Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Supratau, aš taip ir galvojau! Bet čia toks mini daržiukas gausis. Nepasisodint jau bulvių pusei žiemos ir kitokių daržovių. Nežinau, kaip.darysiu... Žiūrėsiu. Visko gali būt, kad tik toks miniatiūrinis ir bus.

Klausimas visoms:
Ar kavos turit daugiau nusipirkę, ar tik tam kartui?

Teviskej taip darysi? Manau uzteks,neprilakstysi daznai laistyt juk. Pas mama tai uztenka darzoviu dar konservuoti ziemai,bulviu tik ne

Turiu daugiau,pirmadieni manau dar eisiu kapsuliu kavos,nes maciau siokia tokia akcija bus. 

Neštukiu draugiu aplink yra? Viena planuoja antra kol kas tik ir darbe yra nestukiu,kaip visada bent viena-dvi buna pas mus. Siaip dauguma pasigimde neseniai

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 17:48)
Teviskej taip darysi? Manau uzteks,neprilakstysi daznai laistyt juk. Pas mama tai uztenka darzoviu dar konservuoti ziemai,bulviu tik ne

Neštukiu draugiu aplink yra? Viena planuoja antra kol kas tik ir darbe yra nestukiu,kaip visada bent viena-dvi buna pas mus. Siaip dauguma pasigimde neseniai</p>

Aha, tenai. Mes kiekvieną savaitgalį važiuojam visą vasarą, negalim vasarą būt Vilniuj nei vyras, nei aš. Smaugia tiesiog. Man tenai laikas sustoja, mėgaujuosi kiekviena akimirka ir ten šiaip labai gera. Aš jau dabar kuriu visokius planus, remontus ir pan.
Kiek turėsiu daržo, tiek bus gana.

Draugių nėštukių nėra, bet kolegė laukiasi. Gal ir jūsų šeima padidėjimo jau laukia wub.gif .

Kokią dantų pastą dabar naudojat?
Nusipirkau vaistinėj negirdėtą - Gum. Patiko.
Atsakyti

Aha, tenai. Mes kiekvieną savaitgalį važiuojam visą vasarą, negalim vasarą būt Vilniuj nei vyras, nei aš. Smaugia tiesiog. Man tenai laikas sustoja, mėgaujuosi kiekviena akimirka ir ten šiaip labai gera. Aš jau dabar kuriu visokius planus, remontus ir pan.

Draugių nėštukių nėra, bet kolegė laukiasi. Gal ir jūsų šeima padidėjimo jau laukia wub.gif.

Ai na tada suprantama. Aisku nepribusi Vilniuje vasara,jei dar oras geras. Gerai,kai galit nuvaziuot,tada ir darzas nepamaisys,savos darzoves visada super :) 

Mes nelaukiam 🎈

Pas mus berods Colgate. Nors pasak dantistes,prasta ji. Bet cia pas mane nera didelio pastu pasirinkimo.

O jus klausot dantistes patarimu? Stengiuosi,nors dantu pasta perku prasta,bet valau dantis ta technika kaip ji sake,dantu siulas kuo dazniau,skalavimo skystis. Kaupiuosi dar rekomenduoto sepetelio pirkimui,kol kas reikia nusiteikt tik tokia suma isleist tokiam mazmoziui. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 15:16)
Ką veikinėjat, kur dingę?
Buvom šiandien visi mieste, šiaip namuose, nieko ypatingo neveikėm.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 16:03)
jei parašytu draugė iš praeities,su kuria santykiai baigėsi negražiai (apipylė jus purvais iš esmės) noriai bendrautumėt ar ne?
Ne, būtent dėl tos pačios priežasties. Netikiu, kad žmonės keičiasi. Aišku, yra išimčių, bet... nesicackinčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 16:17)
Tos, kurios turi daržus-kaip, kokiu būdu išdirbat žemę sodinimui?
Kastuvu, nes plotai tikrai nedideli.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 16:28)
Visus savaitgalio darbus nuveiket ka planavot?
Nieko labai neplanavau padaryt, minimalūs darbeliai tik.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 17:26)
Perku paką svečiams, baigiasi - perku kitą.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 17:48)
Neštukiu draugiu aplink yra?
Šiuo metu ne, bet yra planuojančių.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 18:09)
Ecodenta.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 18:38)
O jus klausot dantistes patarimu?
Atsižvelgiu.

Agrefa, dar tau vieną filmą galiu rekomenduoti 4u.gif The Ward (2010) Палата

Ar greitai prisitaikot prie visokių pokyčių? - Sakyčiau, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 18:42)
kokių stiklinių/taurių/stikliukų pas jus daugiau-kokios rūšies?

