Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 21, 20:24)
jei pablogėtų regėjimas, tai pirktumėte akinius, ar linzes? (akinius, paprasčiau dėvėti)

Irgi akinius. Mano akys labai jautrios, bijau, kad nepriprastų prie lindzių.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 21, 21:55)
naudojate lūpų blizgius? (retai)

Turiu darbe, pasitepu kartais vietoj vazelino.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 21, 21:57)
Dažnai perkat šokoladą (plytelėm)? - Beveik niekada, bet visada turiu  biggrin.gif Pas mamą ir geriausią draugę saldainių nors vežimais vežk tai va ir mane aprūpina  ax.gif

Karts nuo karto nusipreku smile.gif. O tau gerai biggrin.gif.

Labas rytas,
Pasidalinu mini įspūdžiais po filmo "Raudonasis žvirblis". Stiprus, painus, beveik visas mano stiliaus. Man patiko, tik įtampos nebuvo tiek, kad atitiktų mano "wow".
Nastya, pagrindinį vaidmenį atliko Jennifer Lawrence (ta pati, kuri pagrindinį vaidmenį atliko filme "Motina" biggrin.gif ).
vartotojo įkelta nuotrauka

Labai gerai suvaidino, tiesiog nerealiai gerai.Rekomenduoju nueit, kasmėgsta stirpius filmus. Ir pasisakykit, kas būsit-norėsiu paklaust, kaip supratot tam tikrus įvykius-ten yra kur galvą pasukti smile.gif.
Papildyta:
Kai atsigulat, greitai užmiegat; prabundat dar naktį?
Vidutiniškai taip. retkarčiais būna, kad po kokio pusvalandžio prabundu,bet paskui ganėtinai greitai užmiegu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 20, 19:48)
Kas buvo vakarienei?
Tiršta žirnių sriuba, mėsos troškinys su šaldytomis įvairiomis daržovėmis,raugintų kopūstų salotos. Ir dar bulkos su obuoliene valgiau, nes nėra kitokio deserto.

2 išplakti kiaušiniai, dėta sauja špinatų, pusė kepto burokėlio supjaustyti ir į keptuvę. 3 min ir gatava-buvo laabai skanu biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 20, 23:12)
O pas jus sočiausi būna pietūs ar vakarienė?
Vakarienė.

pietūs
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 08:02)
Laukiat kažko?

atostogų su šeima
saulės
darbo
kirkvieno savaitgalio
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 21, 10:47)
O ko nelaukiat?</strong></p><p>Nelaukiu Vėlykų. Daug išlaidų laukia tuo metu. </p><p>Nelaukiu sūnaus vasaros atostogų, nes reiks sukti galvą kur vaiką padėti, su kuo palikti. </p>

pliurzų
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 12:14)
Labiausiai nenustygstanti vietoj, nesėdinti namuose, narė biggrin.gif?
Nastya, dar errachka, sakyčiau smile.gif.

Nastia
QUOTE(Visgi @ 2018 03 21, 12:31)
Žinot kada Gandrinės?
Žinau.

ne
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 21, 12:55)
<p><strong>Paskutinis Jūsų košmaras?</strong></p>
<p>Sapnavau, kad laksčiau po parduotuves ir ieškojau vaikams dovanų. O tų vaikų krūva. Ir nieko nerandu gero nupirkti. Arba nesamonė, arba kaina kosminė. Nu totalus košmaras. </p>

retai būna, tad nepamenu
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 13:55)
Dažnai apskambinat tetoms?
Likę gyvos tik 2 tetos, abiems virš 80 metų. Tad per šventes visada paskambinu, o vienai iš jų ir dažniau-kas mėn., ar pora mėn. Branginu jas, noriu bendraut.

visai ne..
QUOTE(Visgi @ 2018 03 21, 13:56)
Esat iš tų kuri mėgsta aštriai valgyti?
Aš ne. Va mano kolegė, tai vaje vaje, labai mėgsta aštriai.

aga, pamėgau neseniai tai
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 14:42)
Ar pažįstat šeimų, žmonių, kurie labai taupūs, turi nemažų santaupų, bet sau absol nieko neleidžia-jokių pramogų, filmų, teatrų, kavinių, brangesnių rūbų ir t.t?

