Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 22:15)
žiūrėjote per TV 3 Lietuvos šimtmečiui skirtą vakarą?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 07:14)
Ar "pereina" per širdį, kai prie daugiabučių arba gyvenamųjų namų kvartale pamatot stovinčią greitąją pagalbą?
Kad ne, dažniausiai nieko nepagalvoju.
QUOTE(errachka @ 2018 03 19, 10:24)
kuriame restorane patiko pastaruoju metu?
Gunther Stub.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 19, 14:08)
Kaip manote, saviugda, asmeninis tobulėjimas (na tie visi kursai siūlomi) tampa labiau mada, nei būtinybė?
Manau, kad taip.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 19, 14:59)
Su kokia avalyne šiandien išėjote pro namų duris (į darbą, ar kur kitur, nebūtinai į darbą)?
Timberlandais.

Sveikos mirksiukas.gif
Sunervino šiandien kas? - Vienas žmogus žiauriai sunervino, tai išsakiau viską ką galvoju. Palengvėjo.
Atsakyti

kuriame restorane patiko pastaruoju metu?-

Vilniuje-Talluti; ALI
Druskininkuose-Sicilija.

Kaip manote, saviugda, asmeninis tobulėjimas (na tie visi kursai siūlomi) tampa labiau mada, nei būtinybė?
Tikriausiai, kaip ir visa kita.

Nemanau, kad tai būtinybė. Bet faina smile.gif. Kaip ir automobilis-tai nėra būtinybė, bet nerealus komfortas.

Su kokia avalyne šiandien išėjote pro namų duris (į darbą, ar kur kitur, nebūtinai į darbą)?
Su trumpaauliais.

kaip ir visą žiemą- batai iki kauliuko, nenešioju ilgaaulių.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 15:14)
Sunervino šiandien kas? - Vienas žmogus žiauriai sunervino, tai išsakiau viską ką galvoju. Palengvėjo.

Ne, bet šiaip be jėgų.
Visad gerai pasidaro, kai nesulaikai savy. Ir gerai, kad taip padarei rolleyes.gif .

Po darbo - tiesiai namo?
Nea. Dar turiu reikaliukų nedidelių.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 15:49)
Po darbo - tiesiai namo?
Turėjau vieną reikalą ir tada namo.

Situacija.
Vasara. Antros pusės neturite. Vaikštote į pasimatymus. Susipažinate su visai nieko vaikinu. Per kažkelintą pasimatymą su juo važiuojate (jo mašina) kažkur papiknikiauti į gamtą, parką, nu ar kažkur. Bevažiuojant jis sustoja degalinėje, kad užsipilti degalų ir pareiškia, kad laukia pusės sumos degalams iš jūsų. Kaip reaguojate ar tęsite bendravimą? - Pradėčiau juoktis, o bendravimo su tokiu skupiu vyru tikrai netęsčiau.
Čia mano draugei pernai vasarą taip buvo, tai šiandien prisiminusios dar pasijuokėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 18:10)
Vasara. Antros pusės neturite. Vaikštote į pasimatymus. Susipažinate su visai nieko vaikinu. Per kažkelintą pasimatymą su juo važiuojate (jo mašina) kažkur papiknikiauti į gamtą, parką, nu ar kažkur. Bevažiuojant jis sustoja degalinėje, kad užsipilti degalų ir pareiškia, kad laukia pusės sumos degalams iš jūsų. Kaip reaguojate ar tęsite bendravimą? - Pradėčiau juoktis, o bendravimo su tokiu skupiu vyru tikrai netęsčiau.
Čia mano draugei pernai vasarą taip buvo, tai šiandien prisiminusios dar pasijuokėm  biggrin.gif

biggrin.gif
Iš netikėtumo duočiau, bet tuo ir būtų padėtas taškas mūsų santykiams.

Ar esat matę roko operą EGLĖ?
Mačiau, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 20:19)
Ar greitai prisitaikot prie visokių pokyčių?

Greitai

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 21:15)
žiūrėjote per TV 3 Lietuvos šimtmečiui skirtą vakarą?

Taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 06:14)
Gal yra nuoroda to šepetuko, sudominai.