Tauriių vynui ir šampanui

QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 19:34)
Vyras silkę mėgsta?

taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 19:40)
O kaip pagamintą jūs labiausiai mėgstat?

natūraliai

QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 19:48)
Anyta norėtu atsikraustyti pas Jus į namus gyventi,priimtumėt,siūlytumėt kažką kitko?

Oi, ne – niekada

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 20:23)
Ar turit visiškai baltą patalynę-be jokio rašto, tik visai balta. Neturiu ir nenoriu tokios.

neturiu

žiūrėjote per TV 3 Lietuvos šimtmečiui skirtą vakarą? (taip)
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 18:38)
O jus klausot dantistes patarimu? Stengiuosi,nors dantu pasta perku prasta,bet valau dantis ta technika kaip ji sake,dantu siulas kuo dazniau,skalavimo skystis. Kaupiuosi dar rekomenduoto sepetelio pirkimui,kol kas reikia nusiteikt tik tokia suma isleist tokiam mazmoziui. </p>

Gal kažkiek smile.gif.
Gal yra nuoroda to šepetuko, sudominai.

QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 21:19)
Agrefa, dar tau vieną filmą galiu rekomenduoti  4u.gif  The Ward (2010) Палата

Va šitą lyg mačiusi esu, bet reikės per kompą pasianalizuoti. Ačiū smile.gif !
Aš trečiadienį eisiu į multikino Raudonasis žvirblis, parašysiu atsiliepimus.

Tikrai gana greitai. Tik prieš tai labai prieštarauju rolleyes.gif .

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 22:15)

Nea, vakar žiūrėjom VIENO KRAUJO.

Labas rytas,
Ar "pereina" per širdį, kai prie daugiabučių arba gyvenamųjų namų kvartale pamatot stovinčią greitąją pagalbą?
Aham. Šiandien apie 6 val.ryto stovėjo, kažkaip per širdį perėjo. Senučių mūsų name gyvena, tad aišku, kad kažkam labai negerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 19 kovo 2018 - 07:15
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 12:03)
Jeigu draugė prašytų paskolint porą tūkstančių eurų, ar skolintumėt?
Jaučiu, ne, nes man pačiai jų gali.staigiai prireikt ir ką tada.

nea
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 17, 12:13)
jei ir buvot šiandien lauke, pajautėte -10 laipsnių šaltį ir žvarbų vėją pavasario saulei šviečiant? (o, taip neseniai su vaikais grįžome iš pašto bigsmile.gif  blink.gif )

savaitgalį taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 12:34)
Ką iš artimiausių žmonių jau tik kapuose aplankot?
Savo ir vyro tėvus, abiejų diedukus, tetos, dėdės.

seneliai ir tėtis
QUOTE(Nastya @ 2018 03 17, 13:19)
Pleistrų namuose turite? - Turim nemažai, visokių dydžių.

taip
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 14:24)
Sveikos smile.gif kaip šeštadienio rytas prasidėjo? visai neblogai,anksti kėlėmės,daug nuveikėm jau,beliko pietūs ir sausainius iškept  ax.gif

tvarkėm namus
QUOTE(kami_ @ 2018 03 17, 14:39)
Nustebino kas nors šią savaitę? Taip, netikėtas kolegės išėjimas iš darbo.

aną sav nea
QUOTE(Nastya @ 2018 03 17, 15:29)
Jau žinot kur švęsit velykas? Ar dar nelabai? - Dar ne šimtu procentu, bet turbūt sodyboje susirinksim sava kompanija  smile.gif

pas močiutes
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 16:13)
Kokio.amžiaus žmonės pagrinde jūsų name gyvena?
Šeimos. Apie 30-50 metų.

irgi
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 16:42)
Kai gaminat maistą,viską susipjaustot ir tada pradedat gaminimą ar gaminate ir pjaustote eigoje? Viską iš anksto,kažkaip paskui ramiai,lėtai gaminu

dažnai iš eilės
Atsakyti
Ne taip parašiau, turėjo būti "senučių name negyvena".
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 18:13)
Kada paskutinį kartą išnešėt rūbų išmetimui ar atidavimui?
Šiandien vyro drabužių 2 krepšius. Šį kartą vyrui matant ir laiminant.

seniai
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 17, 18:16)
Ką veikiat?</p><p>Šiaip sėdžiu prie PC. </p>

pasportavau, dabar eisiu lygint
QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 18:24)
Ar seniai policija jus stabdė/tikrino dokumentus?

