Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 19, 22:16)
kaip dažniausiai supakuotą perkate kavą?

Arba kietai vakuotą (ne skardinė dėžutė) ir ją perpilu į specialiai kavai pirktą indą, arba važiuoju ten, kur prie akių mala pupeles ( o taip dažniausiai ir būna), ten prie manęs sumala ir supila į pakuotę, užklijuoja pasirinktos kavos lipduką.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 22:53)
Sveikinot šiandien kažką su gimtadieniu? - Taip, draugę.

Ne, bet šį mėn. bus dviejų draugių gimtadieniai ir dar kolegės gimtadienis.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 20, 06:39)
sutinkate, kad pirmadienį sunkiau keltis į darbą nei kad antradienio rytą? (taip, nes bent jau mano kūnas lengviau pakyla iš lovos antradienio rytą)

Aš gal šiaip antradieniais gyvesnė būnu. Keltis man nebūna niekada sunku, bet pirmadieniais šiaip kaip maišas būnu, pavargstu greitai.

Labas rytas,
Jeigu su drauge sveikintumėtės per gimtadienius tik taip, kad vedatės į kiną, į spektaklį ir pan. Nėra užustalių, šventimų. jeigu jai būtų pusiau jubiliejus 9gale 5), pirktumėt ir gėlių?
Ne, nepirksiu. Taip, kaip ir visada, nueisim į filmą arba spektaklį.
Atsakyti
Neštukiu draugiu aplink yra? Viena planuoja antra kol kas tik ir darbe yra nestukiu,kaip visada bent viena-dvi buna pas mus. Siaip dauguma pasigimde neseniai</p>
[/quote]
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 19:09)
Kokią dantų pastą dabar naudojat?
Nusipirkau vaistinėj negirdėtą - Gum. Patiko.

langelica
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 19:38)
>O jus klausot dantistes patarimu? Stengiuosi,nors dantu pasta perku prasta,bet valau dantis ta technika kaip ji sake,dantu siulas kuo dazniau,skalavimo skystis. Kaupiuosi dar rekomenduoto sepetelio pirkimui,kol kas reikia nusiteikt tik tokia suma isleist tokiam mazmoziui. </p>

aga
QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 22:19)
Ar greitai prisitaikot prie visokių pokyčių? - Sakyčiau, kad taip.

taip
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 23:15)
neturiu
žiūrėjote per TV 3 Lietuvos šimtmečiui skirtą vakarą? (taip)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 08:14)
Ar "pereina" per širdį, kai prie daugiabučių arba gyvenamųjų namų kvartale pamatot stovinčią greitąją pagalbą?
Aham. Šiandien apie 6 val.ryto stovėjo, kažkaip per širdį perėjo. Senučių mūsų name gyvena, tad aišku, kad kažkam labai negerai  unsure.gif

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 03 19, 15:08)
Kaip manote, saviugda, asmeninis tobulėjimas (na tie visi kursai siūlomi) tampa labiau mada, nei būtinybė?
Tikriausiai, kaip ir visa kita.

kažkiek taip
QUOTE(Visgi @ 2018 03 19, 15:59)
Su kokia avalyne šiandien išėjote pro namų duris (į darbą, ar kur kitur, nebūtinai į darbą)?

ilgaauliai
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 16:14)
Sunervino šiandien kas? - Vienas žmogus žiauriai sunervino, tai išsakiau viską ką galvoju. Palengvėjo.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 19:10)
Vasara. Antros pusės neturite. Vaikštote į pasimatymus. Susipažinate su visai nieko vaikinu. Per kažkelintą pasimatymą su juo važiuojate (jo mašina) kažkur papiknikiauti į gamtą, parką, nu ar kažkur. Bevažiuojant jis sustoja degalinėje, kad užsipilti degalų ir pareiškia, kad laukia pusės sumos degalams iš jūsų. Kaip reaguojate ar tęsite bendravimą? - Pradėčiau juoktis, o bendravimo su tokiu skupiu vyru tikrai netęsčiau.
Čia mano draugei pernai vasarą taip buvo, tai šiandien prisiminusios dar pasijuokėm  biggrin.gif

pritariu biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 20:39)
Ar esat matę roko operą EGLĖ?
Mačiau, labai patiko.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 22:14)
Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save? - Gal mokyklos laikais ir esu kažkada už save mokėjus, bet šiaip ne. Vyrai mokėdavo nail.gif

