QUOTE(Agrefa @ 2019 08 01, 07:21)
Ar seniai pas jus buvo tas momentas, kai turit daug rūpesčių ir vis sukuesi tam pačiam rūpesčių rate-jei kažkur susitvarkė, atsirado kitur kažkokia bėdelė?
Kad taip stipriai tai buvo prieš kokius 3 metus, kai A. A. Mama sirgo, tuomet jos netektis ir dar šalia įvairių blogybių buvo. Kartais, kai atsisuki atgal, atrodo, kaip įmanoma tiek atlaikyti. Bet, sakoma, kartais drėbteli tiek, kiek gali panešti.
Seniai taip buvo, kad taip sutaptų, kad kaip tyčia viskas būtinai vienu metu, bet kad būna taip karts nuo karto tai tikrai, tik tiek, kad be jokių didelių rūpesčių ir problemų, ačiūD.Kad taip stipriai tai buvo prieš kokius 3 metus, kai A. A. Mama sirgo, tuomet jos netektis ir dar šalia įvairių blogybių buvo. Kartais, kai atsisuki atgal, atrodo, kaip įmanoma tiek atlaikyti. Bet, sakoma, kartais drėbteli tiek, kiek gali panešti.
QUOTE(Nastya @ 2019 08 02, 00:40)
Teko važiuoti el. paspirtuku? - Teko, smagus visai dalykas.
Neteko.QUOTE(Agrefa @ 2019 08 02, 10:32)
Kas paskutiniu metu suerzino?
Vakar puskė su savo išvedžiojimais dėl mano buto. O Dieve.
Ir prasidėjo-ko nekeiti.mikrorajono ir neini i į pigesnį, ko neperki senam bame buto., gi įperki senam. Nu nenoriu aš eit į nušnerkštas laiptines ir baisius balkonus bei nušnerkštus liftus. Tipo, jai svarbu didesnis plotas, o aplinka gali būt ir nuŠnerškta. Nu o aš nenoriu taip gyvent, manau, turiu teisę. Ji tegul gyvena, kaip ji nori. Aš juk nereguliuoju. Ai, išsiburbėjau
Ar esat turėję kažkokių nerimų dėl grėsmės, grąsinimų kažkokių ir pan?
Grąsinimų neturėjau, tfu tfu tfu, bet darbas toks, kad jų gali būti.
Bet šiaip kad neramiai jaučiausi, jog gali kažkam kažkokia pykčio banga protą užtemdyti ir kažką padaryti, buvim
Viena kampanija suerzino, nes dešinė nežino ką daro kairė, o kairė - ką daro dešinė Vakar puskė su savo išvedžiojimais dėl mano buto. O Dieve.
Ir prasidėjo-ko nekeiti.mikrorajono ir neini i į pigesnį, ko neperki senam bame buto., gi įperki senam. Nu nenoriu aš eit į nušnerkštas laiptines ir baisius balkonus bei nušnerkštus liftus. Tipo, jai svarbu didesnis plotas, o aplinka gali būt ir nuŠnerškta. Nu o aš nenoriu taip gyvent, manau, turiu teisę. Ji tegul gyvena, kaip ji nori. Aš juk nereguliuoju. Ai, išsiburbėjau
Ar esat turėję kažkokių nerimų dėl grėsmės, grąsinimų kažkokių ir pan?
Grąsinimų neturėjau, tfu tfu tfu, bet darbas toks, kad jų gali būti.
Bet šiaip kad neramiai jaučiausi, jog gali kažkam kažkokia pykčio banga protą užtemdyti ir kažką padaryti, buvim
Nesam turėję nerimo dėl grėsmės, grasinimų.
QUOTE(Nastya @ 2019 08 03, 08:08)
Pas mus vakar vyras grįžo, buvom išėję į miestą vakare, vėlokai grįžom tai ir nepasirodžiau. O šiandien va ruošiamės į vestuves, švęsim meilę Tikimės gero oro.
Kaip vestuvės? Smagios buvo? QUOTE(Sim@ @ 2019 08 03, 11:16)
nuo vakar jau namie. viskas gerai, suremontavo. Kai rasiu daugiau laiko ir jėgų, dg apie save parašysiu
AčiūD, kad namie. Saugok save QUOTE(Aidos @ 2019 08 03, 17:47)
as atostogauju Lietuvoje. Niekur isvykt per reikalus nepavyks toliau,tad bent i Druskininkus nuvaziuosim keliom dienom. Gera man ten paskaitau SM,bet neturiu kada per daug atsakynet i klausimus,vyras nuolat prie pc arba lakstau po visur
Gerų atostogų LT Mes taip pat į Druskininkus liepos mėnesį buvo nuvažiavę, ir mums ten patinka QUOTE(Agrefa @ 2019 08 03, 18:20)
Būna, kai negalit susisiekti su šeimos žmogum, prisigalvohat, kad kažkas nutiko?
Būna ir dažnonai. Šiandien irgi, laukiu vyro parvažiuojant, buvo į tokią sodybą nuvykęs, ir negrįžta, o telefas nepasiekiamas (toje vietoje ryšys prastas). Prisigalvojau, kad gal kažkas nutiko.
Itin retai taip nutinka.Būna ir dažnonai. Šiandien irgi, laukiu vyro parvažiuojant, buvo į tokią sodybą nuvykęs, ir negrįžta, o telefas nepasiekiamas (toje vietoje ryšys prastas). Prisigalvojau, kad gal kažkas nutiko.
QUOTE(Alkaja @ 2019 08 04, 09:58)
Ar jaučiat, kad jau ruduo ateina?
Jaučiu ir nenoriu dar, kad vasara baigtųsi. Vėsūs rytai ir vakarai, greičiau temsta. O taip norisi dar kad pabūtų nors kokie 25 šilumos kasdien, saulutė
Taip, man šiek tiek jau rudens kvapas tvyro ore, pamažu jau gamta aprimsta.Jaučiu ir nenoriu dar, kad vasara baigtųsi. Vėsūs rytai ir vakarai, greičiau temsta. O taip norisi dar kad pabūtų nors kokie 25 šilumos kasdien, saulutė
QUOTE(Sim@ @ 2019 08 04, 10:42)
kokie šiandienos planai? (eisime vakarop į Šeimų pikniko šventę.
Neseniai tik į Vilnių grįžome, namo, tad jokių planų šiai dienai nėra.QUOTE(Aidos @ 2019 08 04, 17:08)
megstat saldaus pieno suri? Aha,labai
Galiu suvalgyt-valgyt, bet, kad pirkčiau tai ne, vadinas nei mėgstu nei nemėgstu Kokios grožio procedūros artimiausiu metu laukia jūsų?
Ryt_manikūras, pedikiūras.