klinika ir nieko panašaus, jokio sužeidimo. Mažum gal kokia širšė įgėlė... Suleido vaistų nuo skausmo, sakė veiks maždaug 3 dienas, stebėt reiks tik ar netins letena. Bet žiū, kad nieko, vaikšto sau kaip niekur nieko, oi, t.y. jau guli guolyje, matyt pavargo emociškai nuo streso.
Buvo. Lauke šunei kažkas nutiko su letenėle, kad sucypė iš skausmo, net nesirėmė ta koja eidama, vis pakėlus buvo ją ir niekam iš šeimos narių nesidavė net apžiūrėti. Pamanėm, kad gal kokia stiklo šukė, vinis ir pan, sužeidė. Nuvežėme į veterinarijos klinika ir nieko panašaus, jokio sužeidimo. Mažum gal kokia širšė įgėlė... Suleido vaistų nuo skausmo, sakė veiks maždaug 3 dienas, stebėt reiks tik ar netins letena. Bet žiū, kad nieko, vaikšto sau kaip niekur nieko, oi, t.y. jau guli guolyje, matyt pavargo emociškai nuo streso.
Pavedžiau vieną brokerį, nes norėjau susitikimo.su šeimininkais dėl žemesnės buto pardavimo kainos. Bet per naktį persigalvojau, nes sudvejojau, kad stipriai permokėsiu (bute yra minusų). Teko atsakyti. Ir kuo daugiau jis mane įkalbinėjo, tuo laviau aš traukiausi ir pasakiau, kad aš nenoriu to buto. Ir dabar taip bjauriai jaučiuosi.
QUOTE(Nastya @ 2019 08 08, 20:46)
Matėt straipsnį apie tai kaip auklės neprižiūrėtas vaikas Vilniuje iškrito pro langą iš šešto aukšto? - Mačiau, baisu Bet čia niekas nėra apsaugotas, tas pats galėjo atsitikti prie tėvų ar kitų giminių. Va kaip neseniai rašė irgi, kad vaikas nedažiūrėtas senelio, iškrito iš kruizinio laivo lango
Girdėjau per žinias. Pritariu tavo mintims.
Ką ir kada paskutinio piešėt?
Šiandien puoduką.