Ar "pereina" per širdį, kai prie daugiabučių arba gyvenamųjų namų kvartale pamatot stovinčią greitąją pagalbą?

Ieškok Philips Sonicare mirksiukas.gif nėra jis lengvai aptinkamas,man tai rodo norvgiškas svetaines pirktį jį,Lietuvoje berods kažkuris Topo Centras juo prekiauja tik
Man labiau "pereina",kai skrenda greitosios malūnsparnis. Žinau,kad gali būt labai labai extra,nes skraidina į didesnę ligoninę ypač sunkius atvejus..

QUOTE(Visgi @ 2018 03 19, 13:08)

Na,mano darbe tai būtinybė labiau,nei mada. Tikiu,kad ir kitur taip. Reikia tobulėti juk

QUOTE(Visgi @ 2018 03 19, 13:59)

biggrin.gif kaip spoorga sakydavo "norvegiškais batais" biggrin.gif o šiaip,su ryžais timberlandais

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 14:14)
Sunervino šiandien kas?

Irgi buvo darbe nervų. Bet praėjo jau

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 14:49)
Po darbo - tiesiai namo?

Į parduotuvę tik

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 17:10)

Vasara. Antros pusės neturite. Vaikštote į pasimatymus. Susipažinate su visai nieko vaikinu. Per kažkelintą pasimatymą su juo važiuojate (jo mašina) kažkur papiknikiauti į gamtą, parką, nu ar kažkur. Bevažiuojant jis sustoja degalinėje, kad užsipilti degalų ir pareiškia, kad laukia pusės sumos degalams iš jūsų. Kaip reaguojate ar tęsite bendravimą?

biggrin.gif biggrin.gif netęsčiau tikrai. Tokia jau esu,gal senoviška,bet man,kol pasimatymų laikas,vyro reikalas yra kuras ax.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 18:39)

Tikriausiai pirma roko opera kuria noriu labai aplankyti unsure.gif abejoju ar pavyks tik

Sveikos mirksiukas.gif pavargot šiandien? Kažkaip pavargau,miegojau prastai,o blogiausiai,kad nugara skauda unsure.gif tai stversiu b masažo nugarai,niekam kitam,ne ta sveikata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 19:39)
Ne, neteko.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 20:53)
Ieškok Philips Sonicare  mirksiukas.gif nėra jis lengvai aptinkamas,man tai rodo norvgiškas svetaines pirktį jį,Lietuvoje berods kažkuris Topo Centras juo prekiauja tik
---
pavargot šiandien?
Pasidomėjau ir aš biggrin.gif Gal ir įdomus daiktas. Radau pigu.lt už 150eur, iš įdomumo paklausiu kiek Norvegijoj jis? smile.gif

Agrefa, jei įdomu philips sonicare
---
Ne, šiandien ne. Lengva tokia diena buvo, все пучком kaip aš mėgstu sakyti ax.gif

Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save? - Gal mokyklos laikais ir esu kažkada už save mokėjus, bet šiaip ne. Vyrai mokėdavo nail.gif
Atsakyti

Pasidomėjau ir aš biggrin.gifGal ir įdomus daiktas. Radau pigu.lt už 150eur, iš įdomumo paklausiu kiek Norvegijoj jis? smile.gif
Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save? 

DiamondClean rinkinys (pakrovejas-stikline,kelioninis deklas +viena atsargine galvute) eurais irgi butu 150€ :) bet man pigu.lt rodo maziausiai uz 189€,nemoku as ieskot :D man regis ju kaina visur vienoda. Gal reikia tiketis per black friday akciju tik

Daugiau jis,nei as ir visa tai jo iniciatyva. O dabar tai visaip buna :D bet fainai tas pasimatymu laikas

Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot? Tikrai ne. Pirma karta tikriausiai esu taip isiutus ant sios valdzios,eiciau protestuot gyvendama LT,jei priimtu toki istatyma. Viduramziai kazkokie. Galima butu darytis aborta vienu atveju - kai mamos sveikatai gresia pavojus. Vaikas su apsigimimu,autoimunine liga,prievartos vaisius - niekam neidomu,gimdyk. Garantija,vaiku suliniuose ir konteineriuose

tik dauges po to. Ta rugiaveide su savo baznycia jau isprotet baigia 🙄🙄

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 07:30)
Ten klausimas buvo ne apie maistą, o apie stovinčius nenešiojamus drabužius.
///
Ar pamenat, ką sapnavot.?