lyg ne
QUOTE(Metute @ 2018 03 21, 16:51)
Ar megstate ir daznai valgote juru gerybes?</p><p>Nelabai megstu ir valgau labai retai</p><p></p>

labai mėgstu, valgau rečiau, nes lt jos nėra itrin kokybiškos; atsigroju per atostogas biggrin.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 03 21, 17:28)
Jūsų vyras turi paltą? - Turi vieną.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 17:55)
Ar pritariat gamtininkų nuomonei, kad lesindami laukines antis, žąsis, gulbes žmonės net nesuvokdami stumia jas mirtį. Mat vėliau paukščiai nemoka patys išgyvent, pasirūpint lesalu ir žūsta?
Pritariu. Turėtų būt daugiau švietėjiškų laidų šia tema, nes gal.iš tiesų kiti nesupranta, ką daro.

taip
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 21, 21:24)
jei pablogėtų regėjimas, tai pirktumėte akinius, ar linzes? (akinius, paprasčiau dėvėti)

akinius
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 21, 22:55)
naudojate lūpų blizgius? (retai)

aga
QUOTE(Nastya @ 2018 03 21, 22:57)
Dažnai perkat šokoladą (plytelėm)? - Beveik niekada, bet visada turiu  biggrin.gif Pas mamą ir geriausią draugę saldainių nors vežimais vežk tai va ir mane aprūpina  ax.gif

retai, bet namai pilni irgi
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 07:51)
Vidutiniškai taip. retkarčiais būna, kad po kokio pusvalandžio prabundu,bet paskui ganėtinai greitai užmiegu.
pakankamai

Norfof apsiperkat praktiškom valandom, kai kažkas pigiau, bet reik eiti anksti ar vėlai?-retai
Atsakyti

Praktiškai ne. Su viena teta tik bendrauju. 

Esat iš tų kuri mėgsta aštriai valgyti?

oi ne. Nepatinka aštriai. 

Ar pažįstat šeimų, žmonių, kurie labai taupūs, turi nemažų santaupų, bet sau absol nieko neleidžia-jokių pramogų, filmų, teatrų, kavinių, brangesnių rūbų ir t.t?

Kad  ne. 

Ar megstate ir daznai valgote juru gerybes?

labai retai. bet visai patinka. 

Jūsų vyras turi paltą?

ne

Ar pritariat gamtininkų nuomonei, kad lesindami laukines antis, žąsis, gulbes žmonės net nesuvokdami stumia jas mirtį. Mat vėliau paukščiai nemoka patys išgyvent, pasirūpint lesalu ir žūsta?

taip. pritariu. 

jei pablogėtų regėjimas, tai pirktumėte akinius, ar linzes? 

jei taip kaip dabar, tai nepirkčiau lęšiu, o tik akinius. Nes nėra toks blogas regėjimas, kad ištisai reiktų. Tik vairuojant ir tik kokiam seminare užsidedu. Kai reikia žiūrėti į tolį. 

naudojate lūpų blizgius? 

taip

Dažnai perkat šokoladą (plytelėm)? 

Retai. Praktiškai tik kai reikia kokiam saldėsiui gaminti. 

Greitai užmiegu. Kartais pabundu dar į tuoletą, jei daugiau skysčiu išgeriu vakare. 

Atsakyti

Norfof apsiperkat praktiškom valandom, kai kažkas pigiau, bet reik eiti anksti ar vėlai?

ne. 

Sninga šiandien pas Jus?

Taip. 

Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 03 22, 08:42)
Norfof apsiperkat praktiškom valandom, kai kažkas pigiau, bet reik eiti anksti ar vėlai?-retai

Norfoj tik dėl žalios mėsos važiuoju, o jai nuolaidų nebūna praktiškomis valandomis arba būna labai retai. Tad važiuoju nebūtinai praktiškomis valandomis.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 08:53)
Sninga šiandien pas Jus?</p><p>Taip. </p>

Pas mus vakar apie 6 val.ryto snigo, šiandien gražu, lyg saulė bando lįst.

Jūsų palaidinukės daugiau kelių spalvų ar vienspalvės?
Kelių spalvų. Vienspalvių gal tik juodas kelias turiu.
Atsakyti

Kad po lygiai

Paskaičiau antraštę "Siūloma algas mokėti keturis kartus per mėnesį". Ar norėtumėte, kad Jums taip mokėtu?

Tikrai ne. Moka vieną kartą į mėnesį ir tai man labai gerai. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 10:49)
Siūloma algas mokėti keturis kartus per mėnesį". </span><span>Ar norėtumėte</span><span>, kad Jums taip mokėtu?</span></p>
<p><span>Tikrai ne. Moka vieną kartą į mėnesį ir tai man labai gerai. </span></p>
<p>
 </p>

Žinok, ir pas mus snigt labai pradėjo, tiesiog nešą vėją su sniegu.

