Sveikos
QUOTE(Nastya @ 2019 07 16, 21:29)
Kiek nuotraukų dabar turite telefone? Su viskuo apie 3000.
Apie 1'100
QUOTE(Nastya @ 2019 07 16, 23:13)
Kas nustebino paskutinį kart?- Delfi straipsnis apie Nausėdos pirmąjį vizitą į Lenkiją, antraštė - Susitiko dvi pirmosios ponios, kuri gražesnė?
Na jau žurnalistų netaktas tai... Dar galiu suprast kokias pramogų pasaulio zviozdas aptarinėja - kuri gražesnė, o čia..
Dvi realios papasakotos (man) istorijos per šią savaitę apie destrukciją; vienur_kaimynas, naglumo pavarą įjungęs ir kiaulės akis įsistatęs bando paradui vadovauti kitiems kaimynams (supriešino kaimynus), kitur_vienos ciocės replikos dėl kapų tvarkymo, nors pati nei jų lanko šimtas metų nei tvarko. Tai kaip aš sakau_sėdėk ir tylėk jau tada užpakalį suraukus, kokiu čia pagrindu dabar cypsi.
Man sunku suvokti, kaip suaugęs žmogus gali nejausti netakto, neturėti gero išsiauklėjimo, kritinio mąstymo, bet suprantu, kad suaugęs žmogus tai dar nėra lygu branda, kad vertybių skirtumai ir skiria viens nuo kito, todėl taip ir yra.
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 17, 10:51)
Draugė papasakojo apie vyro bendradarbį ir jo nukrypimus į kairę. Tasai vyrukas turi žmoną, du darželinukus vaikus. Labai rūpinasi šeima. Žmona labai baikšti - bijo mašiną vairuot, neturi teisių, bijo taksi važiuot ir pan. Jis veža ją į darbą, tada vaikus į darželį, tada pats į darbą ir taip pačiai po darbų. Visus rūpesčius, iškilusius klausimus sprendžia daugiau vyras. Pasakojasi, kad su žmona l.superinis seksas, kad dažnai juo užsiima. Bet vis pasipasakoja, kad karts nuo karto nusiperka merginą lovai. Kodėl?
Draugė mano, kad dėl žmonos nešiuolaikiškumo, kad ji visko bijo ir visus rūpesčius numetus jam ant galvos. Tipo, gal toks jo arsipalaidavimo būdas.
Aš galvoju, gal šiaip pamišęs tam dalykui.ir nori įvairovės.
Kokia jūsų nuomonė?
Galbūt todėl, kad abu sutuoktiniai, kaip partneriai, neturi tvirto stuburo. Santuokoje neužtenka būti tik vyru ir žmona.
QUOTE(Aidos @ 2019 07 17, 13:01)
Ar isvykdamos ilgesniam laikui is namu irgi stengiates susitvarkyti visus namus,kad grizus rast viska idealiai sutvarkyta? Taip,stengiuosi. Nors grizus vistiek dulkiu milijonas buna
Taip, irgi, idealiai.
QUOTE(errachka @ 2019 07 17, 14:04)
kaip šaldot uogas - dedat į maišelius, indelius ar dar kitur?-aš šiemet maišelius išbandau
Nešaldėm lyg šiemet, nebet vyras, nepamenu dabar, negaliu atsakyti_kaip.
QUOTE(Sim@ @ 2019 07 17, 16:13)
jau pietavote? (kaip ir - nusibodo mėsa, dešrelės, tai šiandien tik daržovės, vaisiai, bandelės
)
Nepietavau šiandien, kely buvau.
QUOTE(Nastya @ 2019 07 17, 21:17)
Ar blogas oras jums sugadina nuotaiką? Dažniausiai ne. Bet kartais būna, kai turi kažkokių konkrečių planų ir tam reikia gero oro, bet tokiais atvejais sukuosi iš padėties ekspromtu sugalvodama kitus planus
Nesugadina.
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 18, 01:11)
Jei kepat grybus, patinka juos kept ant lašinukų pakepintų? Taip. Būtent ant lašinukų, su svogūnais ir grietine kepti grybai man patys skaniausi.
Niekad nesu bandžiusi taip kepti.
QUOTE(k@mylye @ 2019 07 18, 13:03)
Planuojat kokių pirkinių sau? Aha. Jau norisi kokį naują drabužėlį įsigyti. Bet laiko nėra palakstyti po parduotuves.
Iš drabužių jau esu nusipirkusi sau tai ką planavau, o šiandien planavau pirktis nišinius kvepalus ir nusipirkau.
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 18, 15:03)
Ar nešiojat kažkokį drabužį iš velveto? Ne, nenešioju, dabar neturiu. Bet esu turėjusi.
Oi ne, nemėgstu, nepatinka, ne mano tai.
Kokių grybų turėjot paskutiniu metu rinktų?Baravykų vien. Vyras sodyboje sode rado. Bet jau tokie dailūs, sveiki, gražūs ir skirtingo ūgio, kad gražu žiūrėti buvo ant suolo išrikiavus.