Tai aš ir neturėjau omeny maisto. Nenešiojamus rūbus PADOVANOJU per SM
//
Nieko nesapnuoju jau kelios dienos

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 18, 09:36)
Ar Jūsų šeima mėgsta košes?

Taip, labai

QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 13:18)
Darbinga savaitė laukia? Bus kažkas išskirtinesnio ar viskas kaip visada? -

Manau, kad taip ir net labai

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 15:16)
Ką veikinėjat, kur dingę?

miegojau

QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 16:03)
jei parašytu draugė iš praeities,su kuria santykiai baigėsi negražiai (apipylė jus purvais iš esmės) noriai bendrautumėt ar ne?

Ne, į praeitį niekada negrįžtu

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 16:17)
Tos, kurios turi daržus-kaip, kokiu būdu išdirbat žemę sodinimui?

Tėtis mano kasmet sukasa žemę, aš sėklų nuperku ir pasodinu

QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 16:28)
Visus savaitgalio darbus nuveiket ka planavot?

Jokių planų nebuvo

SVEIKOS ax.gif nebespėju su Jumis, bet gal ...kaip nors bigsmile.gif

kurios gyvenate daugiabučiuose, ar yra gyvenančių labai senų žmonių? (taip, bet tik kelios senutės, kurioms jau po 80 metų)
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 20:53)
Ieškok Philips Sonicare  mirksiukas.gif nėra jis lengvai aptinkamas,man tai rodo norvgiškas svetaines pirktį jį,Lietuvoje berods kažkuris Topo Centras juo prekiauja tik

pavargot šiandien? Kažkaip pavargau,miegojau prastai,o blogiausiai,kad nugara skauda  unsure.gif tai stversiu b masažo nugarai,niekam kitam,ne ta sveikata  biggrin.gif

Paskaičiau Nastya atsiųstą nuorodą. Galvojau, kad bus pigesnis reikalas. Įdomu, ar tikrai vertas įsigyti. Bet jeigu tikrai tobulas, kodėl gi ne. Aš visad už kokybę.

Irgi pavargau be proto, nors nieko sunkaus nebuvo.
Ir taipogi stuburo galą kausto. Gėriau vaistų, vyras dar tepalu įtrynė.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 21:14)
Agrefa, jei įdomu philips sonicare

Per pasimatymus mokat/mokėdavot už save? - Gal mokyklos laikais ir esu kažkada už save mokėjus, bet šiaip ne. Vyrai mokėdavo nail.gif

Ačiū už nuorodą! Jeigu kuri susogundysit įsigyt, parašykit atsiliepimus.

Nemokėdavau. Kažkaip.tais laikais cusad vyras mokėdavo arba iš viso neidavo.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 21:32)
Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot? Tikrai ne. Pirma karta tikriausiai esu taip isiutus ant sios valdzios,eiciau protestuot gyvendama LT,jei priimtu toki istatyma. Viduramziai kazkokie. Galima butu darytis aborta vienu atveju - kai mamos sveikatai gresia pavojus. Vaikas su apsigimimu,autoimunine liga,prievartos vaisius - niekam neidomu,gimdyk. Garantija,vaiku suliniuose ir konteineriuose</p><p>tik dauges po to. Ta rugiaveide su savo baznycia jau isprotet baigia 🙄🙄</p>

Šį kartą ir aš pašiurpusi. Nu dar to betrūko. Dar negana visokių istorijų.

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 19, 21:50)
kurios gyvenate daugiabučiuose, ar yra gyvenančių labai senų žmonių? (taip, bet tik kelios senutės, kurioms jau po 80 metų)

Nėra. Kad net pensininkų nėra. Bet kai pasipils, tai vienu metu.