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 22:32)
Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot? Tikrai ne. Pirma karta tikriausiai esu taip isiutus ant sios valdzios,eiciau protestuot gyvendama LT,jei priimtu toki istatyma. Viduramziai kazkokie. Galima butu darytis aborta vienu atveju - kai mamos sveikatai gresia pavojus. Vaikas su apsigimimu,autoimunine liga,prievartos vaisius - niekam neidomu,gimdyk. Garantija,vaiku suliniuose ir konteineriuose</p><p>tik dauges po to. Ta rugiaveide su savo baznycia jau isprotet baigia 🙄🙄</p>

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 19, 22:50)
kurios gyvenate daugiabučiuose, ar yra gyvenančių labai senų žmonių? (taip, bet tik kelios senutės, kurioms jau po 80 metų)

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 23:09)
Kada gulėjot ligoninėje paskutinį.kartą?
Gal prieš 1,5-2 m.dėl sūnaus alergijų.

prieš 5m gimdymo metu
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 19, 23:16)

visiškai nekreipiu dėmesio į pakuotę
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 23:53)
Sveikinot šiandien kažką su gimtadieniu? - Taip, draugę.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 20, 07:39)
sutinkate, kad pirmadienį sunkiau keltis į darbą nei kad antradienio rytą? (taip, nes bent jau mano kūnas lengviau pakyla iš lovos antradienio rytą)

gal kažkiek
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 20, 07:52)
Jeigu su drauge sveikintumėtės per gimtadienius tik taip, kad vedatės į kiną, į spektaklį ir pan. Nėra užustalių, šventimų. jeigu jai būtų pusiau jubiliejus 9gale 5), pirktumėt ir gėlių?
Ne, nepirksiu. Taip, kaip ir visada, nueisim į filmą arba spektaklį.

nea

kiek kartų per savaitę valgot mėsos?-1-2
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 20, 06:52)

gėlių niekada nepirkau ir nedovanojau draugėms. mano galva, gėlės lai perka ir dovanoja vyrai, draugai, mylimieji, meilužiai

QUOTE(errachka @ 2018 03 20, 15:10)
kiek kartų per savaitę valgot mėsos?-

darbe kasdien

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 19:39)

ne

QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 20:53)
pavargot šiandien?

Kaip pirmądien iš po „bilieto“, tai taip, o dar bateliai nuspaudė, tai išvis ne kas

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 21:14)
Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save? -

Ne, niekada to nedariau, kol nesutikau SV

QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 21:32)
Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot?

Be komentarų

ar darbe kasdien yra Jums galimybė prisijungt prie SM? (nėra)
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 03 20, 15:10)
kiek kartų per savaitę valgot mėsos?-1-2

Valgau kiekvirną dieną be išimties. Jeigu valgau kokį kugelį, tarkim, ar šaltieną su bulvėm, vis tiek tuomet vyrintos palendricos ar vytintų dešryčių graužiu.

Kas buvo vakarienei?
Tiršta žirnių sriuba, mėsos troškinys su šaldytomis įvairiomis daržovėmis,raugintų kopūstų salotos. Ir dar bulkos su obuoliene valgiau, nes nėra kitokio deserto.
Atsakyti

Paskaičiau Nastya atsiųstą nuorodą. Galvojau, kad bus pigesnis reikalas. Įdomu, ar tikrai vertas įsigyti. Bet jeigu tikrai tobulas, kodėl gi ne. Aš visad už kokybę.

Tai va,atrodo geras,bet sveikas protas stabdo pirkt dantu sepetuka uz tokia suma. Nors,dvi skiringos galvutes dviems zmonems butu.

Oje,senokai. 16 metu

a) c90a474cd581fbb74791e5a7a9342a77735.jpg
b) 26744f2862e6df4e301c3f83793002a7475.jpg
c) 5b98c0b48ddc80eb7b4cdb645fceb23b426.jpg
d) e6ad0730826f1e2f69d3d6c20b36821f683.jpg
e) ar perkate tik kavos pupeles?

Labai ivairiai. Siaip namie yra spec indas kavai,ten ja ir laikau

Sveikinot šiandien kažką su gimtadieniu?

Ne

sutinkate, kad pirmadienį sunkiau keltis į darbą nei kad antradienio rytą? 

Taip

Atsakyti

Nepirkciau geliu,jei planuotume eiti i kina,nes nebutu kur tas geles kine det. O siaip as visad nesu geles dovanu,nezinau,ipratus taip esu gal

kiek kartų per savaitę valgot mėsos?