Ir man TIKRAI NE. Man 2 kartai yra labai gerai, aš moku juos pasiskirstyt.
Bet mano vyrui 4 kartai būtų tikras rojus, nes jam problema su paskirstymu biggrin.gif, tad jam būtų kaifas biggrin.gif.

Kažkokiems vaikams pirksit dovanų per Velykas? Ką planuojat pirkt?
Ir sūnui, ir vyro brolio berniukui nupirksiu po beyblade ir dar pripilsiu saldainių šokoladinių į maišiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 22 kovo 2018 - 12:13
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 06:51)
Pasidalinu mini įspūdžiais po filmo "Raudonasis žvirblis". Stiprus, painus, beveik visas mano stiliaus. Man patiko, tik įtampos nebuvo tiek, kad atitiktų mano "wow".
Nastya, pagrindinį vaidmenį atliko Jennifer Lawrence (ta pati, kuri pagrindinį vaidmenį atliko filme "Motina"  biggrin.gif ).
---
Galvoju ir aš nueit į tą filmą. O "motina" čia tas kur sakiau, kad visiškai be ryšio? biggrin.gif
---
Gan greitai ir neprabundu.
QUOTE(errachka @ 2018 03 22, 08:42)
Norfof apsiperkat praktiškom valandom, kai kažkas pigiau, bet reik eiti anksti ar vėlai?
Ne, važiuoju tada kada reikia, specialiai tų valandų nelaukiu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 08:53)
Sninga šiandien pas Jus?
Snigo ir gana smarkiai kurį laiką.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 09:05)
Fifty fifty. Turiu ir tokių ir tokių.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 10:49)
Ar norėtumėte, kad Jums taip mokėtu?
Ne, man ir kartą per mėnesį gerai ir darbuotojams taip mokam.
O mokėjime kas savaitę matau ir minusų ir pliusų. Pliusai, kad gal realiai žmonėm bus lengviau skirstyti pinigus kam tai sunkiai sekasi. O minusai, kad kaimuose turbūt išvis betvarkė bus. Gi neretas atvejis kai po algos gavimo užgeria kai kurie, nepasirodo po to kelias dienas darbe, tai dabar galės ūliavot kas savaitę.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 12:12)
Negalvojau dar apie tai, bet reikės šio bei to.

Ahoy mirksiukas.gif
Sunervino šiandien kažkas? - Taip, žiauriai. Parkavimosi vietų trūkumas mieste. Po šiek tiek ilgesnio laiko tarpo turėjau nemažai reikalų centre, senamiestyje ir šiaip kitur. Kur nenuvažiuoju ten nėra kur pasistatyt mašinos arba už kokio kilometro geriausiu atveju. Visi verkia koks brangus parkingas, o mašinų rodos ne dienom, o valandom daugėja.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 13:51)
Galvoju ir aš nueit į tą filmą. O "motina" čia tas kur sakiau, kad visiškai be ryšio?  biggrin.gif

Sunervino šiandien kažkas? - Taip, žiauriai. Parkavimosi vietų trūkumas mieste. Po šiek tiek ilgesnio laiko tarpo turėjau nemažai reikalų centre, senamiestyje ir šiaip kitur. Kur nenuvažiuoju ten nėra kur pasistatyt mašinos arba už kokio kilometro geriausiu atveju. Visi verkia koks brangus parkingas, o mašinų rodos ne dienom, o valandom daugėja.

Taip taip, tas pats biggrin.gif. Bet šitam filme jos vaidmuo labai stiprus ir jinai nerealiai gerai suvaidino.

Šiandien dar ne.
O dėl parkavimosi - tikrai labai didelė problema. Verkia gi tie lietuviai, kokie jie vargšai, bet dažnoj šeimoj kiekvienas narys po mašiną turi.
Čia kaip mano puskė - verkia, keikia gyvenimą LT, kaip sunku pragyvent, bet turi namą Vilniaus raj. (gerulį, ne kvakeną kažkokį, neseniai nusipirko), turi 3 kambarių butą Vilniuje, kurį išnuomojo, ir turi namuką Dzūkijoje, neseniai pasistatė. Sūnus turi BMW, vyras-Mercedesą, o ji - Renault. Ir ką galima apie tai pasakyt biggrin.gif?

