Sveikos
Sunervino šiandien kas? - Vienas žmogus žiauriai sunervino, tai išsakiau viską ką galvoju. Palengvėjo.
I've got a hundred million reasons to walk away but baby, I just found one good one to stay ❤
Pasidomėjau ir aš Gal ir įdomus daiktas. Radau pigu.lt už 150eur, iš įdomumo paklausiu kiek Norvegijoj jis?
Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save?
DiamondClean rinkinys (pakrovejas-stikline,kelioninis deklas +viena atsargine galvute) eurais irgi butu 150€ bet man pigu.lt rodo maziausiai uz 189€,nemoku as ieskot man regis ju kaina visur vienoda. Gal reikia tiketis per black friday akciju tik
Daugiau jis,nei as ir visa tai jo iniciatyva. O dabar tai visaip buna bet fainai tas pasimatymu laikas
Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot? Tikrai ne. Pirma karta tikriausiai esu taip isiutus ant sios valdzios,eiciau protestuot gyvendama LT,jei priimtu toki istatyma. Viduramziai kazkokie. Galima butu darytis aborta vienu atveju - kai mamos sveikatai gresia pavojus. Vaikas su apsigimimu,autoimunine liga,prievartos vaisius - niekam neidomu,gimdyk. Garantija,vaiku suliniuose ir konteineriuose
tik dauges po to. Ta rugiaveide su savo baznycia jau isprotet baigia 🙄🙄