Manau kasdien,bent jau 5 kartus tai tikrai

ar darbe kasdien yra Jums galimybė prisijungt prie SM?

Nera

Kas buvo vakarienei?
Tiršta žirnių sriuba, mėsos troškinys su šaldytomis įvairiomis daržovėmis,raugintų kopūstų salotos. Ir dar bulkos su obuoliene valgiau, nes nėra kitokio deserto.

Oho,kaip skaniai 😳as nebent savaitgali tiek daug gaminu. Is esmes,vakarienes pas mus visai nebuvo,grizus po darbo kiauliena supjausciau kaip guliasui,salia bulves irgi taip pat,sviesto su cesnakais ant virsaus,mesai daugiau kitokiu prieskoniu,viska i folija susukau ir i orkaite. Man darbo diena reikia greit,svarbiausias kriterijus. Tai cia ir pietus ir vakariene ir ryt i darba bus

Darbe kazkas planuojama Velyku proga? Ketvirtadieni si (nezinau kodel taip anksti) sventiniai pietus darbe ir tiek. Gal saldainiu koks rinkinukas dovanu,bet abejoju. 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 20, 19:59)
Oho,kaip skaniai 😳as nebent savaitgali tiek daug gaminu. Is esmes,vakarienes pas mus visai nebuvo,grizus po darbo kiauliena supjausciau kaip guliasui,salia bulves irgi taip pat,sviesto su cesnakais ant virsaus,mesai daugiau kitokiu prieskoniu,viska i folija susukau ir i orkaite. Man darbo diena reikia greit,svarbiausias kriterijus. Tai cia ir pietus ir vakariene ir ryt i darba bus</p><p></p><p>Darbe kazkas planuojama Velyku proga? Ketvirtadieni si (nezinau kodel taip anksti) sventiniai pietus darbe ir tiek. Gal saldainiu koks rinkinukas dovanu,bet abejoju. </p>

Ačiū labai! Tavo irgi viliojančiai skaniai atrodo.
Matai, kai pusryčių aš nevalgau, o per pietus kažko tik užkandau vakarienė visad tokia būna. Vieną kart per dieną pavalgau sočiai.

Darbe gal.rik pietus kartu pasiorganizuosim.

O pas jus sočiausi būna pietūs ar vakarienė?
Vakarienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 20 kovo 2018 - 22:13
Labas rytas,
Spoorga, nesugrįši smile.gif? Tušti rytai. Visada būdavai toji, kuri anksti ryte parašydavo smile.gif.

Laukiat kažko?
Laukiu daug ko-kad greičiau laikrodžius pasuktų, nes atsibodo pabusti 5 val.ryto.
Laukiu šiandienos kinoteatro ir filmo.
Laukiu kitos savaitės, nes Siemens Arenoj eisiu į miuziklą EGLĖ-ŽALČIŲ KARALIENĖ.
Laukiu penktadienio, nes eisiu į kursus.
Laukiu savaitgalio, kad pailsėt.
Va, kiek visko laukiu smile.gif.
Atsakyti

Kaip manote, saviugda, asmeninis tobulėjimas (na tie visi kursai siūlomi) tampa labiau mada, nei būtinybė?

Yra ir mados reikalas. Kažkam gal ir patinka tokie kursai. Man tai netinka. Būtinybės tikrai nėra. 

Su kokia avalyne šiandien išėjote pro namų duris (į darbą, ar kur kitur, nebūtinai į darbą)?

Su aulinukais. 

Sunervino šiandien kas?

Šiandien dar niekas. O vakar tai buvau kursuose, tai ne tiek, kad sunervino, bet gal daugiau suerzino ir šiaip tiesiog negalėjau atsistebėti  vienos "dėstytojos" elgesiu ir susireikšminimu. Tiesiog nepagarba jau auditorijai buvo didžiulė. 

Po darbo - tiesiai namo?

Praktiškai niekada nebūna po darbo tiesiai namo. 

Vasara. Antros pusės neturite. Vaikštote į pasimatymus. Susipažinate su visai nieko vaikinu. Per kažkelintą pasimatymą su juo važiuojate (jo mašina) kažkur papiknikiauti į gamtą, parką, nu ar kažkur. Bevažiuojant jis sustoja degalinėje, kad užsipilti degalų ir pareiškia, kad laukia pusės sumos degalams iš jūsų. Kaip reaguojate ar tęsite bendravimą?

Irgi prajuokintų. Bet šiaip po to bendravimas baigtųsi

ne

Sveikos mirksiukas.gifpavargot šiandien?

