QUOTE(Nastya @ 2019 07 29, 22:10)
Kas nustebino paskutiniu metu? - Viena draugė. Pastoviai sakydavo, kad jau su užimtais tai tikrai niekad nieko. O čia buvom prie jūros susitikę, tai išgėrus lipo ant vieno, kuris tą vakarą vienas buvo. Labai nustebino mane toks jos poelgis, nes tai buvo visiškai ne ji. Nesuprantu kas jai buvo pasidarę
Likau maloniai nustebinta, nes tikrai gerą įspūdį paliko, o kai aš mėgstu komfortabilumą, tai tuo labiau.Buvome vakar kino teatre naujoje LIUX salėje, tai
Žiūrėjome https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 30, 00:21)
Ką veikėt prieš 10 min? Šiandien pradėjau skaityti knygą ir sėdėjau tol, kol ją perskaičiau. Nehalėjau atsiteaukti. Nors skaičiau ją kažkada, primiršusi kai kurias detales buvau.
Skaitančioma rekomenduoju: MERGINA TRAUKINYJE.
Knygą skaičiau, užsimaniau kavos, galvoju pasidarysiu ir žvilgtelsiu tuo pačiu į SM, bet netrukus eisiu pietums orkaitėje žuvį su daržovėmis kepti.Skaitančioma rekomenduoju: MERGINA TRAUKINYJE.
Tiesa, Agrefa, o kaip ši tau knyga? Esi skaičiusi? Man ji kažkaip iš galvos neišeina.
Tu po atostogų? Dirbi jau šią savaitę? Kaip nuotaikos? Man kita savaitė atostogų jau paskutinė, pasiilgau truputi darbo, darbinės aplinkos, savo kabineto, kolegų.
QUOTE(k@mylye @ 2019 07 30, 08:51)
Alkanos? Aha. Kažkodėl jaučiu alkį. Neįprasta man tokiu metu. Reiks eit ko užkąst.
Kad ne, 11h suvalgiau varškės ir dar nesijaučiu praalkusi.QUOTE(Alkaja @ 2019 07 30, 22:36)
Sveikos, merginos Ačiū, kad apie mane pagalvojat nors retsykiais. Blogai dar man. Sunku labai. Vienintelis, kas šiek tiek leidžia užsimiršt - tai naujas darbas. Visur kitur - vien prisiminimai ir labai stiprus ilgesys.
Alkaja gan dažnai pagalvoju apie tave. Pamenu, ir tuomet, kai Agrefa parašė apie savo netektį, tai irgi dažnai pagalvodavau, nes, kad ir virtualiai bendraujame visos, tačiau kai ilgą laiką, tai vis vien tai paliečia mintimis. Ir Sim@ netektis, taip pat. Beje, tikrai, kaip Sim@ sveikata, savijauta? Mažum, kai galės, duos žinutę apie save.QUOTE(Alkaja @ 2019 07 30, 23:12)
Ar turit namie kažkokio skanaus saldumyno? Yra pusė skruzdėlyno
Apart šokolado_nieko QUOTE(Agrefa @ 2019 07 30, 23:18)
Skalbiat kada tokiu laiku, 22:17 val? Dabar įjungiau šviesius skalbinius.
Retsykiais QUOTE(Nastya @ 2019 07 31, 00:03)
Kiek interneto turit telefone kas mėn? Daug naudojat? - Neribotai turiu, o ir naudoju nemažai tiek sau, tiek ir darbui.
Neribotas. Pakankamai nemažai.Turite pasilikę dar atostogų ar jau visas išnaudojote?
Ne visas, turiu dar pasilikusi beveik 4 savaites.