Pirksit šiandien maisto?
Pirksiu, tuščias šaldytuvas. Pirksiu žalios mėsos vakarienei, daržovių, sūrio, jogurtų ir dar kažko, ką akys užmatys.

Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 21, 12:55)
Paskutinis Jūsų košmaras?
Lapkričio ar gruodžio mėnesį buvo sapnuoti tris realistiški sapnai, jaaau toookie realūs, jaaau toookie tikroviški ir baisūs, kad net prabudus buvau nuo jų unsure.gif Tai va, košmaras tame, kad jie buvo žiauriai tikroviški.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 13:55)
Retai, nes per mamą žinau, linkėjimais apsikeičiame. Dažniau gyvai susitinkam nei skambinu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 14:42)
Ne, tokių nei pažįstu nei žinau, net ir tokių pensininkų nepažįstu.
QUOTE(Metute @ 2018 03 21, 16:51)
Ar megstate ir daznai valgote juru gerybes?
Skanu, bet nedažnai.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 21, 17:28)
Jūsų vyras turi paltą?
Ne, palto neturi, puspalčius du turi.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 21, 17:55)
Ko gero.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 21, 21:24)
jei pablogėtų regėjimas, tai pirktumėte akinius, ar linzes?
Tikriausiai akinius.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 21, 22:55)
naudojate lūpų blizgius?
Kartais.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 21, 22:57)
Dažnai perkat šokoladą (plytelėm)?
Neperku visai. Gaunu tų šokoladų plytelių, saldainių dėžes, kavas. Namuos nieks nevalgo tų šokoladų, saldainių, tai nešu kolegei (nes ji mėgsta saldumynus), pas save kabinete laikau matomoj vietoj, visi žino, kas nori/užsimano saldaus, žino kad pas mane visada ras, tai užsuka ir vaišinasi sau į sveikatą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 07:51)
Aš ant smūgio užmiegu ir miegu visą naktį be prabudimų.

Varysit kur nors šiandien vakare?
Aha, su mama į Siemens areną, į Filės koncertą, bilietai dovanų gauti.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 14:01)
...kvakeną...
Ir ką galima apie tai pasakyt biggrin.gif?
---
Pirksit šiandien maisto?
Prajuokino žodis biggrin.gif
Galima pasakyti "kaip blogai gyvenam, trečia mašina į garažą netelpa" biggrin.gif P.S. pas mane irgi 3 netilptų. Nėr gero gyvenimo angel_sadangel.gif biggrin.gif
---
Šiek tiek pirkau smile.gif

Kokie rytojaus, savaitgalio planai? - Kad kolkas visiškai jokių. Vyras kažką minėjo, kad turi idėją, bet dar nešnekėjom apie tai.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 09:53)
Sninga šiandien pas Jus?
Snigo. Čiupt už vadžių vėl iš pradžių doh.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 10:05)
Vienspalvės.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 22, 11:49)
Paskaičiau antraštę "Siūloma algas mokėti keturis kartus per mėnesį". Ar norėtumėte, kad Jums taip mokėtu?
Norėčiau, man patiktų. Kitose šalyse taip yra, ir ką pažįstu ten, tai jie tuo patenkinti.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 13:12)
Dovanų tikrai ne, nes mažų vaikų nebėra, yra pradinukai, vyresnio mokyklinio amžiaus, bile ko dovanoti nesinori, kaip ir pinigų švaistyti bereikalingom dovanom, tai tiesiog prisidėsiu € prie kaupimo/taupimo proceso, lai perka tai ką yra sumanę ir nori.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 14:51)
Sunervino šiandien kažkas?
Tik truputi vienu metu, kolegė, mat ji mėgėja daryti svarbius darbus paskutinę minutę, o dar jei lėtų apsukų, tai išvis mirtis alyvose... Galvojau nespėsiu per ją sutvarkyti reikiamų dokumentų dokumentų, na bet viskas ok, spėjau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 22, 15:01)
Pirksit šiandien maisto?
Ne, nič nieko, nes vakar pirkau.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 22, 16:07)
Kokie rytojaus, savaitgalio planai?
Šeštadienį savo jaunėlį vešiu į Siemens areną, į Sindikato koncertą, paskui važiuosiu paimti po koncerto. Sekmadienį pas brolį, dukterėčios gimtadienis, esam pakviesti. Tai kol kas tiek. Man atrodo, kad man tik rytoj niekur nereiks.

Jums graikų kalba graži?
Man labai simpatiška.
Atsakyti