Laba
QUOTE(Nastya @ 2019 07 03, 21:36)
Ar pamenate visus savo kodus, slaptažodžius ir panašiai ar turite kažkur užsirašiusi? - Daugelį pamenu, tačiau yra ir sąrašiukas. Telefone esu išsisaugojus.
Pamenu visus (o jų pas mane labai labai nemažai), apart vieno tik, kurį esu užsirašiusi nes labai retai tenka jį naudoti.
QUOTE(Sim@ @ 2019 07 03, 21:40)
jei Jus kas nors sunervina, kokie Jūsų veiksmai nervams nuraminti? (nusiperku ką nors saldaus
)
Dažniausiai tai jokie. Man užtenka tiesiog mintyse permesti, padėlioti ir persiprogramuoti. Aš greit nusiraminu, man greit atslūgsta. Na, nebent iš veiksmų tik du- filmą įsijungti arba cardio treniruotės (ypač greitas ėjimas).
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 04, 09:22)
Kada pati palikote kažkokį neigiamą atsiliepimą apie kažką? Šiandien
Neprisimenu.
QUOTE(k@mylye @ 2019 07 04, 10:28)
Daug darbo turite?Ne. Nelabai. Vasara darbe būna ramiau.
Kadangi man šiandien paskutinė darbo diena prieš atostogas, tai smulkmės visokios, o šiaip tai, vasaros sezone labai mažai darbo.
QUOTE(errachka @ 2019 07 04, 12:42)
agrastus mėgstat?-labai
Nei mėgstu nei nemėgstu.
QUOTE(Aidos @ 2019 07 04, 12:49)
daznai gaminat cenakinese? Ka dazniausiai? As dazniausiai kugeli,bet dabar galvoju gaminti ir plova,labai uzsimaniau
Negaminu, net neturiu čenakinių.
QUOTE(Aidos @ 2019 07 04, 12:57)
Ka manot apie istorija,kuomet moteriai buvo atlikta sterilizacija pries jos valia? Siaubas. Gydytojui licenzija atimt is karto.As tikiuosi gyvenimas tam zmogui atlygins uz tokius darbus,nors pats visaip bando issukt savo kaili.
Nieko nežinau apie tai, ta prasme, neteko nei skaityti nei girdėti. Ką galiu pasakyti, pirma mintis, kad grubiai pažeista žmogaus teisė, t.y. prieš asmens valią, be asmens sutikimo, intervenciją į jo kūną... Klaikuma.
QUOTE(Aidos @ 2019 07 04, 13:04)
Algalapius gaunat visad panasiu laiku? Taip,net ta pacia valanda ateina algalapis i pasta.
Taip, panašiu.
QUOTE(Aidos @ 2019 07 04, 13:15)
Darbe daznai tenka ka nors mokinti? Gan daznai gaunu kazka. Dabar pas mus vietinis jaunimelis ateina praktikos,tai yra ka veikt. Kartais net atrodo liezuvis nulus po darbo dienos,o tas zmogus iseis po keliu savaiciu ir jam ta informacija visai neaktuali buna
Dabar rečiau naujai atėjusius naujus kolegas.
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 04, 13:31)
Seniai skaudėjo skrandį? Skauda ir šiandien, ir vakar skaudėjo.
Labai labai seniai.
Papildyta:QUOTE(Aidos @ 2019 07 04, 14:21)
O Jus pazistat vezimely sedinciu zmoniu? Taip,pazistu viena jauna vyra. Turi zmona,du vaikus mazus. Puikiai tvarkosi,yra daug pasieke su zmona profesinej srityje (zmona profesore,jis turi gera darba IT srityje).Deja,zmonos sesuo eda labai savo sese,kad ji turi tokia nasta gyvenime,skatina palikti ji. O ta sesuo senmerge. Kazi kuriai tada gyvenime skirta didesne nasta yra..?
Nepažįstu.
QUOTE(Agrefa @ 2019 07 04, 14:45)
Dabar labiau norėtumėt keptos, sūdytos ar rūkytos žuvies? Karšto rūkymo karpio norėčiau.
Dabar jau jokios, nes tik visai neseniai valgiau keptą upėtakį.
QUOTE(Nastya @ 2019 07 04, 21:34)
Seniai buvot vaistinėj? - Šiandien, užsukau vaistų nuo galvos skausmo, nes jau buvo pasibaigę ir pleistrų priegriebiau.
Prieš mėnesį lyg.
Pamėgot (skanu patapo) iš maisto ką nors tokio ko anksčiau nemėgot/nevalgėt?Taip, nemėgau/neskanu buvo karpis, dabar patapo man skanu, valgau.