QUOTE(Agrefa @ 2019 06 07, 15:50)
SITUACIJA. Turiu tokią pažįstamą kavai gert (ne draugę). Ji senmergė. Pradėjo pirštis į tėviškę važiuot. Matau, kad jos suvokimas apie sodybą toks, kad ten tik susilieji su gamta ir relaksuoji. Man net minčių nėra jos vežtis. Vis kas kartą pasakau, kad darbų ten turiu, dirbu. Bet ji apsisukus vėl prašosi. Kaip.elgiatės (vežtis nenoriu)?
Va taip kas kartą ir sakau, kad turiu darbų ir kitų planų. Suprantu, kad teisingiaysia būtų tiesiai šviesiai pasakyt, kad nepuoselėtų vilčių, kad nenoriu. Nu bet kažkaip per žiauru taip pasakyt, negaliu Šiaip žmogus net nesipirštų pats.Nu bet jos kitoks supratimas.
Pasakyčiau taip: - Žinok aš labai atsiprašau, bet mes niekada nieko nesivežame/nesikviečiame į sodybą, deja. Va taip kas kartą ir sakau, kad turiu darbų ir kitų planų. Suprantu, kad teisingiaysia būtų tiesiai šviesiai pasakyt, kad nepuoselėtų vilčių, kad nenoriu. Nu bet kažkaip per žiauru taip pasakyt, negaliu Šiaip žmogus net nesipirštų pats.Nu bet jos kitoks supratimas.
Man, Agrefa, gyvenime visada tai pasiteisina ir suveikia, ta prasme, aš iš karto atsiprašau ir pasakau trumpai ir konkrečiai. Man visad taip yra paprasčiau ir lengviau, nei kad vilkinti ar kažkokie neaiškūs neaiškumai pelėsiais ar kerpėm apaugę.
Pabandyk ir tu, mažum suveiks su ta pažįstama ir tau 🙂
QUOTE(Climent @ 2019 06 07, 17:01)
Ar turite draugę iš vaikystės su kuria bendraujate ir dabar?( Ne, kažkaip nepalaikome ryšių)
Taip, turiu 🙂 QUOTE(Nastya @ 2019 06 07, 20:36)
Ar visada einant į vestuves, gimtadienį ar dar kokią šventę nešat dovanot gėlių?- Ne, ne visada. Va ryt vykstam į vestuves ir jaunieji iškart pasakė - jokių gėlių. Jie pirmadienį išskrenda į kelionę ir gėlių pasakė nereikia, kad stovėtų ir vystų. Bet ir šiaip ne visada gėles nešam į kitas šventes, pagal aplinkybes.
Dažniausiai tačiau ne visada, nes viskas priklauso nuo konkrečios šventės ir pageidavimų.QUOTE(Sim@ @ 2019 06 08, 23:57)
turit namie ...pieno? (taip, perku vaikams dėl sausų pusryčių)
Ne, nėra pieno namuose.QUOTE(Climent @ 2019 06 09, 16:01)
Ar naudojate užrašinę mob.telefone? (Taip.)
Taip, naudojuosi.QUOTE(Sim@ @ 2019 06 09, 21:45)
susiruošiat naujai savaitei rūbus iškart, ar ryte tik? (ryte tik)
Dažniausiai mintyse iš vakaro permetu ir ryte susiruošiu.QUOTE(kulverstukis @ 2019 06 09, 22:50)
Kai arteja atostogos ar pradedate is anksto skaiciuoti dienas kiek dar iki ju liko dirbti? Aha, pradejau labai noriu pailseti nuo visko
Retsykiais mintyse permetu, va kaip ir šiandien, kad šią savaitę dirbu ir kitą savaitę dirbu, ir jau atostogos, valiooo! 🙂QUOTE(Agrefa @ 2019 06 10, 00:02)
Šalia jūaų kaimynai-tai šwimos ar kas?
Šeimos aplinkui.
Jaunos šeima su vaikais, jaunos šeimos be vaikų.Šeimos aplinkui.
QUOTE(Nastya @ 2019 06 10, 01:14)
Jūsų santykiuose su vyru yra buvusi kokia nors didesnė krizė? - Buvo krizė trečiais metais po vestuvių. Buvo net mintis kažkur viską mest ir baigt, ta krizė net ir pastumėjo kažkiek greičiau į LT grįžt gyvent. Bet kažkaip viskas gražiai savaime išsirutuliojo. Dabar gyvenam be krizių, tfu tfu tfu.
Ne, nebuvo nei didesnės nei didelės. Stabilu.QUOTE(Agrefa @ 2019 06 10, 09:53)
Per atiostogas prie jūros ar ežero linkę važiuot su šeima tik, ar būtina dar ir kompanija?
Tik šeimoje, nenoriu kompanijos , nerikia, nejaučiu tuštumos.
Nebūtina kompanija, linkę su šeima, šeimoje.Tik šeimoje, nenoriu kompanijos , nerikia, nejaučiu tuštumos.
Esat gėrę/ragavę siauralapio gauromečio (ožkarožės) arbatą?
Esam 🙂 Savaitgalį sodyboje kaip tik gėrėme. Man patiko, ir ne tik man. Skani, švelnaus skonio.