labai
QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 18:40)
Ar prisimenate kada ir kokį atoįvykį neseniai matėt?
Prisimenu, vakar, šį

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 19:07)
Ar esat padarę stipria įtaką dėl to, kad kažkokie pažįstami žmonės baigtų universitetą, t.y.dėl jūsų įkalbėjimų pradėtų studijas ir jas baigtų?

vyrui
QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 19:20)
Ar gaminot šiandien ką pietums?

bus jautienos kepsnys su burokėliais
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 19:42)
kokių stiklinių/taurių/stikliukų pas jus daugiau-kokios rūšies?
Viskiui, brendžiui daugiausia.

vynui
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 20:34)
Vyras silkę mėgsta? Neseniai atrado tik. Seniau galėdavau nesiūlyt net,o dabar pats ratus suka parduotuvėj,perkasi po induką sau. Kažkaip dauguma aplinkos vyrų nevalgo jos  ax.gif

labai
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 20:40)
O kaip pagamintą jūs labiausiai mėgstat?
Pas mus einamiausia su keptais svogūnais+keptomis morkomis. O per Kūčias kažkodėl eina ne šita, bet su nekeptais svogūnais,actu, cinamonu.

mano atradimas-su saulėj džiovintais pomikais ir graikiniais riešutais. Vyraas - įprasta su polidorų padažu ir kepintais svogūnais
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 20:48)
Anyta norėtu atsikraustyti pas Jus į namus gyventi,priimtumėt,siūlytumėt kažką kitko?Nesutikčiau,ieškotume kito varianto. Vienoj virtuvėj dviem šeimininkėms vietos nėra  ax.gif

100 % pritariu
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 21:23)
Ar turit visiškai baltą patalynę-be jokio rašto, tik visai balta. Neturiu ir nenoriu tokios.
Nesuprantu, kaip ten tarybiniais laikais buvo prestižo reikalas svečiua paguldyt į visiškai baltą patalynę.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 17, 22:50)
valgysit dar ko nors šiandien? (jau nebe - pilna nuo vakar)

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 23:19)
Kaip manot, ar tie vaikai, kurie nebūdavo apkabinami vaikystėj, nebūdavo gražiai bendraujama su jais, užaiugę būna pikti, nedori?
Galvoju, kad didžioji dalis-taip. Vaikystės nuoskaudos palieka randus žmogaus psichikoj.

jiems sunkiau...
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 23:41)
Gavusios saskaitas apmoket atidziai jas pasimagrinejat ar tiesiog sumokat ir nesigilinat? Pasigilinau dabar i elektros saskaitas,nepatinka,kad uz laidu nuoma mokam daugiau,nei uz isnaudota elektra,bet pas dauguma taip (pasiklausinejau). Dar kazkada su Telia buvo problemu,tai pasigilinus pastebejau jas</p>

pasižiūriu kaip ir čelius gautus iš pardės
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 08:06)
būna, kad baigiasi duona, batonas ir rytais vienintelė išeitis - košė? (retai, bet pasitaiko)

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 08:30)
Ar pamenat, ką sapnavot.?
Ne, šį rytą neatsimenu, nors paskutiniu metu buvo l.ryškūs sapnai.

kažkoks veiksmas biggrin.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 18, 10:36)
Ar Jūsų šeima mėgsta košes?</strong></p><p>Ne. Mes ne košiniai. </p>

vyras ne
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 17:03)
Labas smile.gif jei parašytu draugė iš praeities,su kuria santykiai baigėsi negražiai (apipylė jus purvais iš esmės) noriai bendrautumėt ar ne? Parašė,nusijuokiau net smile.gif padėkojau už sveikinimus ir tiek. Per daug nusvilau nuo jos,kad vėl ant grėblio lipčiau  ax.gif tokie žmonės nesikeičia

ne
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 17:28)
<p>Visus savaitgalio darbus nuveiket ka planavot? O taip,dar daugiau</p>

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 18:26)
Klausimas visoms:Ar kavos turit daugiau nusipirkę, ar tik tam kartui?
Dabar tik.tam kartui.