Nelabai 

Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save?

kiek dabar kapstau savo atmintyje, tai nepamenu, kad mokėčiau. Tai ko gero ne. 

Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot? Tikrai ne. Pirma karta tikriausiai esu taip isiutus ant sios valdzios,eiciau protestuot gyvendama LT,jei priimtu toki istatyma. Viduramziai kazkokie. Galima butu darytis aborta vienu atveju - kai mamos sveikatai gresia pavojus. Vaikas su apsigimimu,autoimunine liga,prievartos vaisius - niekam neidomu,gimdyk. Garantija,vaiku suliniuose ir konteineriuose

Mano nuomonė tokia pat. 

senokai. Gal prieš pora metų. Aišku tai su sūnaus liga susiję.

Atsakyti

Praktiškai visada perku vakumuota. Namuose perpilu į spec indelį. Kartais perku pupeles. Maluosi namuose. 

ne

sutinkate, kad pirmadienį sunkiau keltis į darbą nei kad antradienio rytą? 

nesutinku. Pirmadieni man lengviausia. O toliau vis sunkiau, sunkiau. 

Dėl suplanuoto kino ar spektaklio nedovanočiau gėlių, nes jai nereiktų jų visur tasytis. 

kiek kartų per savaitę valgot mėsos?

Vienokia ar kitokia forma kasdien praktiškai. 

ar darbe kasdien yra Jums galimybė prisijungt prie SM? 

taip.

Kas buvo vakarienei?

Kotletas, bulvių košė ir pekino salotos. 

Darbe kazkas planuojama Velyku proga? 

ne

O pas jus sočiausi būna pietūs ar vakarienė?

Anksčiau buvo vakarienė. Dabar pietūs. 

Laukiat kažko?

Laukiu savaitgalio, kad galėčiau ilgiau pamiegoti. Norėčiau, kaip Agrefa, savaime keltis anksti ryt. Tačiau mano organizmas nori ilgiau pamiegoti. 

Laukiu kada ateis naujas maudimukas.

Laukiu pavasinės šilumos.

O ko nelaukiat?

Nelaukiu Vėlykų. Daug išlaidų laukia tuo metu. 

Nelaukiu sūnaus vasaros atostogų, nes reiks sukti galvą kur vaiką padėti, su kuo palikti. 

Atsakyti
Panašu, kad ir aš jų nelaukiu smile.gif.

Labiausiai nenustygstanti vietoj, nesėdinti namuose, narė biggrin.gif?
Nastya, dar errachka, sakyčiau smile.gif.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 16:14)
Sunervino šiandien kas?
Ne, nieks, viskas ok smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 16:49)
Po darbo - tiesiai namo?
Oi ne, kol namus pasieksiu bus ilga kelionė per kopas, mat reikalų yra po darbo, bet iki 20h žūtbūt turiu būt namie, bo mano žiūrimo serialo naują seriją šiandien rodys smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 19:10)
Vasara. Antros pusės neturite. Vaikštote į pasimatymus. Susipažinate su visai nieko vaikinu. Per kažkelintą pasimatymą su juo važiuojate (jo mašina) kažkur papiknikiauti į gamtą, parką, nu ar kažkur. Bevažiuojant jis sustoja degalinėje, kad užsipilti degalų ir pareiškia, kad laukia pusės sumos degalams iš jūsų. Kaip reaguojate ar tęsite bendravimą?
Špyga taukuota, neduočiau aš jam tos pusės sumos, tikrai. Žinoma, amo netekčiau nuo tokio jo pareiškimo, ir faktas, kad baigtųsi mūsų bendravimas. Man patinka kilnūs, džentelmeniški, o jau ko ko, bet netaktiškų, chamų, brutualių, netaktiškų, storžievių tai jau nepernešu juodai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 20:39)
Aš ne. Brolis su žmona žiūrėjo. Sakė, kad patiko.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 21:53)
pavargot šiandien?
Kol kas ne.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 22:14)
Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save?
Ne, niekad.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 22:32)
Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot?
Absurdas būtų. Tikrai ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 23:09)
Neprisimenu gerai, gal prieš 7-8 metus, dėl apendicito.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 19, 23:16)
Perku krautuvėlėse kur iškart sumala norimas pupeles ir supilsto į savo įpakavimą.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 23:53)
Ne, tądien nieko, bet va savaitgalį turėsiu ką sveikint.

Žinot kada Gandrinės?
Žinau.
Atsakyti