Sveikos
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 23, 21:38)
Ar susitvarkyutumėt su tokia situacija-susirast meistrus remontui (namo/buto/stogo, na, nesvarbu), išaiškint, ko norit, suderint darbus ir pan.? Ar net neužsiimtumėt, lauktumėt, kol vyras tai padarys? Dabar esu tokioj situacijoj. Vyrui baigėsi atostogos ir išvyko, o aš likau tėviškėj. O reikia namo stogui šį tą suremontuot ir tik dabar pavyko prisišaukt meistrus. Derinu darbus, analizuoju sąmatas. Paskambinu ir vyrui, bet visumoj 80% organizuoju pati. Viskas gaunasi kolkas.
Susitvarkyčiau jei žūtbūt reiktų, o vyras, tarkim, išvykęs ilgam būtų.
QUOTE(Sim@ @ 2019 07 24, 07:40)
rugsėjo mėnesį esame su vyru pakviesti į vyro sūnėno - krikšto sūnaus vestuves. Bet vestuvės be vaikų, griežtai. Mūsų vaikai yra labai - prieš, kad toks jaunosios sprendimas... Be to, vestuvių diena yra - 09.19 (ketvirtadienis) - darbo diena. Ar Jūs važiuotumėte su vyru, vaikus kažkam palikę...Ar kartu vežtumėtės? Laukiu Jūsų kiekvienos nuomonės.
Yra labai aiškus jaunųjų pageidavimas- savo šventėje matyti tik suaugusiuosius. Privalu paisyti ir gerbti jaunųjų norą, vis tik tai jų šventė, tad, važiuotume tik mudu abudu- aš ir vyras.
QUOTE(k@mylye @ 2019 07 24, 10:12)
Skaitot šiuo metu kokią knygą? Kad ir retai, nes vasara vis kitos veiklos atsiranda, bet skaitau.
Daug aktyvaus poilsio šią vasarą, va ir šiandien, grįžome tik iš Nidos, nes norėjome aplankyti ir Lietuvos pajūrį, tačiau spėjau jau paskaityti keletas puslapių... Rašiau anąkart, kad ieškau ilgą laiką jau knygos kuri užkabintų, ir radau, nusipirkau
https://www.vaga.lt/apsviestojiQUOTE(Agrefa @ 2019 07 24, 14:28)
Valgot žvynabudes, skanu? Valgau, labai skanu. Šiandien 2 radau ir išsikepiau. Dar šviežių bulvių turėjau. Skanėstas.
Net googl'inau kas tai per žvynabudės... niekad nesu valgius, matyt tai esu jų mačiusi miške, bet aš visad galvodavau, kad tai prie musmirių giminės, mažum, kad nieks gyvenime jų pas mus nerinko, todėl.
QUOTE(Alkaja @ 2019 07 24, 20:35)
Kokius tris Lietuvos miestus norėtumėt aplankyt, nes ten dar nesat buvę? Biržus, Visaginą, Šiaulius
Tebūnie Gargždai, Visaginas, Biržai.
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 24, 23:23)
Ką paskutinio fotografavot? Davar tėviškėj atostogauju, tai vakare fotografavau namus, laukus, mišką, gėles.
QUOTE(errachka @ 2019 07 25, 12:05)
turit gertuvę vandeniui?-aga
Taip, ir ne vieną.
QUOTE(Nastya @ 2019 07 26, 01:51)
Kada ir kokiom aplinkybėm paskutinį kartą prisiminėt kažkurią šios temos narę?- Stovint prie šviesoforo, kitoje mašinoje pamačiau ant veidrodėlio pakabintą raganėlę ir prisiminiau Agrefą
Galvojau apie tėvus ir prisiminiau Alkaja.
QUOTE(k@mylye @ 2019 07 26, 10:58)
O Jūs kartais pasivažinėjam po vietas kurios yra nelabai toli nuo Jūsų namų? Mes karatais mėgstam. Pavažiuojam tai vienokiu keliu, tai kitokiu. Tai google.maps pažiūrėję koks yra ežeras, prie kurio nebuvom, tai prie jo nuvažiuojam.
Kartais taip, ypatingai mėgstam dviračiais
QUOTE(k@mylye @ 2019 07 26, 11:01)
Savaitgalis suplanuotas? Nei taip, nei ne. MB nori važiuoti į aviacijos šventę Zokniuose. Tai gal ir eisim.
Sekmadienis nuo labo ryto tai tikrai, ir visko gali būti, kad tik sekmadienį grįšime į Vilnių, tik
? dėl šeštadienio.