Klausimas knygų skaitytojoms:
Kai l.daug knygų skaitai, pasimiršta ir apie ką jos. Bet vis tiek kažkuri knyga iki tiek įsiręžia į atmintį, kad viską prisimeni, neina pamiršt. Kokia tai knyga?
1. E. Donoghue "Kambarys".
2.  J. Galsworthy „Forsaitų saga".
3. L. Slimani knyga „ Lopšinė“:

gaunu dovanu, tai yra nemažai
man Lars Kepler įsirėžę, žinoma Altorių šešėly

kuriame restorane patiko pastaruoju metu?-Sofa de Pancho-valgiau tobulas midijas bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 18:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="72040591" data-time="1521386812"><div><p>Supratau, aš taip ir galvojau! Bet čia toks mini daržiukas gausis. Nepasisodint jau bulvių pusei žiemos ir kitokių daržovių. Nežinau, kaip.darysiu... Žiūrėsiu. Visko gali būt, kad tik toks miniatiūrinis ir bus.

Klausimas visoms:
</p></div></blockquote><p>Teviskej taip darysi? Manau uzteks,neprilakstysi daznai laistyt juk. Pas mama tai uztenka darzoviu dar konservuoti ziemai,bulviu tik ne</p><p></p><p>Turiu daugiau,pirmadieni manau dar eisiu kapsuliu kavos,nes maciau siokia tokia akcija bus. </p><p></p><p>Neštukiu draugiu aplink yra? Viena planuoja antra kol kas tik ir darbe yra nestukiu,kaip visada bent viena-dvi buna pas mus. Siaip dauguma pasigimde neseniai</p>

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 19:09)

Draugių nėštukių nėra, bet kolegė laukiasi. Gal ir jūsų šeima padidėjimo jau laukia  wub.gif .

Nusipirkau vaistinėj negirdėtą - Gum. Patiko.

QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 19:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="72040630" data-time="1521389346"><div><p>Aha, tenai. Mes kiekvieną savaitgalį važiuojam visą vasarą, negalim vasarą būt Vilniuj nei vyras, nei aš. Smaugia tiesiog. Man tenai laikas sustoja, mėgaujuosi kiekviena akimirka ir ten šiaip labai gera. Aš jau dabar kuriu visokius planus, remontus ir pan.

Draugių nėštukių nėra, bet kolegė laukiasi. Gal ir jūsų šeima padidėjimo jau laukia vartotojo įkelta nuotrauka.

</p></div></blockquote><p>Ai na tada suprantama. Aisku nepribusi Vilniuje vasara,jei dar oras geras. Gerai,kai galit nuvaziuot,tada ir darzas nepamaisys,savos darzoves visada super smile.gif </p><p></p><p>Mes nelaukiam 🎈</p><p></p><p>Pas mus berods Colgate. Nors pasak dantistes,prasta ji. Bet cia pas mane nera didelio pastu pasirinkimo.</p><p></p><p>O jus klausot dantistes patarimu? Stengiuosi,nors dantu pasta perku prasta,bet valau dantis ta technika kaip ji sake,dantu siulas kuo dazniau,skalavimo skystis. Kaupiuosi dar rekomenduoto sepetelio pirkimui,kol kas reikia nusiteikt tik tokia suma isleist tokiam mazmoziui. </p>

QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 22:19)
Buvom šiandien visi mieste, šiaip namuose, nieko ypatingo neveikėm.
Ne, būtent dėl tos pačios priežasties. Netikiu, kad žmonės keičiasi. Aišku, yra išimčių, bet... nesicackinčiau.
Kastuvu, nes plotai tikrai nedideli.
Nieko labai neplanavau padaryt, minimalūs darbeliai tik.
Perku paką svečiams, baigiasi - perku kitą.
Šiuo metu ne, bet yra planuojančių.
Ecodenta.
Atsižvelgiu.

Agrefa, dar tau vieną filmą galiu rekomenduoti  4u.gif  The Ward (2010) Палата

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 23:15)
Tauriių vynui ir šampanui
taip
natūraliai
Oi, ne – niekada
neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 08:14)
Gal kažkiek smile.gif.
Gal yra nuoroda to šepetuko, sudominai.
Va šitą lyg mačiusi esu, bet reikės per kompą pasianalizuoti. Ačiū  smile.gif !
Aš trečiadienį eisiu į multikino Raudonasis žvirblis, parašysiu atsiliepimus.

Tikrai gana greitai. Tik prieš tai labai prieštarauju  rolleyes.gif .
Nea, vakar žiūrėjom VIENO KRAUJO.

Labas rytas,
Ar "pereina" per širdį, kai prie daugiabučių arba gyvenamųjų namų kvartale pamatot stovinčią greitąją pagalbą?
Aham. Šiandien apie 6 val.ryto stovėjo, kažkaip per širdį perėjo. Senučių mūsų name gyvena, tad aišku, kad kažkam labai negerai  unsure.gif

Atsakyti

Darbinga savaitė laukia? Bus kažkas išskirtinesnio ar viskas kaip visada? 

ne. viskas kaip visada 

Ką veikinėjat, kur dingę?