Kada gulėjot ligoninėje paskutinį.kartą?
Gal prieš 1,5-2 m.dėl sūnaus alergijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 19 kovo 2018 - 22:12
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 22:09)

oi, net nepamenu. Bet prieš kelis metus sūnui suskaudo pilvą ir su greitąja išvažiavom, buvom paguldyti į stebėjimo palatą kelioms paroms

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 17:26)
Ar kavos turit daugiau nusipirkę, ar tik tam kartui?

Turiu daugiau, nes akcija buvo

QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 17:48)
Neštukiu draugiu aplink yra?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 18:09)
Kokią dantų pastą dabar naudojat?

Kažkokią turkišką

QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 18:38)
O jus klausot dantistes patarimu?

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 21:19)
Ar greitai prisitaikot prie visokių pokyčių? -

taip

kaip dažniausiai supakuotą perkate kavą?
a) vartotojo įkelta nuotrauka
b) vartotojo įkelta nuotrauka
c) vartotojo įkelta nuotrauka
d) vartotojo įkelta nuotrauka
e) ar perkate tik kavos pupeles?
{ visada tik c variantas, nes kava smagiausia dėtis jau iš skardinės dėželės)
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 19, 21:32)
Na ir kaip Jum siūlomas priimti abortu draudimu istatymas? Palaikot? Tikrai ne. Pirma karta tikriausiai esu taip isiutus ant sios valdzios,eiciau protestuot gyvendama LT,jei priimtu toki istatyma. Viduramziai kazkokie. Galima butu darytis aborta vienu atveju - kai mamos sveikatai gresia pavojus. Vaikas su apsigimimu,autoimunine liga,prievartos vaisius - niekam neidomu,gimdyk. Garantija,vaiku suliniuose ir konteineriuose tik dauges po to. Ta rugiaveide su savo baznycia jau isprotet baigia
rugiaveidė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif haha biggrin.gif geriau ir nepasakyčiau! biggrin.gif
Nepalaikau žinoma. Nesąmonių nesąmonė, kas turi daugiau pinigų važiuos darytis į užsienį, kas jų visai neturi gimdys ir tuos vargšus vaikus palikinės (geriausiu atveju), blogiausiu - žudys tulikuoe, konteineriuose, šiltnamiuose ar šuliniuose. Dar padaugės ir taip skurde gyvenančių. Na vienužo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 19, 21:50)
kurios gyvenate daugiabučiuose, ar yra gyvenančių labai senų žmonių?
Buvo keli iki/apie 80. Seniausia gal 90 metų moteris.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 22:09)
Rugsėjį kai sūnus nugriuvo nuo mašinytės ir sumušė galvą. Per naktį palaikė stebėjimui.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 19, 22:16)
kaip dažniausiai supakuotą perkate kavą?
c, perku svečias visada skardinėj lavazza.

Sveikinot šiandien kažką su gimtadieniu? - Taip, draugę.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 22:53)
Sveikinot šiandien kažką su gimtadieniu? -

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 07:14)

Taip. Žinoma

kuriame restorane patiko pastaruoju metu?-

Nesilankau tokiose vietose

Manau, kad mada

Su žieminiais aulinukais

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 15:14)
Sunervino šiandien kas? -

niekas

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 15:49)
Po darbo - tiesiai namo?

Taip

QUOTE(Nastya @ 2018 03 19, 18:10)
Vasara. Antros pusės neturite. Vaikštote į pasimatymus. Susipažinate su visai nieko vaikinu. Per kažkelintą pasimatymą su juo važiuojate (jo mašina) kažkur papiknikiauti į gamtą, parką, nu ar kažkur. Bevažiuojant jis sustoja degalinėje, kad užsipilti degalų ir pareiškia, kad laukia pusės sumos degalams iš jūsų. Kaip reaguojate ar tęsite bendravimą? -

Pasakyčiau, kad tiek prie savęs neturiu, tad jei tinka, atsiskaitysiu natūra:) nedraugaučiau toliau, lai ieškos turtingos našlės:)))

LABAS RYTAS 4u.gif

sutinkate, kad pirmadienį sunkiau keltis į darbą nei kad antradienio rytą? (taip, nes bent jau mano kūnas lengviau pakyla iš lovos antradienio rytą)
Atsakyti