šiaip namuose kuičiausi 

jei parašytu draugė iš praeities,su kuria santykiai baigėsi negražiai (apipylė jus purvais iš esmės) noriai bendrautumėt ar ne?  

nelabai.  bet į artimas draugystes nesivelčiau. 

su kastuvu, nes labai mažiukas pas mane. 

Didelių planų nebuvo, tai ko gero visus. 

Ne. Bent nežinau 

BlendaMed kažkokia. Nepamenu kokia tik 

Stengiuosi. Įdomu pasidarė, kas per dantų šepetukas. 

Ar greitai prisitaikot prie visokių pokyčių?

greitai 

ne

Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 19:42)
Kokių stiklinių/taurių/stikliukų pas jus daugiau-kokios rūšies?
Kad pas mus žinok visų po lygiai, tiek brendžiui, tiek viskiui, tiek vynui, tiek šampanui, tiek kokteilinių taurių.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 20:34)
Vyras silkę mėgsta?
Kad nelabai, labai retai kada užsimano.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 20:48)
Anyta norėtu atsikraustyti pas Jus į namus gyventi,priimtumėt,siūlytumėt kažką kitko?
Kad ir kokie santykiai būtų geri, aš nenorėčiau gyventi kartu nei su anyta, nei su savo, tiesiog, atskirai yra atskirai. Vadinasi tektų pasukti galvą ir rasti kitą išeitį.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 21:23)
Ar turit visiškai baltą patalynę-be jokio rašto, tik visai balta
Neturim.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 17, 22:50)
valgysit dar ko nors šiandien?
Nevalgiau tokiu laiku kai klausei.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 17, 23:19)
Kaip manot, ar tie vaikai, kurie nebūdavo apkabinami vaikystėj, nebūdavo gražiai bendraujama su jais, užaiugę būna pikti, nedori?
Kad visi tai tikrai taip nemanau ir netikiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 17, 23:41)
Gavusios saskaitas apmoket atidziai jas pasimagrinejat ar tiesiog sumokat ir nesigilinat?
Nesinagrinėju, nebent jei įtarimą sukelia, tada atidžiau pažiūriu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 08:06)
būna, kad baigiasi duona, batonas ir rytais vienintelė išeitis - košė?
Nebūna pas mus taip, kad kaip alternatyva lieka tik košė, nei tų košių labai valgom, o ir batonų nevalgom.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 08:30)
Ar pamenat, ką sapnavot.?
Tiksliai neprisimenu, žinau tik, kad lyg kažką.
QUOTE(k@mylye @ 2018 03 18, 10:36)
Ar Jūsų šeima mėgsta košes?
Ne, nebent vaikai į pusmetį kartą ar du užsimano manų košės su uogiene, na arba vyras išsiverda irgi į pusmetį kokius dukart, ir viskas, tuo ir baigiasi draugystė su košėmis smile.gif

Kaip manote, saviugda, asmeninis tobulėjimas (na tie visi kursai siūlomi) tampa labiau mada, nei būtinybė?
Tikriausiai, kaip ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 14:18)
Darbinga savaitė laukia? Bus kažkas išskirtinesnio ar viskas kaip visada?
Darbinga, bus išskirtinesnio, o trečiadienis ir ketvirtadienis išvis bus paturbintas.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 17:03)
Ne, visai nebendraučiau, nematyčiau nei tikslo nei prasmės.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 17:17)
Neturiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 17:28)
Taip, nors nebuvo pas mane daug.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 18:26)
Tam kartui.
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 18:48)
Nėra.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 18, 19:09)
Colgate
QUOTE(Aidos @ 2018 03 18, 19:38)
Atsižvelgiu.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 18, 22:19)
Ar greitai prisitaikot prie visokių pokyčių?
Greitai.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 18, 23:15)
žiūrėjote per TV 3 Lietuvos šimtmečiui skirtą vakarą?
Ne, nežiūrėjau.

Su kokia avalyne šiandien išėjote pro namų duris (į darbą, ar kur kitur, nebūtinai į darbą)?
Su trumpaauliais.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 19, 08:14)
Kartais dingteli mintis, kad kažkam matyt jau labai prastai.
QUOTE(errachka @ 2018 03 19, 11:24)
kuriame restorane patiko pastaruoju metu?
Pastaruoju metu jokiam naujam nesilankiau, savaitgalį buvau Kiniečių ir tiek.
Atsakyti